Как си направих боята/колата като нова :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 04 Дек 2008, 10:15

MAiK написа:.... но сам сигуррен 1е има препарати за коли които ще имат и по добър ефект !!! :roll:
.... и цена съответно ...
В интерес на истината каквито и манипулаций да предприемате не посягайте към четка било тя и финна защото при търкане си е като шкурка... и друг съвет - преди какъвто и препарат да слагате измийте колата хубаво че да не берете ядове от праха (деиства като абразив)
Доста препарати съм пробвал но най доре се представя Sonax като фирма и мисля да остана на тая вълна още време.

П.П.
Пробвайте с хед енд шоудърс ... няма да хваща прах
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 04 Дек 2008, 10:18

radio_manbg написа:
MAiK написа:.... но сам сигурен 1е има препарати за коли които ще имат и по добър ефект !!! :roll:
.... и цена съответно ...
В интерес на истината каквито и манипулаций да предприемате не посягайте към четка било тя и финна защото при търкане си е като шкурка... и друг съвет - преди какъвто и препарат да слагате измийте колата хубаво че да не берете ядове от праха (деиства като абразив)
Доста препарати съм пробвал но най доре се представят Rex и Sonax като фирми и мисля да остана на тая вълна още време.

П.П.
Пробвайте с хед енд шоудърс ... няма да хваща прах
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW M5 G -Power Hurricane(730 Коня)

Мнение от bbbmmmwww » 09 Фев 2009, 19:06

Много добре, че използвате препарати и т.н но гледайте да не ви окапе боята :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Максималната скорост с която можеш да излезеш от завой,е много близка до тази с която не можеш...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 09 Фев 2009, 22:18

Най добре шампоан за боядисана коса ! :uups:

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от S-M » 14 Фев 2009, 18:47

Още утре отивам за фрош,да видя как ще лъсне моя стар тиган :)

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 15 Фев 2009, 0:46

Gemar написа:Въх :shock: ... а сетихте ли се, че с препарат за миене на чинии отмивате ваксата от лака? То няма лошо де, но след това колата трябва да се пастира от край до край, защото без слой защитна паста е за никъде. По книжка трябва да се пастира на всеки 6 месеца. Колега пастирай си колата докато не е станало прекалено късно за лака.
Точно нещо такова се е получило в случея. :winky: Внимавайте с какви препарати миете колите си колкото и привидно безобидни да изглеждат те, особено препаратите за миене на плочки, тоалетни чиний, кухненски прибори и тн :nono: . Най-безопасното миене е на автомивка с/у солиден бакшиш :mhihi: щото и там какви ла*на се слагат. :dummy:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 99"318 I"E-46
Детайли за колата: E46

...

Мнение от zliat71 » 16 Фев 2009, 10:37

А аз хода по мивките.
Не е важно какво говорят зад гърба ти Важното е като се обърнеш всички да мълчат
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clubzendo » 20 Фев 2009, 11:59

Най-хубавия препарат за миене на двигатели е "Меглио"
Пръскаш,чакаш 10 минути и миеш с пароструйката на ОМВ,резултата е поразителен.
Даже съм се замислил да се изкъпя с Меглио-то,сигорно ше лъсна като нов :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 20 Фев 2009, 12:30

Apassionata написа:Интересно... Тряя да вида ако сложа малко гланц, от тези дет в миялната се слагат... дали няма да има още по-добър ефект ;)

Даааааааааа и малко лак за нокти за заздравяване после печеме в фурната на 200 градуса и мусаката е готова ...

Има си шампоани за кола на сонакс перфектни 1 литър шише на 1 кофа вода се слага 1 капачка

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Фев 2009, 12:52

може и с парафинова гъбичка да мажете после, ще лъска много яко :mhihi:
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 20 Фев 2009, 14:15

DirtySouth написа:
Apassionata написа:Интересно... Тряя да вида ако сложа малко гланц, от тези дет в миялната се слагат... дали няма да има още по-добър ефект ;)

Даааааааааа и малко лак за нокти за заздравяване после печеме в фурната на 200 градуса и мусаката е готова ...

Има си шампоани за кола на сонакс перфектни 1 литър шише на 1 кофа вода се слага 1 капачка

Мусака не ям, пък да не кажа че и не готвя!
Алоууу, да не мислиш, че ще си права експерименти с колата... Тука всичко на майтап... И мойта, и Е90 ката се мият лично, със собствена водоструйка и специален препарат / ЗА КОЛИ/ - не му знам марката, но е специално за целта ;)
Изображение

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 20 Фев 2009, 14:38

Apassionata написа:
DirtySouth написа:

Мусака не ям, пък да не кажа че и не готвя!
Алоууу, да не мислиш, че ще си права експерименти с колата... Тука всичко на майтап... И мойта, и Е90 ката се мият лично, със собствена водоструйка и специален препарат / ЗА КОЛИ/ - не му знам марката, но е специално за целта ;)

алоуууу, поне със сложната задача да ги миеш справяш ли се...

и вземи се научи да готвиш, че с тия наденици ще умреш от глад някой ден... :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 20 Фев 2009, 14:45

Абе я вие двамата горе се сбиите :mhihi:
Вече препаратите служат за повече от предназначеното :mhihi:

В Испания като бях се наложи да се измие колата / все пак 2000км да се минат...понацапа се/, ама там на автомивката...сам трябва да си я миеш...пускаш 1 евро - вода, още 1 евро - кърпа за подсушаване, 2 - евро - прахосмукачка :mhihi: И външно така я измих, че....реших повече с тоя занаят да не се занимавам :mhihi: Стана на метна....дали защото си трябва майсторлък, или нещо друго не знам....та навръщане...мръсни :mhihi: Ама ако знаех за златното действие на Фрош, ехеее... :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 20 Фев 2009, 15:22

Projektzwo абе тебе, умника дразнещ ненагледен, не те ли блокирах отдавна в Скайпа... нещо твойта наденица ли пробваш да си пласираш пак, що ли... а мене не ме мисли, има кой да ми готви, че даже и да ми мие колата ако поискам... :evil:
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 21 Фев 2009, 9:34

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Всеки със своите си неволи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории