Защо сме такива???

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 05 Фев 2009, 13:20

Мисля че щом всеки от вас се изказъл по този начин и осъжда тези деиствия е време да бъде създаден тема : СТЕНАТА НА СРАМА - където да бъдат слагани модела и номера на БМВ-то и неговото нарушение...

По този начин ясно ще се разграничин от постъпките на всички собственици на БМВ!
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от European » 05 Фев 2009, 14:02

То мисля, че имаше такава тема, но се заключи 8)

Потребител
Аватар

Мнение от Mladen4o1 » 05 Фев 2009, 16:48

Колеги всеки шофьор е различен.Има всякакви олигофрени по пътищата с най-различни коли,но наистина тези с БМВ и по-конкретно е36 са едни от най-лошите вярно че повечето са млади момчета,но има и хора доста по-големи от тях които също се силят по пътищата без да се замислят каква простотия могат да напраят.Лично аз съм от тези младите момчета които критикувате и да карам ИС-ка ;) но запомнете,че не всички сме еднакви да вяено и аз обичам понякога да се изгъзаря когато видя някоя мацка по улиците,но никой никога не се е оплаквал от това,това че някой няма акъл в главата не значи че всички са като него и да прависте че селенията ни превзема и не мисля че ще се оправим

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 05 Фев 2009, 19:57

Aз вярвам в естествения подбор.Тия тъпанари, както сте забелязали , сами си регулират популацията.Лошото е, че завличат невинни, затова очите на четири и Бог да ни пази.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 05 Фев 2009, 23:48

Mladen4o1 написа:Колеги всеки шофьор е различен.Има всякакви олигофрени по пътищата с най-различни коли,но наистина тези с БМВ и по-конкретно е36 са едни от най-лошите вярно че повечето са млади момчета,но има и хора доста по-големи от тях които също се силят по пътищата без да се замислят каква простотия могат да напраят.Лично аз съм от тези младите момчета които критикувате и да карам ИС-ка ;) но запомнете,че не всички сме еднакви да вяено и аз обичам понякога да се изгъзаря когато видя някоя мацка по улиците,но никой никога не се е оплаквал от това,това че някой няма акъл в главата не значи че всички са като него и да прависте че селенията ни превзема и не мисля че ще се оправим

Приятел, то никой не е казал, че всички са такива. Не разбирай погрешно...просто масата вече става такава. Сега, каквото и да си говорим, всички тук от време на време ни пада крака на педала. Въпросът е да си преценил риска. Аз такива щуротии съм правил, че сега като се сетя и се стряскам. Ама съм ги правил късно вечер и като няма коли по пътя. Да направят една писта край София и да ходиме там. Докато това не се случи, ще го правим късно по улиците!

Предполагам, че като кажа това, ще го кажа от името на всички, които сме писали в тая тема: Основното човешко право по закон и морал е правото на живот, така че никой няма право да ти го нарушава или застрашава! А и нека гледаме реално на нещата - масовите БМВ-та в по-голямата си част нямат нищо общо със спортни автомобили!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Потребител
Аватар
Кара: bmw E36
Мечтае да кара: natokana bima

Мнение от BeSnIq_NGP » 08 Фев 2009, 14:43

Колкото и да е ласкава една кола и барза тя засега си остава една купчина желязо!!! Не те предпазва от травми или смърт! Трябва да се кара отговорно - пътищата взимат много жертви дори и невинни Риск има дори и да шофираш разумно не се знае тоя отсреща ти на къв акъл е

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 08 Фев 2009, 15:31

Еми секи е чувал че БМВ е хулиган на пътя, и има случаи малко или много в които това е единствения начин за някой да си удължи пишката - по темата http://vbox7.com/play:c7fb7e24 :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: bmw E36
Мечтае да кара: natokana bima

Мнение от BeSnIq_NGP » 08 Фев 2009, 19:27

Еми начин да си избиват комплексите : ръчка ...газзз..а някои път канафка стълб и т.н.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ф30 328и
Мечтае да кара: ф30 340и
Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)

Мнение от bmwe46m3 » 09 Фев 2009, 15:15

за голф се носи лошо име защото е най-продаваната и разпространена кола в света и особено в България,и отам си я купуват много млади шофиори които искат ефтина и бърза кола и почват селиниите по пътищата, тези гофаджии вече минават на бмв е36 защото в достъпна кола и мощнаи това е новия голф , един път карах зад една форумна е46-ца черна при софийските гробища и той си минаваше на червено не му пукаше изобщо , то си е до човек не до кола , джигита си е джигит в каквато ли кола да е голф или бмв или мерцедес той си остава такъв, просто прави лошо име на колата и всички почват да я плюят , и вижте какво клипче вече има за бмв http://www.vbox7.com/play:c7fb7e24

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 09 Фев 2009, 16:08

е нема такъв клип в и комбинация с песничката е уникален....
ама такива клипчета могат да се спретнат за бая марки де... но основното е БЕЗНАКАЗАНОСТТА в БГ това е... ако се взимаха адекватни мерки всичко щеше да наред.
Ето Ви пресен пример... шефа ми го хванаха да изпреварва с превишена скорост в насрещното на Симеоновско шосе ...без колан и документи ..( Митсубиши Ево.. незнам си кво си) та това стана в началото на Декември... още кара колата и от КАТ му казали че можел реално до края на годината да отиде да си я предаде книжката... сега нашия ще я обяви за открадната... ще си направи нова и щял да предаде новата а да кара с старата и ако го спрели да им ръсел кинти... Идиотски малоумен е няма кво да ви обяснявам.. ама ето ти пример за безнаказаност...

а сега един пример от Германия...
Брат ми живее там от 1985 - ..та викат го в тения КАТ защото спрял след лентата за спиране на светофара и имал счупен мигач, и едно минаване на жълто... та отнемат му книжката за 2 месеца въпреки че спорил с КАТ че не карал той ами аз, незнам си кво си ала бала.. след което се прибира нашия и на другия ден тръгва с колата и оставя жена си на бачкане... детето на училище... и спира да зареди колата на бензиностанция.. плаща с крединтата карта.. и мацката зад щанда му вика... Изчакайте бите... и нашия чака решил че нещо с банката има.. на 2рата минута спира БМВ отпред слизат 2 ченгета..и Гутен таг хер ко стааа, кой кара Вашата кола... и нашия буквално вика Сарцето ми в петите...хахах и казал Е как кой Жена ми аз нали съм без книжка... а куките - Гут ама каде е жана ви????? а такаааа тук жена там жена, няяяяма яяяяя... та седнали куките в колата на един компютър и написали нещо и му дали дата за съда както и му казали да иде да си земе книжката след 1 година ;) ... и това става преди 5 години...а тука всеки кара все едно той е най големия патрон.. безнаказаност това е проблема...

пууу че много изписах

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320 купе , 94

Мнение от Батька Махно » 09 Фев 2009, 22:21

Така му се пада-да беше платил кеш :mhihi: А сега сериозно-трябва да се кара умно и внимателно и ако си се издънил-да си понесеш наказанието. Следващият път няма да се дъниш,или пък ще ти е за последно.
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 10 Фев 2009, 8:23

Ако си бе платил в Германия вероятността да получи сееекс вместо книжката е голяма :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 10 Фев 2009, 8:37

да бе само си представи Покдуп на полицай в Германия хахаха те ако взимаха подкупи нямаше да са такава нация... е снощи питам хлапетата в махалата дето карат без книжки. Абе викам ако знаете, че като Ви хванат и никога повече няма да може да имате книжка ще карате ли пак без книжка... и те ми викат... ЕЕЕЕ то верно некви закони се затегнали ама нас ни хващат редовно и си им шарим лев на куките.. черпим ги кафета в кварталното... и те си ни пускат :mhihi: :mhihi: ебати смешната държава, ама незнам да се смея ли да плача ли.
В Сингапур колите от пикап нагоре са вързани директно в Полицията и като вдигнеш над определената за района скорост и праща сиганл в месния КАТ и направи ти резват тиквата...дори са глобили кортежа на президента за превишена скорост ааааахахахаха, е те са 35 кв.км държава трабват драконови мерки. Тука ако сложим камери навсякъде за 2 месеца софия ще се опразни щото ще приберат толко книжки че ще трябва и да си стоят нова сграда да ги съраняват ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dieselboy » 10 Фев 2009, 10:07

това е добра идея!да позатегнат нещата малко.щото анархията е голяма!Да видиш как ще се намалее трафика изведнъж.но не може да стане реално,по простата причина че сме беден народ и парите са на 99% неустоимо изкушение.Въпреки че познавам и хора които са готови да стоят гладни,само и само да бъдат честни и коректни.Лошото е че в бг такива индивиди са на изчезване!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 10 Фев 2009, 13:14

Mitaran написа:Тука ако сложим камери навсякъде за 2 месеца софия ще се опразни щото ще приберат толко книжки че ще трябва и да си стоят нова сграда да ги съраняват ;)

Във Варна е пълно с камери. До момента не съм забелязал да са се опразнили улиците :).
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории