Ебати историята!!!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: Ебати историята!!!!!

Мнение от M2PR » 27 Яну 2009, 10:14

Stili написа:Значи мисълта ми е да се вмъкна в обратния завой с братите на пред и 20/30м по надолу спирам при приятели!Добре де ама изпуснах дизеларката!!!

винаги от там тръгват нещата, ама винаги :confused: :help:

Stili написа:а па глупака ми вика ти слезна от колата без колан .. викам абе ти добре ли си аз с колана ли да сляза от колата бе ?????? НЕ та НЕ ти беше без колан

:lol: :lol: :lol:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 27 Яну 2009, 13:19

body написа:Млад си още и незнаеш... :mhihi:

Е ти явно си старши гъзар...ще го научиш ;) Всички сме дупета и си спираме, където си искаме. Вчера аз спрях насред Цариградско...ама перпендикулярно на движението...и отидох да пия едно кафе :lol: Направо сте ми любимци като почнете да обяснявате кой колко тежък бил...

Иначе до пича, чиято е тая история. Не виждам ти защо верно мрънкаш? Първо се пробваш да правиш нещо, което очевидно не ти се отдава, за да я сучеш тая свръхзвукова 36-ца толкова време, а после искаш и да не ти правят нищо. Горе един колега каза - ти да ти ръкопляскат ли искаш? Казал ти няколко думи навъпреки и ти си се засегнал...горката, госпожица! Полицая хич не ти е бил виновен - ти си си виновен, защото явно няма багаж горе в твоята камбанария. Че всички сме ги правили тия магарии - така е! Ама някои ги правиме вечерно време, когато няма шанс да мине човек, кола и т.н. И ги правиме, за да си начешеме крастата, а не да се покажеме пред приятелчетата кви дупета сме и колко много ни вървят колите...защото следващия път като я шибнеш в мантинелата тая фъркотевица и ще те ебават цял живот. А недай си Боже верно да удариш нечия жена с количката...тогава не само ще те ебават, ами и направо ще те ебат...заслужено при това! И вземете си го набийте най-накрая в кухите тикви - полицаите са, за да си вършат работата и това, че вие искате да си превърнете даден град в Нюрбургринг тях не ги интересува, защото в един град не живеят само такива евтини егоистчета като вас, а и други хора, които имат право да ходят спокойно по улиците!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Яну 2009, 14:04

Колега, само не ми е ясно защо смяташ че полицаите са педерстчетата в цялата история :shock: Браво ли очакваше да ти кажат? И като се натресеш някъде пак ли те ще са ти виновни, че не можеш да караш?! :!:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 27 Яну 2009, 14:13

saleen написа:И като се натресеш някъде пак ли те ще са ти виновни, че не можеш да караш?! :!:

то ТДС владее ли се ?! :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34

Мнение от gazi » 19 Фев 2009, 10:00

Stili написа: му викам и кво ше пише в акт-а ??че се прави на маймуна ли???? :mhihi: а па глупака ми вика ти слезна от колата без колан .. викам абе ти добре ли си аз с колана ли да сляза от колата бе ??????

При тия две култови фрази не се сдържам :D :D :D :D
Ерес е название, с което Баварската църква характеризира религиозните учения, отклоняващи се от официалната догма .

Изображение

http://www.vbox7.com/play:241b3c6f22
http://vbox7.com/play:ed73114c
http://vbox7.com/play:9e8a99595c
http://youtube.com/watch?v=ZsBCzDFWO5E

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 19 Фев 2009, 10:11

gazi написа:
Stili написа: му викам и кво ше пише в акт-а ??че се прави на маймуна ли???? :mhihi: а па глупака ми вика ти слезна от колата без колан .. викам абе ти добре ли си аз с колана ли да сляза от колата бе ??????

При тия две култови фрази не се сдържам :D :D :D :D

Не съм чел оригиналният му пост, но и не искам. Поредната фърковата 36-ца ли? И тдс-ка? Въх, мули-майкоо, аз като видя такава и натискам спирачка, вдигам ръчната и на 5та скорост, да не ме отнесе свръхзвуковата вълна :mhihi:

А добре са ти казали и аз ще го перефразирам малко - дето викаше баба ми едно време "Ти нещо не биеш на дванайсе".
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от S-M » 19 Фев 2009, 10:20

Дам по-добре е де се държиш прилично,но че си има и обитаци спор няма :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clubzendo » 19 Фев 2009, 17:12

Да бе,
това е малко тъпо,
Най-тъпите неща са няколко:
Пред блока да си форсираш колата и да правиш някакви странни ремонти,където основния инструмент е чук и здраво подаване на газ.
Да се въртиш като бесен,без никаква мисъл за околните посред бял ден,или да видиш колко може да ти вдигне колата по улица,чията ширина е 3 метра ,а дължината не повече от 100 метра,но за сметка на това е осеяна с дупки и преминаващи деца.
А най-тъпото е да пиинеш и да седнеш да караш,малко по тъпо от това е само когато се и похвалиш.
Но за полицаите,естествено никога няма да ги нарека "педалчета",но ония ден ме спряха с една друга кола на околовръсното в Пловдив ,бях без винетка,и ме праснаха естествено за винетката,по странното е че полицаите също нямат винетка,а стикера за гражданска отговорност даже не им е залепен,е как може някой които е неизряден да ме глобява...???

Потребител
Аватар

Мнение от Vankata751 » 19 Фев 2009, 17:42

страшна тема :mhihi: :shock: :P

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 19 Фев 2009, 19:21

Най- голямата тъпотия е, че не ти пишат акт за това което си направил, примерно предпоставка за ПТП, а за колан.Верно куките са прости и затова си отнасят псувните повсевмесно.Утре, ако си пеша и го бутнеш без да искаш, може акт за отнемане на предимство да ти напише.Ама нали тъпите ченгели са смотани и постоянно ги насират разни мутри, все с някой трябва да си оправят самочуствието.90% трябва да ги съкратят тия малоумници, че ползата от тях е точно никаква.Тъпи ракетьори- по цял ден дремат по храстите, за някой лев да им бутнат, а там където има нужда от тях никакви ги няма.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 19 Фев 2009, 19:33

ivan1590 написа:Най- голямата тъпотия е, че не ти пишат акт за това което си направил, примерно предпоставка за ПТП, а за колан.Верно куките са прости и затова си отнасят псувните повсевмесно.Утре, ако си пеша и го бутнеш без да искаш, може акт за отнемане на предимство да ти напише.Ама нали тъпите ченгели са смотани и постоянно ги насират разни мутри, все с някой трябва да си оправят самочуствието.90% трябва да ги съкратят тия малоумници, че ползата от тях е точно никаква.Тъпи ракетьори- по цял ден дремат по храстите, за някой лев да им бутнат, а там където има нужда от тях никакви ги няма.

То понеже всички караме по правилата и сме невинни, та те сами си просят парите :mhihi:
Жалка история, ей!
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Фев 2009, 21:07

Pitbull_Germany написа:
body написа:Млад си още и незнаеш... :mhihi:

Е ти явно си старши гъзар...ще го научиш ;) Всички сме дупета и си спираме, където си искаме. Вчера аз спрях насред Цариградско...ама перпендикулярно на движението...и отидох да пия едно кафе :lol: Направо сте ми любимци като почнете да обяснявате кой колко тежък бил...

Иначе до пича, чиято е тая история. Не виждам ти защо верно мрънкаш? Първо се пробваш да правиш нещо, което очевидно не ти се отдава, за да я сучеш тая свръхзвукова 36-ца толкова време, а после искаш и да не ти правят нищо. Горе един колега каза - ти да ти ръкопляскат ли искаш? Казал ти няколко думи навъпреки и ти си се засегнал...горката, госпожица! Полицая хич не ти е бил виновен - ти си си виновен, защото явно няма багаж горе в твоята камбанария. Че всички сме ги правили тия магарии - така е! Ама някои ги правиме вечерно време, когато няма шанс да мине човек, кола и т.н. И ги правиме, за да си начешеме крастата, а не да се покажеме пред приятелчетата кви дупета сме и колко много ни вървят колите...защото следващия път като я шибнеш в мантинелата тая фъркотевица и ще те ебават цял живот. А недай си Боже верно да удариш нечия жена с количката...тогава не само ще те ебават, ами и направо ще те ебат...заслужено при това! И вземете си го набийте най-накрая в кухите тикви - полицаите са, за да си вършат работата и това, че вие искате да си превърнете даден град в Нюрбургринг тях не ги интересува, защото в един град не живеят само такива евтини егоистчета като вас, а и други хора, които имат право да ходят спокойно по улиците!
:yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 23 Фев 2009, 17:14

ък акт в който да пише че колата се занесла няма ..

има има :mhihi: :uups:

Потребител
Аватар

Който жали тоягата не жали детето си!!! (Светото писание)

Мнение от Straho_ooD » 23 Фев 2009, 19:36

На такива селяндури, които застрашават живота на другите трябва не само акт, а и по един шамар да им удрят! А ако са пили - бой с тояги на голо, ама насред улицата и 10 години без книжка!!! Д'еба и монтанските селянчета ... а ако блъснеш някой бе, клошар?!? Ей за т'ва единствено не исках да си взимам БМВ, 'щото ще ме спират куките на всеки кръгъл час! Не се сдържах де, ама вече имам и първия акт за 7 години зад волана! Как не съм един законодател, да видите какви закони ще напраскам - направо ще се изчистят пътищата от такива прошляци и плиткоумни състезателчета и приятелката ми ще може да си кара спокойно, а не да ми звъни разревана, че някакво келеме блъснало клошар пред нея!!! Аз за т'ва и си нося една тояга в багажника и като видя такъв палячо си го сурвакам хубаво, та ако има поне малко шлака в лейката да се набръчка от страх и да заработи малко над нивото за ядене, сране, чекибойство и ръчкане на по пишлегарски неподдържаната Е36ца с мазна шофьорска седалка!!!
ПП: А полицаите са за да поддържат реда, дай Боже и да бият такива паразити като вас! А че взимат рушвети - взимат, ама кой им ги дава бе, циркаджии безполезни ... те поне семейства имат, деца са отгледали и се грижат за тях! Дано някой ден така де ви изцедят финансово, че да не можете бензин да си сипете и да ви ръждяса избивачката на комплекси пред колибата!!!
ПП#2: На нормалните шофьори поднасям извинения, ама просто не мога да ги понасям тия изрезки на обществото

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: някво 325

Мнение от Vai-Holding » 23 Фев 2009, 21:13

Ебати историята 8)
Изображение
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории