Неква Ревност ли ко ... ?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
M2PR написа:Мишел написа:Apassionata написа:...Ами ако и двамата висите във форума и имате само един комп в къщи? А ако едното BMW e по... готино да речем от другото и тоя с по-скапаното все иска да добара "готиното"? И като тръгнете на някъде голям спор с коя кола и кой ше кара... и понеже всеки иска да си кара неговото тръгвате с двете коли? Или ако тръгнете с едната пък се почва пазарлък кой ше кара на отиване, кой на връщане...
Мхъмммм.....говори ми......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Вкъщи сме точно така.....

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
При мен мрънканията идват от стила ми на каране
А като гледа отстрани се кефи като се вози Мрънка Нема оправия
Напоследък и заради разхода взе да ми я обижда и сравнява с некакви печки..

А като гледа отстрани се кефи като се вози Мрънка Нема оправия
Напоследък и заради разхода взе да ми я обижда и сравнява с некакви печки..

Тази тема е доста болна.
Преди време ме обвиниха, че по улиците заглеждам ФауВе-та и БМВ-та, а не мацките по тротоара. Не било нормално. Т.е. предпочита да излезем и да зяпам мацки, а не коли?!? Странно.
Другото - как може всяка събота и неделя да ходиш на сбирки, да се събираш с едни и същи хора, да си гледате колите и да ги обсъждате.
Третото - е как може тези старите БМВ-та да ти харесват. Виж го какво е ръбато и грозно. Какво значение имат някакви железарии под капака.
Това, че обръщам повече внимание на колата си отдавна не го отразявам ...

Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Е па що не и дадете един пример и вие...
Не е ли по-добре да съм си под колата или във форума и все ще се намери време да й обръщаме внимание,но ако съм един алкохолик и да съм все по кръчмите...па да видим как ще търпи...
Не е ли по-добре да съм си под колата или във форума и все ще се намери време да й обръщаме внимание,но ако съм един алкохолик и да съм все по кръчмите...па да видим как ще търпи...

cucko написа:Е па що не и дадете един пример и вие...
Хахахаха, излиза така, че жената все с нещо трябва да се примири,а? И да си избере по-малкото зло....ейййй, страшни сте

Ма като се замислите и вие, по-добре да ви мрънка за колата, отколкото да хване да си намери любовник за времето, когато не сте с нея, не мислите ли....

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Мишел написа:Ма като се замислите и вие, по-добре да ви мрънка за колата, отколкото да хване да си намери любовник за времето, когато не сте с нея, не мислите ли....![]()
![]()
![]()

А не бе...Нека си седят под колите, а?

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Мишел написа:Хахахаха, излиза така, че жената все с нещо трябва да се примири,а? И да си избере по-малкото зло....ейййй, страшни сте![]()
![]()
![]()
Ма като се замислите и вие, по-добре да ви мрънка за колата, отколкото да хване да си намери любовник за времето, когато не сте с нея, не мислите ли....![]()
![]()
![]()
В такъв случай, горката женица! То у нас 90% от мъжете харесват коли и/или алкохол, а 10% харесват мъже.
От тогава русото не е на мода.
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
saleen написа:Колега има и по- лошо-жена ми да харесва шофирането повече от моята компания-като хване волана и минават всичките болежки и понякога не мога да се уредя да карамХубавото е, че не сърди като я оставям сама за да си завирам главата под...капака. Опитвам се да и внуша колко е по- готино да сменяш масло, накладки и да сипваш бензин, ама не връзва
![]()
До болка ми е познато,колега. И аз едва се вреждам да карам.
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
kOnPuBkA написа:Мишел написа:Ма като се замислите и вие, по-добре да ви мрънка за колата, отколкото да хване да си намери любовник за времето, когато не сте с нея, не мислите ли....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А не бе...Нека си седят под колите, а?Хахахахахах. Много добро
на прав път сте момичета

BMWfenomen написа:kOnPuBkA написа:Мишел написа:Ма като се замислите и вие, по-добре да ви мрънка за колата, отколкото да хване да си намери любовник за времето, когато не сте с нея, не мислите ли....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А не бе...Нека си седят под колите, а?Хахахахахах. Много добро
на прав път сте момичетанека си лежат под колата хаха има кои да лежи до жена им...но наи готиното е че повечето седят до колата си а не лежат под нея но както и да е....за мен няма нищо по важно от жена която ме чака на легло зарезвам кола и сичко хаха
Най-добре е нещата да са балансирани

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
BMWfenomen написа:на прав път сте момичетанека си лежат под колата хаха има кои да лежи до жена им...
А докато мъжът седи под....колата, жената ако забегне...по чуждо