АПЕЛ - МОЛБА (и разбира се, анкета)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Разводни ли се прекалено много подфорум "Страхотни истории" ?

Да
69
64%
Не
22
20%
Не съвсем...!?
17
16%

Общо гласове : 108
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528I
Мечтае да кара: ///Мъ 5

Re: АПЕЛ - МОЛБА (и разбира се, анкета)

Мнение от KUMHO » 17 Ное 2009, 10:53

pLaM3N написа:M2PR, избиваш комплексите си, не където трябва !

Пламка,ти нали знаеш че с жена и радио не можеш да спориш... :mhihi: и всички да сме
на твоето мнение пак ще ни нахрави всичките... :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Ное 2009, 11:04

pLaM3N написа:M2PR, избиваш комплексите си, не където трябва !

Ще я номинираме за най-комплексиран потребител на форума! :mhihi:

KUMHO написа:Пламка,ти нали знаеш че с жена и радио не можеш да спориш... :mhihi: и всички да сме
на твоето мнение пак ще ни нахрави всичките... :mhihi: :mhihi:

мани, че ще ви нахрани, а и за още ще питате

онтопик: ахархията е пълна! ша замоля потребителЕте, които имат теми с продължения, да си пускат продължението в първата тема. :wave:
стига с това излишно привличане на внимание!!! :conf: :banghead:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 17 Ное 2009, 11:16

((:BuKcu:)) написа:Е щом динозаврите съществуват, ок ;)

Не внимаваш. Не съм казал, че няма фантастичен елемент, казах, че не се изчерпва с него.

((:BuKcu:)) написа:Въпросът тука е да се зачита трудът на другите, какъвто и да е той!!!!

...защото? Защо трябва да уважавам страници текст с плачевен стил и език, в който на всичкото отгоре няма и една интересна идея? Само защото някой е похабил някакво време за да го напише? А, ще ме извиняваш, ама това определено не е достатъчно за да ми спечели уважението. Уважавам желанието на хората да пишат. Затова съм им дал и конкретни съвети какво да направят, ако искат да го практикуват по-добре.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 17 Ное 2009, 11:38

Банално или не, аз подминавам това, което не ми е интересно или не намирам за такова и нещата са приключени.
Щом сте толкова духовно извисени с вашата "градивна критика" към хора, които.....или споделят личните си проблеми, или фантазията им е в повече. Разбирам, че тука всички сте завършили Българска фиология, професори от БАН и т.н

М2ПР, когато Spit Fire пишеше неговите истории, породени от фантазията му, тук-таме правописни грешки......какво казваше " :clap: :bowdown: " :roll:

Разбирам, че контра мнения не се приемат :roll:

Съжалявам за молбата за оттегляне на madpetio! В такъв случай и аз имам молба - АПЕЛ-----> Нека колежката M2PR стане модератор на подфорума, да държи здраво юздите.....и я има една тема в годината, я няма...

ПС. И да "преди" наистина имаше теми, на които можеш да се посмееш и да се разтовариш.....ама си остават за преди.....годините си текат....и поколенията се менят...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 17 Ное 2009, 13:23

((:BuKcu:)) написа:М2ПР, когато Spit Fire пишеше неговите истории, породени от фантазията му, тук-таме правописни грешки......какво казваше " :clap: :bowdown: " :roll:

Аз си имам една любима история на ati, която също е измислена и с правописни грешки. Което не ми пречи да я оценявам с :bowdown:
За тази говоря - хайде прочети я, после прочети произволен "сериал" от сегашните и пак кажи, че е едно и също. :roll:
За пореден път казвам - не е проблемът в измислените истории. Проблемът е в историите, които нямат съдържание... И за да го разбереш това не е нужно да си професор или филолог, просто трябва да си прочел повече от 3 книги в живота си. :roll:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 17 Ное 2009, 14:13

M2PR написа:...

Колежке,

Четох четох и няколко неща са ми много интересни...
-Първо казваш, че ти е писнало да четеш и в главата ми веднага изниква въпроса а защо ги четеш :dunno:
-Второ било станало клуб млад писател, ами ние сме клуб които обединява хората а не колите и е нормално в по-несериозните подфоруми хората да могат да си изливат душите и то по приличен начин (не претендирам за литературен гении, но има и добре написани истории)
-Трето като админ и за да не кажеш че само лоши работи пиша, ще помоля модераторите да съберат темите на хората в една такава и също ще помоля писателите да продължават писанията си в същите теми. Надявам се това те удоволетворява.

Четвърто и последно ....
извинявай ама подписа ти кърти -
M2PR написа:Не е важно как стоиш до колата си, важното е как я караш.. ;-) (аман от позьори)
- Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Ное 2009, 14:49

аз не съм съгласен с надя! има го подфорума и къде по-добре,къде по-зле хора пишат или се опитват да пишат. имам около 10 истории тука за времето от 2005та ,откакто съм във форума. много от тях не са само истории ,а и апел за помощ,споделяне,предупреждение или нещо подобно,или просто разказ за нещо ,дето ме е впечатлило....! опитвал съм се да пиша занимателно-мога и сухо. опитвал съм се и в повечето да свързвам нещата с колите ни. ати е човека,чиито истории четях с удоволствие-не че други не съм! като съм си създал някакво виждане за определен потребител -просто не му отварям историята и от тва не ставам по-малко баварист или фен! просто не отварям темата му! къв е проблема не знам!? секи се кефи на нещо си и решава дали да се кефи на друго или не! защо да има ограничения или промени!? може просто да си се ограничиш сам и да не отвараш темата или подфорума или квото и да е.....!
Последна промяна SKISA на 17 Ное 2009, 14:56, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от SKISA » 17 Ное 2009, 14:56

M2PR написа:Искрено се надявам молбата ти да не бъде удовлетворена :idea: Модераторите и админите - това трябва да сте вие, регистрираните още в зародиша на този форум! Защо ли!? Ами защото вие сте хората, които сте наясно с идеята, вие сте хората които по-добре от всички останали познават този форум, вие сте хората, които трябва да съхраните постигнатото като не оставяте то ежедневно да бъде размивано/ потъпквано и опетнявано от... разни неопределени индивиди! В никакъв случай не сте пъдари (макар и често да ви се налага), но просто вие сте хората, които най-добре ще се справят с тежката задача !

а тва па е голема глупост и винаги съм се противопоставял на такива изказвания и от админи или модове,и от юзъри!
това ,че някой някога е влязъл по-рано от друг в някакъв форум изобщо ,ма изобщо не го прави по-по-най от по-новите! ма хич,но то тва е друга тема ,за друг раздел ,а и съм писал доста по въпроса....
не визирам мадпетьо,а говоря по принцип за такова деление,което винаги е бъркало и разбунвало форума. няма правило или логика,само щото некой се е регнал по-отдавна да е по-умен, по-наясно и по-с идеята и любовта към марката.....! щото и тоя пример съм давал често: аз карам бмв много по-отдавна от много тука! отделно карам бмв преди някои да са се родили! тва не ме прави по-фен,не ми дава повече права ,а и не бива да дава и не ме прави по-влюбен в марката от всички останали фенове!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 17 Ное 2009, 15:01

й
I.Voykov написа:M2PR написа:
Не е важно как стоиш до колата си, важното е как я караш.. ;-) (аман от позьори)
-
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Мен пък точно измислените разкази винаги са ми харесвали най- много :yes: Не всеки има голям талант на писател, но все пак усилията и желанието да си развиваш уменията и да цениш мнението и препоръките на другите колеги заслужават най- малкото уважение.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 17 Ное 2009, 15:05

I.Voykov написа:Колежке,

Четох четох и няколко неща са ми много интересни...
-Първо казваш, че ти е писнало да четеш и в главата ми веднага изниква въпроса а защо ги четеш :dunno:
-Второ било станало клуб млад писател, ами ние сме клуб които обединява хората а не колите и е нормално в по-несериозните подфоруми хората да могат да си изливат душите и то по приличен начин (не претендирам за литературен гении, но има и добре написани истории)
-Трето като админ и за да не кажеш че само лоши работи пиша, ще помоля модераторите да съберат темите на хората в една такава и също ще помоля писателите да продължават писанията си в същите теми. Надявам се това те удоволетворява.

Четвърто и последно ....
извинявай ама подписа ти кърти -
M2PR написа:Не е важно как стоиш до колата си, важното е как я караш.. ;-) (аман от позьори)
- Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Драги ми г-н Войков, усещам ли аз враждебна нотка в тона ви или така ми се струва?! :roll:

- Първо, вие като модератор... простете, администратор :lol: трябва да сте по-наясно с правилата не само на подфорума, но и на целият форум, от когото и да било друг, но мисля, че нещо ви убягват? В този ред на мисли, нека ви обясня това, което се опитвам да ви кажа ;) Т.к. тук има 3 прости и елементари правилца, нека да ги разгледаме :

1. МНОГО МОЛЯ темите пускани във този подфорум да са наистина страхотни и да са реални!

Определно в подфорума не наблюдаваме РЕАЛНИ истории, а това колко са страхотни - всеки сам решава за себе си. Аз примерно не намирам нищо страхотно в мутри, наркотици, убийства, побоища, ку*ви, и нереални автомобили. Ако на вас ви харесват, както е очевидно - ОК. Смятам обаче, че масата народ, които четат (или по-скоро четяха) тук определно също не ги намират за страхотни и определно са по-заинтересовани от тази тема, отколкото "Кънчо и Пена 6", съдейки по броя преглеждания !?!?!

- Второ - Аз пък бях останала с впечатлението, че този подфорум, воден от идеята на форума като цяло, също трябва да обединява хората посредством колите им.
Изглежда съм пропуснала момента, в който се е превърнал в онлайн изданието на "Лична драма" така, че "хората да могат да си изливат душите и то по приличен начин" :dunno: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

3.Идеята на този подфорум мисля е да четем историй свързани с нас,с нашите автомобили и т.н.

Държите ли да пействам заглавията на темите, които нямат абсолютно нищо общо... или няма нужда!? :help: :dunno:

- Третото е що-годе някакво частично решение на цялото мазало... ;)

- Четвърто... Съжалявам, че и този път тънката мисъл ви е убегнала (което може би се дължи на факта, че грам понятие си нямате относно насочеността на подписа ми)... :mhihi:

Само искам да ви поздравя, че наистина добрите админи се чудят за какво да се захванат в спора си с някой потребител, когато няма какво друго да кажат. Хвала :bowdown: :mhihi:

Иво (SKISA) - ти конкретно не ми се обяснявай за твоите истории какво не са, понеже при всички положения, има доста повече мисъл в тях...
А относно това че не отваряш да четеш, когато си изградил мнение по повод на някой от тези автори... чудесно, и аз ги подминавах, но всичко е до време. Когато отвориш тоя подфорум и видиш отгоре до долу да бълва с някви части, повярвай ми и ти ще отвориш тоя въпрос ;) Защото аз няма да спра да чета този подфорум и форума като цяло заради някой сульо и пульо... ;)

А по повод на 2рия ти пост - имах предвид, че поради факта, че съм регната отдавна, съм виждала къде къде по-смислени истории тук, отколкото този, който се е регнал днеска и намира драсканиците на лауреатите за нещо сносно ;)

И нека да помоля, юзърите, които нямат намерение да изказват мнение по въпроса, просто да не заниамват аудиторията с безмислените си постчета :)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар

Мнение от SKISA » 17 Ное 2009, 15:11

M2PR написа:........
Иво (SKISA) - ти конкретно не ми се обяснявай за твоите истории какво не са, понеже при всички положения, има доста повече мисъл в тях...
А относно това че не отваряш да четеш, когато си изградил мнение по повод на някой от тези автори... чудесно, и аз ги подминавах, но всичко е до време. Когато отвориш тоя подфорум и видиш отгоре до долу да бълва с някви части, повярвай ми и ти ще отвориш тоя въпрос ;) Защото аз няма да спра да чета този подфорум и форума като цяло заради някой сульо и пульо... ;)

А по повод на 2рия ти пост - имах предвид, че поради факта, че съм регната отдавна, съм виждала къде къде по-смислени истории тук, отколкото този, който се е регнал днеска и намира драсканиците на лауреатите за нещо сносно ;)

И нека да помоля, юзърите, които нямат намерение да изказват мнение по въпроса, просто да не заниамват аудиторията с безмислените си постчета :)

не усети мисълта ми,наде! аз не оправдавам моите си истории-аз говоря принципно за нещата в този подфорум,което пък касае целият форум. аз може и да съм регнат след тебе тука/ма не гледай сегашната регистрация -имам по-стара,писна ми да го обяснавам тва толко пъти ,а изобщо не е важно/ ,ма мога да преценя ,да не кажа и по-добре от доста тука нещата. на сичко отгоре съм изчел доста от нещата отпреди регването ми. та имам идея за кво става въпрос. ако имаш някакви съмнения какви са били хората и темите от самото начало -отвори назад във времето и няма да познаеш доста хора,които сега са недоволни от това,което са правели тогава самите те, та не само времето е нивелира да се ,цели златната среда,има още много фактори....

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 17 Ное 2009, 15:22

Feanor написа:
((:BuKcu:)) написа:М2ПР, когато Spit Fire пишеше неговите истории, породени от фантазията му, тук-таме правописни грешки......какво казваше " :clap: :bowdown: " :roll:

Аз си имам една любима история на ati, която също е измислена и с правописни грешки. Което не ми пречи да я оценявам с :bowdown:
За тази говоря - хайде прочети я, после прочети произволен "сериал" от сегашните и пак кажи, че е едно и също. :roll:
За пореден път казвам - не е проблемът в измислените истории. Проблемът е в историите, които нямат съдържание... И за да го разбереш това не е нужно да си професор или филолог, просто трябва да си прочел повече от 3 книги в живота си. :roll:

Не си ти човека, или който и да е, който ще казва дали даден разказ е със съдържание или без!!!!

Съжалявам за грубия си тон / ако го приемате така/, но това е самата истина.

Моето мнение относно "преди" и "сега" беше сметнато....нещо си за някакъв си Др. Ливайн...Скиса пак повтори...това, което аз подметнах още вчера.

Но аз коя ли съм.....регнала съм се на 30.01.2008....какво ли аз знам за форума и за преди това :roll: :roll: :roll: А да не говориме за БМВ, клуба и т.н :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Мнение от BalBosA » 17 Ное 2009, 15:26

Ако някой събере историите и направи филм по тях,скоро ще имаме достойна конкуренция на турските сериали :mhihi:
SKISA написа:...като съм си създал някакво виждане за определен потребител -просто не му отварям историята...

И аз така правя,обаче проблема е,че 80% от темите са 1,2,3,4.......n част на дадена "страхотна" история.Така,че може поне да си събират всички части от сериала на едно място,така и на тези които следят историята ще им е по-лесно,предполагам.
Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 17 Ное 2009, 15:38

M2PR написа:Драги ми г-н Войков, усещам ли аз враждебна нотка в тона ви или така ми се струва?! :roll:

- Първо, вие като модератор... простете, администратор :lol: трябва да сте по-наясно с правилата не само на подфорума, но и на целият форум, от когото и да било друг, но мисля, че нещо ви убягват? В този ред на мисли, нека ви обясня това, което се опитвам да ви кажа ;) Т.к. тук има 3 прости и елементари правилца, нека да ги разгледаме :

1. МНОГО МОЛЯ темите пускани във този подфорум да са наистина страхотни и да са реални!

Определно в подфорума не наблюдаваме РЕАЛНИ истории, а това колко са страхотни - всеки сам решава за себе си. Аз примерно не намирам нищо страхотно в мутри, наркотици, убийства, побоища, ку*ви, и нереални автомобили. Ако на вас ви харесват, както е очевидно - ОК. Смятам обаче, че масата народ, които четат (или по-скоро четяха) тук определно също не ги намират за страхотни и определно са по-заинтересовани от тази тема, отколкото "Кънчо и Пена 6", съдейки по броя преглеждания !?!?!

- Второ - Аз пък бях останала с впечатлението, че този подфорум, воден от идеята на форума като цяло, също трябва да обединява хората посредством колите им.
Изглежда съм пропуснала момента, в който се е превърнал в онлайн изданието на "Лична драма" така, че "хората да могат да си изливат душите и то по приличен начин" :dunno: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

3.Идеята на този подфорум мисля е да четем историй свързани с нас,с нашите автомобили и т.н.

Държите ли да пействам заглавията на темите, които нямат абсолютно нищо общо... или няма нужда!? :help: :dunno:

- Третото е що-годе някакво частично решение на цялото мазало... ;)

- Четвърто... Съжалявам, че и този път тънката мисъл ви е убегнала (което може би се дължи на факта, че грам понятие си нямате относно насочеността на подписа ми)... :mhihi:

Само искам да ви поздравя, че наистина добрите админи се чудят за какво да се захванат в спора си с някой потребител, когато няма какво друго да кажат. Хвала :bowdown: :mhihi:

Много смеещи се човечета много нещо ;) приказката за този които се смее последен я знаеш нали няма смисъл да се изпитваме ;)

Враждебна нотка определено не усещаш и затова ще е добре да премислиш и твоя тон за да не се наказваме :lol:

Сега по темата,
1-во правилата се променят или поне търпят пренастроиване и корекции по преценка на модераторския и администраторския състав (част от които ти не си и невиждам защо смяташ за меродавно мнението си). Реални или не историите отразяват по някакъв начин емоциите на пишещите ги и ние сме решили да даем свобода на подобни неща. Както написах в предното си мнение като не ти харесват просто ги подминаваи.

2-ро да впечатлението ти е правилно, хората са обединени покрай колите и затова са се ригистрирали тук, НО това не значи, че тук сме роботи и ще се говори само и единствено за БМВ.... преди всичко сме хора а любимите ни коли са купчини ламарини колкото и да ги обичаме...

3-то Идеята на този форум е да четем историй СВЪРЗАНИ с нас дали това ще е история за автомобила ни, кучето ни, чувствата ни и т.н. не е определяно.

Пак 3-то радвам се, че все пак съм успял да намеря някакво що годе частично решение на терзанията ти.... сега остава и модераторите да видят какво съм писал и да го направят и може и да се успокоиш.

4-то ако е възможно да ми кажеш кои друг път тънката ти мисъл ми е убягвала, че И този път не съм я хванал :lol: А факта, че грам понятие си нямам от насочеността на подписа ти е нормално, предполагам 99% от потребителите на форума са на същото дередже като мен и също така предполагам, че и на тях им се струва "малко" смешен подписа ;)

Благодаря за поздравите, но със съжаление няма да ги приема просто защото аз определено не се чудя за какво да се захвана и изобщо какво да правя та да си губя времето в безмислени спорове с някой потребител и определено щом пиша, значи имам какво да кажа. Между другото само да вметна че Хвала значи благодаря (гледам че напоследък се е превърнало в нарицателно на българското Евала, но все пак е добре да знаем думите които използваме).

Последно - не смятам да влизам в излишни полемики и да водя безмислени клавиатурни битки и затова те съветвам да не ми отговаряш надълго и широко защото ефект няма да има, още в предишното си мнение съм написал какво ще се направи по въпроса и ти гарантирам, че друго няма да се направи.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 17 Ное 2009, 16:55

I.Voykov написа:Много смеещи се човечета много нещо ;) приказката за този които се смее последен я знаеш нали няма смисъл да се изпитваме ;)

Враждебна нотка определено не усещаш и затова ще е добре да премислиш и твоя тон за да не се наказваме :lol:

Да, знам я - този, който се смее последен явно загрява бавно ;)

Ами щом вместо да решаваш проблемите, предпочиташ направо да банваш потребителите - така да е, твоя воля ;)

Иначе тoзи път няма да се отплесвам в дълги постове, и то не защото беше така любезен да ме помолиш, а защото както видяхме абсолютно няма смисъл ;)
Накратко:

1) След като правилата търпят промени, поне ги опоменвайте някъде... аз не хвърлям на боб, че да знам какви са новостите :lol: А въпроса дали виждам мнението си за меродавно е направо смешен ... разбира, се че го виждам и още как. Въпроса е "Трябва ли да си част от модераторския екип, за да имаш право на глас? :kuku: " И отговора е ясен - Явно трябва, защото изглежда, че мненията на потребителите не ви интересуват (т.е. теб не те, защото за другите от модовете/админите не знам) .. което си е доста жалко нали!? :roll: :dunno:
2) Окей, така да е.
3) И сам казваш, че трябва да са свързани с нас - да, добре съгласна съм. Обаче визирам факта, че нито 1 от историите, за които водим този спор не е свързана с автора си - някви тотални измишльотини, които са заляли до немай къде подфорума, като изключвам темите в които авторите говорят за себе си в 3то лице. :help:
4) Ако късаеше теб и тези 99% - хубаво, ама не ви, така че ми е все тая кой за какво го намира :mhihi:

I.Voykov написа:.. затова те съветвам да не ми отговаряш надълго и широко защото ефект няма да има, още в предишното си мнение съм написал какво ще се направи по въпроса и ти гарантирам, че друго няма да се направи.

....... :bowdown:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории