Абе некво Porsche сивичко...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Ти според мен имаш комплекси на тема пари! Обяснявам ти че хората имат възможност да си позволят да карат каквото си искат и карат много, ти сигурно също караш много, нооооо, неможеш да си позволиш да караш такива неща каквито те, най-малкото което мога да кажа е че няма смисъл да ми обясняваш колко по-добър си от тях защото съдиш за това според собствените си представи, тези които са в ограничения свят на твойта глава.
Евала, карачи сте, ама ще ти дам един съвет, няма смисъл да се правиш на велик шофьор или голям разбирач защото винаги има някой, който е ПО от теб! Предлагам ти да се правиш на умен, тогава шашкаш всички защото това дали си умен е недоказуемо!
Относно Е34 520, да бате спънат кон е, завива по-зле от мойто Ауди и такива бързи БМВ-та ги правя на трътка! ИЛИ СЕГА ПАК ЩЕ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФАЗА И ЩЕ ПОЧНЕШ ДА МИ ОБЯСНЯВАШ КАК САМО ГО ПИПАМЕ ТУК ТАМ И СТАВА МНОГО БЪРЗО?! С ПИПАНЕ Е ДРУГО, ДАЙ НЕЩО ЗАВОДСКО. Ще ти кажа и защо ги дърпам: разликата е 15к.с. и над 400кг. математика ПИЧ
ОТНОСНО ГОНДОЛАТА, ЕДНА КОЛА НЕ СЕ ЧУПИ САМО ОТ КЪМ МОТОР АМА СЧУПИ ЛИ СЕ НЕЩО СИ Е РЕМОНТ АЗ ТАКА ГИ ВИЖДАМ НЕЩАТА ИЛИ ВИКАШ НЕ Е БАШ ТАКА ТО СЕ ЧУПИ АМА НЕ Е РЕМОНТ КОЛАТА Е МНОГО ЗДРАВА А?!
ЗА СЕМКИТЕ - ДА ТАКА Е СЕДЯХ И ГЛЕДАХ СЕИР, НОРМАЛНО Е, НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ ДА СИ ТРОША КОЛАТА ЗА ДА СПОРЯ С НЯКОЙ, КОЙ Е НАХИТРЕЛ ПОВЕЧЕ КОГАТО Е ОБИКАЛЯЛ АВТОКЪЩИТЕ ДА КУПУВА КОЛА ИЛИ КОЙ Е ПО-ГОЛЕМИЯ МЪЖ.
Евала, карачи сте, ама ще ти дам един съвет, няма смисъл да се правиш на велик шофьор или голям разбирач защото винаги има някой, който е ПО от теб! Предлагам ти да се правиш на умен, тогава шашкаш всички защото това дали си умен е недоказуемо!
Относно Е34 520, да бате спънат кон е, завива по-зле от мойто Ауди и такива бързи БМВ-та ги правя на трътка! ИЛИ СЕГА ПАК ЩЕ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФАЗА И ЩЕ ПОЧНЕШ ДА МИ ОБЯСНЯВАШ КАК САМО ГО ПИПАМЕ ТУК ТАМ И СТАВА МНОГО БЪРЗО?! С ПИПАНЕ Е ДРУГО, ДАЙ НЕЩО ЗАВОДСКО. Ще ти кажа и защо ги дърпам: разликата е 15к.с. и над 400кг. математика ПИЧ

ОТНОСНО ГОНДОЛАТА, ЕДНА КОЛА НЕ СЕ ЧУПИ САМО ОТ КЪМ МОТОР АМА СЧУПИ ЛИ СЕ НЕЩО СИ Е РЕМОНТ АЗ ТАКА ГИ ВИЖДАМ НЕЩАТА ИЛИ ВИКАШ НЕ Е БАШ ТАКА ТО СЕ ЧУПИ АМА НЕ Е РЕМОНТ КОЛАТА Е МНОГО ЗДРАВА А?!

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
относно това,дали Роската е карач,ще добавя само,че на 6,5 конски сили карт(който под неговото тегло от скромните 103кг първоначално не щеше да отлепи и той го задвижваше ръчно с бутане по предните гуми) този човек направи по-добри обиколки от хората,които бяха на организирано състезание преди него,а той просто се качи да повърти няколко кръгчета с ударната група за майтап,пък дали може да кара сам си прецени........ 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Nasti
-
-
това ти казвам, карач е човека, ама не само той нали се сещаш, добри карачи има много, а и винаги се намира някой по-добър 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз тия пичове с колите за по 200 000лв. не ги уважавам въобще независимо как карат. Защото на тия години с такава кола и то в България...заеби...нещо гнилее там.

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Пичове,
е това са карачи:
http://www.lad.lv/~martini/porsche/Videos/PikesPeak1.asf
другото е малко на приказки да се намираме. Най-бързия и най-опасния Hill Climb в света...
е това са карачи:
http://www.lad.lv/~martini/porsche/Videos/PikesPeak1.asf
другото е малко на приказки да се намираме. Най-бързия и най-опасния Hill Climb в света...
Power is Nothing Without Insanity
- Nasti
-
-
да бе да, гнилее щото на 25-6-7 години карат коли за по 200 000лв.
гнилее, гроздето, щото е кисело... не за друго, за това не ги уважаваш
гнилее, гроздето, щото е кисело... не за друго, за това не ги уважаваш
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Няма смисъл... Не виждам какво толкова имате против марката ПОРШЕ. Да не би да правят по-лоши автомобили от БМВ?? И в крайна сметка това е форум "Страхотни истории"...
- Nasti
-
-
Не бе бате иде реч за това че хората се кефят да карат, правят го добре, и имат пари, защо хората с пари в тая държава биват ненавиждани от другите?!?!
Доста хора, които имат пари немогат да карат, тези могат, това е...
ЗА ЗАВИСТТА НА БЪЛГАРИНА МОГА ДА ГОВОРЯ МНОГО, ЕТО ВЧЕРА БЯХМЕ СПРЯЛИ НА БУЛ. БЪЛГАРИЯ НОВАТА СЕДМИЦА 4.0Д, НОВАТА А8 4.0Д И ОТЗАД ЕДИН БОКСТЕР 3.0Л (ТОЙ НЕ Д
) С КАКВА ПОГНУСА НИ ГЛЕДАХА ХОРАТА Е*И МУ МАЙКАТА ВСЕ ЕДНО СМЕ НЕКЪПАНИ, ДРУСАНИ ИЛИ И ДЕ ДА ЗНАМ И АЗ, КАТО НАСТЪПИХМЕ НАДОЛУ А8 И 740 МУЦУНА ДО МУЦУНА, А ПОРША ОТЗАД БРОНЯ В БРОНЯ НА СПИРАЧКА, НА СЛЕДВАЩИЯ СВЕТОФАР НИ ГЛЕДАХА ПАК С ЕДНИ ОТВРАТИТЕЛНИ ПОГЛЕДНИ, Е ТИЯ МЛАДИ ДУПЕТА КВИ КОЛИ КАРАТ А АЗ НА ДЪЩЕРЯ МИ ПАРИ ЗА БАЛА НЯМАМ, НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ ЗАСТРЕЛЯ ИЛИ ДА СЕ УТРЕПЯТ НЯКЪДЕ, САМО ДА НЕ ПОПИЛЕЯТ ЧОВЕКА С ЛАДАТА... НЕЩО ТАКОВА ИЗЛЪЧВАХА... РАЗВАЛИ МИ СЕ УДОВОЛСТВИЕТО ОТ СТРАХОТНИТЕ КОЛИ - НАИСТИНА...ТО ЗА ТОВА И ДЪРЖАВАТА Е НА ТОЯ ХАЛ...
Доста хора, които имат пари немогат да карат, тези могат, това е...
ЗА ЗАВИСТТА НА БЪЛГАРИНА МОГА ДА ГОВОРЯ МНОГО, ЕТО ВЧЕРА БЯХМЕ СПРЯЛИ НА БУЛ. БЪЛГАРИЯ НОВАТА СЕДМИЦА 4.0Д, НОВАТА А8 4.0Д И ОТЗАД ЕДИН БОКСТЕР 3.0Л (ТОЙ НЕ Д

Държавата е на този хал, защото населението обича да се изтъкне, да напише това онова с големи букви да го видят хората какво е направил, къде е ходил и в чия кола се е возил .. До като не почне всеки да си гледа в купичката и каквото е постигнал сам, да му си се радва сам, без да бие тъпана на всеослушание - тогава ще се оправи държавата!
Nasti написа:Роска, това Порше за което ти говориш ако е с номер С1991МВ или С1991ВМ е на Даниел Дончев (оп! и двете са негови![]()
) и той и брат му...
За съжаление второто 1991 в сиво НЕ Е НА ДОНЧЕВ, ами на екс най-добрия му приятел Косьо. Малкия Дончев кара Е55 Amg, раzбира се с 1991 регистрация.
Сивото 1991 бе преди собственост на Лечков и до колкото раzбрах от скоро е с друга регистрация, респективно друг собственик.
Роската написа:Относно шофирането на това Порсне може и пичагите дето ми ги иброяваш да са запознати повече,а на нас ще ни трябва най-малко час да свикнем с машината!Камо ли тепърва да се мерим с тях!
По точно същата причина няма да можем да се мерим и с теб в шофирането на Ауди Чикийка(с предно)!
НОООООООООООООООООООООООООООООООООО......ИДЕ ЛИ РЕЧ ЗА КАРАНЕ НА КОЛА СЪС ЗАДНО![]()
![]()
ТЕЗИ ДВАМАТА И ТИ СИ ИМАТЕ РАБОТА СЪС ВЛАДЕЛИТЕ НА ЗАДНОТО
![]()
![]()
![]()
Лелеее.... пуаШим се как се иzметка като чекия на пясък

63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5