бмв & вектра
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Re: бмв & вектра
Wenzy написа:bigmurzi написа:g8708 написа:зна4и ония ден един пи мн ми се хвали сас неговата вегтра 2000 кубика 16в поне така пи6е и казва аз сам е36 316и 101 коня направо го издухах и на едно бмв е36 компакт 95 година то е 105 коня бяхме равностоини но все пак моита е седан компакта е по леко 4ак се у4удих как ми варви бмв-то наи яката реза4ка си остава БМВ е36 спорет мен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тук хората може и да са влюбени в БМВ до фанатизъм, но не са расли в саксия мой човек!
Тоя с Вектрата сигурно е сменял предавките на 2000 оборота или си е намистал музиката
Не е от това, ами хората като си купят БМВ и мислят, че са над всички други (говоря за хората, като колегата с 16ката дето цъфти над Вектра 2000). Има го малко този комплекс, но пък са приятни, да ти разведряват деня с мечтите си

Е30 на десен завой бензин НЯМА!

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
карал съм такава вектра и много върви , не знам как е възможно 316 да и се опъне , просто не ми звучи реалистично , ама те тука колегите -турбота , чипове само ракетен двигател дето не си слагат на 15 г. колички тай че кои знае ...
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Колегата с БМВ 316(нищо лошо но този двигател е малко слаб за купето си)...то тази кола едвам се опъва на Астра 75кс...а ти отиваш на вентилирания двигател.Сигурен ли си че човека се е гонил с теб?
За колегите които незнаят това е Вектра А

За колегите които незнаят това е Вектра А

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Аве Вие не разбирате от коли ве, 316 може да бие на скорост и ускорение сичко що е под 3.5 литра и не е БМВ (само че при свободно падане)
П.С - Нищо лошо за 316-ката амаа тоя колега ни омаза ла*на до ушите направо
П.С П.С - Колега земи покарай наистина някаква кола (квато и да е) за да добиеш някакви представи за шофирането, аз моа ти кажа че с ауди 80-ка (яице) 1.8S пълна механична инжекция сглобена през далечната '86-та година (със сигутност не си бил роден тогава, а аз съм бил 2-ри клас) и то НА ГАЗ 316-ката поизостана с една дължина на 50-тина метра разстояние, може и да не е била най-перфектната 316-ка но това е положението
- Аудито още си го пазя така че ако има мераклии от плевен мога да направя показно 
П.С - Нищо лошо за 316-ката амаа тоя колега ни омаза ла*на до ушите направо
П.С П.С - Колега земи покарай наистина някаква кола (квато и да е) за да добиеш някакви представи за шофирането, аз моа ти кажа че с ауди 80-ка (яице) 1.8S пълна механична инжекция сглобена през далечната '86-та година (със сигутност не си бил роден тогава, а аз съм бил 2-ри клас) и то НА ГАЗ 316-ката поизостана с една дължина на 50-тина метра разстояние, може и да не е била най-перфектната 316-ка но това е положението

- Loewe
- младши ентусиаст
-
Колеги, тука става нещо, тоя/тая ни гъбарка: g8708 е с пол непосочен, в галерията има снимки на пиче, пише в мъжки род за себе си, в описание пише, че кара 318ис, и като за капак си е продал 320ската за да вземе 316и
Ама той и с 316ската ги разцепва Вектри 150 коня
, за какво му е 320, само да му празни джоба
Просто за кавъв фен става въпрос не е истина
Да не е някое пиче, дето иска да привлече внимание

Ама той и с 316ската ги разцепва Вектри 150 коня

Просто за кавъв фен става въпрос не е истина

Да не е някое пиче, дето иска да привлече внимание

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Пич с 316ката може само да си ме4тае6 да нама4ка6 този модел вектра,мои приател има Е36 2000 кубика24винтила и сме ги дарпали с ткава вектра,и за на6е разочарование Вектрта издуха бавареца.Аз карам Е36 325 24вентила193кониа, от неиа вектрта наистина пада,но с 316ка... забрави че може да мине6 Опела.
Карам си аз тротинетката и некъв с М5 ми праи знаци да си правиме ластик и аз такъв - мн ясно батенце, 1ва 2ра предавка на миксера и се вкарах в ебати филма тоя с М5цата остана малък в огледалата..
П.С е такива са си само за бан според мене то така и така има много безмислени истории, ама тва не е форум за фантазьори...

П.С е такива са си само за бан според мене то така и така има много безмислени истории, ама тва не е форум за фантазьори...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси