Как се троши БМВ 745i E65

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 25 Авг 2009, 10:33

Да, наистина има много лайна, но...далеч не всички от нашите поколения са такива.
А за онези келешчета трябваше бой от теб, бой от човека с БМВ-то, бой от бащите им, и после бой от полицаите...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Авг 2009, 11:13

Ivo_e38 написа: А и някъв дядка се развика най - накрая . . аз съм с блуза М-power той на мене вика че съм щял да чупя бмв-то върви се обяснявай че си заклет фен . . .

Той щото дядката знае кво е м повер - мовер и знае,че до мозъка на костите си ти си умираш за м паркетово е36 :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_stz » 25 Авг 2009, 12:25

Еми кво да го напрая като не знае и емблема на бмв има до м-пауър-а той пак вика :mhihi: .Ако бях с блуза на ЛАДА пак щеше да вика защото според него всички обичаме да чупим на хората колите... Стана малко офф топик ама ;) Все пак е добре , че още има хора , които обръщат внимание и на чуждите коли дори и този дядо .

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 25 Авг 2009, 21:43

Това ми напомня, че и аз като малка правих разни мизерийки, но никога щети. Събирахме се хлапетата и цапахме колите, които спираха в градниката пред блока - защото ни пречели. Изливахме прясно мляко и други гадости., но никога не 'посягахме' (щети). Още ми тежи на съвестта какво глупаво хлапе съм била. Веднъж собственика на едната кола ме 'хвана' в магазина и ме ми каза ако може да спрем да му мърсим колата. Евала му правя, че беше невероятно разбран и спокоен човек. Не зная как не ми заби два шамара - определено заслужавах. Стана ми невероятно неудобно и до ден днешен ме е яд, че не му се извиних.
Всяко хлапе прави бели, но на 14 да си пиян на кирка и да трошиш е пълна простотия и липса на родителски контрол. Как може да си пуснеш 14 годишното дете да скита някъде по нощите и да пие едва ли не до безпаметност?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 28 Авг 2009, 18:43

Понеже съм млад още ( тази година завърших гимназия ) и ги виждам по-малките по-отблизо и виждам, че често проблемът са родителите, но дори и деца със страшно свестни родители, пропадат, защото просто попадат на лоша компания...

Аз през живота си никога не съм посягал на автомобил.За мен колата е най-обичаният предмет изобщо още откакто се помня и не бих посегнал...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 28 Авг 2009, 20:19

The7omahawk написа:Понеже съм млад още ( тази година завърших гимназия ) и ги виждам по-малките по-отблизо и виждам, че често проблемът са родителите, но дори и деца със страшно свестни родители, пропадат, защото просто попадат на лоша компания...

Аз през живота си никога не съм посягал на автомобил.За мен колата е най-обичаният предмет изобщо още откакто се помня и не бих посегнал...
Подкрепям напълно мнението на колегата! Аз съм в гимназия, но найстина малките са като нас, като все пак се предполага, че ние трябва да сме по отворени, но няма такова нещо. От 27 души клас 5-6 мои съученици са свестни!

младши ентусиаст
Аватар

1

Мнение от MICH__ » 28 Авг 2009, 21:29

Всичко е до родителите и това как те възпитават неотдавна благодарих да родителите ми ,че са ме възпитали и запазили толкова години (това е нещо адски трудно ) Компанията която си избереш съшо е от голямо значение и там вече идва и самоконтрола ти да прецениш с какви хора искаш да се събираш и с какви не .

И аз всеки ден се възмощавам от младото поколение колко са елементарни ... За много от тях думите уважение,коректност,търпение .. незначи нищо дай им да се напият и 1 маса да могат да се качат да ги видят всички колко са яки :help: и чалгата ма макс :help: и са те :confused:

Колега евала ти правя за постъпката :)
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 28 Авг 2009, 22:52

Leon написа:Тя темата не е за надраното Е65, а за 2-3 поколения, които израстнаха изоставени от родители, училище и общество. Направо не ми се мисли какви възрастни индивиди ще излязат от тези изгубени поколения на прехода. Проблема е основно вкъщи, в родителите. За съжаление тези родители дори не осъзнават какво причиняват на децата си. И като гледам какво се случва всеки ден около мен, със сигурност ще направя всичко възможно моето дете да не живее в България. Отново за съжаление.
:owned: :yes:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 28 Авг 2009, 23:26

Ryapoff написа:От 27 души клас 5-6 мои съученици са свестни!

колега от 600 човека гимназия 20тина са свестни.. ко си говорим

постоянната гледка е малолетни к**ва лапнали тънките цигарки, тъпи момченца със бритони и анцузи адидас и са толкова прости и като ги чуеш се говори само за футбол и как пак ше ходят за пореден път в час пик.. и всички са тип :gives: кво стаа около тях .. ае пропаднало е нащо поколение и има мн малко свестни индивиди че чак яд да те фане...

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: само бмв та
Детайли за колата: много бърза

Мнение от ясен николов » 12 Сеп 2009, 21:28

на тези две лаинарчета им чупя ръчичките на момента ,после ще му мисля какво следва :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 628csi; Brabus Widestar GL

Re: Как се троши БМВ 745i E65

Мнение от chris » 06 Окт 2009, 7:44

не е късметлия собственика на седмицата защото има каско, човека е пич, че е реагирал така, с гражданска съвест, просто това е начина да стане промяна в обществото когато всеки наблюдава, мисли и реагира по правилния начин, защото куките не могат да са навсякъде.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re:

Мнение от cod-cdbp » 06 Окт 2009, 9:33

ясен николов написа:на тези две лаинарчета им чупя ръчичките на момента ,после ще му мисля какво следва :mhihi:

на тебе ли ти се случи бре?
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории