Келеша за бмв-то и реисинга

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 20 Фев 2007, 11:35

sonny написа:Аре бе, сичките сме карали без книжки, кво го нападате

аз имам и актчета даже

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 20 Фев 2007, 13:44

logout написа:Еххх, още на 6 бях, кога бащата ми даваше да въртя геврека, седнал в скута му. Москве 12-ка комби беше... После 3-ти 4-ти клас ми даваше вече и педала на газта... :mhihi: Като по-голям почнах и самостоятелно да сядам зад волана, но така и не ме научи как се тръгва... Но докато не взех книжка, никога не ме е оставял сам да карам :roll:

Само че беше Лада и баба ми беше тая дето ми даваше да карам към село.
Точно една седмица преди изпита ми съм с бабата и Ладата на един полигон и тренирам да карам и кво няква патрулка идва, аз спичам, спирам колата, прозореца отварям и тия почват да разпитват. Аз мълча като тъп и само казвам, че имам изпит и от там вече бабата пое и каза, че иска да ме види как карам. Ония питат дали ще го взема изпита, нашата вика че да и ония ми викат, Аре момче, късмет на изпита и леко курмуване и потеглиха. После 5 мин. ме е страх да запаля колата, че да не се върнат и да пишат акт.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 22 Фев 2007, 17:55

Абе колега защо ореш теменужките :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 23 Фев 2007, 23:04

Хах...имало едно време в една далечна галактика.... :mhihi: кой ли не го е правил...и ние имахме един Космич отдавна,после Лада...ама брато го гепи бащицата един път...щото не можа да го паркира в гаража...нема по-тъпо издънване... :mhihi: ама бехме малки,кво да се прави... :lol:

ПП.То лошо нема с карането без книжка,стига да не ставаш заплаха за останалите... ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 540i
Мечтае да кара: Z4 M

Мнение от p01s0n » 24 Фев 2007, 9:41

vutov написа:
logout написа:Еххх, още на 6 бях, кога бащата ми даваше да въртя геврека, седнал в скута му. Москве 12-ка комби беше... После 3-ти 4-ти клас ми даваше вече и педала на газта... :mhihi: Като по-голям почнах и самостоятелно да сядам зад волана, но така и не ме научи как се тръгва... Но докато не взех книжка, никога не ме е оставял сам да карам :roll:

Само че беше Лада и баба ми беше тая дето ми даваше да карам към село.
Точно една седмица преди изпита ми съм с бабата и Ладата на един полигон и тренирам да карам и кво няква патрулка идва, аз спичам, спирам колата, прозореца отварям и тия почват да разпитват. Аз мълча като тъп и само казвам, че имам изпит и от там вече бабата пое и каза, че иска да ме види как карам. Ония питат дали ще го взема изпита, нашата вика че да и ония ми викат, Аре момче, късмет на изпита и леко курмуване и потеглиха. После 5 мин. ме е страх да запаля колата, че да не се върнат и да пишат акт.

И аз бях доста малък само като стоях в скута на баща ми и въртях геврека на алекото и като слизъм от колата се издрайфах :roll: А на 14-15 на фиата счупих страничното огледало като се разминахме с един форд не можех да му хвана габаритите :) На 16 баща ми беше заминал за Русия и колата беше на един паркинг взех я направих си кефа ама клюкарите ме издадоха...... И такива работи :D

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 24 Фев 2007, 10:18

Аз пък все още нямам книжка тъй, че .... :):):):)

Само умната... :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 24 Фев 2007, 11:05

Аз пък какво да кажа като бащата е полицай :cop:
При него няма такива работи като зимане на колата без той да знае, защото после :box: и доживотен мораториум върху колата :mhihi:

Ама пък положителната страна е че винаги когато карах, нямах никакви проблеми с полицията. Даже от време на време освен нашата кола ми даваше да поразцъквам и служебната.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 24 Фев 2007, 14:51

Escape написа:Аз пък какво да кажа като бащата е полицай :cop:
При него няма такива работи като зимане на колата без той да знае, защото после :box: и доживотен мораториум върху колата :mhihi:

Ама пък положителната страна е че винаги когато карах, нямах никакви проблеми с полицията. Даже от време на време освен нашата кола ми даваше да поразцъквам и служебната.

На буркани? :mhihi:
_!_

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 24 Фев 2007, 16:59

Space написа:

Да бе, представи си заглавията във вестниците на другия ден - МАЛОЛЕТЕН ПОЛИЦАЙ :mhihi: :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 24 Фев 2007, 17:39

Andronoff написа:
Space написа:

Да бе, представи си заглавията във вестниците на другия ден - МАЛОЛЕТЕН ПОЛИЦАЙ :mhihi: :mhihi:

Хехехе - какви лампи бе хора - то си има и полицейски коли дето са по дискретни и бурканите им са в жабката ;) не всички полицаи са униформени и карат патрулки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 24 Фев 2007, 18:32

Escape написа:....

Сега да не изпадаме в подробности :mhihi:
_!_

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 25 Фев 2007, 21:03

Баща ми ме научи да карам сам на 11 години.Всеки ден бях с него и всеки ден карах.После той започна да строи фабрика на 50км от Пловдив и живееше там.Аз Обаче имах под ръка Лада Самара на 20 000км.Та докато се издъня се оказа че Самарката е на над 45 000км.Само нощно каране.И до морето с най голямата си н аглост за 2 дни.Тогава се оаках.Верно че майка ми е супер задръстена ама за 2 дни да ме няма без да се обадя...

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Фев 2007, 22:53

body написа:...

и бензина пикаше ли го,или тоалетната ти хартия беше с 100доларови банкоти една за друга? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 25 Фев 2007, 23:11

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 25 Фев 2007, 23:27

///MapTo написа:
body написа:...

и бензина пикаше ли го,или тоалетната ти хартия беше с 100доларови банкоти една за друга? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нее бе наливал е от чешмата... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории