Простите хора,са си прости завинаги!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от desita » 14 Май 2004, 17:46

Още няколко месеца съм госпожица,след това... блага ракия и музиката да свири :have one: :guitarist:
Hora,samo vednaj se jivee...Neka se poglezim s edno hubavo BMW!

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 14 Май 2004, 17:59

desita написа:Още няколко месеца съм госпожица,след това... блага ракия и музиката да свири :have one: :guitarist:

Асене Асене ... :wave: :banghead: :drinking:
Ама нема да плачеш :ok:
:mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha:
May the BMW force be with you!

Потребител
Аватар

Мнение от desita » 14 Май 2004, 18:12

Мом4ета...май съвсем се отнесохме от основната тема на разговор :cop:
Hora,samo vednaj se jivee...Neka se poglezim s edno hubavo BMW!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 14 Май 2004, 20:46

desita написа:Мом4ета...май съвсем се отнесохме от основната тема на разговор :cop:

Ами крайно време е някой да отвори нова тема и да си продължим с тематиката :angel: :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 14 Май 2004, 21:20

еееее евала за темичката. Откога чакам на някой да му писне от тъпите "разбирачи" с хондите и голфовете и да пусне една тема ,че да ги наредим яко тука както си знаем. Аз например имам един комшия и наскоро си взе honda crx и каато се видим и почва :"ауе махни ги тия БМВ-та и т.н......." и като дойде един друг пък да ми хвали неговия голф 1.6 турбо дизел и направо да хаванеш единя и да го удариш в другия. Ония ден тоя с хондата ми разправяше как хванал 170км/х на 3-та :!: :!: :!: (тя е с 5 скорости) и хващал на 5-та по 250-260км/х. Ама смяяяяяяяяях, смяяяяяяяяяяяях !!! По каталог я дават 202км/х мах. скорост ака както и да е. Или пък някой като каже "и кво кат си го купиш тва БМВ и после не можеш да го продадеш никъде........" тук оставям коментара на вас.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 14 Май 2004, 23:03

desita тъи като си4ки много ти се радваме сто неземес една снимка да постнес та удоволствие то дание пулно аммм :wink: :wink:
ИзображениеИзображение
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 14 Май 2004, 23:36

недей бе, Асен ще получи инфаркт :wink:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 14 Май 2004, 23:39

Tarantino написа:....

Мисля, че и двамата сте прави - Асен е прав, че няма графа в правилника, която да забранява да се пише и с помощта на цифри, но и Тарантино е прав, че се изисква малко усилие да стане по-четливо, чието мнение споделям, но не натрапвам.
Малко офф-топик - евала на Дизел -бой, чийто постове в началото не можехме да разчетем, но той не се обезкуражи от многобройните забележки и затрити мнения и все по-лесно се четат - продължавай в същия дух :yes:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 14 Май 2004, 23:41

ati написа:недей бе, Асен ще получи инфаркт :wink:

ех този наш ати... :D :lol: :lol: :wink: :wink: колко е загрижен,каква любов към другите!!!! :lol:
ама наистина една снимчица няма да е зле :mrgreen:
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 14 Май 2004, 23:50

мерси 4есно стараиа се доста ,занапред стесе стараиа оште пове4е относно цифрите тва е 4атерско писане и наистина е по лесно но ако кажете или се земе решение ок ниама проблеми сте го поправиа от моиа страна :!: 8)
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Простите хора,са си прости завинаги!

Мнение от MadFan » 15 Май 2004, 16:35

desita написа:Здравеите вси4ки маниаци,маниа4ки и 6тури газари,луднали по наи-иаката марка БМВ. Много се кефя на тия форуми,за6тото все не6то 4овек може да нау4и,да се посмее и да ка4и о6те малко адреналина,като се занимава с това,което харесва. Откакто се помня сам маниа4ка на марката автомобили,но все се намира някои,които да ме убеждава,4е БМВ не става за ни6то. Да не ви разправям какво ми идва да го направа на тоя,дет хем не разбира,хем се напъва. Аман от такива (уж) просветени. Един прост пример: Ауди 80,било много по-иако от една 3-ка! Смяяяях! Или друг коментар: Закво ти е тая кола,кат утре 6те е блъсне6,а за тия пари може да си купи6 други две. На вси4ки тия лямци,6те им кажа следното: За никакви пари не може6 да си купи6 тоя кеф,когато си зад волана на такава ма6ина! Караите си колите и кат не можете да имате по-хубави от тях,поне не се напьваите,да не излезе не6то из отзадзе! Наи-хубавото е,4е ме4тите са безплатни - ме4таите и дано един ден седнете да покарате такава кола,па тогава пак 6те поговорим. Ако ви доиде акьла де,само тогава бихте седнали!

Ех, моме, моме... Вчера си взела шофьорската книжка, качила си се на BMW и днес вече си фенка. Яка метаморфоза си претърпяла за има-няма 2 дни. Аз пък да ти кажа, че много се кефя на новоизлюпени ентусиасти, търсещи аплодисменти и слава из форумите. :lol: Права си за едно - човек наистина може да се посмее и да качи адреналина, четейки писанията на разни хора с разни идеали... Лошо няма, щом те влече... По-нататък си outstanding в умението си да разсмиваш читателите, поздравления! Цитираните от теб изявления са споделени гледни точки, похвално е, че ги приемаш толкова навътре. Това още повече служи за доказателство, че в казаното от "лямците" има известна доза истина... Но комедиалната ти изява не свършва дотук! BRB, да си взема едни пуканки и кутийка Кока-Кола, че стана интересно... Не се напъвай да ни убеждаваш кое е кола и кое не! Вместо това ходи си наплискай лицето с вода, поеми дълбоко въздух, изпий едно кафе, че да не излезе нещо изотзаде! В качеството си на рекламен агент на БМВ се справяш отлично, сигурно взимаш яка пара за да можеш да си позволиш да се наслаждаваш на усещането зад волана на БМВ. Особено през зимата... Ийй, много се пързаля таз шейна, кеф голям! Та докъде бях стигнал? А, да... Искрено ти благодаря за това, че успя да ми върнеш усмивката на лицето и доброто настроение! :D Най-хубавото от всичко беше, че лекцията ти беше напълно безплатна, макар да съм готов да си платя таксата за още едно представление. Натискам спирачката и ти пожелавам манията и оптимизмът да продължават да те съпътстват!
Луд фен (ама за лудницата)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 15 Май 2004, 17:03

Айде пак се започна това е шейна другото минава джипове в най-голямата кал и тн......
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 15 Май 2004, 18:49

MadFan написа:...
Колега имате си форум аудитата ползвайте си го :evil: Тук има много малко хора фенове на Ауди и те са тук само защото са точни и не си мерят п....те с нас. Точно ти да се появиш от никъде и на 1-то си мнение да ни обясняваш кой кога е взел книжка и е стал ентусиаст е леко казано тъпо. Айде със здраве и по-полека следващия път :cop:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 15 Май 2004, 19:50

MadFan написа:...

да беше написал и двойно повече, сигурно смисъла му още десеторно щеше да се разводни :wink:
За мене тоя пост няма грам умисъл и може би и ти не си знаел какво да кажеш, но просто искаш да направиш коментар :idea: следващия път преди да натиснеш бутона "напиши отговор" май ще е по-добре да обмислиш 10-тина минути преди това какво точно искаш да кажеш :arrow: за да те разберем всички :lol:
П.С. Много ти е готина колата :idea: тея Аудите наистина ужасно много ме кефят :arrow: просто имат някаква скрита красота, която голяма част от хората не виждат :mrgreen: :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Май 2004, 22:15

Аз пък си взех БМВ точно щотото е шейна :)
И като се изнервя мога да ходя да се въртя на някой паркинг и ми е кеф.... А пък е и пълен инжекцион и много по-гладко работи двигателя от някой моно инж. 105 коня са си кеф в този наистина ЖЕЛЕЗЕН двигател... Харесват ми и по-твърдите педали, които предполагат по агресивно каране ;). Кефи ме интериора особено средната конзола и мястото да си оставяш разни работи над жабката. Плюс това е много корава кола за парите си и няма да ме остави на пътя ако се грижа правилно за нея. Ей тва мисля, че никой не може да го отрече колкото и да се напъва ;) Всяка кола си има предимства и недостатъци... аз съм решил, че това бмв отговоря най-добре на моите разбирания какъв трябва да е баланса в една кола и съм си го купил да ми хареса на мен не някой друг!
Какво като караш Ауди? Трябва ли да ни обесняваш, колко е по хубаво ест, че преувеличаваме. Правим го защотото наистина ни харесва тази марка и колкото и да се напъват такива като теб няма да ни убедят в противното ;) Аз лично много харесвам някой модели на ауди, но от Аx платформите нататък... Дизайнера им е убиец направо, особено новото Ламборгини го направи невероятно и новото А8 е много красиво.

Наистина за никакви пари не можеш да си купиш кефа от нещо което наистина ти харесва и си го искал...

Това за яката пара не го разбрах. Не искам да се заяждам... питам от любопитство кое му е по-скъпо на едно е30 от ауди 80? В горивната економия не виждам разлики ... ако има някъде другаде?

+ това за шейната е глупав мит... Всичко зависи от задволанното устройство ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории