Келеша за бмв-то и реисинга
Модератори: mitaka7, Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
logout написа:Еххх, още на 6 бях, кога бащата ми даваше да въртя геврека, седнал в скута му. Москве 12-ка комби беше... После 3-ти 4-ти клас ми даваше вече и педала на газта...Като по-голям почнах и самостоятелно да сядам зад волана, но така и не ме научи как се тръгва... Но докато не взех книжка, никога не ме е оставял сам да карам
Само че беше Лада и баба ми беше тая дето ми даваше да карам към село.
Точно една седмица преди изпита ми съм с бабата и Ладата на един полигон и тренирам да карам и кво няква патрулка идва, аз спичам, спирам колата, прозореца отварям и тия почват да разпитват. Аз мълча като тъп и само казвам, че имам изпит и от там вече бабата пое и каза, че иска да ме види как карам. Ония питат дали ще го взема изпита, нашата вика че да и ония ми викат, Аре момче, късмет на изпита и леко курмуване и потеглиха. После 5 мин. ме е страх да запаля колата, че да не се върнат и да пишат акт.
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Хах...имало едно време в една далечна галактика....
кой ли не го е правил...и ние имахме един Космич отдавна,после Лада...ама брато го гепи бащицата един път...щото не можа да го паркира в гаража...нема по-тъпо издънване...
ама бехме малки,кво да се прави...
ПП.То лошо нема с карането без книжка,стига да не ставаш заплаха за останалите...

ПП.То лошо нема с карането без книжка,стига да не ставаш заплаха за останалите...

- p01s0n
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 540i
- Мечтае да кара: Z4 M
vutov написа:logout написа:Еххх, още на 6 бях, кога бащата ми даваше да въртя геврека, седнал в скута му. Москве 12-ка комби беше... После 3-ти 4-ти клас ми даваше вече и педала на газта...Като по-голям почнах и самостоятелно да сядам зад волана, но така и не ме научи как се тръгва... Но докато не взех книжка, никога не ме е оставял сам да карам
Само че беше Лада и баба ми беше тая дето ми даваше да карам към село.
Точно една седмица преди изпита ми съм с бабата и Ладата на един полигон и тренирам да карам и кво няква патрулка идва, аз спичам, спирам колата, прозореца отварям и тия почват да разпитват. Аз мълча като тъп и само казвам, че имам изпит и от там вече бабата пое и каза, че иска да ме види как карам. Ония питат дали ще го взема изпита, нашата вика че да и ония ми викат, Аре момче, късмет на изпита и леко курмуване и потеглиха. После 5 мин. ме е страх да запаля колата, че да не се върнат и да пишат акт.
И аз бях доста малък само като стоях в скута на баща ми и въртях геврека на алекото и като слизъм от колата се издрайфах

Аз пък какво да кажа като бащата е полицай
При него няма такива работи като зимане на колата без той да знае, защото после
и доживотен мораториум върху колата
Ама пък положителната страна е че винаги когато карах, нямах никакви проблеми с полицията. Даже от време на време освен нашата кола ми даваше да поразцъквам и служебната.

При него няма такива работи като зимане на колата без той да знае, защото после

Ама пък положителната страна е че винаги когато карах, нямах никакви проблеми с полицията. Даже от време на време освен нашата кола ми даваше да поразцъквам и служебната.
Escape написа:Аз пък какво да кажа като бащата е полицай![]()
При него няма такива работи като зимане на колата без той да знае, защото послеи доживотен мораториум върху колата
![]()
На буркани?

_!_
- Andronoff
- триногата
-
Space написа:Escape написа:Аз пък какво да кажа като бащата е полицай![]()
При него няма такива работи като зимане на колата без той да знае, защото послеи доживотен мораториум върху колата
![]()
На буркани?
Да бе, представи си заглавията във вестниците на другия ден - МАЛОЛЕТЕН ПОЛИЦАЙ

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
Andronoff написа:Space написа:Escape написа:Аз пък какво да кажа като бащата е полицай![]()
![]()
На буркани?
Да бе, представи си заглавията във вестниците на другия ден - МАЛОЛЕТЕН ПОЛИЦАЙ![]()
Хехехе - какви лампи бе хора - то си има и полицейски коли дето са по дискретни и бурканите им са в жабката

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Баща ми ме научи да карам сам на 11 години.Всеки ден бях с него и всеки ден карах.После той започна да строи фабрика на 50км от Пловдив и живееше там.Аз Обаче имах под ръка Лада Самара на 20 000км.Та докато се издъня се оказа че Самарката е на над 45 000км.Само нощно каране.И до морето с най голямата си н аглост за 2 дни.Тогава се оаках.Верно че майка ми е супер задръстена ама за 2 дни да ме няма без да се обадя...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
body написа:...
и бензина пикаше ли го,или тоалетната ти хартия беше с 100доларови банкоти една за друга?

53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4