Взеха ми 4 левчета

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 23 Окт 2008, 16:39

Една случка още топла от снощи....

Случката се развива на гара захарна фабрика и така караме с едно приятелче идваме Западен Парк минаваме през училище Хенри Форд и точно след него има подлез на моста който започва от Орион и продължава към Сливница както и да е предполагам добихте представа....та така тоя подлез е следния преди него асфалт що годе добър на завоя на подлеза паваж и после пак асфалт и така .....
Караме си ние ии го гледам мойто приятелче пъне Опела аз бях с Пунтото и викам чекай да му покажа как върви пунтака и давам мигач и разстрелвам обаче идва завоя с паважа и викам чекай да направим некво импровизирано поднасяне залюлях я колата и тя леко поднесе и в същия момент гледам патрулка от тия джипките 2 коли спрели и гледам как куката застава на средата на платното да ме спира и това се случва докато изправях колата :mhihi: ( за да не ме съдите много ще подчертая ,че става въпрос за около 11:30 часа вечерта)
Викам си спирам е нема кво се праим тоя идва и вика:

П:добър вечер
Аз:добър вечер
П:С'я ще видиме колко е добра документите и слез

Давам ги аз
Оня отиде до джипката и викна старшия :mhihi:
викнаме и мене и отивам аз оня младока брои на пръсти пред старшия:

1.прегледа на колата е изтекъл
2.превишена скорост
3.застрашава участниците в движението
4.номера на автомобила не е на обозначеното място
и накрая вика и в колата има бухалка и аз оттам смееех мани викам тва нарушение ли е .....
Старшия вика ми пишеме

Аз:Айде са за едно от всичките
СТ:Ти за кое искаш
Аз:ми за никое
СТ:е сега щото си тарикат ше пишеме за всичко
Аз:Викам стига де нема ли други начини да се почерпиме
Ст:и кво ше ми бутнеш 10-20 лева и забравяме е нема стане нема да се продам толкова евтино
Между временно гледа документите и вика на кой е тая кола
Аз:Ми купена е !
Ст:как с пълномощно или с покупко продажба (договор)

И аз като нема нито едно от двете викам ми с договор за продажба
Ст:преди колко дена е издаден
Аз:Ми преди 10 дена
Ст:носиш ли го или ми го покажи или ми покажи големия талон
Аз:Нервирах се вече бавят ме към 30 мин. вече и викам абе моя си е колата бе колега
Ст:къв колега бе момче

Е тука вече почват арабийските лъжи

Аз: Ми подал съм си документите искам да ставам служител
Ст: аааа вяерно ли бе къде ги подаде
Аз: Ми на едно приятелче ги дадох да ги занесе,че там много връзкари нема ми обърнат внимание,той работи в сградата срещу заведение "Кошарите"
Ст:ма приятеля ти някъв големец браво не е лошо тва а защо бронята ти я няма викам ми една жена ме удари и избега :mhihi: :mhihi: :mhihi: и го злепих на стъклото( тука вече се покрътвам от смех)тоя вика айде ходи си и успех викам мерси и на вас и те така по живо по здраво :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Като цяло стабиляги :mhihi:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 23 Окт 2008, 18:53

Apassionata написа:
Vlados написа:
Мишел написа:....леле, колко съм се прецакала досега :bcry:

Будала! ;) Мъжете с 4 лв. минават, а ти няма да минеш с усмивка и невинен поглед...

Къв невинен поглед бре? Май не го докарвам нещо
............
И дали следващия път няма да се постарая със усмивката и поглед непорочен : Ооо, така ли? Не съм видяла, счупих си очилата вчера...детето е болно, много бързам и други номера от Цирка ;)

На хубава и усмихната жена, кой ще тръгне да пише... Като не можеш да докараш невинния поглед, поне се усмихвай тъпо и питай: "Ама къде имаше светофар?!? Аз си се гримирах съвсем спокойно и вие ми изскочихте пред колата" или "Бременна съм от снощи и почуствах контракции, та затова бързах" :mhihi: Засмеят ли се отсреща, минала си метър...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 23 Окт 2008, 20:03

Vlados написа:
Apassionata написа:
Vlados написа:
Мишел написа:....леле, колко съм се прецакала досега :bcry:

Будала! ;) Мъжете с 4 лв. минават, а ти няма да минеш с усмивка и невинен поглед...

Къв невинен поглед бре? Май не го докарвам нещо
............
И дали следващия път няма да се постарая със усмивката и поглед непорочен : Ооо, така ли? Не съм видяла, счупих си очилата вчера...детето е болно, много бързам и други номера от Цирка ;)

На хубава и усмихната жена, кой ще тръгне да пише... Като не можеш да докараш невинния поглед, поне се усмихвай тъпо и питай: "Ама къде имаше светофар?!? Аз си се гримирах съвсем спокойно и вие ми изскочихте пред колата" или "Бременна съм от снощи и почуствах контракции, та затова бързах" :mhihi: Засмеят ли се отсреща, минала си метър...

Оффф, един веднъж толкова мило и невинно го гледах....даже му казах , че да, признавам си не съм си сложила колана но ми е много лошо, затова.....а той вика "Да бе да, всички жени лъжете, само лъжете..." :mhihi:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 23 Окт 2008, 20:30

Мишел написа:Оффф, един веднъж толкова мило и невинно го гледах....даже му казах , че да, признавам си не съм си сложила колана но ми е много лошо, затова.....а той вика "Да бе да, всички жени лъжете, само лъжете..." :mhihi:

Явно е имал опит не само с жени-шофьори... :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Мнение от JENATA NA 6EFA » 23 Окт 2008, 21:36

:dunno: AWE A DALI 6E STANE S MALKO JULTICI I DVE,TRI LUK4ETA

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 23 Окт 2008, 23:13

JENATA NA 6EFA написа::dunno: AWE A DALI 6E STANE S MALKO JULTICI I DVE,TRI LUK4ETA

ми нищо не ти пре4и да пробваш. :bowdown: :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JENATA NA 6EFA » 26 Окт 2008, 18:17

КАТО МИ СЕ ОТДАДЕ ШАНС ВЕДНАГА И ПОСЛЕ ШЕ ТИ КАЖА! :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 26 Окт 2008, 19:56

JENATA NA 6EFA написа:КАТО МИ СЕ ОТДАДЕ ШАНС ВЕДНАГА И ПОСЛЕ ШЕ ТИ КАЖА! :yes:

ok ако стане на събора ще раздаваме лук4ета :mhihi: :mhihi:.представям си те с мокър поглед пред разреваване и с две шепи лук4ета и вика6 на полуцая е тука малко ма от сърце,друго нямам :uups:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 27 Окт 2008, 14:00

Много са изгладняли напоследък колеги,на всяко спиране ми се заяждат за нещо и искат пари,ма аз не им давам,а имам и скрити жокери и ме пускат :mhihi: Така преди 2 години някъде караме с един приятел към нови искър от надежда,ма той на 3 ракии и ни спират на карулката,надушиха го,дрегера 1 промил показа и се почват добрия и лошия,книжки ше взимат в затвора ше го вкарват,пазарлъци това онова и после уж "едвам" склониха да ги почерпи,единия тупан му вика смачкай парите и ги бутни тука в униформата в джоба и по бързо,нашия смачкал 2 лева и му ги пъхнал,полицайте се ухилиха и викат айде изчезвайте от тука да не сме ви видяли щот следващия път не книжката,а в затвора ше ви вкараме,искаше ми се да им видя физиономиите после кат са бръкнали в джоба :mhihi: :mhihi: :mhihi:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 28 Окт 2008, 10:21

Прясна случка от снощи :mhihi:

Излизам с гаджето аз да ходим на кафета някви (няма как, искат си своето :mhihi: ) и паркирам нейде из пресечките на Алабин. Прайм квото пием и ше си ходим, тва става някъде към 01:00 часа. Излизам на задна и тръгвам по обратния път, отдето дойдох. И малко преди БИАД ми се вее слънчогледа да отбия. Аз съм спокоен, макар че бях пил едно ирландско кафе.

П: Добър вечер
Аз: Добър вечер
П: Сержант Еди-кой-си от 'емнайсто РПУ, документите моля, вашите и на колата, гражданска отговорност и технически преглед (сичкото това на един дъх го каза, евала му прая)
Аз, изряден абсолютно отвсякъде, давам му една камара хартия да се дзвери и оня си киризи нещо там, прай се че гледа и след малко си влизаме вече в наши води:
П: Знаете ли защо ви спирам?
Аз: Ми освен да съм излязъл от еднопосочна уличка за друго не се сещам, не съм от София и не ги знам, пък и знак не видях.
П: Правилно, нарушихте знак бла-бла-бла, сега ще ви бъде съставен акт за нарушение (и ме поглежда с надежда)
Аз: Добре, щом съм в нарушение, пишете... (Мене ми дреме на кура с кво ме плаши, щото съм с английска книжка и акт на нея не мое ми напише).

Оня отива там до неговите колеги в патрулката, говорят си нещо, по радиостанцията се обаждат за справка зарад книжката и след малко оня ме вика да слеза от колата. Аз отивам, той ми вика "мини отзад" :mhihi: и оттука вече ви е ясно кво става :mhihi:

П: В Англия ли живееш?
Аз почвам вече да мажа филиите :mhihi: : Да, работя там.
П: Какво работиш?
Аз: Ми в строителството, гипсокартони слагам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
П: Ми то добре ама сега с акта ше трябва да те изпращаме. (И двамата знаем, че е филм тва, дето го говори, ама той да не изневери на полицейската си същност, стиска до дупка :mhihi: )
Аз поемам оттука: Ми най много на личната ми карта да напишете акта, ама след 3 дена ми е полета и акта ше има да си виси тука ( :mhihi: :mhihi: :mhihi: )
П (удари го баш на просене тука вече): Да, прав си. Виж бе, момче, ей ти документите, няма да се изпращаме с лошо ( :mhihi: ), ама с колегите дълга смяна ни чака и кафенце ни се пие, ако искаш почерпи нещо, ако не - жив и здрав.

На мене ми стана такова мило на душата, ей тея верно са големи театрали, играят го страхотно. Аз не че съм скръндза или нещо, ма имах едни 50 лв дет не ми се разваляха, аз знам, че ше ми върнат, ма те кат цигани у лада бе мама му стара - 4 парчета, кво да им давам. И тогава се сетих нещо :mhihi:

Аз: Добре, само да ида до колата за малко.

Тоя потри ръце доволно и аз отидох до колата, сетих се, че имам едни бонбони отзад в багажника от именния ден останали и си викам дай да си напрая таша*ка с ушевите. Нося им бонбоните аз:

Аз: Ше ме извинявате, ама пари нямам, щото скоро си тръгвам и свършиха, па и имен ден празнувах преди няколко дена и съм на червено, така че, ако искате по едно бонбонче мога да почерпа ей така за здраве. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П: Ама ти верно си Митко, айде щом си решил да почерпиш, жив и здрав да си :mhihi: Почерпи и колегите в колата и се махай оттука :mhihi: :mhihi:

Аз: Благодаря ви много, лека вечер (за малко да се изпусна да кажа лека и доходна ама мноо грубо щеше да е :mhihi: )

П: Чао и приятен полет :mhihi: :mhihi: :mhihi:
---

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 28 Окт 2008, 11:36

Майчицееееее, не е истина просто!!!! Аз това не го вярвам!!!!
Слагам в колата лукчета и локум вече!!!! Няма такива цигани..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 28 Окт 2008, 12:02

Слагайте колеги рахат локум в колата и черпете, пари няма да им давате... па и рушвет не е това :mhihi: :mhihi: :mhihi: Изкарвайте там че мама/тате/кака/бате/гаджето/рибката имат рожден ден и черпете, стига с тия техните кафета от по 20 лв. :mhihi:
---

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 28 Окт 2008, 12:25

Е айде и аз да споделя :mhihi:

Преди няколко години имах Фиат Панда,който бях купил за 320лв :mhihi: (сами смятайте в к'во състояние е бил).Натресох се в задницата на един Авенсис и почти беше тоталка,ама с малко усилия ,псувни и един голям чук го приведох отново в движение :mhihi: .Обаче левия фар така или иначе не го смених и остана само рефлектора ,а крушката на мигача висеше омотана в червено тиксо,за да има некъв цвят :mhihi: .И така си карам 10 месеца,докато не си купувам още една панда (уж за части) и се получава така ,че си карам с 2 талона .Старата цвят слонова кост,тая за частите-червена.

Идва време за акция "Светлина",ама аз си бръмча в това състояние и не ме спират.Обаче на 22декември(на братчеда ЧРД ,затова го помня) от Лъвов мост до НДК("Витошка" още беше отворена) на 5 места постове и спират само за светлини :shock: .Минах 3 поста и спокоен,че се разминавам неочаквайки такава масовост на акцията,пред "Света неделя" точно на "Гуудис" -земи тая палка :mhihi: .Седя си аз в колата и г-н полицай минава отпред и почва да ми млати капака с палката точно над "фара" и аз го гледам така :evil: .

Отварям вратата(щото джама не се сваляше :mhihi: ) и оня П-полицая,А-аз..

П-Добър вечер,не Ви е изправен фара
А-Защо,свети си :mhihi:
П-Няма стъкло,ще спираме колата от движение
А- :shock: ,ама как така,к'во се прави като ми српете колата..
П-Елате при патрулката,старшията ще ти обясни...

Отивам аз при некакъв с болтове на пагоните,той е приготвил актовете и куката му вика ,"Г-н капитан е тва момче фара ---бла,бла,бла....." К-капитана
К-Дай документите..
А-Заповядайте. Оня почва да разглежда и в един момент така :shock: :shock: :shock: .Какъв цвят е тая кола бе момче?????
А-Ми слонова кост.
К-Тук пише червена..
А-Аааа това е другата :mhihi: :mhihi: .А какво трябва да направя като я спрете от движение (правя се на ударен с най невинния поглед който мога да извадя :mhihi: )
К-Ми слагаш си нов фар и минаваш на техн.преглед през КАТ
А-Ааааа не става
К-Как така не става бе
А-Ми сега заради един фар тябва да и купя гуми,да и оправя спирачките,амортесиори....Вие искате да дам 1000лв.
К-Ми какво да правим тогава (с трепереща ръка спира да "пише" в очакване на моето предложение :mhihi: )
А-Ми спирайте я ,ама аз я оставям тук и се прибирам с маршрутката. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
К-Ама ти сега на луд ли се правиш
А-Не г-н Капитан ,пишете квото трябва,ама аз тая кола така или иначе повече не мога да я пускам в движение и не ми трябва вече (а същия ден бях капарирал една Фиеста и наистина нямаше да се занимавам с #ибаните панди :mhihi: ). А ако ми вярвате ,че съм свестно момче още утре слагам фара от другата (видяхте че имам 2) и идвам да ви се представя с изправни светлини... :mhihi: Целия диалог продължава 15-20мин с увъртания от 2-те стани до постигане на взаимно изгодни условия :mhihi: :mhihi:
К-Аре махай се оттука,че ми загуби сума ти време
А-Утре по това време тук ли ще сте ,за да ви донеса коледни подаръци :mhihi: :mhihi:
К-Веселяк...още ли си тук.....

Качвам се и гааааз да ме няма.На следващия ден наистина си сложих фар,ама тия излезнаха точни тогава :D :D

П.П.Толкова дълго не бех писал никога :shock: няма да се повтори друг път :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

aax

Мнение от JENATA NA 6EFA » 29 Окт 2008, 22:18

абсолютно съм "ЗА"!!! утре пълна жабката до горе с лук4ета и локум и и 6е 4акам развръзката!! амааааааа ше сложа и един плик с виолетки да не станеме мн подозрителни :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 30 Окт 2008, 14:06

Мишел написа:
Vlados написа:
Мишел написа:Мъка, мъка, мъка.....ах, как ме хваща яд.....
Като дойде време да се плаща все ми е неудобно 10 лв да дам....незнам случвало ли се е с 10-ка да мина, все да не ги обидя или нещо по-лошо да стане се засилвам с 20-ката (че и без друго съм дърво като дойде време пари да предлагам), а те и на 4лв били съгласни.....леле, колко съм се прецакала досега :bcry:

Хахаха, е с толкова минавам когато не опре до пари въпроса....ама някой път не искат да ме гледат и да си говорим!!!! :evil: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
мое да си попаднала на геи :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории