Веселбата - невъзможна!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: 320 cabrio e36
Мечтае да кара: CSL; tii

Мнение от pepo_kn » 22 Яну 2009, 4:10

Аз ще споделя последната ми случка от кръстосването на дискотеките в Кюстендил. Китно хубаво градче в което имам чуството ,че всеки петък и събота се сменят прозорците на магазинчетата и тем подобни сгради около дискотеките от любителски частни срещи по уличен бой. Свободен стил , Free for all , 4 vs 1 и т.н. Аз като част от нашата 20 членна компаниика мога да заявя , че сме супер миролюбиви хора които търсиме по спокойния начин за разбиране , но винаги се случват и непредвидени неща . Последния път когато излизахме заедно бяхме в една малка дискотечка , която бе затворена наскоро , така и не разбрахме защо , но там винаги сме си изкарвали добре . Та пиинахме си там ние едно хубаво и тръгнахме да си ходим . Аз като най - почерпен ходех на 20- тина метра зад другите , бръкнал съм си в джобовете и се радвам на подредбата на плочките по паважа , като нещеш ли чувам тичане зад мен и реплики , как ще осъществяват полови контакти с майка ми , но все пак се обръщам спокоойно бавничко , леко занесен и в момента в който се обръщам напълно ,поемам сигурно най- здравия песник през живота си.С цялата си сила и инерция от тичането човека така ме шибна и следващото което си спомням е как лежиме двамата с него в градинката до тротоара , която беше на минимум 5-6 метра от тротоара и виждам човека пред мене и явно и той тогава се осъзнаваше от сбъсъка , щото стоеше легнал до мен и ме гледаше в очите безмълвно. След около 2 секунди визуален контакт изядох още 1-2 тупаника и осъзнах , че нещата отиват на зле и се започна едно меле на земята. Усетих и нарушители около мене , които ни разваляха частния бой и в следващия момент се сещам , че с мене бяха почти всички мои приятели които бяха доста далеч напред , но бързо реагираха и почнах да улавям на земята падащите противници , все пак съм добър човек , да не се наранят хората . През това време един приятел бившо боксьорче , на половината на моите 110 килограма , се навежда да ме отърве от другите които ме подритваха в гърба и в тоя момент изкача явно гаджето на човека дето ми налетя и извиква : Не ме бии аз съм момиче :D :D :D И той все пак като кавалер , тактично я пропуска и спасява падналия герой.

Та разбрахме се на земята с момчето и другите бяха тъкмо успокоили ( и да отбележа , че тея хора бяха решили да ми налетят на отсрещния тротоар на полицейското управление ) и в този красив момент се изсипаха една дузина криминални и полицай и задържаха всички ,почти всички , та добре че беше един от нашите тогава , та ме изведе на скришно , че целия бях в кръв , и моя и чужда , та писаха приятелите обяснения цяла вечер , пуснаха ги после де , но вечерта беше сасипана .Защо ? Излязло че човека се бил препознал за някой си който му направил изречение в дискотеката ....
Но без лоши чуства , без травми разделихме се и от тогава всичко е мирно , но моя коментар за тея събитя просто ... това е ежедневие в Кюстендил . Боеве има всяка петък и събота направо се чуда как не се повтарят някои , щото все пак не сме голям град . От къде толкова материал не знам :D

Но не е това начина на скоро бях в Германия , за около половин година и обикаляхме и там и кръчми , и дискотеки и даже и сръбски така близки до нашите дискотечки , но е цивилизована работа. Бутам огромни типове , настъпвам ги ( без да искам разбира се ) извинявам се , те също се извиняват . Пък и другото което ми направи впечатление беше в една от дискотеките в центъра на града влизаме си ние спокойно не обърнах внимание на охраната , но като видях сервитьорите , направо ми падна шапката . Друметрови гиганти :D планини от мускули и само те ти всяват респект , а охранта ... какво да кажа. В последствие разбрах , че повечето са шампиони по кик бокс , борба и е такива спортове . Но като цяло културата на поведение е друга , определено 10- 20 - 30 нива над нашата.
Дано някой ден се оправиме..
Да пишеш с латински букви на кирилица е като да пишеш с лайна по стена! Гадно е но пак се чете!
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории