писна ми от жени шофьори !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 26 Ное 2004, 21:11

Група 1: Хора(мъже и жени) които управляват автомобила за да се предвижват, без да изпитват удоволствие от самото шофиране. Повечето жени нямат интерес към самото шофиране , а към улесненото предвижване с което си печелят гнева на група 2* , интересно е че често представители на група 1 са критични към други представители на тази група. Ако забележите автомобил, който невъзмутимо стои неподвижно пред отдавна зеления сфетофар, завива (или в най-добрия случай - не завива) на ляво с десен мигач (на дясно с ляв),паркирал(спрял) на 1м.+ от бордюра, движи се вечер без фарове, или най-общо казано е в центъра на симфония от клаксони- това е представител на групата!

Група 2 : Критичен е към шофирането си!
Да си внимателен не е достатъчно!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Downhill » 01 Дек 2004, 9:52

абе незнам кои кара по добре мъжете или жените ама жена с кола ме е блъскала :twisted: :evil: слажа бого таман трагваше :) ама хич не гледаше то и аз ама тя е с кола
Downhill RUlzzzzzz

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 09 Дек 2004, 8:38

влиза в стаята ми рано сутринта да вземе телефона и си вика такси...
следва дежурния въпрос:
- шо си викаш такси да не си блъсна колата?
- не ама много ми се запотява предното стъкло и нищо не виждам!
- то тва се оправя с едно копченце само...
- нямам време ся да се занимавам...
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Не е редно

Мнение от nikie » 22 Дек 2004, 15:57

Не са виновни жените, че нямат интерес към техниката - аз за пръв път като се возих в кабината на вертолет (голямо щастие за мен), гледах пилота и си повтарях - "е тоя е извънземен значи - всичките му крайници са като стъпкови мотори с електронно управление - едно грешно движение нямаше..." ама нейсе - всичко си иска практика. Проблема е че мъжете рядко имат търпението да приучат жените си да шофират прилично...

Поздрави,
Николай

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Дек 2004, 21:51

DEFLEPPARD
Жените шофьори са екзотика на пътя. Пази ги и им се радвай, бъде нежен при маневри около автомобила им, и не си показвай културата с цветисти псувни. Шофират добре но са разсеяни, това е. Има доста представителки, които се справят с автомобила доста по-добре от мене и тебе вероятно.

Предишна

Назад към Страхотни истории