1/10000

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 23 Сеп 2008, 7:49

Искренно съжалявам,че ти се е случило това крайно неприятно нещо.Незнам как бих могъл да ти помогна,но се надявам да го преодолеете по най-бързия начин.Дръж се за жената и детето и нещата отново ще си дойдат по местата.Мъжко момче си ще се справиш.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 23 Сеп 2008, 9:55

Моите съболезнования колега :cry: (без коментар)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 23 Сеп 2008, 10:12

Male male kolko sa zabludeni vsichki kato kazvat che takova neshto moje da mine... Hora takiva neshta ne se zabrawqt nito izchezvat dokraq na jivota. Skisa da ti kajja che te razbiram ne moga zashtoto nikoga ne sum izpitval takova neshto i se nadqvam nikoga da ne izpitam. Ne moga su6to da ti kaja vdigni glava i produljavai napred.. ili probvai pak ili tempodbni gluposti. Prosto moga da ti pojelaq semeistvoto ti nikoga da ne izjivqva podobno neshto. I ako ima neshto da spodelish kakvoto i da e pishi ni. Vse pak nie sme hora a mojebi i znaesh pogovorkata ''Spodelena muka e polovin muka'' zatova izob6to ne se kolebai da se oburnesh kum nas. Su6to taka iskam da podnesa iskrenite si suboleznovaniq.

PS. Izvinqvam se za kirilicata prosto q nqmam ka4ena v rabota. Ako adminite reshat neka iztriqt komentara.

Просто като пускаш мнение погледни в горния десен ъгъл на диалоговия прозорен, има качен он-лайн кирилизатор.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 23 Сеп 2008, 10:25

Skisa, приятел, всичко ще е наред, постарай се да не се тормозиш, трябва да си опора на съпругата ти и детето ти. Всичко ще е наред за вбъдеще.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 23 Сеп 2008, 10:34

Няма думи, които да могат да опишат какво чувстваш, също както и няма думи, които да те успокоят.

Стисни зъби за пореден път и направи крачката, която ще продължи пътя ти напред. Постъпи като топката - колкото по-силно я удрят, толкова по-далече отива.

Относно размислите ти за "Оня горе", ще си позволя да преведа великия Джордж Карлин, с малки съкращения

Религията е най-голямата измама, която някога е разказвана. Помислете си, религията всъщност е убедила хората, че има невидим мъж, който живее на небето и гледа всичко, което правите, всяка минута и всеки ден. И този невидим човек има специален списък с десет неща, които не иска да правите. И ако все пак направите някое от тези неща, той има едно специално място, пълно с огън, дим, мъчения, страдания и ще ви изпрати там да живеете и страдате, да горите, да се мъчите, да плачете, да крещите завинаги, до края на времето.

Но... той ви обича! Той ви обича и се нуждае от пари! Винаги се нуждае от пари!

Той е всесилен, съвършен, всемогъщ, всезнаещ, всемъдър, но някакси просто не може да се оправя с парите. Религията прибира милиарди долари, не плаща никакви такси и винаги се нуждае от още малко. Говорете ми за страхотна измама... Holy Shit!

Но искам да знаете, това е откровено, щом става дума за вяра в Бога, аз наистина опитах. Наистина, истински опитах. Опитах се да повярвам, че има Бог, който ни е създал по свой образ и подобие, обича ни много и следи всичко внимателно. Но трябва да ви кажа, че колкото по-дълго живеете, колкото повече се оглеждате, толкова повече разбирате, че нещо е адски преебано. Нещо не е наред тук - войни, болести, смърт, разрушение, глад, мръсотия, бедност, мъчения, престъпения, корупция... Нещо определено е сбъркано. Това определено не е добра работа. Ако това е всичко, на което Бог е способен, то аз не съм впечатлен. Такива резултати нямат място в резюмето на едно върховно същество. Такива лайна могат да се очакват от скапан чиновник с лошо отношение.

И да си остане между нас, във всяка една прилично управлявана вселена, този Бог щеше да бъде изритан навън на всесилния си задник доста отдавна. Между другото казвам мъж, защото ако има Господ, то той трябва да е мъж. Нито една жена не би могла и не би осрала нещата така. И все пак, ако наистина има Господ, то разумните хора ще разберат, че той е най-малкото некомпетентен или може би, може би не му пука изобщо. Което аз уважавам в един човек, и което би обяснило доста от тези лоши резултати.

Но хората се молят, молят се за най-различни неща, нали знаете, сестра ви има нужда от операция на топките, брат ви бил арестуван за сране в мола... Но най-много от всичко искате да чукате оная червенокоска от супера. Молите ли се за това? Молете се за каквото си искате.

А Божият План?

Помните ли това? Божият План? Много отдавна Бог измислил Велик План, вложил много мисъл в него, решил, че е добър План и го пуснал в действие. И за милиарди милиарди години Божият План си действал съвсем добре. В един момент идвате вие и се молите за нещо. Е, да предположим, че нещото, за което се молите, не е в Божия План? Какво искате от Него да направи? Да си промени Плана? Само заради вас? Не е ли това доста арогантно? Все пак е Божи План. Какъв е смисълът да бъдеш Бог, ако всеки тъпанар с двудоларов молитвеник може да дойде и да ти преебе Плана?

Има и нещо друго, друг проблем: да предположим, че на вашите молитви не се отговори. Какво си казвате? "Божия воля"? Е, ако е Божия воля и Той така и така ще направи каквото си иска, защо по дяволите изобщо се молите? Изглежда ми пълна загуба на време. Много е объркващо.

Няма Бог. Няма. Нито един. Никога. И никога не е имало.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Сеп 2008, 11:04

за съжаление слушах същото ,докато чаках резултатите от изследванията и всеки ми казваше :няма страшно-всичко ще е наред! и аз тогава така мислех,но сега ми е адски трудно да го говоря пак!! сега се опитвам да съм до жена ми и да и помагам,но какъвто съм и аз за подпиране и помагане-не съм много голяма опора!! просто не мога да се окопитя....!!
не пожелавам на никой да изпита такива чуства ,каквито ми дойдоха на главата на мене!! знам ,че ще мине време и ще поутихне това ,но зора е много голям!!! благодаря ви ,че ме подкрепихте стискайте палци да завърши всичко благополучно поне за жена ми -аз вече не се моля....!!! то явно няма смисъл от това.....!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 23 Сеп 2008, 13:32

Колега, искрено ти съчувствам! Няма по-голяма болка от това да загубиш дете. Нищо не може да се сравни с това. Аз самия има дъщеричка на 5 години и половина. Няма да ти казвам колко пъти съм се будил от кошмари, че нея вече я няма. Верно , сън е , но както казваш оставаш без сърце, макар и за няколко минути докато осъзнаеш, че е сън. И плачеш. Всичко , което мога да ти кажа е да гледаш напред. И не си сдържай сълзите, защото ще избие на друго място!

Бъди до жена ти, защото повярвай ми на нея е може би още по - тежко.

П.С. Аз в бог не вярвам! Недей и ти, защото се объркваш още повече. И знай , че Бог - ТОВА СИ ТИ!
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 23 Сеп 2008, 16:24

Искрени съболезнования, колега! ......
Знам как се чувстваш..наистина е ужасно.......и на нас със жена ми се случи подобно изпитание 2002 - беше наполовината на бременността..., и аз го бях чакал с години, тогава бях на 31 и трябваше да ни е първото дете........споменът за преживяното още е много ярък, помня всяко едно действие през онази лятна нощ, сутринта, всичко сякаш по минути се е запечатало....това е...остава лошия спомен, няма начин.......

Точно година по-късно ни се роди дъщеря ни и сега ни радва!

Животът е такъв, има много лоши и много хубави моменти... и се редуват мамка им, .....сигурно за да не скучаем....ако това изобщо може да те успокои по някакъв начин.....горе главата и не гледай назад доколкото можеш!

Стискам палци за теб и семейството ти!
F**k them all!

Аватар

Мнение от SKISA » 23 Сеп 2008, 16:50

както може да се досетите наща здравна реформа е реформирала/деформирала и абдикирала/ така болниците ,че дори и да имаш много голям проблем-трябват връзки,хора,пари ,за да се оправи....!!!за щастие се оправям,но си представям кво им е на хора,които нямат възможност да дадат и нямат познати там,където трябва!!! просто се надявам някой умник-доктор да не направи някоя глупост или да тръгне да прави въртели,за да изкара пари/ щото ако ми ги поиска направо ще ги дам просто/ ,щото ако някой тарикат се направи на голем тарикат-просто ще уцели прекрасен момент да го пратя да занесе лично на оня писмото....!!!!
не ми стигат мъката и ядовете ми са гледам и ядовете на цялата ни страна в болниците....!!! дано някой не излезе късметлия ,щото просто си търся да си намера отдушник.....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 23 Сеп 2008, 17:21

ИСКРЕННО СЪЖЕЛЯВАМ СА СЛУчИЛОТО СЕ !!!! не им правя реклама но болница лозенец наистина е страхотна болница (правителствена)
няма пари под масата няма изнудване 1500лв се плаща за цялото наблюдение и раждане още веднъж МНОГО СЪЖЕЛЯВАМ

Аватар

Мнение от SKISA » 23 Сеп 2008, 21:21

ми аз така или иначе съм раздал толкова...! ма мене раждане вече не ме интересува...или поне не скоро!! а под масата или над масата-просто да ми кажат колко и ще им г идам-само не искам някоя овца да "забрави" да сложи нужната инжекция примерно ,за да я боли и да се "сетя" ,че трябва да дам!!!просто да си ги поискат и ще ги получат....
ебаси ква е кретения....!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 23 Сеп 2008, 21:29

Колега съжалявам за това което ти се е случило , много лоша работа. що се отнася до докторите тука , мнението ми е , че наи добре да не ти се налага да опираш до тях , повечето са изруди не ги интересува нищо само гледат да откопчат някои лев , абе гадини общо взето.
It`s party time !

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 24 Сеп 2008, 1:54

Съжалявам колега (без коментар ! )
///M
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е38

Мнение от maty_m » 24 Сеп 2008, 9:04

Моите най-искрени съболезнования, колега. Мисля, че в такъв момент думите са излишни. Трагедия!

Аватар

Мнение от SKISA » 24 Сеп 2008, 16:22

искам да благодаря на всички за моралната подкрепа и изключително на явор- ja , който направи много , за да ми помогне и с лекари. знам ,че много от вас биха направили същото-за това съм с вас и говоря с вас, и разчитам на вашата подкрепа...! засега всичко се движи нормално и действам по плана ,за да се оправи и жена ми.
още веднъж благодаря ви ,приятели...

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории