Една история за 2ма бмвисти и един опел корса!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Лс-та - мс-та, по тъпо изказване не можех и да си представя, че нечия глава може да съчини....
Нищо лично!
Колега, важното е че си добре, а това, че приятелката ти не е била с теб - на това му се вика съдба, дори в случая интуиция ...
Майната им на които и да било ламарини, по-скъпо нещо от човешкия живот няма...

Нищо лично!
Колега, важното е че си добре, а това, че приятелката ти не е била с теб - на това му се вика съдба, дори в случая интуиция ...
Майната им на които и да било ламарини, по-скъпо нещо от човешкия живот няма...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
M2PR написа:Лс-та - мс-та, по тъпо изказване не можех и да си представя, че нечия глава може да съчини....![]()
![]()
![]()
Нищо лично!
Ако визираш мене, мога да ти отговоря... аз пък по-тъпо заяждане към колежка / както сме малко тук/ не можех да си представя, че може да роди умната ти надявам руса главица!
Нищо лично

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Apassionata написа:M2PR написа:Лс-та - мс-та, по тъпо изказване не можех и да си представя, че нечия глава може да съчини....![]()
![]()
![]()
Нищо лично!
Ако визираш мене, мога да ти отговоря... аз пък по-тъпо заяждане към колежка / както сме малко тук/ не можех да си представя, че може да роди умната ти надявам руса главица!
Нищо лично
![]()
![]()
Оп, оп....лекичко само.......хайде да не се хващаме кой рус, кой крив, кой прав, кой на булката брат!
И на мен ми се стори крайно, не може така да упрекваш човека каква кола карал....и щото не е БМВ не е човек....Да не говорим, че 3 стр. вече няма нищо общо с 1стр и идеята на темата.
Прочети пак как се изразяваш и помисли някой от мъжете тук толкова ли е краен? И изобщо трябва ли..... Те не се нападат помежду си, ние се намерихме да им отваряме очите за нещата от живота....
Нищо лично, има си модове,ама май много присърце приемаш всеки един разговор между двама души... или поне така изглежда отстрани

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Мишел, не се сърдя, не съм нападала Колегата. Ако тръгна да нападам... друга тема е това... На лично съобщение, за да няма Спам тук, се опитах да му обясня надълго и нашироко някои неща... какво и защо се случва с колите понякога. Изобщо Моето виждане за някои неща. А колкото до това, дали съм крайна, да, понякога може и да съм такава. То и ника ми тава значи "Пристрастена". Освен другите неща... А за колежката с буквите и цифрите, извинявай много, но някой да ми сложи няколко иконки с драйфане и да ми каже неаргументирано колко ми е тъпо изказването... и по-остри неща можех да напиша. Само че е малко момичето, няма смисъл...А за цвета на косата, ти лично извинявай, знаеш принципно какво се има пред вид, съжалявам... Пък и колежката е тъмнокоса... Ей, ма имам агентииии 

Последна промяна Apassionata на 05 Ное 2008, 14:46, променена общо 2 пъти
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Apassionata написа:...
М, спокойно. Не се чувствай длъжна да отговаряш; и без много нерви

Не го приемай като заяждане, а като градивна критика

Също, не си и ти човека който може да упреква другите какво карат/имат/искат/мислят и т.н.
пп. Отдавна съм спряла да бъда "на всяка манджа мерудия", за разлика от теб. За това, моля те, спести ми и занапред разсъжданията си в-у живота.
пп2. Моля някой от модовете да разчисти последните безумни посотве, а не да се заключва темата

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
M2PR
Чувствам се длъжна! И днес не ми е най-спокойния ден! Градивна критика? Какво ще градим, какво ще ме учиш - как се пише тук? Какво се пише? Може би ...
И на теб точно нищо не искам да ти спестявам. Като ми видиш жълтите щори можеш да не четеш... Разсъждения върху живота, хахахха
А какво си спряла да бъдеш, какво си била и пр., изобщо не ме интересува!
Ще ме поучаваш и ще ми даваш съвети след 10-на години!
Айде, ще черпите колегите... за сеира... Но живо може да е по-интересно! И кал може да докарате!
Към Колегата slatanic, съжалявам...
Към Модовете...
Чувствам се длъжна! И днес не ми е най-спокойния ден! Градивна критика? Какво ще градим, какво ще ме учиш - как се пише тук? Какво се пише? Може би ...
И на теб точно нищо не искам да ти спестявам. Като ми видиш жълтите щори можеш да не четеш... Разсъждения върху живота, хахахха
А какво си спряла да бъдеш, какво си била и пр., изобщо не ме интересува!
Ще ме поучаваш и ще ми даваш съвети след 10-на години!
Айде, ще черпите колегите... за сеира... Но живо може да е по-интересно! И кал може да докарате!
Към Колегата slatanic, съжалявам...
Към Модовете...

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Към жените тук: Не стига, че сте единични бройки, ами и започнахте да се карате! Айде моля ви се... Достатъчно е само да красите форума и да ни поучавате по тънката част... караниците оставете на нас 

И малко по темата:
Вчера привечер, пообиколих из центъра наш любим, от 15 светофара по който минах на всичките 15 минаха поне по 3-4 коли на дъълбоко червено
. Всичкото това доведе до 3 леки катастрофи
А това е време 21-23 часа немога да си представя след това какво се случва.
. Грам никакво зачитане на правилник и сигнализация, колко невинни хора трябва да си заминат за да се направи нещо по въпроса???? 
Вчера привечер, пообиколих из центъра наш любим, от 15 светофара по който минах на всичките 15 минаха поне по 3-4 коли на дъълбоко червено

А кажи ми колега колко трябва да са!?
Като немогат да карат да не си купуват книжки!
Майката им деева аз!Спят и карат!Ами то карат е силна дума за тяхното предвижване.Или карат с 30 в крайна лява правейки километрични опашки или карат като за последно и не спират на светофари,свирят с клаксони като свирджий на кръщене и гледат от колите си като бобър зинал за вода!
Накрая ще си взема една лада нива и ще я обримча с роллбари и ще ора и ора из центъра.Ма**цата им неадекватна!
Като дойдоха говеда от всякаде и всички си мислят,че могат да карат така ще е.А пък и тези от София уж кадето са и те са същите на 80%,ама на тях и съмочувствието им расте правопропорционално с номера в регистрацията та и те така карат.
Навремето всички се стремяха да се покажат по културни,а сега всички се стремят да покажат простотията си и докато се изтрепят няма да се свърши.
Лошото е че много народ ще пострада покрай простаците по светофарите.
Айде лек ден от мен,че от рано се нервирах!
Като немогат да карат да не си купуват книжки!
Майката им деева аз!Спят и карат!Ами то карат е силна дума за тяхното предвижване.Или карат с 30 в крайна лява правейки километрични опашки или карат като за последно и не спират на светофари,свирят с клаксони като свирджий на кръщене и гледат от колите си като бобър зинал за вода!
Накрая ще си взема една лада нива и ще я обримча с роллбари и ще ора и ора из центъра.Ма**цата им неадекватна!
Като дойдоха говеда от всякаде и всички си мислят,че могат да карат така ще е.А пък и тези от София уж кадето са и те са същите на 80%,ама на тях и съмочувствието им расте правопропорционално с номера в регистрацията та и те така карат.
Навремето всички се стремяха да се покажат по културни,а сега всички се стремят да покажат простотията си и докато се изтрепят няма да се свърши.
Лошото е че много народ ще пострада покрай простаците по светофарите.
Айде лек ден от мен,че от рано се нервирах!
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3