клайне нахт мюзик ...или истината в живота..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
SKISA написа:експириънс от пред итри дни ми разби картинката като венециански витраж от католически свещенник!!!! ужасна работ а,но ше се наложи да заменя мотора на Х6цата с 3,5 бензин или 3,5 дизел!! извинявам се за неудобството.....!!! карах Х6-5литра....!!! 28,2 -разход!!!! с галене!!! нема да я бъде тая да ми изеде тоя звяр половината зимна градина.....
' Цифрите са красноречиви: с мощност от 300 kW (407 к.с.) ,въртящ момент до 600 Nm при 1,800 и 4,500 об. в мин. и среден разход на гориво 12,5 л/100км (по ЕС пътища) '
бмв.бг

'по ЕЕЕССС!!!! пътища'

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Slavi_m написа:
'по ЕЕЕССС!!!! пътища'То и рОдината е ЕС
Ма ЕС без пътища

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
SKISA написа: 28,2 -разход!!!! с галене!!!
Абе тя не е била загряла сигурно...иначе горят 27/100

А иначе аз онзи ден се оцъклих с моята. Предната вечер нулирах показанията за среден разход и изминати километри и на другата сутрин тръгвам за работа и по едно време докато си вися на светофара до нас си викам, бе я да видя къв ми е разхода, ма забравих че съм резетнал всичко, и превключвам дисплея и гледам - 68 на 100

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мамка му...надявам се ,че като стигне да стегам вилата в кицбюел ше ми е се тая дали харчи 15,20 или 35 на сто! дотогава ,обаче ше гледам внимателно дисплея,щото нема да остане за вила...
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4