как помлях бмв 3ка hamman
Модератори: mitaka7, Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
mitko_n1 написа:Добре,че не е взел на дядо си ENZO-то да покара.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз си мислех, че само ние имаме такова..

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
WilliamsF1Team написа:mitko_n1 написа:Добре,че не е взел на дядо си ENZO-то да покара.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз си мислех, че само ние имаме такова..
Ааааааааа не и моя баща има тамън две

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
destiny написа:Хаха,пичове защо се подигравате след като човека казва цялата истина.Лично единият от собствениците на М КАР ми разказа случая...
Случая с 5-те БМВ-та и М-ката, неизползвана в гаража ли?
Възможно е.
Иначе и аз мога да отида на тест драйв и да помеля колата. Не се иска много.
А всъщност колата е и застрахована. Няма демо кола без 100% каско, още по - малко пък такава рядка. Така че ако младежът верно е платил 8000 за ремонта, щедър е бил.
Ако пък те(най - вече полицаите) са го отървали от ДПС(Не мислете за Доган, а за Детска Педагогическа Стая) и дело в съда, те са били щедри. Много неща куцат в тая история. Освен ако не приема младежа освен за безотговорен и за глупав и говорещ едно към гьоторе полуизмислици, полусъчинения.
Както и да е. И в двата случая темата трябва да пътува. Ако пък верно е направил това, подигравките са му малкото наказание.
destiny написа:Хаха,пичове защо се подигравате след като човека казва цялата истина.Лично единият от собствениците на М КАР ми разказа случая...
Да бате ше повярвам, че точно ше му дадат Hamann, е така да си се вози човечеца, не че имат поне 10 е46ци дето сигурно редовно ги дават докато си чакаш колата, или па мое да са свършили к'во знаеш ти аххах
Както и техните на тоя пич да немат нищо против да кара 400 коня кола, разбира се нали е шоферче...
3то нали тоя малкия е тузарче нещо, чака 7 бмв-та да му ги докарат у гаража, толко ли е тъп да им спре да ушевите и да им каже, че просто си е забравил книжката(айде и талона) и да ги почерпи за 100 лева или излезнал с хаманн-а с 5 леа у джоба?
4то повечко от 2-3 шута ше изяде според мене след като праи неква масака и потрошва 2-3 коли, друг въпрос е, че тая маневра ала токио дрифт е толко невъзможна, че от тоя хаманн трее да е останала само задната броня..или се е гонил с ушевите с 60км?
А да и излиза невредим от хаманн-а копеле - да доста реално
Ти ги остави и делата след тва, както и това, че баща му трее да му е строшил зъбките итн итн...
Такива приказки от 1001 нощ на друг...
ПС. честно казано в София съм виждал може би само една гонка с ушеви и то по графа, пича си беше надънил 911 карера с едно 160-80 направо не го видях, тогава астрето наистина стоеше като спрело...

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5

И аз нямам книжка най-хубавото което съм карал е опел вектра иначе с трабанта редовно на село ма да се праиш с хаман из града (преследван от полицай) на дрифтър май много си изпотил възглавницата.....
Следващия път ни кажи като потрошиш някоя м6-ца

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
снимки
които иска да си даде меила 6те му пратя снимки не знам как да ги ка4а в саита.
Re: снимки
Evelin Cotsev написа:които иска да си даде меила 6те му пратя снимки не знам как да ги ка4а в саита.
jbozhinov@abv.bg Дай снимки и на м3-ката ,че тя май ще е по-интересна

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Това хорската злоба граници няма
А някои по горе написаха, че те така давали коли в замяна на това, че те бавят с доставка на автомобил или пък твоя е на ремонт в сервиза им
Запознайте се малко и тогава пишете. Дават разбира се коли и то ако се наложи за по 1 месец и повече
Нали се сещате, че който вземе кола по този начин си я кара като чужда и аз лично дори я давам на приятели да и се радват в което няма нищо лошо, тя си е с пълно каско и на никой не му пука какво ще се случи с нея

А някои по горе написаха, че те така давали коли в замяна на това, че те бавят с доставка на автомобил или пък твоя е на ремонт в сервиза им

Нали се сещате, че който вземе кола по този начин си я кара като чужда и аз лично дори я давам на приятели да и се радват в което няма нищо лошо, тя си е с пълно каско и на никой не му пука какво ще се случи с нея

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
р
пратих ви снимки . и колата няма каско за6тото нямам книжка
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4