Неква Ревност ли ко ... ?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 03 Фев 2009, 11:20

M2PR написа:
Мишел написа:
Apassionata написа:...Ами ако и двамата висите във форума и имате само един комп в къщи? А ако едното BMW e по... готино да речем от другото и тоя с по-скапаното все иска да добара "готиното"? И като тръгнете на някъде голям спор с коя кола и кой ше кара... и понеже всеки иска да си кара неговото тръгвате с двете коли? Или ако тръгнете с едната пък се почва пазарлък кой ше кара на отиване, кой на връщане...

Мхъмммм.....говори ми...... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:!: :!: :!: :!: :!: :!:

:twisted:

:shock: Кво....?
Вкъщи сме точно така..... :mhihi: :winky:

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 03 Фев 2009, 12:55

При мен мрънканията идват от стила ми на каране :confused:
А като гледа отстрани се кефи като се вози Мрънка Нема оправия

Напоследък и заради разхода взе да ми я обижда и сравнява с некакви печки.. :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 03 Фев 2009, 13:32

Мдаа мислих че съм само аз :confused: Трябва да има компромиси иначе не става ;)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 03 Фев 2009, 13:44

:)
Тази тема е доста болна.
Преди време ме обвиниха, че по улиците заглеждам ФауВе-та и БМВ-та, а не мацките по тротоара. Не било нормално. Т.е. предпочита да излезем и да зяпам мацки, а не коли?!? Странно.

Другото - как може всяка събота и неделя да ходиш на сбирки, да се събираш с едни и същи хора, да си гледате колите и да ги обсъждате.

Третото - е как може тези старите БМВ-та да ти харесват. Виж го какво е ръбато и грозно. Какво значение имат някакви железарии под капака.

Това, че обръщам повече внимание на колата си отдавна не го отразявам ...
:evil:
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 03 Фев 2009, 13:54

Е па що не и дадете един пример и вие...
Не е ли по-добре да съм си под колата или във форума и все ще се намери време да й обръщаме внимание,но ако съм един алкохолик и да съм все по кръчмите...па да видим как ще търпи... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alehandro » 03 Фев 2009, 14:32

Azidaha написа:Браво колега, перфектно си го обяснил.
Само искам едно да попитам, за да те съжаля до някъде...от личен опит ли си стигнал до извода :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само на първа фаза съм все още :D
Lope De Vega

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 03 Фев 2009, 14:35

cucko написа:Е па що не и дадете един пример и вие...
Не е ли по-добре да съм си под колата или във форума и все ще се намери време да й обръщаме внимание,но ако съм един алкохолик и да съм все по кръчмите...па да видим как ще търпи... ;)

Хахахаха, излиза така, че жената все с нещо трябва да се примири,а? И да си избере по-малкото зло....ейййй, страшни сте :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ма като се замислите и вие, по-добре да ви мрънка за колата, отколкото да хване да си намери любовник за времето, когато не сте с нея, не мислите ли.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 03 Фев 2009, 14:46

Мишел написа:Ма като се замислите и вие, по-добре да ви мрънка за колата, отколкото да хване да си намери любовник за времето, когато не сте с нея, не мислите ли.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mrgreen: :mrgreen:

А не бе...Нека си седят под колите, а? :mhihi: Хахахахахах. Много добро :yes:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 03 Фев 2009, 15:22

Мишел написа:Хахахаха, излиза така, че жената все с нещо трябва да се примири,а? И да си избере по-малкото зло....ейййй, страшни сте :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ма като се замислите и вие, по-добре да ви мрънка за колата, отколкото да хване да си намери любовник за времето, когато не сте с нея, не мислите ли.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

В такъв случай, горката женица! То у нас 90% от мъжете харесват коли и/или алкохол, а 10% харесват мъже.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Фев 2009, 21:14

да ви имам проблемите... :mhihi:

аз пък обичам жена ми да кара хубава кола.. и не виждам нищо лошо или обидно или комплексообразуващо във това да кара по-хубавата кола (ако имаме две коли)
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo_motul » 03 Фев 2009, 22:50

И моята от време на време ги говори тия работи!
Изображение Има много автомобили , но има само един истински и това е BMW всичко друго е компромис!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E30 biTurbo

Мнение от Barovski » 04 Фев 2009, 9:01

saleen написа:Колега има и по- лошо-жена ми да харесва шофирането повече от моята компания-като хване волана и минават всичките болежки и понякога не мога да се уредя да карам :help: Хубавото е, че не сърди като я оставям сама за да си завирам главата под...капака. Опитвам се да и внуша колко е по- готино да сменяш масло, накладки и да сипваш бензин, ама не връзва :uups: :driving:

До болка ми е познато,колега. И аз едва се вреждам да карам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 04 Фев 2009, 19:43

kOnPuBkA написа:
Мишел написа:Ма като се замислите и вие, по-добре да ви мрънка за колата, отколкото да хване да си намери любовник за времето, когато не сте с нея, не мислите ли.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mrgreen: :mrgreen:

на прав път сте момичета :ok: нека си лежат под колата хаха има кои да лежи до жена им...но наи готиното е че повечето седят до колата си а не лежат под нея но както и да е....за мен няма нищо по важно от жена която ме чака на легло зарезвам кола и сичко хаха :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 04 Фев 2009, 20:02

BMWfenomen написа:
kOnPuBkA написа:

на прав път сте момичета :ok: нека си лежат под колата хаха има кои да лежи до жена им...но наи готиното е че повечето седят до колата си а не лежат под нея но както и да е....за мен няма нищо по важно от жена която ме чака на легло зарезвам кола и сичко хаха :winky:

Най-добре е нещата да са балансирани ;)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 04 Фев 2009, 20:09

BMWfenomen написа:на прав път сте момичета :ok: нека си лежат под колата хаха има кои да лежи до жена им...

А докато мъжът седи под....колата, жената ако забегне...по чуждо :mhihi: :mrgreen: Всичко е възможно :mrgreen:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории