клайне нахт мюзик ...или истината в живота..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 03 Дек 2008, 23:52

SKISA написа:експириънс от пред итри дни ми разби картинката като венециански витраж от католически свещенник!!!! ужасна работ а,но ше се наложи да заменя мотора на Х6цата с 3,5 бензин или 3,5 дизел!! извинявам се за неудобството.....!!! карах Х6-5литра....!!! 28,2 -разход!!!! с галене!!! нема да я бъде тая да ми изеде тоя звяр половината зимна градина.....

' Цифрите са красноречиви: с мощност от 300 kW (407 к.с.) ,въртящ момент до 600 Nm при 1,800 и 4,500 об. в мин. и среден разход на гориво 12,5 л/100км (по ЕС пътища) '

бмв.бг :mhihi:

'по ЕЕЕССС!!!! пътища' :mhihi: То и рОдината е ЕС :mhihi:

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 04 Дек 2008, 11:36

Slavi_m написа:
'по ЕЕЕССС!!!! пътища' :mhihi: То и рОдината е ЕС :mhihi:

Ма ЕС без пътища :mhihi: :mhihi: Уникално по рода си ЕС... Мило родно...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 04 Дек 2008, 21:22

SKISA написа: 28,2 -разход!!!! с галене!!!

Абе тя не е била загряла сигурно...иначе горят 27/100 :mhihi:

А иначе аз онзи ден се оцъклих с моята. Предната вечер нулирах показанията за среден разход и изминати километри и на другата сутрин тръгвам за работа и по едно време докато си вися на светофара до нас си викам, бе я да видя къв ми е разхода, ма забравих че съм резетнал всичко, и превключвам дисплея и гледам - 68 на 100 :shock: Три минути размисъл дали ще ми стигне резервоара да стигна до работа при тоя разход...звъня в сервиза, а там естествено по това време никой не ми вдига...като си загря колата, всичко си дойде по местата, ма пусто, като все аналогови коли съм карал до сега и не знаех...на БМВ-то на моментния разходомер даже не му и обръщах внимание, щото постоянно си се мяташе наляво надясно... :)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 05 Дек 2008, 8:35

мамка му...надявам се ,че като стигне да стегам вилата в кицбюел ше ми е се тая дали харчи 15,20 или 35 на сто! дотогава ,обаче ше гледам внимателно дисплея,щото нема да остане за вила...

Предишна

Назад към Страхотни истории