Спиране от кат и ... (виж 4-та страница!) Хепи енд след 8м.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Vlados написа:Колега, едно пиленце ми каза, че не ти е голям проблема... пази си новите джанти, че ще ти трябват.
Колега много съм благодарен за което, но да не ставам нахален - тва пиленце каза ли ти някакъв срок? Щото се досешташ какво ми е

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- Войводата
- младши ентусиаст
-
- Кара: на дядо си е30ската
- Мечтае да кара: подводница с шпер
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
италианските закони нещо не са в час .. След като са я продали колата с оригинален талон и тук е регистрирана , как без талон след време я пуска за крадена ?!? Тук в нащо мизерно Бг си имаме голям и малък талон за да не стават такива измами , те европейците - нямат
Според мен сега разследването трябва да се забие при търговеца между италиянеца и българина. Да търси той от каде е купил колата или от каде я е открал , че и такива случай има , в Бг се вадят документи ако колата не е за издирване дори и без талон от италия . И след време човека може на истина да се усети че му няма колата и да си я пусне за издирване .. а тя вече рег-ната

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Колеги, явно главно колите от Италия предлагат такава "приятна изненада" за своите нови собственици. Но колегата няма от какво да се притеснява, защото скоро ще му я върнат. Същото се случи и на един съсед. Преди около една година си купи един Fiat нов внос от Италия. След има- няма 2 месеца му го взеха по същата причина както и при колегата. И преди два дни му го върнаха. Но около 10 месеца колата е седяла при Враня.
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
На мен ми е много интересно италианеца как я обявява за открадната при положение, че нито има документи за тази кола, нито има ключове? В БГ ако не си дадеш талоните и комплекта ключове застрахователите не плащат.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
егати скапаната работа... и аз съм малко притеснен щото не съм сигурен мойта колко е германка ... да не излезне италианка и тя и тва че я карам 1 година вече също не ме успокоява щото на теб ти се е случило на 2 години... егати работата . има нещо гнило май ама дано по бързичко разбереш и да ти върнат колицата ... а най тъпото е че тия във враня правят колите на гъз и нищо не можеш да им кажеш после.. 

- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Нищо не става още колеги за жалост. Намерил съм си един "адвокат" и 4 месеца ме мота вече, не ми дига телефона и се нервирам още толкова. А за новите джанти, гими и ксенона да не говориме, че си представяте какво ми е, но както и да е. Тия от смотаната прокуратура не могат да вземат едно просто решение дали да ми я върнат или не, те докато го умуват 3ти месец вече най-накрая сигурно ще върнат отговор ш.баните италиянци. Тва само в България може да се случи, за което много съжалявам. Ходи после поущрявай народа да не напуска страната ! Нямам кво повече да кажа вие виждате за какво става въпрос.
Поздрави
Поздрави
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
slowtraveler написа:За дубликат от ключ и фалшиви документи не си ли чувал?
Да кажем, че съм чувал. Обаче през изминалите 2 години предишният собственик трябва да си е правил застраховки и т.н. Това как става без колата? Филмът е много голям..
Re: Спиране от кат и ...
Искам да попитам,знае ли някой дали мога да си спра колата от КАТ с всички документи включително и документа от скраб,самоче нямам номерата дето се вращат и дали има някаква глоба и колко е тя?
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Re: Спиране от кат и ...
Колега,какво стана с колата?
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети