Форд Мустанг - Уникална кола
Модератори: mitaka7, Общи модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
biberon4o написа:bivola написа:Мисля,че си супер ограничен човек или просто на такъв се правиш...съжелявам,че ще ти го кажа точно на Националния празник![]()
![]()
![]()
Ограничен е този,който обижда и дава мнение за друг без да го познава ....в случая нарушаваш и една да не кажа няколко от точките,които ги пише в правилата на форума![]()
Нека темата наистина да бъде заключена!
Мисля,че ти и половината от писалите тук първи нарушиха правила,точки и така нататъка

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

biberon4o написа:bivola написа:Мисля,че си супер ограничен човек или просто на такъв се правиш...съжелявам,че ще ти го кажа точно на Националния празник![]()
![]()
![]()
Ограничен е този,който обижда и дава мнение за друг без да го познава ....в случая нарушаваш и една да не кажа няколко от точките,които ги пише в правилата на форума![]()
Нека темата наистина да бъде заключена!
младежо любезни ти си последният който ще коментира кой сбъркал форума и кой не..
постовете ти лъхат комплексарщина и интелектуално ограничение тип кон с капаци...тук сме се събрали хора които сме фенове на тази марка но не можем да отречем красотата на произведенията на другите автомобилни производители..панимаеш ли?
и сигурен съм че ще ми изтъкнеш същия детайл с другото момче "кат' караш алфа бла бла бла" аз съм имал бмв , даже 2 броя съм сменял, още ти когато си въртял на дядо ти ладоргинито на задния двор на къщата ви...
така че ай по-леко с останалите потребители тук ...ограничени говеда има на тунинг.бг форума и даже набират нови ... или по-добре вземи се спри да пишеш глупости и да се снимаш в стил "селска мутра от 90те" (видях ти галерията..половин час се смях дееба) вземи прочети форума от преди 2005 г. и тогава ще усетиш що е то "бмв български ентусиаст"...то е ентусиаст а не маняк..правиш ли разлика между двете понятия?ентусиаст е този които има бутала в главата и бензин в кръвта , мощен двигателен рев ти предизвиква повече интерес отколкото 100 шведски манекенки заедно и чупката на хофмайстер е коренът на всичко...разбра ли?
не е само бмв школата...алфа ромео също се водят в света като sheer driving pleasure..да..тези прости италианци още от време оно когато ти си бил един сперматозоид на оная работа на пра-пра-прадядо ти правеха автомобили и състезания и от 70те години насам даже когато спряха да се занимават с задното предаване създават автомобили които са предназначени за карачи...между бмв и алфа ромео усещам голяма трудност да реша какво е по-хубаво,представи си!! като говорим за хандлинг , комфорт,спортно усещане и т.н....макар и върл фен на бмв..просто алфите са върха в предно предаване...
и не съм карал гробници като тия нов внос от горубляне

колкото до колегата алекс?той е най-древния тук в форума..винаги постовете му ми предизвикваха интерес и съм го изчел от началото докрая и той е един от малкото ентусиасти...имахме и други като роската и т.н. но се махнаха когато интернета се разшири в българия и все повече "капацитети" взеха да се регистрират...
сега разбра ли г-н капацитет?
ПП. става въпрос за биберончо the wannabe moderator който изтъква какви точки и правила сме сбъркали...лек ден и честит празник на всички ви
Смятам,че след това последното,което прочетох,наистина трябва модератори и администратори да погледнат малко по-сериозно на това кой ,какво пише .Аз не съм обиждал никого ,за да получавам подобни писания по мой адрез ..... в същото време да ме критикува без да познава моята същност...несмятам да падам на нивото на някои хора,да използвам подобен речник и да отправям лични обиди,но се чудя ,какво правят във този форум .... унижават марката и то не където трябва със техните изказани сравнения,също така да обиждат по особено циничен и аругантен начин тези ,които не споделят техните мнения.Не го намирам за почтенност......
Някои просто прекалиха
Останете си със здраве
Някои просто прекалиха

Останете си със здраве

Последна промяна biberon4o на 03 Мар 2009, 20:27, променена общо 11 пъти
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

Колега biberon4o, мисля че точно ти в момента беше човека, който развали много приятната ни дискусия...
Със сигурност на места много се отделихме от темата на колегата bivola за Мустанга, но се получи страхотна дискусия за американският, европейският и японският начин за правене на спортни коли, в темата се чуха много смислени мнения, а именно от такива теми имат нужда автомобилните форуми - там, където ентусиастите по приятелски и спокоен начин да обсъждат възгледите си.
Разбери, никой не е искал да унижава BMW, по никакъв начин! Просто говорим за различните автомобилни школи, за един BMW е върха, за друг Додж Вайпър примерно, за трети най-ненадминатата кола е Нисан GT-R, на мен примерно любимата школа ми е "Порше"...
Всеки има свой светоглед, всеки има свое мнение, и може да харесва това, което му се иска. За всеки влак си има пътници, така и при колите!
Най-важното е да се уважаваме взаимно, и да обменяме опит, знания и мнения като истински автомобилни ентусиасти!
Със сигурност на места много се отделихме от темата на колегата bivola за Мустанга, но се получи страхотна дискусия за американският, европейският и японският начин за правене на спортни коли, в темата се чуха много смислени мнения, а именно от такива теми имат нужда автомобилните форуми - там, където ентусиастите по приятелски и спокоен начин да обсъждат възгледите си.
Разбери, никой не е искал да унижава BMW, по никакъв начин! Просто говорим за различните автомобилни школи, за един BMW е върха, за друг Додж Вайпър примерно, за трети най-ненадминатата кола е Нисан GT-R, на мен примерно любимата школа ми е "Порше"...
Всеки има свой светоглед, всеки има свое мнение, и може да харесва това, което му се иска. За всеки влак си има пътници, така и при колите!
Най-важното е да се уважаваме взаимно, и да обменяме опит, знания и мнения като истински автомобилни ентусиасти!
paczo911 написа:Колега biberon4o, мисля че точно ти в момента беше човека, който развали много приятната ни дискусия...
Eй за това става въпрос! Много точно и добре казано!

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
biberon4o, мисля ,че много точно и ясно ти го казаха хората
Помолих един модератор да заключи темата,но ако прецени може да поразчисти малко ненужните мнения на "компетентните лица" и да продължим темата,която се заформи доста добре

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
biberon4o написа:Overburner - NX написа: е бати страхотията,това е 12,52 пъти по-страшно от Мката
Май доста хора са объркали форума! Какви са тези сравнения..... кak не ги е срам някои да пишат така във този форум![]()
Тотално унижение на BMW
Я сега ми погледни подписа.
Според теб унижавам ли собствената си кола,като я сравнявам с друга,тунингована ?
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
grnka написа:за какво да се заключи темата бе?модовете не виждат ли кой е кривия?какво гледат?само как да слагат звездички на псувни?ай сиктир де...
Пич,нема смисъл си хабиш нервите заеби я тая работа

![]()
![]()

57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4