Малко адреналин...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
alx написа:знам че е фън карането като на електронна игра, ма... да си кажа.
Може би ще чуете и моя съвет. Аз отдавна въртя волана и много държа на автомобилите си, без значение каква марка е.
Възхищавам се на вашия дух и енергия. Но!
Моя съвет е:
Винаги, преди да настъпите по-силно педалът на газта си ПРЕДСТАВЕТЕ как се протягате с билетче в ръка към перфоратора в градския транспорт.
Или в най-розовия случай, как махате безнадеждно на някое кръстовище за да хванете такси.
Това охлажда малко адреналина, определено!
Дори ще ви дам и примера ... случвало ли ви се е при една рискована маневра да ви потъне педалът на спирачката? Кошмарът е пълен.
Последствията НЕПРИЯТНИ, най-малкото е, че автомобилът може и е логично да се превърне в една грозна купчина ламарина.
Така че, винаги преценявайте и внимавайте.

Да караш Peugeot е страст!
Без да искам да обидя някой, но онзи ден подобно нещо се е случило на един познат с Е36, точно докато изпробвал силата на 316-ката! Няма да Ви казвам как се е отървал, за щастие удара му се е разминал за много малко! Може колата да е много добра, но никога не може да се разчита на една машина, мисля, че това е извода. А такива като нас, където карат по цял ден и са свикнали на бързо каране и екстремно спиране, с времето забравят какво може да се случи, ако на следващия светофар спирачките просто откажат 

- Новини
-
tsvet40, съгласен съм с теб но ако във всяка такава тема се изнася лекция за безопасността на шофирането до никъде няма да я докараме освен до разубеждаване да се пишат такива теми. Айде който се кефи на адреналина и лудорийте да чете и да се кефи а който не се кефи просто да спести конското ....

Та по темата

Значи, онзи ден в неделята, след срещата ... нещо, което наистина ми напълни сърцето и душата беше, как в навалицата от коли, няколко BMW машини, в зиг-заг разбиваха колоните на скорост.

Затуй хълцах от възхищение. Красота за окото и душата.
Все пак се изисква опит, смелост и многооо адреналин.
Е, това е ценно да се види!
Например зад мен се движеше черното BMW и изведнъж, рязко се чу увеличаването на оборотите на двигателя /по ръмженето се познава/.

Аз се ориентирах за секунда по шума, после успях само за миг да зърна, как се скри от огледалото за обратно виждане и хоп! мина след миг в ляво от мен и се стрелна /нещо черно/, .... което се отдалечи толкова бързо, че нямах време да реагирам!
Да си призная, искрено се надявах, там в далечината тези точици BMW - та да ги спре поне третия светофар. Но не било писано. Светофарът светна в червено след като аз стигнах до него! Доста бавно. Мдааа

Следващия път ще направя като Юли, тръгвам по-рано, за да съм навреме!

tsvet40 написа:... И аз ги правя тия магарии, още повече съм ги правил преди, така че знам за какво става дума ...
Ми, да си призная освен и аз една от многото магарии.

Събрали сме се на купон и свършиха цигарите някъде към 4,00 сутринта.
И, като се поогледахме, аз бях най-добре /алкохолно/ от всички. Речено, сторено, реших да се "поразтъпча", естествено с колата, аз пеша не мога да ходя.

Прекрасно просто. Звезди, тишина, на вън само аз и куките, а те не ме бъркаха в случая.
И в кварталните улички, въртииии!
Я сега да видим на леда как спира?
А тоя завой да го взема, както на мен си ми е кеф,

Леле, въртях, спирах и ръчках колата един час в студа!
Музиката вътре на мах! /за инфо, свиха я лятото/! Двигателя ръмжи, все пак дребното е 1,4. Има поне 63 к.с. и го държа винаги в идеално състояние.
И си направих шоуто сама за себе си! Доволно!
След като адреналина леко спадна с треперещи от раздвижената кръв в телцето ръце, слизам от колата и се прибирам. Тия моите направо бяха се ошашкали. Ми, няма ме, цял час.
- Talibanin
- кандидат ентусиаст
-
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
!!Asen_X написа:Ева, добре дошла в клуба "Врът врът по тесни улички под нощното небе" ....![]()
![]()
![]()
П.С. Освен БМВ-то имам и Пежо 106 ....ама твойто е направо дзвер в срайвнение с това ....1.1 има няма 50 коня с мокра тапицерияПежо Рейсинг??
Само да си заваря главата и ше напраим една гонка аз съм 64коня ама ще прещипа маркуча за излишната нафта

Нема да разказвам за гонки че тамън сме се окротили с ауди форума.
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
BESSNIA написа:!!Asen_X написа:Ева, добре дошла в клуба "Врът врът по тесни улички под нощното небе" ....![]()
![]()
![]()
П.С. Освен БМВ-то имам и Пежо 106 ....ама твойто е направо дзвер в срайвнение с това ....1.1 има няма 50 коня с мокра тапицерияПежо Рейсинг??
Само да си заваря главата и ше напраим една гонка аз съм 64коня ама ще прещипа маркуча за излишната нафта![]()
![]()
Има ли ефект верно?
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
PARADOX_sf написа:BESSNIA написа:!!Asen_X написа:Ева, добре дошла в клуба "Врът врът по тесни улички под нощното небе" ....![]()
![]()
![]()
Само да си заваря главата и ше напраим една гонка аз съм 64коня ама ще прещипа маркуча за излишната нафта![]()
![]()
Има ли ефект верно?
никога не е късно пак да започнем, да си припомним добрите стари времена

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз мога да се присъединя с Москвич ако ме искате
не знам колко коня е ама върви машината
Абе няма ли да е интересно някой ден да си направим сбирка със вторите коли или там каквото се намира
Представете си този с Пежо, онзи с Лада, друг с Фиеста
Според мен би било много забавно
И ще има гонки
Малко отклоних темата, но се извинявам

Малко отклоних темата, но се извинявам

50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4