Любовта боли...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
uricatoli написа:Колеги на 22 съм..VesoPesa написа:я да палиш е30-та и в понеделник вечерта да си в софията да ходиме някъде на барче да се осъзнаеш малко![]()
иначе няма да се плашиш, случват се тия неща, няма друг начин.![]()
ама пък после като намериш "единствената" ще ти е 300 000 пъти по-сладко
А мислиш ли, че тази идея не ми беше в главата.. Просто съм фалирал от всякъде, изоставен, и още сумати неща... просто скапана работа
всички сме минали по този път.....еехххх 22.......след неколко годинки 6те гледа6 на такива раздели не толкова драматично.....хубавото е че моми дал господ,ло6ото е че повечето не стават за дълъг път.КУРАЖ братле и помисли ТЯ не те е заслужавала!!!

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Незнам колко време сте били заедно-но колкото по-рано разбереш че с човека до теб не се получава -толкова по-добре.Няма нужда от изкуствени неща-като не става ми не става и толкоз
приключваш
Вземи се в ръце и стига драма-наистина боли,но такъв е живота

Вземи се в ръце и стига драма-наистина боли,но такъв е живота

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
uricatoli написа:...
Последна промяна RSxRacer на 02 Дек 2008, 10:53, променена общо 1 път
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Illusion
- Бургаското явление
-
RSxRacer написа:.....
Като се видите на 4 очи му кажи каквото ти казах на теб и да видиш как ще се оправи.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Най-голямата глупост е да правиш групости заради някой си.
Даже да ти е минало през ума, замисляш ли се, заслужава ли си? Човекът, за когото го правиш мисли ли за теб в отплата? Не. Съсипваш си живота сам.
Да, гадно е. Поплачи си....няма лошо в това. Но ще видиш как с времето просто.....няма да мислиш за това човек, ще ти бъде безразличен.
И да, в момента не мислиш за това как ще продължиш....мислиш ли, че това е краят на пътя....улица без изход. Недей да се затваряш в себе си и да си съсипваш живота.
И да, определено от любов боли. Днес беше....как да го кажа....бях толкова щастлива, толкова горда от себе си за постигнатото....приближавам се все повече и повече към нещо, което искам от много време..към една страст.....и тази така уж незначителна дума...фраза...чувство...не знам вече как да го нарека....успя да свали усмивката от лицето ми.
Никой не може да бъде с едно и също лице винаги, всички играем роли като на бал с маски, когато всичко приключи...всеки показва какъв е всъщност. Едни страдат, на други не им пука, трети въобще не го отразяват.
Трябва да свикваме с цинизма на хората, с това, че могат да бъдат безчувствени, с това, че могат да постъпват с теб по най-долния начин...все едно си някой мизерабъл.
И въпреки цялата болка, която се е наместила в нашите тела, трябва да намериме силите и куража да продължаваме напред, защото има други по-ценни неща в живота, не трябва да забравяме за хората, които са били и винаги ще бъдат до нас.
Дали ще успееш да намериш някой друг, към когото да се привържеш и към когото ще можеш да изпиташ същото, както преди....това е трудно?! Трябва да ти е за урок, да се учиш от грешките си.
До сега винаги съм се "опарвала"....днеска вече...."се изгорих". Получих нещо....по-лошо и от това да ти забият нож в гърба....вече у хората я няма доблестта, честността, нормалните обноски и принципи....има я само лъжата...
Life must go on....
Даже да ти е минало през ума, замисляш ли се, заслужава ли си? Човекът, за когото го правиш мисли ли за теб в отплата? Не. Съсипваш си живота сам.
Да, гадно е. Поплачи си....няма лошо в това. Но ще видиш как с времето просто.....няма да мислиш за това човек, ще ти бъде безразличен.
И да, в момента не мислиш за това как ще продължиш....мислиш ли, че това е краят на пътя....улица без изход. Недей да се затваряш в себе си и да си съсипваш живота.
И да, определено от любов боли. Днес беше....как да го кажа....бях толкова щастлива, толкова горда от себе си за постигнатото....приближавам се все повече и повече към нещо, което искам от много време..към една страст.....и тази така уж незначителна дума...фраза...чувство...не знам вече как да го нарека....успя да свали усмивката от лицето ми.
Никой не може да бъде с едно и също лице винаги, всички играем роли като на бал с маски, когато всичко приключи...всеки показва какъв е всъщност. Едни страдат, на други не им пука, трети въобще не го отразяват.
Трябва да свикваме с цинизма на хората, с това, че могат да бъдат безчувствени, с това, че могат да постъпват с теб по най-долния начин...все едно си някой мизерабъл.
И въпреки цялата болка, която се е наместила в нашите тела, трябва да намериме силите и куража да продължаваме напред, защото има други по-ценни неща в живота, не трябва да забравяме за хората, които са били и винаги ще бъдат до нас.
Дали ще успееш да намериш някой друг, към когото да се привържеш и към когото ще можеш да изпиташ същото, както преди....това е трудно?! Трябва да ти е за урок, да се учиш от грешките си.
До сега винаги съм се "опарвала"....днеска вече...."се изгорих". Получих нещо....по-лошо и от това да ти забият нож в гърба....вече у хората я няма доблестта, честността, нормалните обноски и принципи....има я само лъжата...
Life must go on....

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
((:BuKcu:)) написа:вече у хората я няма доблестта, честността, нормалните обноски и принципи....има я само лъжата...
И това не е така, колежке. И на мен така ми се струва понякога, но и аз не съм прав в тези моменти.

За останалото мога да ти кажа само:

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- старши ентусиаст
-
Feanor написа:
И това не е така, колежке. И на мен така ми се струва понякога, но и аз не съм прав в тези моменти.Има чудесни хора, приятели, които са готови винаги да те подкрепят, такива, които винаги ще ти кажат истината в очите, дори когато не е приятна. Запази си вярата в хората, ценна е... Както се казваше в една книга - довери се и ще те предадат, не се доверявай и ще предадеш сам себе си. А колкото и да е странно, от второто боли повече.
За останалото мога да ти кажа само:
Може да я ги има тези качества у някои хора т.е да знаеш, че ги има, защото не въднъж са ти доказвали, че е така - приятели, семейство.
Като цяло хората са станили по-озлобени, по-недружелюбни, по-сиви...не допускат никой до себе си, станали са едни консуматори.
Рядко ще срещнеме хора с принципи като нашите, хора, на които да се доверяваме да ни доказват, че можеме да го правиме.....но трябва да се научиме да не вярваме сляпо на думи без тежест.
Да, трябва да се опариме няколко пъти, за да разбере, че не всички могат да мислят за другите в отплата. На никой до сега не съм направила лошо, не смятам да го и правя, казвам това, което ми е на душата....лошо или хубаво...но съм честна към останалите, не се крия или бягам от същността.
Вярно, че не може животът ни винаги да е розов и да летиме в облаците, не може всички да споделят нашите мисли, чувства, принципи и идеали.....за това хората са различни, някои от лошата страна, други не. Може би трябва да се научиме да преценяваме хората и според това да си правиме изводи.
- Feanor
- ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:Рядко ще срещнеме хора с принципи като нашите, хора, на които да се доверяваме да ни доказват, че можеме да го правиме.....но трябва да се научиме да не вярваме сляпо на думи без тежест.
На никой до сега не съм направила лошо, не смятам да го и правя, казвам това, което ми е на душата....лошо или хубаво...но съм честна към останалите, не се крия или бягам от същността.
Напомняш ми за една жена, която преди време ми каза точно същото, с почти същите думи. И на теб ще ти кажа същото, което казах и на нея - вярно е, че думите често подвеждат, но пък... може би всеки заслужава своя собствен шанс да се докаже, как мислиш?

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- старши ентусиаст
-
Естествено, че всеки трябва да получи своя шанс.
Смисъл аз не казвам, че въпреки казаните думи не трябва да продължаваме напред и вече да се оттегчавме, че постоянно ще бъдем лъгани, използвани и т.н
В крайна сметка животът не се измерва само с хубавите му моменти, без да приемаме лошите, може би точно те ни карат да израстваме в съзнанието си, да разбираме грешките си, да знаем, че губим нещо, но въпреки това да го оставиме.
Много е сложна тази наука.....с разбирането и обяснението на поведение, емоции, чувства, мисловна дейност....наречена психология на човека.
Смисъл аз не казвам, че въпреки казаните думи не трябва да продължаваме напред и вече да се оттегчавме, че постоянно ще бъдем лъгани, използвани и т.н
В крайна сметка животът не се измерва само с хубавите му моменти, без да приемаме лошите, може би точно те ни карат да израстваме в съзнанието си, да разбираме грешките си, да знаем, че губим нещо, но въпреки това да го оставиме.
Много е сложна тази наука.....с разбирането и обяснението на поведение, емоции, чувства, мисловна дейност....наречена психология на човека.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
В Бг тази наука е само психиатрия((:BuKcu:)) написа:Много е сложна тази наука.....с разбирането и обяснението на поведение, емоции, чувства, мисловна дейност....наречена психология на човека.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Feanor
- ентусиаст
-
Това имах предвид колежке. Това, че някой е предал доверието ни, не значи, че и следващият ще направи същото. Важното е да продължиш напред и да не се оставиш да те победи страха да не те наранят пак.
- старши ентусиаст
-
Feanor написа:Това имах предвид колежке. Това, че някой е предал доверието ни, не значи, че и следващият ще направи същото. Важното е да продължиш напред и да не се оставиш да те победи страха да не те наранят пак.
Лелеле аз да не съм прозвучала така сякаш животът приключва?? Нееее.

Естествено, че винаги трябва да се гледа напред. Едни си отиват, други идват...кръговрат.
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Аз мисля че трябваше да вида колко е далга преди да зафана да я чета
иначе по темата,на една жена никога не тря да и вярваш

иначе по темата,на една жена никога не тря да и вярваш
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5