BMW 120d, TEST DRIVE

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 16 Окт 2004, 11:07

ati написа: Преди 10тина години прогнозите за БМВ бяха отчайващи - всички предвиждаха поглъщането на компанията от по-голям консорциум.

Асене, чети бре - "прогнози" не е същото, като "факт" - затова се нарича и прогноза - предположение, за това, което "би могло" да се случи :arrow: при положение, че БМВ нямаха представителство в повечето класи (нямаше още дори компакт)нещата вървяха към фалит :arrow: или щяха да бъдат купени или щяха да направят консорциум с някоя по-мощна финансово автомобилна марка
ati написа: Сега, много години по-късно БМВ е единствената немска компания, която не е купена или не образува консорциум с друга марка и не само това - тя най-добре развиваща се автомобилна компания за последните 3 години - явно маркетинга си върши работата. .

Ето заради това е дадена и в твоя учебник :arrow: защото това е почти равностойно на японското икономическо чудо :arrow: това, което ти ми казваш съм го написал в горния си пост, просто някой трябва да го прочете :wink:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 16 Окт 2004, 12:58

Малко "он-топик" :lol:
Dr.Schnaps написа:...

Това затвърждава мнението ми, че 1-цата е новото Е30 :idea:
BMW 1st Series Rulez (включително М1 и Z1 :D )
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 26 Окт 2004, 1:36

Преди около седмица се записах за тест драйв на 1ва серия....на сайта им...Първо си викам, я сега да видим дали БМВ дилара в БГ е като този на който бях клиент в Канада...

Е не е...до сега ни вопъл ни стон..ни емаил ни псувня...реших, че нещо в тази държава може да се направи без връзки и само с пари...но НЕ...

Както и да е....нека човека с 120д да си го кара със здраве, и никога да не му се налага да влиза в сервиза
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 26 Окт 2004, 9:53

Nasti написа:
bum_bum написа:От вчера една такава спира до нас, страхотно изглежда.

Ако живееш в Кр. Поляна, сигурно е тази на приятелчето...

Наско - друга е, тази е поръчвана също...

Не е на Наско, но колата е супер. Ще дойде на Еко в четвъртък. Имах удоволствието да направя едно кръгче с нея на Божурище и станах още по-голям фен на 1-ва серия. Веднага се забелязва вниманието към детайла, макар и да липсват отличителните за БМВ елементи от интериора. Иначе даде 15.12 сек. на 400м... и умрях от срам с колко ме би :oops: Верно,че не мога да стартирам със светофар, но и наполовина да ме биеше, пак съм фен на новите БМВ дизели! 8)
Never mistake motion for action...

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 26 Окт 2004, 14:21

Офф топик
Ати, и Порше не е купена, не смо БМВ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 26 Окт 2004, 14:36

:OT: Да, но Порше е "клубна" фирма - не покрива сегменти от пазара,а прави коли само за платежоспособни клиенти. И въпреки това потърси разширяване на бизнеса,за да оцелее.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 26 Окт 2004, 23:54

Не знам за какво точно говорите но Порше е собственост на ВАГ групата, тоест на VW...

Като идентичност...първата серия на БМВ е копие на Алфа 147...дори в немското списание на АутоБилд го написаха. На повечето форуми го наричат БМВ 147...

Също не си мислете, че БМВ се целят в Голфа...те се целят в Алфа 147, Ауди А3 и МБ спорткупе...новата А серия. Този сегмент като цяло в момента е толкова непредвидим, че всеки се пробва да продава там...Голфа 5 му намалиха цената с 1000 до 2000евро понеже не се продава добре...на Астрата също...неща не са това което бяха.

БМВ са една от малкото печеливши фирми в момента....явно хората знаят какво правят :wink:
Изображение

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 27 Окт 2004, 8:49

KGB написа:Като идентичност...първата серия на БМВ е копие на Алфа 147...дори в немското списание на АутоБилд го написаха. На повечето форуми го наричат БМВ 147...

Също не си мислете, че БМВ се целят в Голфа...те се целят в Алфа 147, Ауди А3 и МБ спорткупе...новата А серия. Този сегмент като цяло в момента е толкова непредвидим, че всеки се пробва да продава там...Голфа 5 му намалиха цената с 1000 до 2000евро понеже не се продава добре...на Астрата също...неща не са това което бяха.

БМВ са една от малкото печеливши фирми в момента....явно хората знаят какво правят :wink:

Това е вярно; в хечбек сегмента се заформят 2 под-групи - една по-непретенциозна (Тойота, Голф, Астра, Фокус и пр.) и една по-луксозна (А3, БМВ 1, 147). Със съжаление трябва да призная, че очаквах повече от БМВто - по лукс и качество вътре определено отстъпва на А3 и 147, че дори и на някои от "непретенциозните" коли в сегмента. Надявам се да греша, но това е впечатлението на много други хора също. Явно върви много по-добре от всичко останало, но двигателите им са малки, базовите модели - скъпи. БМВ са печеливши, но до кога? Специално 1ва серия в момента се продава повече благодарение на имиджа отколкото на нещо друго.

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 27 Окт 2004, 14:16

Нали се говореше за 130ка и за наказателна версия на хората без сърца от моторшпорт а?

Предишна

Назад към Страхотни истории