Защо сме такива???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Мисля че щом всеки от вас се изказъл по този начин и осъжда тези деиствия е време да бъде създаден тема : СТЕНАТА НА СРАМА - където да бъдат слагани модела и номера на БМВ-то и неговото нарушение...
По този начин ясно ще се разграничин от постъпките на всички собственици на БМВ!
По този начин ясно ще се разграничин от постъпките на всички собственици на БМВ!

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
Колеги всеки шофьор е различен.Има всякакви олигофрени по пътищата с най-различни коли,но наистина тези с БМВ и по-конкретно е36 са едни от най-лошите вярно че повечето са млади момчета,но има и хора доста по-големи от тях които също се силят по пътищата без да се замислят каква простотия могат да напраят.Лично аз съм от тези младите момчета които критикувате и да карам ИС-ка
но запомнете,че не всички сме еднакви да вяено и аз обичам понякога да се изгъзаря когато видя някоя мацка по улиците,но никой никога не се е оплаквал от това,това че някой няма акъл в главата не значи че всички са като него и да прависте че селенията ни превзема и не мисля че ще се оправим

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Aз вярвам в естествения подбор.Тия тъпанари, както сте забелязали , сами си регулират популацията.Лошото е, че завличат невинни, затова очите на четири и Бог да ни пази.
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Mladen4o1 написа:Колеги всеки шофьор е различен.Има всякакви олигофрени по пътищата с най-различни коли,но наистина тези с БМВ и по-конкретно е36 са едни от най-лошите вярно че повечето са млади момчета,но има и хора доста по-големи от тях които също се силят по пътищата без да се замислят каква простотия могат да напраят.Лично аз съм от тези младите момчета които критикувате и да карам ИС-кано запомнете,че не всички сме еднакви да вяено и аз обичам понякога да се изгъзаря когато видя някоя мацка по улиците,но никой никога не се е оплаквал от това,това че някой няма акъл в главата не значи че всички са като него и да прависте че селенията ни превзема и не мисля че ще се оправим
Приятел, то никой не е казал, че всички са такива. Не разбирай погрешно...просто масата вече става такава. Сега, каквото и да си говорим, всички тук от време на време ни пада крака на педала. Въпросът е да си преценил риска. Аз такива щуротии съм правил, че сега като се сетя и се стряскам. Ама съм ги правил късно вечер и като няма коли по пътя. Да направят една писта край София и да ходиме там. Докато това не се случи, ще го правим късно по улиците!
Предполагам, че като кажа това, ще го кажа от името на всички, които сме писали в тая тема: Основното човешко право по закон и морал е правото на живот, така че никой няма право да ти го нарушава или застрашава! А и нека гледаме реално на нещата - масовите БМВ-та в по-голямата си част нямат нищо общо със спортни автомобили!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- BeSnIq_NGP
- Потребител
-
- Кара: bmw E36
- Мечтае да кара: natokana bima
Колкото и да е ласкава една кола и барза тя засега си остава една купчина желязо!!! Не те предпазва от травми или смърт! Трябва да се кара отговорно - пътищата взимат много жертви дори и невинни Риск има дори и да шофираш разумно не се знае тоя отсреща ти на къв акъл е
Еми секи е чувал че БМВ е хулиган на пътя, и има случаи малко или много в които това е единствения начин за някой да си удължи пишката - по темата http://vbox7.com/play:c7fb7e24 

- BeSnIq_NGP
- Потребител
-
- Кара: bmw E36
- Мечтае да кара: natokana bima
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
за голф се носи лошо име защото е най-продаваната и разпространена кола в света и особено в България,и отам си я купуват много млади шофиори които искат ефтина и бърза кола и почват селиниите по пътищата, тези гофаджии вече минават на бмв е36 защото в достъпна кола и мощнаи това е новия голф , един път карах зад една форумна е46-ца черна при софийските гробища и той си минаваше на червено не му пукаше изобщо , то си е до човек не до кола , джигита си е джигит в каквато ли кола да е голф или бмв или мерцедес той си остава такъв, просто прави лошо име на колата и всички почват да я плюят , и вижте какво клипче вече има за бмв http://www.vbox7.com/play:c7fb7e24
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
е нема такъв клип в и комбинация с песничката е уникален....
ама такива клипчета могат да се спретнат за бая марки де... но основното е БЕЗНАКАЗАНОСТТА в БГ това е... ако се взимаха адекватни мерки всичко щеше да наред.
Ето Ви пресен пример... шефа ми го хванаха да изпреварва с превишена скорост в насрещното на Симеоновско шосе ...без колан и документи ..( Митсубиши Ево.. незнам си кво си) та това стана в началото на Декември... още кара колата и от КАТ му казали че можел реално до края на годината да отиде да си я предаде книжката... сега нашия ще я обяви за открадната... ще си направи нова и щял да предаде новата а да кара с старата и ако го спрели да им ръсел кинти... Идиотски малоумен е няма кво да ви обяснявам.. ама ето ти пример за безнаказаност...
а сега един пример от Германия...
Брат ми живее там от 1985 - ..та викат го в тения КАТ защото спрял след лентата за спиране на светофара и имал счупен мигач, и едно минаване на жълто... та отнемат му книжката за 2 месеца въпреки че спорил с КАТ че не карал той ами аз, незнам си кво си ала бала.. след което се прибира нашия и на другия ден тръгва с колата и оставя жена си на бачкане... детето на училище... и спира да зареди колата на бензиностанция.. плаща с крединтата карта.. и мацката зад щанда му вика... Изчакайте бите... и нашия чака решил че нещо с банката има.. на 2рата минута спира БМВ отпред слизат 2 ченгета..и Гутен таг хер ко стааа, кой кара Вашата кола... и нашия буквално вика Сарцето ми в петите...хахах и казал Е как кой Жена ми аз нали съм без книжка... а куките - Гут ама каде е жана ви????? а такаааа тук жена там жена, няяяяма яяяяя... та седнали куките в колата на един компютър и написали нещо и му дали дата за съда както и му казали да иде да си земе книжката след 1 година
... и това става преди 5 години...а тука всеки кара все едно той е най големия патрон.. безнаказаност това е проблема...
пууу че много изписах
ама такива клипчета могат да се спретнат за бая марки де... но основното е БЕЗНАКАЗАНОСТТА в БГ това е... ако се взимаха адекватни мерки всичко щеше да наред.
Ето Ви пресен пример... шефа ми го хванаха да изпреварва с превишена скорост в насрещното на Симеоновско шосе ...без колан и документи ..( Митсубиши Ево.. незнам си кво си) та това стана в началото на Декември... още кара колата и от КАТ му казали че можел реално до края на годината да отиде да си я предаде книжката... сега нашия ще я обяви за открадната... ще си направи нова и щял да предаде новата а да кара с старата и ако го спрели да им ръсел кинти... Идиотски малоумен е няма кво да ви обяснявам.. ама ето ти пример за безнаказаност...
а сега един пример от Германия...
Брат ми живее там от 1985 - ..та викат го в тения КАТ защото спрял след лентата за спиране на светофара и имал счупен мигач, и едно минаване на жълто... та отнемат му книжката за 2 месеца въпреки че спорил с КАТ че не карал той ами аз, незнам си кво си ала бала.. след което се прибира нашия и на другия ден тръгва с колата и оставя жена си на бачкане... детето на училище... и спира да зареди колата на бензиностанция.. плаща с крединтата карта.. и мацката зад щанда му вика... Изчакайте бите... и нашия чака решил че нещо с банката има.. на 2рата минута спира БМВ отпред слизат 2 ченгета..и Гутен таг хер ко стааа, кой кара Вашата кола... и нашия буквално вика Сарцето ми в петите...хахах и казал Е как кой Жена ми аз нали съм без книжка... а куките - Гут ама каде е жана ви????? а такаааа тук жена там жена, няяяяма яяяяя... та седнали куките в колата на един компютър и написали нещо и му дали дата за съда както и му казали да иде да си земе книжката след 1 година

пууу че много изписах
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Така му се пада-да беше платил кеш
А сега сериозно-трябва да се кара умно и внимателно и ако си се издънил-да си понесеш наказанието. Следващият път няма да се дъниш,или пък ще ти е за последно.

Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
да бе само си представи Покдуп на полицай в Германия хахаха те ако взимаха подкупи нямаше да са такава нация... е снощи питам хлапетата в махалата дето карат без книжки. Абе викам ако знаете, че като Ви хванат и никога повече няма да може да имате книжка ще карате ли пак без книжка... и те ми викат... ЕЕЕЕ то верно некви закони се затегнали ама нас ни хващат редовно и си им шарим лев на куките.. черпим ги кафета в кварталното... и те си ни пускат
ебати смешната държава, ама незнам да се смея ли да плача ли.
В Сингапур колите от пикап нагоре са вързани директно в Полицията и като вдигнеш над определената за района скорост и праща сиганл в месния КАТ и направи ти резват тиквата...дори са глобили кортежа на президента за превишена скорост ааааахахахаха, е те са 35 кв.км държава трабват драконови мерки. Тука ако сложим камери навсякъде за 2 месеца софия ще се опразни щото ще приберат толко книжки че ще трябва и да си стоят нова сграда да ги съраняват

В Сингапур колите от пикап нагоре са вързани директно в Полицията и като вдигнеш над определената за района скорост и праща сиганл в месния КАТ и направи ти резват тиквата...дори са глобили кортежа на президента за превишена скорост ааааахахахаха, е те са 35 кв.км държава трабват драконови мерки. Тука ако сложим камери навсякъде за 2 месеца софия ще се опразни щото ще приберат толко книжки че ще трябва и да си стоят нова сграда да ги съраняват

това е добра идея!да позатегнат нещата малко.щото анархията е голяма!Да видиш как ще се намалее трафика изведнъж.но не може да стане реално,по простата причина че сме беден народ и парите са на 99% неустоимо изкушение.Въпреки че познавам и хора които са готови да стоят гладни,само и само да бъдат честни и коректни.Лошото е че в бг такива индивиди са на изчезване!!
Mitaran написа:Тука ако сложим камери навсякъде за 2 месеца софия ще се опразни щото ще приберат толко книжки че ще трябва и да си стоят нова сграда да ги съраняват
Във Варна е пълно с камери. До момента не съм забелязал да са се опразнили улиците

Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф.
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5