Е30-ка не спира на STOP палка!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 31 Яну 2009, 20:38

saleen написа:Нека е във форума, но да не е на пътя :D

То и на двете места е комплексарско ( припомням филмчето с показването на "малко пръстче" след такива комплексарчета) - но да, по-добре тук.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DencheSso » 31 Яну 2009, 22:23

Май нетрябваше да пускам такава тема, защото "Батман, Супермен, Робокоп, човека паяк и всички останали екшЪн герой" май са се объркали и са започнали да изпълняват ролоте си по пътя кадето се движат много "случайни" хора!!! :evil:
"The Beast" (звяра).

Потребител
Аватар

Мнение от add1c710n » 31 Яну 2009, 23:28

и аз искам да си прая лека гавра с куките ама в мойто село никой не ми се връзва на акъла :confused:
никога не карам по бързо от колкото лети ангелът ми хранител !!!!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 01 Фев 2009, 11:09

аз ще доида и ще пишат за нас после :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: както я може.
Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.

Мнение от dxd » 01 Фев 2009, 11:17

S 70/3 написа:аз имам номера може да ги зака4ите с двоино тиксо за тръпката...аз съм за стига от пенсиии тука..аз дори съм намислил с бимата да спра до някои куки на 4ервен светофар да сложа синята лампа и гас на 4ервено :lol: :lol: :lol: нека им се подкосят кра4етата :lol:

Дано го направиш за да ти направят кухата глава мека от бой после :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 01 Фев 2009, 13:08

Момци, гледайте сега! Няма нищо по-хубаво от това да се прибереш уморен след работа да изцепиш някоя простотия и да гледаш сийр... :lol: :lol: :lol:

edit// бтв, какви хора сънувате в 01:00 примерно на Цариградско ве? Това да не ви е Студентски :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 01 Фев 2009, 15:44

Братле, дали в 01:00 или в 04:00, при 200км/ч. ти трябва ти една нова дупка, по-голяма локва, пресичащ платното помияр или друг рацер, излизащ от локалното и ще ще ядем жито после.
Толкова ли не можете да разберете, че си играете със смъртта?! :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tokata2 » 01 Фев 2009, 17:11

Що се хабиш да обясняваш ? Мислиш ли , че незнаят с какво си играят ? Всеки си има глава на раменете .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 01 Фев 2009, 20:09

tokata2 написа:Всеки си има глава на раменете .

В неква грешка си, не и в тази тема.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 01 Фев 2009, 23:27

Fear написа:Братле, дали в 01:00 или в 04:00, при 200км/ч. ти трябва ти една нова дупка, по-голяма локва, пресичащ платното помияр или друг рацер, излизащ от локалното и ще ще ядем жито после.

е не се ли сещаш 4е искам да си играя със смърта?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW i8

Мнение от Amigo0o » 01 Фев 2009, 23:55

Хаха евала на пича :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 02 Фев 2009, 0:55

Мисля че го знам кой е :mhihi: Той по принцип никога не спира на полицайте ... просто защото няма книжка .. от 4 години сменя е30-ките обаче книжка още не е изкарал :shock:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от баварка » 02 Фев 2009, 14:31

Така е когато нищо не се прави по въпроса, а въпроса е къде хора с еднакви интереси,примерно моторните спортове да карат безопасно ,на многоброините писти ли?И аз не одобрявам карането с бясна скорост в града много е опасно,но и друго не одобрявам когато ушев ни гони където и да отидем на безопасно място.И те донякъде са виновни за случващото се да се играе на котка и мишка вместо да се вземат някакви мерки в които и двете страни да са доволни.Говоря за ВАРНА но съм сигурен че и при вас полижението е такова
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 02 Фев 2009, 14:41

S 70/3 написа:
Fear написа:Братле, дали в 01:00 или в 04:00, при 200км/ч. ти трябва ти една нова дупка, по-голяма локва, пресичащ платното помияр или друг рацер, излизащ от локалното и ще ще ядем жито после.

E, aз на теб отдавна съм ти казвал, в една друга тема, че имаш нужда от жълта книжка...
Играй си със смъртта колкото искаш, но не въвличай други хора с теб, които не искат!

Опитай с руска рулетка например, гарантирам, че тръпката е несравнима! :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 02 Фев 2009, 17:55

S 70/3 написа:

За пореден път съм съгласен с Fear. Играй си, но сам. Даже пробвай с пълен револвер. Чък норис е победил, може и ти да успееш.

За всички безсмъртни. 18+ Снимките са отвратителни, може и да е пускано. Все пак това трябва да се гледат редовно. Такива кадри трябва да показват на кандидат шофьорите.

Да караш бавно и спокойно не е балъшко. Трепете се не в града, не по магистралите, а по пистите. Знам, малко са, но ги има. Не е мъжко да натиснеш газта. Мъжко е да преодолееш първичността си и продължиш да караш спокойно.

Теорията, че бързото каране не е невнимателно я разказвайте на друг. Карал съм със 100 по Сливница във Варна (за съгражданите от техникумите към затвора, знаете какви неравности са) в 3 сутринра и щях да направя белята. Уж нямаше коли, уж беше сухо. Срам ме е от постъпката ми и нямам намерение да повтарям, освен при форсмажорни обстоятелства.
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории