Как си направих боята/колата като нова :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
.... и цена съответно ...MAiK написа:.... но сам сигуррен 1е има препарати за коли които ще имат и по добър ефект !!!
В интерес на истината каквито и манипулаций да предприемате не посягайте към четка било тя и финна защото при търкане си е като шкурка... и друг съвет - преди какъвто и препарат да слагате измийте колата хубаво че да не берете ядове от праха (деиства като абразив)
Доста препарати съм пробвал но най доре се представя Sonax като фирма и мисля да остана на тая вълна още време.
П.П.
Пробвайте с хед енд шоудърс ... няма да хваща прах

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
radio_manbg написа:.... и цена съответно ...MAiK написа:.... но сам сигурен 1е има препарати за коли които ще имат и по добър ефект !!!
В интерес на истината каквито и манипулаций да предприемате не посягайте към четка било тя и финна защото при търкане си е като шкурка... и друг съвет - преди какъвто и препарат да слагате измийте колата хубаво че да не берете ядове от праха (деиства като абразив)
Доста препарати съм пробвал но най доре се представят Rex и Sonax като фирми и мисля да остана на тая вълна още време.
П.П.
Пробвайте с хед енд шоудърс ... няма да хваща прах

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- bbbmmmwww
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW M5 G -Power Hurricane(730 Коня)
Много добре, че използвате препарати и т.н но гледайте да не ви окапе боята

Максималната скорост с която можеш да излезеш от завой,е много близка до тази с която не можеш...
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Точно нещо такова се е получило в случея.Gemar написа:Въх... а сетихте ли се, че с препарат за миене на чинии отмивате ваксата от лака? То няма лошо де, но след това колата трябва да се пастира от край до край, защото без слой защитна паста е за никъде. По книжка трябва да се пастира на всеки 6 месеца. Колега пастирай си колата докато не е станало прекалено късно за лака.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Apassionata написа:Интересно... Тряя да вида ако сложа малко гланц, от тези дет в миялната се слагат... дали няма да има още по-добър ефект
Даааааааааа и малко лак за нокти за заздравяване после печеме в фурната на 200 градуса и мусаката е готова ...
Има си шампоани за кола на сонакс перфектни 1 литър шише на 1 кофа вода се слага 1 капачка
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
DirtySouth написа:Apassionata написа:Интересно... Тряя да вида ако сложа малко гланц, от тези дет в миялната се слагат... дали няма да има още по-добър ефект
Даааааааааа и малко лак за нокти за заздравяване после печеме в фурната на 200 градуса и мусаката е готова ...
Има си шампоани за кола на сонакс перфектни 1 литър шише на 1 кофа вода се слага 1 капачка
Мусака не ям, пък да не кажа че и не готвя!
Алоууу, да не мислиш, че ще си права експерименти с колата... Тука всичко на майтап... И мойта, и Е90 ката се мият лично, със собствена водоструйка и специален препарат / ЗА КОЛИ/ - не му знам марката, но е специално за целта

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Apassionata написа:DirtySouth написа:Apassionata написа:Интересно... Тряя да вида ако сложа малко гланц, от тези дет в миялната се слагат... дали няма да има още по-добър ефект
Мусака не ям, пък да не кажа че и не готвя!
Алоууу, да не мислиш, че ще си права експерименти с колата... Тука всичко на майтап... И мойта, и Е90 ката се мият лично, със собствена водоструйка и специален препарат / ЗА КОЛИ/ - не му знам марката, но е специално за целта
алоуууу, поне със сложната задача да ги миеш справяш ли се...
и вземи се научи да готвиш, че с тия наденици ще умреш от глад някой ден...

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Абе я вие двамата горе се сбиите
Вече препаратите служат за повече от предназначеното
В Испания като бях се наложи да се измие колата / все пак 2000км да се минат...понацапа се/, ама там на автомивката...сам трябва да си я миеш...пускаш 1 евро - вода, още 1 евро - кърпа за подсушаване, 2 - евро - прахосмукачка
И външно така я измих, че....реших повече с тоя занаят да не се занимавам
Стана на метна....дали защото си трябва майсторлък, или нещо друго не знам....та навръщане...мръсни
Ама ако знаех за златното действие на Фрош, ехеее... 

Вече препаратите служат за повече от предназначеното

В Испания като бях се наложи да се измие колата / все пак 2000км да се минат...понацапа се/, ама там на автомивката...сам трябва да си я миеш...пускаш 1 евро - вода, още 1 евро - кърпа за подсушаване, 2 - евро - прахосмукачка

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Projektzwo абе тебе, умника дразнещ ненагледен, не те ли блокирах отдавна в Скайпа... нещо твойта наденица ли пробваш да си пласираш пак, що ли... а мене не ме мисли, има кой да ми готви, че даже и да ми мие колата ако поискам... 

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24

Всеки със своите си неволи

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5