...Страхотна история...(без думи) :(((
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
СЪЖАЛЯВАМ Диляне
...
Но подкрепям Виктор, че може би си струва да я възстановиш или поне мотора да се прероди във следващата
Така душата на любимата купчина желязо ще продължи да живее и да те радва още дълго време

Но подкрепям Виктор, че може би си струва да я възстановиш или поне мотора да се прероди във следващата

Така душата на любимата купчина желязо ще продължи да живее и да те радва още дълго време

Live and let Die!
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Много лош удар. Важното е ти да си наред. Кола се купува, удря, сменя, ремонтира но при човека не става. Сигурен съм , че в твоите ръце следващата ще е по-добра и по-хубава 

Ма много ме кефи тази кола!!!

Мойте най-искрени съболезнования Диляне
Толкова да ми харесваше тая кола не е истина, мога да си представа какво ти е . Като гледам снимките все едно виждам моето комби че и един цвят са да му се невиди
Но както всички казаха важното е че сте добре.
Колкото до колата сигорно и аз съм малко побъркан като теб и мисля че ако я правиш няма да е същата
Успех в бъдещите начинания.
Толкова да ми харесваше тая кола не е истина, мога да си представа какво ти е . Като гледам снимките все едно виждам моето комби че и един цвят са да му се невиди

Но както всички казаха важното е че сте добре.
Колкото до колата сигорно и аз съм малко побъркан като теб и мисля че ако я правиш няма да е същата

Успех в бъдещите начинания.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Дееба мама му дееба... Искрени съболезнования и от мен!
То в такива ситуации на човек му се се псува, но най-важното е да си кажеш "Здраве да е!",да се прекръстиш че ти няма нищо, да удариш пет водки да ти мине потреса, после може и да си поревеш малко, а накрая да се сетиш, че колите са като жените: може и много да обичаш някоя, но всичко си има край, и идва следващата, дори да не си прежалил предишната.
Така че, отпусни някъде, че да ти мине яда... Имам представа какво ти е, при мен беше доста по-безобидно, но тъй като пък имам доста по-малък опит, също го преживях адски неприятно и месеци ми беше терсене...
Поздрави!
То в такива ситуации на човек му се се псува, но най-важното е да си кажеш "Здраве да е!",да се прекръстиш че ти няма нищо, да удариш пет водки да ти мине потреса, после може и да си поревеш малко, а накрая да се сетиш, че колите са като жените: може и много да обичаш някоя, но всичко си има край, и идва следващата, дори да не си прежалил предишната.
Така че, отпусни някъде, че да ти мине яда... Имам представа какво ти е, при мен беше доста по-безобидно, но тъй като пък имам доста по-малък опит, също го преживях адски неприятно и месеци ми беше терсене...
Поздрави!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Мамка му....кофти...тъпа работа,но както казаха добре че нищо ти няма на теб и на човека до теб....знам че ще си направиш по-хубава кола

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Много лошо... хубава колица беше, Диляне, важно е че си жив и здрав, а и като знаем всички какъв си болен маняк
, няма да мине много време и пак ще почнеш с дрифтовете
(само гледай следващия път да са по-успешни
), иначе тури му пепел, брато, нема смисъл да се ядосваш, каквото станало - станало, оттук нататък трябва да се гледа напред, това е положението.

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Колкото и да се тюхкаме и ядосваме, станалото - станало
, НАЙ-важното е, че вие сте добре.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
В случай като този, единствената утеха е, че вие сте добре... иначе чак мен ме боли 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Много кофти
важното е че нищо ви няма а другото майната му
Пожелавам ти да намериш по яка е30-ка от тази.

Пожелавам ти да намериш по яка е30-ка от тази.

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),