Камор ауто

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Юни 2005, 22:31

А колко е лесно само. Едно книжле за оплаквания или майл адресче или телефонен номер. Прави ти се някой от персонала на интересен - отваряш си само крайчицата на устата и онзи е изхвърчал. Щото клиента винаги има право. Ама служителите били изнервени ала бала .....и какво от това - щом не им издържат нервите значи не стават за работа с клиенти.
За ритане не са служителите, а тези, които продължават да им плащат и да ги държат на работа. Ма да им плащат заплатките..... пък да понасят загубите от изгубеното доверие на клиентите. Няма и да се научат, че от мързел да сменят примерно едно масло няма да изгубят 10-те лева или там колкото е, а ще загубят нещо много по-ценно - доверието на клиентите. Щото този дето си сменя маслото днес утре може да дойде за нова кола. Ще дойде ама дръжки. Всъшност даже се сещам за един такъв случай.... Каморците леко пропуснаха да продадат кола за бая пари... нямали време да обърнат внимание на клиента. Нищо... той човека си я купи пак нова ама от чужбина. Там имаха време за него.

Аре бегай бе ..... простотия до шия. :confused:

tarantulata-320i
Като си забравил да напишеш нещо в мнението си просто ползвай опцията за промяна на мнението вместо да пускаш ново ;) Иначе задръстваш темата.

Потребител
Аватар
Кара: M3
Мечтае да кара: 993

Мнение от slaf » 13 Юни 2005, 12:34

абе еврейска работа + българска работа и всичко е супер

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 13 Юни 2005, 14:55

slaf написа:българска работа
Абе, Slaf, честно казано ми писна да чувам израза "българска работа". Това ниско самочувствие ли имаш като българин, м? Въпроса се отнася и за всички, които час по час ръсят "българска работа". Аре няма нужда...
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kazakoff » 17 Юни 2005, 10:44

Ето една случка с приятел, в тая връзка /за парите и отношението/. Пича си има яко пачка, но не парадира с което, ходи си неглиже с едни карирани ризки и дънки, държи се с всички като човек, а бе... пич.
Та, моя човек е на Пловдивския панаир, разглежда си колите /само, че той е от тия, дето си ги и купуват 8) / и си харесва некъв джип. Отива до него, оглежда го, сяда вътре, след което неква ръка се протяга и го изважда откъдето :confused: :( . Некъв там слуга, от тия квадратните го гледа строго и му реди, че тая кола незнамсиколко струвала ебаси и кво преал той вътре... :evil: . След което на моя приятел му пада пердето, вика шефа, вади една сериозна пачка от джоба и му казва, че щял да купи колата, но оня му се е надул /мутрата/ и се отказва :twisted: . Следват викове, уволнения... а, бе се такива хубави работи :mhihi:
Та, пожелавам на всички, които са си повярвали на визитката, да влязат в по едно такова приключение :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 17 Юни 2005, 11:25

kazakoff написа:Ето една случка с приятел, в тая връзка /за парите и отношението/. Пича си има яко пачка, но не парадира с което, ходи си неглиже с едни карирани ризки и дънки, държи се с всички като човек, а бе... пич.
Та, моя човек е на Пловдивския панаир, разглежда си колите /само, че той е от тия, дето си ги и купуват 8) / и си харесва некъв джип. Отива до него, оглежда го, сяда вътре, след което неква ръка се протяга и го изважда откъдето :confused: :( . Некъв там слуга, от тия квадратните го гледа строго и му реди, че тая кола незнамсиколко струвала ебаси и кво преал той вътре... :evil: . След което на моя приятел му пада пердето, вика шефа, вади една сериозна пачка от джоба и му казва, че щял да купи колата, но оня му се е надул /мутрата/ и се отказва :twisted: . Следват викове, уволнения... а, бе се такива хубави работи :mhihi:
Та, пожелавам на всички, които са си повярвали на визитката, да влязат в по едно такова приключение :mhihi:

то историята е приятна, ама как се побира пачка за джип в джоб

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 17 Юни 2005, 12:12

Fking написа:
kazakoff написа:то историята е приятна, ама как се побира пачка за джип в джоб

100 банкноти по 500 EUR като капаро мисля че са достатъчни.....

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 17 Юни 2005, 12:12

Fking написа:
kazakoff написа:Ето една случка с приятел, в тая връзка /за парите и отношението/. Пича си има яко пачка, но не парадира с което, ходи си неглиже с едни карирани ризки и дънки, държи се с всички като човек, а бе... пич.

то историята е приятна, ама как се побира пачка за джип в джоб

На 1000 доларови банкноти :winky: :mhihi:

А междудругото в последния брой на АвтоТруд журналистите се оплакват, че в самият прес ден, който е преди откриването и е само за оторизирани журналисти на големи медии е имало ЗАКЛЮЧЕНИ АВТОМОБИЛИ - а какво остава за останалите простосмъртни граждани :roll: :confused:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Юни 2005, 15:12

журналистите не са тези които ще си ги купуват тези автомобили- така че няма нужда да бъдат отключени за тях.

а що се отнася до хората по дънки и маратонки дето влизат във автокъща на бентли, никои не ми обръща внимание, вдигат скандал, викат шефа и си излизат със гт- и аз познавам такива.

никога не можеш да съдиш един клиент по вида му- но повечето случай е стартова точка. щото на всеки един "дрипльо" със пари се падат по 5 добре облечени клиенти които е ясно че идват да купуват а не да зяпат. от там и поведението на продавача.
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Юни 2005, 16:20

Щжо се отнася до журналистите, ето какво искам да ти кажа:
1. Каниш го да дойде да се наяде и напие.
2. Даваш му кола - чисто нова - за три дни с безотчетен бензин.
3. Не е лошо и хотелчето да му платиш, защото добитъка си е взел и мац...., ъъъъъ жена си.
4. В багажника му оставяш шапки, фланелки, писалки и т.н. рекламни материали.
5. Не е лошо да го изпращаш поне 4-6 пъти годишно на тест-драйв в чужбина.
6. ......
И той ще пише хубави неща за автомобилите, които твоята фирма продава.
Не се сърди, когато я докара с изгорени от фасове тапицерии, следи от разливани храни и напитки и т.н. и т.н и т.н.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 20 Юни 2005, 0:01

BMW8 написа:[е имало ЗАКЛЮЧЕНИ АВТОМОБИЛИ - а какво остава за останалите простосмъртни граждани :roll: :confused:

неможах дфа седна в едно БМВ и голяма работа мерчовците бяха отворени и не струваха по ефтино
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 20 Юни 2005, 11:25

А ладите що бяха заключени тогава?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tarantulata-320i » 20 Юни 2005, 17:51

XaMaB написа:А ладите що бяха заключени тогава?

за да ти е гадно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
320i

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 20 Юни 2005, 19:14

BAYRON написа:
BMW8 написа:[е имало ЗАКЛЮЧЕНИ АВТОМОБИЛИ - а какво остава за останалите простосмъртни граждани :roll: :confused:

неможах да седна в едно БМВ и голяма работа мерчовците бяха отворени и не струваха по ефтино

Първо ако погледна мерчовците бяха по ефтини почти всички и то с много, но тва не е защото нямат скъпи модели, а защото примерно не са докарали ЦЛ65АМГ както от БМВ докараха М6, иначе в БалканСтар да ти кажа обслужването винаги е било на много високо ниво, винаги са им отключени колите, дават ти материали ако си поискаш и т.н. Камор трябва да взимат пример от тях, а не както са в момента.

Отивам в четвъртък към 4 часа на автосалона и кво да вида БМВ и Мерцедес един до друг щанд и почвам да сравнявам, при мерцедес всичко отворено, поисках каталог дадоха ми и накрая изнахалствах да ми отворят единствената заключена кола ЦЛС-а и ми я отвориха, при БМВ всичко затворено, назначили разни пикльовци дето не различават Порше от Тойота да продават коли, а те вместо тва заедно със част от старото ръководство на Дарукар се опнали на едни маси на щанда и хапват сладки, пият кафе, а хората се тълпят около колите и на мен ми се прииска да отида и да ги питам "Как сте, добре ли сте, нещо трябва ли ви, ако искате да ви донеса или да ви е*а п***ата м**на"! Та така са Каморци, кво да ги правим няма да се оправят май :(

Колкото до журналистите така е, но инвестицията в тях е един вид платена реклама, ти им плащаш в натура, а те рекламират безплатно и все пак те отразяват една кола за пред цялата си читателска аудитория, колкото и малка да е тя и е недопустимо именно на тях да им заключат колите, все пак им е част от работата. Тва е все едно отиваш в сервиза и като слезеш отваряш предния капак и заключваш колата, майстора оправя каквото има за оправяне и идва време да я запали за да пробва всичко ли е ок, преди да си я вземеш и отива до кафето да те търси за да ти каже, извинете ама ако може да дойдете да отворите колата за да я запалим а? Е мисля че тва е повече от нередно, незнам дали дадох правилен пример ама се надявам да ми разбрахте мисълта.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 21 Юни 2005, 20:42

Plague написа:обаче ми се наложи да купя едни мищо и никакви тампончета от мото пфое в младост които струват 20-30 лв но служителя се държа страшно любезно....

Тва и на мен ми направи впечатление - влизаме една събота в новото МОТО-ПФОЕ в Младост, да позяпаме ей така. Аз жената и детето. След като 1-2 минути зяпахме един Фокус от новите към нас с танцова стъпка се насочва дилъра. Костюмиран тип горе долу на мойта възраст (29), гладко избръснат. Общото между мене и него май е само възръстта - щото аз съм некостюмиран (доста разпърпано облечен всъщност) и леко брадясъл :)
"Добър ден",
"Добър ден",
"Мога ли да ви помогна с нещо?"
"Ами да ви кажа, просто гледаме, щото докато не ми увеличат заплатата 3-4 пъти няма опасност да си напазаруваме нова кола" - майтапя се аз. Леко съм нервен. Обикновено така се чувствам в присъствието на всякакъв вид търговци.
Човекът отвори шофьорската врата и каза: "И десет пъти да ви увеличат заплатата, не бих ви посъветвал да купите каквото и да е на подобна цена, без да го огледате внимателно." :shock:

Поприседнах на шофьорското място, огледах се, питах някакви неща, детето ревна "и аз искам", жената таман му разправя "ама не може марти, ще счупиш нещо" и човека му отваря другата предна врата и му кима "айде юнак, скачай вътре". На "юнака" втора покана не му трябваше - пласира се до мен на мига. Последва аналог на "да ходиш с деца на баня" - взе да ръчка скоростната, аз тръгнах да му се карам, дилъра вика - "спокойно, тея скорсти ако дете може да ги счупи, щяха ли да ги слагат на колата" :shock: от тук нататък се поуспокоих и си викам - щом пък тоя си мисли че Фордовете са Мартино-устойчиви - проблема си е негов, аз щети няма да плащам.
И така. Да не разводнявам темата. Мисълта ми е - отношението беше - без забележки. (е, освен дето не каза: "Ако искате направете едно кръгче ;)")

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 22 Юни 2005, 6:58

:OT:
stenly написа:... - щом пък тоя си мисли че Фордовете са Мартино-устойчиви - проблема си е негов, аз щети няма да плащам...
ХАХАХААА
Абсолютно. Абе това, разрушителните способности, дали не си вървят с името? Щото и моя Мартин не оставя нищо здраво след себе си...

Извинявам се за офтопика
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории