Драскачите по автомобили.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Авг 2006, 6:38

Може да я оправиш със спреи ...на ботев има магазин отиваш и ти го правят по цвета на колата ,само че незнам дали ще издаржи мястото кадето са ти надраскали колата на корозия

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 05 Авг 2006, 9:05

Smoocki написа:Може да я оправиш със спреи ...

:mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 05 Авг 2006, 9:33

гараж му е майката....
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 06 Авг 2006, 5:58

на мен се опитаха да ми крадът номера преди ден... света е кофти навсякъде.

идиотщината не спира.. вижте по новия ми пост за повече
Последна промяна gyrate на 04 Сеп 2006, 8:00, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 03 Сеп 2006, 21:39

:bcry: :bcry: :bcry: :bcry:
бахти, пастирах я преди 10 дена и вече имам 2 драскотини на предния капак, 1 на задния и 2 на вратите. Не успях даже да и се нарадвам
Едната много ясно си личи как е драскана с ключ - от средата нататък се появява и втора линия успоредна на надрасканото
Просто нямам думи - ако го фана тоя, ще му изпочупя пръстите, деиба и келеменцата :evil: .

Имам чуството че откакто шибаняците от МТЕЛ пуснаха рекламата за МТЕЛ ЛООП и се почна едно масово драскане по вратите. Направо ми иде да си шибна телефона в земята. Мисля повече да не я мия - ще седи мръсна кат на циганин гъза, ма няма да я мия - че ако някой рече да я драска поне да се изцапа. А освен това няма и да и личи колко е лъскава.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Драскачите по автомобили.

Мнение от exotique » 04 Сеп 2006, 2:00

bluue написа:Здравейте колеги, някой тъпак преди малко ми е надраскал колата с ключ(отверка, пирон). Егати и тъпите хора, които са в нашият край! Вместо да се мъчат да изкарат нещо като работят, те гледат да дърпат другите надолу :evil: . Писна ми от такива боклуци. Оф...олекна ми малко.
По въпроса: Как да оправя боята и въобще може ли да се оправи? Драскотината е около 20см. на дясната врата. Няма видими поражения по метала(вдлъбнатини).
П.П. Ако видя някого, независимо чия кола надрасква, заклевам се, че ще му счупя ръцете и ако му даде господ ако иска да драска с крака после :!:

ако си бил спрял на тротоар-нема се плашиш-ше продължат да я драскат :mhihi: е така некъф тапанар си паркираше фиестата напреки тротоара(той един широк)и след седмица беше за цялостно пребоядисване :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 04 Сеп 2006, 7:53

аз имам драскотина около 15 цм на задния капак.. кво да се прави, ни ги виждаш като го правят нито знаеш кои са.

писна ми да бера душа по парче метал. каквото щат да ги правят вече, карам и хвърлям... не си струва иначе да си докарам един удар заради мизерници. :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Сеп 2006, 10:30

Боядисвах няколко детайла преди събора, вече по всичките има някакви драскотини, включително следа от топка на предния капак... В голямия град е така, особено ако я оставя човек паркирана по центъра. Боли като го видиш, ама все пак колата е да ти служи, а не ти на нея ;)
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 04 Сеп 2006, 10:48

аз все това си казвам но пак боли... все пак са излишни (правопис?) щети както и да ги гледаш. обача ако продължаван да си навивам че не ми пука, може накрая наистина да стане така... :(

Потребител
Аватар

Re: Драскачите по автомобили.

Мнение от bluue » 04 Сеп 2006, 14:04

exotique написа:ако си бил спрял на тротоар-нема се плашиш-ше продължат да я драскат :mhihi: е така некъф тапанар си паркираше фиестата напреки тротоара(той един широк)и след седмица беше за цялостно пребоядисване :mhihi:

Бях я спрял на паркинга до блока. На никого не е пречила, но сигурно като е лъскава... та затова. Българите сме такива - като комшията има хубава кола а аз карам 30 годишно жигуле, що да не взема един пирон и да не я направя да прилича като моята... 99% процента съм сигурен, че е от хорска злоба(завист). Другият процент е под съмнение.
Човек може да живее без храна 1месец,без вода 1ден, без въздух 1минута, а без акъл-цял живот.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 04 Сеп 2006, 17:20

Така е завист у хората много...за съжаление :ranting: Иначе на такива един як кютек :dummy: :dummy: :dummy:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

много е гадно да ти надраскат колата

Мнение от 535 » 04 Сеп 2006, 17:56

много е гадно да ти надраскат колата

и които го прави е пълен олигофрен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 04 Сеп 2006, 18:39

оня ден и моята я намерих одрана ,ама от 2те страни и открай докрай .. причерня ми ,ако сбарам копеленцето ша до смажа .. това с пирона по лицето не се бях сетил но ме кефи като идея ,ше си потърся подходящ пирон ... бахтии зависливите копеленца има ,аз предполагам че е съседа с 30 годишната лада дето все ми прави забележка къде спирам сякаш улицата е негова :evil:

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 18 Сеп 2006, 21:36

Оф и аз да се оплача на 3-ти ден от както я регистрирах ми надраха предния калник отгоре точно до предния капак,ама при мен е дълбоко и то много :( направо откачих застрахователя ми ме посаветва да изчакам зимата и тогава да я правят и така сега се ходя одран всеки път като го видя и ми трепва нещо,ама тъпаци какво да ги правиш

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 19 Сеп 2006, 22:15

на мен ми бяха наболи вратата с клуч ли е шило ли е,задна дясна врата освен боята и самата врата вдлъбната доста видимо...добре че бяха застрахователите в техния сервиз да я оправят без пари иначе не ми се мисли...за такова нещо изправят вратата и пребоядисват на ново цялата :(

Проблема се решава сравнително лесно или застаховка с сервиз,или на платен паркинг (което не гарантира че някъде по софия няма да се случи после пак)или наи забавното слагаш една камера в моя случай безжична у вас на прозореца от вътре и ако имаш router които да пуска wireless нет по мрежата управляваш камерките и събираш на комп-а 24 часа какво става отпреде.Аз имам даже 2 с нощно виждане ако стане нещо просто отиваш в полицията даваш им записа и така :)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории