Луд ли съм или не съм
Модератори: mitaka7, Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Колега за 4-5 минути понички на тоя паркинг останаха ли галоши да продължиш 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- ivan mitev
- Потребител
-
абе голям кеф си е сложих на компакта 6естак и сно6ти ре6их да го пробвам как 6те се су4е 10 минути пергели на едно крастови6те сутринта по то4но бе6е и патрулката се задава силна буина много ясно цакам светкавицата и да ме няма ама заобиколих и пак си напраих 2 3 пергел4ета и се пребрах
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
И аз да кажа нещо,пребирах се след ски и по надолнището 2-3км. права отсечка заснежен път,еми незнам какво ми стана започнах да си се спускам с танцуваща задница естествено пред мен нямаше идващи коли и на завоя преставам,гледам в огледалото и
зад мен още 10-12 коли сучат задници.Спрях слезнах за да се любувам на гледката 

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- martin_284
- Потребител
-
Master™ написа:споко братле и тука в русе са така нещатаела виж пред кауфланд вечер колко са
Виждал съм ва. Ам на полигона в неделя паля гумите на волвото

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
bmw_725 написа::kuku:
ти колега нямаш такива проблеми

- Yourdeath
- Потребител
-
- Кара: E36 325TD
Re: Луд ли съм или не съм
Още не сам пробвал да дрифтя тъй като сам шофъор от няколко дена
Но миналия ден го направих без да искам докато сменях от 2-ра на 3-та и смачках газта, а задницата тръгна да ме изпреварва
В първия момент малко се стреснах, но иначе беше забавно 

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Преди гадините да ми конфискуват количката / ;( / де има по хубав завой така малко на "чомпек" го вземах.Особенно има един Олимп /Русчука/ ... там си е здравата ... има още 10-тина завоя кадето просто самия завой те подтиква ама напоследък нема де да си го изкарвам и се любувам като пешеходец на колегите с нормално задвижване/задно/ ....

- yuliancho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er E38 740iA 4,4l., '99, 286h.p.
- Мечтае да кара: M5 400h.p.+ / 500 h.p.+
- Детайли за колата: V8, S EDC, ASC, TV/Navi 4:9, 17" 245/55/17...много хубави неща...
няма лошо да сучете, но определено трябва да се спазват най малко 2 условия:
1. на подходящо място - което означава безпасно за другите водачи и вас. Безопасно в смисъл за здравето на всички участници в движението а и не е лошо опазване на материалната част, не са хубави излишните харчове.
2. отговорност и умение у водача да управлява автомобила си по принцип...да е наясно с габаритие му, с възможностите му при всички други условия преди сученето.
И да не се вози никой вътре! по-добре да гледат отстрани...никой не е готов да му тежи после това че някой е наранен...сученето не е съвсем безопасно...понякога си на ръба на преобръщането, друг път рискуваш да "изпаднеш" от пътя...
А има и друго - многото сучене води до натварвания на колата по непредвидени оси, които натоварвания могат да износят или да счупят/скъсат suspension-a отзад или по предаване на движението отзад...пак разходи.
1. на подходящо място - което означава безпасно за другите водачи и вас. Безопасно в смисъл за здравето на всички участници в движението а и не е лошо опазване на материалната част, не са хубави излишните харчове.
2. отговорност и умение у водача да управлява автомобила си по принцип...да е наясно с габаритие му, с възможностите му при всички други условия преди сученето.
И да не се вози никой вътре! по-добре да гледат отстрани...никой не е готов да му тежи после това че някой е наранен...сученето не е съвсем безопасно...понякога си на ръба на преобръщането, друг път рискуваш да "изпаднеш" от пътя...
А има и друго - многото сучене води до натварвания на колата по непредвидени оси, които натоварвания могат да износят или да счупят/скъсат suspension-a отзад или по предаване на движението отзад...пак разходи.
Бъди възторжен идеалист, смел до безумство, влюбен в България до фанатизъм, честен до самопожертвуване[album][/album]
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Не си само ти и аз търся не само някой по широко място ми и някой завой с видимост или савсем малко да направя някоя прототия
Апак сега фърлям боб и правя ритуали да завали сняг,че вече 2 чифта гуми сменях и то все зимни(се си викам еи ся тез ги пиля и слагам зимните и кротко ама...
) Диагноза е ..

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3