...............
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
Re: ...............
Недей да разчиташ само на времето
. От личен опит съм научил, че ако сам не си помогнеш, никой не е способен да ти помогне... По това, което си написал се усеща, колко много си държал на това момиче, много познато чувство
... Това, ще ти остане белег завинаги, просто се научи да си живееш с него и да го използваш по начин, по който ще ти помага и ще те бута напред, а не да те дърба и да ти носи само болка.Важното е да останеш себе си!Недей да се губиш в несполуките, които ще ти донесе живота, тепърва ти предстоят много....
Разбира се, ако имаш приятели, които да ти помогнат поне в началото да се разсееш недей да им отказваш, живей си живота на пълни обороти /"влизай по-често в прекъсвача''
/
успех, с тебе сме

Разбира се, ако имаш приятели, които да ти помогнат поне в началото да се разсееш недей да им отказваш, живей си живота на пълни обороти /"влизай по-често в прекъсвача''

успех, с тебе сме

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Това жените са голяма напаст
! Двама приятеля загубих заради тях. Единия реши, че щом има партньорка до себе си, ( на която и дремеше на гъза за него) всичко друго се обезсмисля, приятели, родители, забавления и т.н. В крайна сметка тя избяга във Франция и го остави да си ебе майката и да ходи всяка седмица при психиатър.
Другия също забрави за приятелите си и като беше зарязан от тъпата кучка, с която ходеше, получи някакъв вид пристъп и трябваше да се вика бърза помощ за да го спаси.
Така аз останах с един истински приятел общо от 3ма, които ги уважах и ценях повече от брат ми. И всичко това заради ЖЕНА
. В твоя случай ти препоръчвам да обмислиш хубаво кое е по ценно за теб, гаджето, на което един ден може да и хрумне, че повече не те обича или истинските приятели, които биха направили почти всичко за теб.

Другия също забрави за приятелите си и като беше зарязан от тъпата кучка, с която ходеше, получи някакъв вид пристъп и трябваше да се вика бърза помощ за да го спаси.
Така аз останах с един истински приятел общо от 3ма, които ги уважах и ценях повече от брат ми. И всичко това заради ЖЕНА

По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Обаче пък има и друго... Точно в такива моменти, като на колегата постнал темата, откриваш кои от всичките ти приятели, са ти наистина истински приятели! До скоро само бях чувал такива легенди, но това си е самата истина, аз лично, съвсем от скоро имам така по-ясна представа, кои са ми истинските приятели на които мога да разчитам наистина, а не просто интересаджии и пълни мухльовци, които само са ми се писали приятели, а пък всъщност на драго сърце биха ми забили един нож в гърба... Така че има добра страна
Човек по този начин се ориентира и той, на кого може да отвърне с истинско приятелство и за кого би "скочил в огъня", както се вика 
Аз си ги деля на две групи хората: приятели и приятели-познати, като в "приятели" имам едва хора, колкото пръстите на едната ми ръка, докато в "приятели-познати" същото, само че с две "0"-ли отзад примерно...
Стигнах и до още един извод...
"Гаджето" пък е нещо отделно 2-те групи по-горе. Логиката ми следната: Несъмнено е човек, на когото страшно много държиш, би направил, едва ли не всичко за нея, сваляш звезди от небето и тн., но някак си хората от група "приятели", нямат място под нея, винаги са наравно или по-скоро една идея по-горе от категория "гадже".
За жалост повечето хора, допускат грешката "гадже" да е над "приятели" и често се получават сакатлъци от типа:
Съжалявам за станалото, колега!

Аз си ги деля на две групи хората: приятели и приятели-познати, като в "приятели" имам едва хора, колкото пръстите на едната ми ръка, докато в "приятели-познати" същото, само че с две "0"-ли отзад примерно...
Стигнах и до още един извод...
"Гаджето" пък е нещо отделно 2-те групи по-горе. Логиката ми следната: Несъмнено е човек, на когото страшно много държиш, би направил, едва ли не всичко за нея, сваляш звезди от небето и тн., но някак си хората от група "приятели", нямат място под нея, винаги са наравно или по-скоро една идея по-горе от категория "гадже".
За жалост повечето хора, допускат грешката "гадже" да е над "приятели" и често се получават сакатлъци от типа:
Lattri написа:.....Двама приятеля загубих заради тях. Единия реши, че щом има партньорка до себе си, ( на която и дремеше на гъза за него) всичко друго се обезсмисля, приятели, родители, забавления и т.н. В крайна сметка тя избяга във Франция и го остави да си ебе майката и да ходи всяка седмица при психиатър.
Така аз останах с един истински приятел общо от 3ма, които ги уважах и ценях повече от брат ми. И всичко това заради ЖЕНА![]()
....
Съжалявам за станалото, колега!

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
В идеалния случай гаджето е един от пръстите на ръката с истинските приятели. Това обаче не се случва често.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
Feanor написа:В идеалния случай гаджето е един от пръстите на ръката с истинските приятели. Това обаче не се случва често.
То по-скоро се случва веднъж на 100 000 ... и пак не е точно категория приятели а нещо средно... понякога на хора от тази средната категория могат да се довярат неща, дето и на приятел неможеш, много зависи

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Който случи така(както описвате горе), да чукне един телефон, че не ми се верва сякаш, а ич не искам да е така

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3