Малко адреналин...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 05 Фев 2004, 13:50

alx написа:знам че е фън карането като на електронна игра, ма... да си кажа.

Може би ще чуете и моя съвет. Аз отдавна въртя волана и много държа на автомобилите си, без значение каква марка е.
Възхищавам се на вашия дух и енергия. Но!

Моя съвет е:
Винаги, преди да настъпите по-силно педалът на газта си ПРЕДСТАВЕТЕ как се протягате с билетче в ръка към перфоратора в градския транспорт.

Или в най-розовия случай, как махате безнадеждно на някое кръстовище за да хванете такси.

Това охлажда малко адреналина, определено!

Дори ще ви дам и примера ... случвало ли ви се е при една рискована маневра да ви потъне педалът на спирачката? Кошмарът е пълен.
Последствията НЕПРИЯТНИ, най-малкото е, че автомобилът може и е логично да се превърне в една грозна купчина ламарина.

Така че, винаги преценявайте и внимавайте. :D
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 05 Фев 2004, 16:09

Без да искам да обидя някой, но онзи ден подобно нещо се е случило на един познат с Е36, точно докато изпробвал силата на 316-ката! Няма да Ви казвам как се е отървал, за щастие удара му се е разминал за много малко! Може колата да е много добра, но никога не може да се разчита на една машина, мисля, че това е извода. А такива като нас, където карат по цял ден и са свикнали на бързо каране и екстремно спиране, с времето забравят какво може да се случи, ако на следващия светофар спирачките просто откажат :cry:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Фев 2004, 17:16

tsvet40, съгласен съм с теб но ако във всяка такава тема се изнася лекция за безопасността на шофирането до никъде няма да я докараме освен до разубеждаване да се пишат такива теми. Айде който се кефи на адреналина и лудорийте да чете и да се кефи а който не се кефи просто да спести конското ....

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 05 Фев 2004, 17:20

Няма конско,бе,бате - не си ме разбрал. Просто споделям. И аз ги правя тия магарии, още повече съм ги правил преди, така че знам за какво става дума :evil: Просто всеки трябва да си има едно,две наум :wink:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 05 Фев 2004, 18:12

:oops: Аз само дадох приятелски съвет.

Та по темата :D

Значи, онзи ден в неделята, след срещата ... нещо, което наистина ми напълни сърцето и душата беше, как в навалицата от коли, няколко BMW машини, в зиг-заг разбиваха колоните на скорост. :lol: :lol:

Затуй хълцах от възхищение. Красота за окото и душата.
Все пак се изисква опит, смелост и многооо адреналин.

Е, това е ценно да се види!

Например зад мен се движеше черното BMW и изведнъж, рязко се чу увеличаването на оборотите на двигателя /по ръмженето се познава/. :lol: Много характерен звук за баварците!!! знаем от опит. :D
Аз се ориентирах за секунда по шума, после успях само за миг да зърна, как се скри от огледалото за обратно виждане и хоп! мина след миг в ляво от мен и се стрелна /нещо черно/, .... което се отдалечи толкова бързо, че нямах време да реагирам!

Да си призная, искрено се надявах, там в далечината тези точици BMW - та да ги спре поне третия светофар. Но не било писано. Светофарът светна в червено след като аз стигнах до него! Доста бавно. Мдааа :cry:

Следващия път ще направя като Юли, тръгвам по-рано, за да съм навреме! :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 05 Фев 2004, 18:33

tsvet40 написа:... И аз ги правя тия магарии, още повече съм ги правил преди, така че знам за какво става дума ...

Ми, да си призная освен и аз една от многото магарии. :lol:

Събрали сме се на купон и свършиха цигарите някъде към 4,00 сутринта.
И, като се поогледахме, аз бях най-добре /алкохолно/ от всички. Речено, сторено, реших да се "поразтъпча", естествено с колата, аз пеша не мога да ходя. :lol: И речено сторено, паля, отивам, купувам и се връщам. Да де, ама на връщане нещо ми трепна отвътре, а беше сериозна и студена нощ, лед, сняг!

Прекрасно просто. Звезди, тишина, на вън само аз и куките, а те не ме бъркаха в случая.

И в кварталните улички, въртииии!
Я сега да видим на леда как спира?
А тоя завой да го взема, както на мен си ми е кеф, :lol: че денем има много коли и хора. Я тука да видя как скача? :lol:

Леле, въртях, спирах и ръчках колата един час в студа!
Музиката вътре на мах! /за инфо, свиха я лятото/! Двигателя ръмжи, все пак дребното е 1,4. Има поне 63 к.с. и го държа винаги в идеално състояние.

И си направих шоуто сама за себе си! Доволно!

След като адреналина леко спадна с треперещи от раздвижената кръв в телцето ръце, слизам от колата и се прибирам. Тия моите направо бяха се ошашкали. Ми, няма ме, цял час.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Фев 2004, 19:02

Ева, добре дошла в клуба "Врът врът по тесни улички под нощното небе" .... :wink: :wink: :wink:

П.С. Освен БМВ-то имам и Пежо 106 ....ама твойто е направо дзвер в срайвнение с това ....1.1 има няма 50 коня с мокра тапицерия :wink: Пежо Рейсинг?? :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 05 Фев 2004, 19:14

Мен ако ме питаш, на моя темперамент най-ще пасва 1,9 GTI, ама като посъбера още малко ще го сменя.
Или в най-добрия случай няма да се откажа и от добра оферта за едно 405 1,9 TD.

BMW нямам, но подкарвам някое от време на време. :D :D

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Фев 2004, 19:31

...а дали няма да ти е по-удобно в едно БМВ ...например Е30... :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Talibanin » 05 Фев 2004, 21:11

Е30 :yes: :wink:
==Винаги с вратите напред==
ИзображениеИзображение
http://www.bmwclubla.orghttp://www.bmwcca.org/

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 05 Фев 2004, 23:29

!!Asen_X написа:Ева, добре дошла в клуба "Врът врът по тесни улички под нощното небе" .... :wink: :wink: :wink:

П.С. Освен БМВ-то имам и Пежо 106 ....ама твойто е направо дзвер в срайвнение с това ....1.1 има няма 50 коня с мокра тапицерия :wink: Пежо Рейсинг?? :twisted:

Само да си заваря главата и ше напраим една гонка аз съм 64коня ама ще прещипа маркуча за излишната нафта :twisted: :twisted:
Нема да разказвам за гонки че тамън сме се окротили с ауди форума.

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 06 Фев 2004, 8:59

:mha: :mha: :mha: :mha:

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 06 Фев 2004, 12:05

BESSNIA написа:
!!Asen_X написа:Ева, добре дошла в клуба "Врът врът по тесни улички под нощното небе" .... :wink: :wink: :wink:

Само да си заваря главата и ше напраим една гонка аз съм 64коня ама ще прещипа маркуча за излишната нафта :twisted: :twisted:

Има ли ефект верно?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 06 Фев 2004, 12:18

PARADOX_sf написа:
BESSNIA написа:

Има ли ефект верно?

никога не е късно пак да започнем, да си припомним добрите стари времена :) :twisted: :) :twisted: :) :twisted:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 06 Фев 2004, 12:24

Аз мога да се присъединя с Москвич ако ме искате :P не знам колко коня е ама върви машината :D Абе няма ли да е интересно някой ден да си направим сбирка със вторите коли или там каквото се намира :?: :?: :?: :D Представете си този с Пежо, онзи с Лада, друг с Фиеста :D :D :D Според мен би било много забавно :D И ще има гонки :D

Малко отклоних темата, но се извинявам :D
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории