Мъжете са наи -тъпото животну
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520i
- Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
- Детайли за колата: Simply the best
Странно, колко лесно може да се манипулира силата на "силния" пол. Това е така защото ние оставихме нещата да стигнат дотук. По принцип никога не съм обичал така наречената женска "еманципация", просто защото те в (жените) винаги са били сред нас. Според мен полът не бива да бъде конструиращ при определянето на социалния статус. Това деление на "силни" и "слаби" ="нежни" показва единствено слабостта на двата пола към това да градим едно общество на еднаквост. А и защо трябва да повтаряме нещо познато ни до болка, един ръководен принцип на Рим - Divide et impera - "Разделяй и владей". Оставям на вас изводите...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
((:BuKcu:)) а какво става когато масата от момичетата водещи се по този принцип с нивата срещне момче ,което изглежда добре,има си всичко ,но е ниво над тях от всякъде ?
Георги Пенчев
Георги Пенчев
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
^ Отмъщават си, Пенчев. Има много дето биха направили всичко за въпросните момичета. Само дето пича бил 3-кратен шампион по кьокошин. И после във вестник Посоки излизат заглавия от типа: "Шампион пребива петима" "Каратето като начин на живот или смърт" и те такива подобни. И после, болници, адвокати, съдии, голем зор за всички.
От тогава русото не е на мода.
малее 3 дена не спя и мисля как да успея на коледното парти 1 варият е да дебна кога ще си тръгне и да я закарам до тях
или около тях , ако викне такси нема ядове 30кинта и тъксито се е изпарило в тази студена зимна нощ
все 1 от 3те ще викне такси тъпо би било пред всички да показвам интерес треа да общувам с всички и без пристрастия
имам и познат таксиджия мога и него да го въоръжа с кинти и като му кажа да разкара таксито дето големоочка е викнала аз знам 2 неща кога ще светне зелено и кога ще има иб.не
воината иска жертви
от сега имам 200мг виагра треа да е злобно
че то като искаш нещо много много и .................... навил съм си на пръста да съм победител вече 3год в тая фирма мислим ми е време проблема не е в това да им откажа услуга все пак и аз мога да опра до тях проблема е веднъж за винаги да се регламентират нещата и да базикат другите а аз да съм ИЗБРАННИЯТ

от сега имам 200мг виагра треа да е злобно

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
мто хубаво ,ама трябва да си триеш подписа после,че не е честно 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
МИШУ
Лелеле човек ,просто ми светна пред очите
п.с. За жените и форума ,вече на няколко пъти ставаха засечки , пазете се
Георги Пенчев

Лелеле човек ,просто ми светна пред очите

п.с. За жените и форума ,вече на няколко пъти ставаха засечки , пазете се

Георги Пенчев
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Мишу написа:малее 3 дена не спя и мисля как да успея на коледното парти 1 варият е да дебна кога ще си тръгне и да я закарам до тях![]()
или около тях , ако викне такси нема ядове 30кинта и тъксито се е изпарило в тази студена зимна нощ
все 1 от 3те ще викне такси тъпо би било пред всички да показвам интерес треа да общувам с всички и без пристрастия
имам и познат таксиджия мога и него да го въоръжа с кинти и като му кажа да разкара таксито дето големоочка е викнала аз знам 2 неща кога ще светне зелено и кога ще има иб.не
воината иска жертви
от сега имам 200мг виагра треа да е злобно![]()
че то като искаш нещо много много и .................... навил съм си на пръста да съм победител вече 3год в тая фирма мислим ми е време проблема не е в това да им откажа услуга все пак и аз мога да опра до тях проблема е веднъж за винаги да се регламентират нещата и да базикат другите а аз да съм ИЗБРАННИЯТ
![]()
Колега само ще ти кажа че много се смях докато изчета цялата тема. Планати е много подъл но с тая виагра дали няма да и хареса и да те налазят и другите колежки, да стане така че не можеж да се отървеш от тях. Щото нали знаеш женските клюки ще стане: " ами тои колегат ако знаеш как се е*е направо ме скъса и как лиже и т.н.", и ще има я даи да го пробваме.... Нее че ще е лошо ама ще стане досадно по някое време. Но все пак не трябва да им се давате и да им се разтапяте на милите очи които правят. Трябва да ги поставете на мястото им един път завинаги...
Аиде успех и внимаваи с виаграта да не се наиграш....
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Re: Мъжете са наи -тъпото животну
X-citer написа:Мишу написа: има ли начин да се справя с проблема
има, ама трябва да минеш на "другият бряг"
има я-дело за сексуален тоармоз на работното място

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Bogat-Beden
-
-
Виаграта-
и после колежката -
и накрая - 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Penchev написа:п.с. За жените и форума ,вече на няколко пъти ставаха засечки , пазете се
Бе и моята твърдеше, че не чете тук, ама сутринта ме изненада като излизахме - вика "Я виж да нямам бримка отзад...", явно визирайки това мое изказване...
someone написа:Аз преди време подметнах на една колежка, че нещо ми се вижда, че са и леко криви краката и малко и виси дупето...от тогава постоянно ме кара да гледам дали случайно няма бримка отзад на чорапите, че да се уверя в противното...милата... muhihihihi
Баси шпиономанията...ще минавам в нелегалност и почвам да пиша във форума под псевдоним

П.П. Мишу, хубав план, ама внимавай да не стане така, че вместо ИЗБРАНИЯТ да се превърнеш в (НА)БЕЛЯЗАНИЯТ

- Bogat-Beden
-
-
Аз чета форума,дето флиза мойто женско,така че и аз я държа с досиеsomeone написа:Баси шпиономанията...ще минавам в нелегалност и почвам да пиша във форума под псевдоним

- Bogat-Beden
-
-
дааа,ама нещата се пообръщат след 1вия път...Тогава вие пък понеже "не можете да правите секс без чуства" и става...Та така..има си някакъв балансisa написа:Момчета, извинявайте, че се намесвам в мъжкия ви разговор, ама да вметна като ''дама'', че докато мислите само за секс, ще си ви въртим на малкия пръст колкото си искаме![]()
А понеже природата си ви е такава, няма измъкване![]()
П.П. Това не е обида, да не се засегнете сега