Неква Ревност ли ко ... ?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
:)
Като стигнете до решение на проблема с колата и жената (което практически едва ли ще е скоро), кажете, че и при мен тоя проблем е силно изразен.. 

Think. Believe. Dream. Dare...
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
t060 написа:Зарибих 1-2 да го четат, вече и да пишат и сега се търсят само мадами със интерес към бмв или други коли, пък за марката ще ги убедя.
Аз пък моята ако я видя да виси в автомобилен форум, ще реша, че нещо и е паднал естрогена...

Недейте така, бе, момчета...жените трябва да са си с женски интереси все пак...

Моята жена пък супер много ми уважава интересите и личните занимания - никога не ми е правила проблем за висене във форума или за нещо свързано с колата. Старая се и аз да и отвръщам със същото.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...и аз съм с този проблем! само като ми каже: "скъпоценната ти кола...." и вече нататък знам какво следва 

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Bogat-Beden написа:мойта се ми се цупи че чета форума,вместо да съм и обръщал Фнимание
Аз съм същия тва е всяка вечер

Не че не и обръщам внимание ама се си мисли,че повече вися във форума.
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Преди да си взема БМВ-то бях чел из форума че купиш ли си го ще има конфликт с приятелката/жената и наистина така стана. Почти всеки ден ми прави проблем заради колицата... бил съм вманиачен само за това съм мислил и ей такива разни... То като се замисля преди с фиата не беше така, ама кво да се прави БМВ-то си е БМВ

Отношенията между мъжът и неговата любима (кола) и реакциата на подопечената жена могат лесно да се проследят в 3 етапа.
Първа фаза в отношенията: негативизъм - стартова фаза - краткотрайна
Жената ревнува колата - изразява се в мусене, неразбиране и раздразнение към привързаността на мъжа към любимата му играчка.
Втора фаза в отношенията: съпротива - продължителна фаза
Жената започва да парви проблеми, скандали, стойки и упреци от сорта "за колата даваш повече пари отколкото за мен" и "прекарваш повече време с нея, отколкото с мен..." които погрешно за жената я отвеждат в капана на непреодолимата дилема (според нея), която накрая на тази фаза Тя поставя пред мъжа си: "Аз или Колата" ... отговорът, който получава никак не и харесва и не и е изгоден, което автоматично довежа до следващата последна фаза.
Трета (последна фаза): примирението - безкрайна ...
Жената е приела и разбрала истината и никога повечене задава ОНЗИ въпрос, за да не получи еднозначния отговор, който няма да и хареса ... просто е оставила мъжа и любимата му играчка на мира и в къщи цари хармония* по този въпрос ...
* естествената и вътрешна съпротива, че мъжа обръща внимание на нещо, не-свързано с нея не престава до края на живота, но вече не се изразява на глас а само се споделя с приятелки
Първа фаза в отношенията: негативизъм - стартова фаза - краткотрайна
Жената ревнува колата - изразява се в мусене, неразбиране и раздразнение към привързаността на мъжа към любимата му играчка.
Втора фаза в отношенията: съпротива - продължителна фаза
Жената започва да парви проблеми, скандали, стойки и упреци от сорта "за колата даваш повече пари отколкото за мен" и "прекарваш повече време с нея, отколкото с мен..." които погрешно за жената я отвеждат в капана на непреодолимата дилема (според нея), която накрая на тази фаза Тя поставя пред мъжа си: "Аз или Колата" ... отговорът, който получава никак не и харесва и не и е изгоден, което автоматично довежа до следващата последна фаза.
Трета (последна фаза): примирението - безкрайна ...
Жената е приела и разбрала истината и никога повечене задава ОНЗИ въпрос, за да не получи еднозначния отговор, който няма да и хареса ... просто е оставила мъжа и любимата му играчка на мира и в къщи цари хармония* по този въпрос ...
* естествената и вътрешна съпротива, че мъжа обръща внимание на нещо, не-свързано с нея не престава до края на живота, но вече не се изразява на глас а само се споделя с приятелки

Lope De Vega
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Браво колега, перфектно си го обяснил.
Само искам едно да попитам, за да те съжаля до някъде...от личен опит ли си стигнал до извода

Само искам едно да попитам, за да те съжаля до някъде...от личен опит ли си стигнал до извода

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
uricatoli написа:Slavi_m написа:uricatoli написа:намери си мацка с БМВ и ще се оправиш
Не става ! Малко повече разбиране има ама...пак съществува проблема
Най-много да почнете да се ревнувате взаимно от колите.. Ти поне си имаш Ауспух ам тя ко ше праи нейна си работа
Абе вие тука всичките сте с едностранен проблем... Жената, тва, жената онова, мноо вися във форума, не й обръщам внимание...
Ами ако и двамата висите във форума и имате само един комп в къщи? А ако едното BMW e по... готино да речем от другото и тоя с по-скапаното все иска да добара "готиното"? И като тръгнете на някъде голям спор с коя кола и кой ше кара... и понеже всеки иска да си кара неговото тръгвате с двете коли? Или ако тръгнете с едната пък се почва пазарлък кой ше кара на отиване, кой на връщане...
Сладури, проблеми имали, никви жени с BMW-та, че проблемите стават повече, хахахахха
Всичко в кръга на майтапа...
Жената или Ви разбира, влиза в положението, уважава страстта ви и не мрънка... или "следващата"

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Кака, ти разведе и изпокара половината форум с тоя пост. И баш преди празника на влюбените. Сега какво друго ни остава освен да се напием от мъка?
СЕГА ПО ТЕМАТА:
Жените се лесни за манипулация (защото си мислят, че само те ги могат тия неща, пък ние сме тъпи копелета), особенно ако се стигне до това да харесат нещо. (защото просто не знаят какво искат) А когато се стигне до БМВ, вярвам, на всички ви идва дарсловото, ами използвайте го и жената ще вземе да хареса колата, не защото е важна за вас, а просто защото ще сте я заразили лекинко с магията на тази марка автомобили. Единствения страничен проблем е че ще трябва да си вземете още едно бмв и комп (колата за нея, а през компа ще висите у форума, щото през стария жената вече методично прочита архивите на форума и не ще да пропусне нито една тема, че тия клюки са и нови.)
Общо взето това е, допълнителни разяснения на консултации и/или Л.С.
СЕГА ПО ТЕМАТА:
Жените се лесни за манипулация (защото си мислят, че само те ги могат тия неща, пък ние сме тъпи копелета), особенно ако се стигне до това да харесат нещо. (защото просто не знаят какво искат) А когато се стигне до БМВ, вярвам, на всички ви идва дарсловото, ами използвайте го и жената ще вземе да хареса колата, не защото е важна за вас, а просто защото ще сте я заразили лекинко с магията на тази марка автомобили. Единствения страничен проблем е че ще трябва да си вземете още едно бмв и комп (колата за нея, а през компа ще висите у форума, щото през стария жената вече методично прочита архивите на форума и не ще да пропусне нито една тема, че тия клюки са и нови.)
Общо взето това е, допълнителни разяснения на консултации и/или Л.С.
От тогава русото не е на мода.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Абе хора к'ви са тея схеми,манипулаций и тем подобни глупости,,всичко се свежда до нещо отдавна измислено,а то е следното : Има жена-има проблем,няма жена-няма проблем
Какво повече има да го умуваме....

Какво повече има да го умуваме....

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Apassionata написа:uricatoli написа:Slavi_m написа:uricatoli написа:намери си мацка с БМВ и ще се оправиш
Не става ! Малко повече разбиране има ама...пак съществува проблема
Най-много да почнете да се ревнувате взаимно от колите.. Ти поне си имаш Ауспух ам тя ко ше праи нейна си работа
Абе вие тука всичките сте с едностранен проблем... Жената, тва, жената онова, мноо вися във форума, не й обръщам внимание...
Ами ако и двамата висите във форума и имате само един комп в къщи? А ако едното BMW e по... готино да речем от другото и тоя с по-скапаното все иска да добара "готиното"? И като тръгнете на някъде голям спор с коя кола и кой ше кара... и понеже всеки иска да си кара неговото тръгвате с двете коли? Или ако тръгнете с едната пък се почва пазарлък кой ше кара на отиване, кой на връщане...
Сладури, проблеми имали, никви жени с BMW-та, че проблемите стават повече, хахахахха
Всичко в кръга на майтапа...
Жената или Ви разбира, влиза в положението, уважава страстта ви и не мрънка... или "следващата"Хммм, ма като гледам проблема е ... повсеместен...
Е Ти па сега.. Жената има и по-хубаво БМВ и си има и собствен комп.. Щастието ни е пълно

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Apassionata написа:...Ами ако и двамата висите във форума и имате само един комп в къщи? А ако едното BMW e по... готино да речем от другото и тоя с по-скапаното все иска да добара "готиното"? И като тръгнете на някъде голям спор с коя кола и кой ше кара... и понеже всеки иска да си кара неговото тръгвате с двете коли? Или ако тръгнете с едната пък се почва пазарлък кой ше кара на отиване, кой на връщане...
Мхъмммм.....говори ми......

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Мишел написа:Apassionata написа:...Ами ако и двамата висите във форума и имате само един комп в къщи? А ако едното BMW e по... готино да речем от другото и тоя с по-скапаното все иска да добара "готиното"? И като тръгнете на някъде голям спор с коя кола и кой ше кара... и понеже всеки иска да си кара неговото тръгвате с двете коли? Или ако тръгнете с едната пък се почва пазарлък кой ше кара на отиване, кой на връщане...
Мхъмммм.....говори ми......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

АПНИ, БАБА, 'АПНИ