скапаната кука ми тресна АКТ 100 лв

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 04 Ное 2007, 11:26

Най-голямата гъзария е вечер да караш на angel eyes(без къси) и халогени :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 04 Ное 2007, 14:32

"ПОСЛЕ КАК ДА НЕ ГИ МРАЗИШ ШАПКАРИТЕ"

Е за какво да ги мразиш като отвсякъде си си бил виновен и в двата случая аз не виждам с нещо да са се заяждали.Първия път си отишал и си се държал нагло абе я вземи тия 10 лева и ми се махни от главата аз съм шефа :mhihi: Едвали не...
Няма на кой да се сърдиш радваи се че се разминаваш все още с пари защото ако ти праскат актове за 1000 лева на месец и найстина направя системата така 4е да се плащат ще те питам какво ще правиш.Не са ти взели парите и сега храниш еми не си прав ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 04 Ное 2007, 14:38

Methodius написа:К'ва гъзарийка бе човек .. мен онзи ден ме спираха за халогени .. и акт да ми напише после пак ще ги пусна .. така ми харесва, повече ми осветява пътя и точка .. Колегата си е прав .. Ти дали ще ги пускаш или не, си е твоя работа ..

Абе колега то е ясно, че така ти харесва, но си има закон чел ли си го :?: :!: Много ясно, че ще те спрат за халогени...Ако бяхме в цивиризована страна всички тарикати да са ги поставили на мястото и на мен ми харесват много неща ама не ги правя, то не е тук на кой как му било по-удобно а трябва да се спазва правилника.
Аз нямам халогени пък не влизам във дупките, като е лош пътя ще намалиш скоростта ;)

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 04 Ное 2007, 20:40

_BoBI_ написа:Абе колега то е ясно, че така ти харесва, но си има закон чел ли си го :?: :!: Много ясно, че ще те спрат за халогени...Ако бяхме в цивиризована страна всички тарикати да са ги поставили на мястото и на мен ми харесват много неща ама не ги правя, то не е тук на кой как му било по-удобно а трябва да се спазва правилника.
Аз нямам халогени пък не влизам във дупките, като е лош пътя ще намалиш скоростта ;)

Колега чел съм го правилника и го знам .. Но при условие, че не преча на никого, а само помагам на себе си, не виждам къде е проблема .. Но и за друго има прави ... Щом се изтарикатяваш, ковнат ли те ще си го ядеш за тарикатлъка .. А не като някои хора (не визирам никой конкретно) " лелеее ковна ме гадната кука със сто на ограничение 40" .. кво е виновен полицая в случая .. аз това казах, че си карам, обаче ако ме спрат няма да започна да го критикувам и обиждам, че ще ми пише акт .. Всеки си има глава на раменете и си носи последствията .. ;)
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Ное 2007, 22:41

:shock:

Пише в закона, че НЕ БИВА ДА СЕ ПРАВИ ТАКА-И-ТАКА и .
какви са тези , "ама аз на никого, ама той на мен, ама не знам си какво"

Никога няма да се научим, като е НАПИСАНО НЕЩО в закона е НАПИСАНО и точка!!! Баси.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 05 Ное 2007, 11:42

Виновен си :!:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Ное 2007, 11:49

vicho написа::shock:

Никога няма да се научим, като е НАПИСАНО НЕЩО в закона е НАПИСАНО и точка!!! Баси.

Баце,то в закона сигурно не е и позволено и да се пилат гуми на кръстовище,ма го правим-правиш...нали!?!?
некои пъти се случва да мине човек покрай закона! ;)
не че нещо....ма се случва!

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 05 Ное 2007, 13:05

Methodius написа:А не като някои хора (не визирам никой конкретно) " лелеее ковна ме гадната кука със сто на ограничение 40" .. кво е виновен полицая в случая .. аз това казах, че си карам, обаче ако ме спрат няма да започна да го критикувам и обиждам, че ще ми пише акт .. Всеки си има глава на раменете и си носи последствията .. ;)

:yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Ное 2007, 13:33

SKISA написа:

Баце,то в закона сигурно не е и позволено и да се пилат гуми на кръстовище,ма го правим-правиш...нали!?!?

Не е забранено да се пилят гуми на кръстовище. Никъде в закона не го пише.
Единствено могат да ти треснат акт за "несъобразена скорост". Това винаги го могат.
Забранено е да се ползват халогени освен в предвидените от закона случаи.
Като факторът, както вече споменах и в една друга тема, е не само законов. Има и малко колегиалност. Халогените могат да заслепят и определено отвличат вниманието.
Въпросът е само кое е с по - голяма тежест. Законът и колегиалността или гъзарията и чувството за неуязвимост и безнаказаност.
Въпросът вече не стои на дневен ред, поне не и за мен. Отговорът го получих.

РЕДНО Е ДА СЕ ЗАКРИЕ ТАЗИ ТЕМА. СЛЕД КАТО САМИ МИНАВАМЕ ПОКРАЙ ЗАКОНА С ЩУРИ ОПРАВДАНИЯ, НЕКА НЕ НИ УЧУДВА, ЧЕ ЗАКОНЪТ НЕ ИСКА ДА МИНАВА ПОКРАЙ НАС.
Т.е. тъпо е да караш на халогени, да се подиграваш на тези, които ти казват че така привличаш внимание и пречиш и после да пускаш тема "скапаната кука тва, скапаната кука онва".
Скапаната кука каквото сте си заслужили, уважаеми браточки. Именно във връзка с тая и още една тема ви пуснах анкетата. Изводите си правете сами.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 05 Ное 2007, 14:37

За братягата с актовете - пич не мисля че "сланчогледите" са ти виновни.Братяга то си е написано,че едикакво си нетрябва да се прави.Верно на всеки се случва не да нарушава закона,а малко да го позаообиколи :mhihi: .Аз нямам халогени е верно ако имах може би щях да се изкушавам отвреме навреме,градско не се сещам да съм карал с повече от 60 км/ч.Февруари месец направих едно ПТП с Б4-ката ми( престроявах се в ляво обаче човека се падал в "мъртвата точка" на огледалото) идва човека и най - у4тиво го питам какъв ще е размера на акта и той ми вика щото си пич ще пиша " поради отвличане на вниманието " и така вместо 100лв. и 9т. акта беше 20лв без точки.И си мисля,че когато си виновен не е нужно да се репчи човек на "хората с палките",защото само може да си навредиш :roll:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Ное 2007, 14:46

D3BEP написа:
SKISA написа:

Не е забранено да се пилят гуми на кръстовище. Никъде в закона не го пише.
Единствено могат да ти треснат акт за "несъобразена скорост". Това винаги го могат.
Забранено е да се ползват халогени освен в предвидените от закона случаи.
Като факторът, както вече споменах и в една друга тема, е не само законов. Има и малко колегиалност. Халогените могат да заслепят и определено отвличат вниманието.
Въпросът е само кое е с по - голяма тежест. Законът и колегиалността или гъзарията и чувството за неуязвимост и безнаказаност.
Въпросът вече не стои на дневен ред, поне не и за мен. Отговорът го получих.

РЕДНО Е ДА СЕ ЗАКРИЕ ТАЗИ ТЕМА. СЛЕД КАТО САМИ МИНАВАМЕ ПОКРАЙ ЗАКОНА С ЩУРИ ОПРАВДАНИЯ, НЕКА НЕ НИ УЧУДВА, ЧЕ ЗАКОНЪТ НЕ ИСКА ДА МИНАВА ПОКРАЙ НАС.
Т.е. тъпо е да караш на халогени, да се подиграваш на тези, които ти казват че така привличаш внимание и пречиш и после да пускаш тема "скапаната кука тва, скапаната кука онва".
Скапаната кука каквото сте си заслужили, уважаеми браточки. Именно във връзка с тая и още една тема ви пуснах анкетата. Изводите си правете сами.

Не е забранено да се пилят гуми,но е доста по-опасно ,отколкото да капаш на халогени!!!! Карам на халогени не от гъзария ,а от причината,че виждам по-добре,сигурен съм,че не заслепяват и ...да! привличат внимание,а не отвилчат и некой ще ме види по-лесно,а няма да налети!карам на фарове през деня от години,откакто видях кво е в Унгария и разбрах от опит,че има смисъл!
а за минаването покрай закона-айде да не спорим! минаваме всички покрай него понякога,а той колко минава покрай нас е друг въпрос!!! и ...да! плащам си и не се оплаквам като са ме хванали ченгетата в крачка!те са там да изкарат-не да спрат нарушенията,така че тва е бизнес! така е сега в БГ-като се промени ще си променя мнението!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Ное 2007, 15:07

Ти си минавай колкото си искаш встрани от закона.
Но не се сърди после, че си наказан.
И то си наказан не за нещо съществено, да кажем си бързал с лапето за болницата(недай си боже), а задето от гъзария съвсем умишлено си предприел нарушение, за коеот сам си склонен да се оправдаваш, напук на закона.

Правилно. Не говорим за правилно. Говорим за чувство за безнаказаност и закон.
То не е справедливо и аз да инвестирам, да си рискувам париците и здравето и да дойде някакъв тип и да каже - 20% от каквото си направил. Типът е бирник, процентите са ДДС и няма значение какво правиш, на далавера ли си или не. Ако пък излезеш на далавера, идва и ти казва: 50% от далаверата, респ. данък печалба. Чист рекет! И една стинка не ти дават, даже ти искат такси за регистрация като решиш да си законен. А сега кажете, тва правилно ли е?
Обаче като го знам и умишлено го нарушавам и крия, пред кого да се жалвам? Като ме хванат, във форума ли ще ме спасят?

Ако сте толкова наясно с ползите и нуждата от халогените, ей ви на Джокер:

гр. София, 1169,
пл. "Народно събрание" 2,
Народно събрание,
ЙОРДАН МИРЧЕВ МИТЕВ

Пишете му на тоя човек. Туак квто пишете, напишете го където трябва. Шеф на парламентарната група по транспорта. Обяснете му необходимостта от промени в ЗДП и защо е важно да ползвате халогени. Сигурен съм, че ако доводите ви са правилни, ще бъдат отчетени. Ще отпадне и нуждата да нарушавате закона, и тази да плащате глоби за глупости.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Ное 2007, 16:58

D3BEP написа:Ти си минавай колкото си искаш встрани от закона.
........

що!? ти не минаваш ли!?!? никога!?? аз не се жалвам!минавам и ако ме хванат-си плащам! както и ако те хванат за данъци и за квото и да е!
изобщо не се оплаквам,обаче!тва си е мой риск! и ти казах,че не го правя от гъзария,а от ясното убеждение,че така трябва въпреки закона! ако закона не отговаря на разбиранията ми си правя сметка и си понасям последствията дали ще го спазвам или не...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Ное 2007, 17:07

SKISA написа:
D3BEP написа:Ти си минавай колкото си искаш встрани от закона.
........

що!? ти не минаваш ли!?!? никога!?? аз не се жалвам!минавам и ако ме хванат-си плащам! както и ако те хванат за данъци и за квото и да е!
изобщо не се оплаквам,обаче!тва си е мой риск! и ти казах,че не го правя от гъзария,а от ясното убеждение,че така трябва въпреки закона! ако закона не отговаря на разбиранията ми си правя сметка и си понасям последствията дали ще го спазвам или не...

Добре де, и тогава какво точно защитаваш толкова самоотвержено, че не мога да те разбера?
Теорията на вероятностите?
"Аз може и да се случи някога да наруша някой закон поради причина, че така трябва а може и да не го наруша!"

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Еми може...
В случая обаче си застанал на страната на тъсещи подкрепа и оправдание.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 05 Ное 2007, 17:15

И двамата сте почти на едно мнение ама драка да става :mhihi: истината е че като те хванат санкционират та е положението,защото българина не му ли бръкнеш в джоба няма да се научи.Незнам защо обаче тва ни е манталитета :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории