Една бира = 1.2 промила? Да, да!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Пичове .. нужно ли е да ви обяснявам, че има 2 грешни фрази, които можете да използвате ако ви спрат куките:
На въпроса "Пил ли сте?" да отговорите:
1. Една бира!
2. Малко!
Аз съм пил и съм казвал, че не съм близвал .. казват ми, ами слезте да проверим и аз викам айде да проверим и следва .. не, не няма нужда.. лека вечер!
1. Една бира!
2. Малко!
Аз съм пил и съм казвал, че не съм близвал .. казват ми, ами слезте да проверим и аз викам айде да проверим и следва .. не, не няма нужда.. лека вечер!
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Миналия ден са взели на един приятел книжката на 1 бира 0.89 само ,че той малко зле и не пойсикал квъвна проба и ся...
На мен веднъж ми се случи да карам след като съм пила и точно тогава ме спряха за проверка. То моето пиене беше половин чаша вино де, но аз много се притесних. Както и да е, всичко беше нули на дрегера
Независимо от това не си позволявам оттогава и глътка алкохол, не си заслужава. В твоя случай си мисля, че дрегера нещо се е смахнал, едва ли полицаите са направили нещо. Хубавото е, че си реагирал адекватно, браво!

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Runnaway написа:Пичове .. нужно ли е да ви обяснявам, че има 2 грешни фрази, които можете да използвате ако ви спрат куките:
1. Една бира!
2. Малко!
Дори ако кажеш че си се "чукнал" за наздраве веднага почват проверка
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Абе до 40 мин се взима, ама резултатите от кръвната проба не излизат същия ден, още повече пробата е взета през ноща. Има технологично време което е необходимо да се обработи и това не е час или 2. Излизат поне след няколко дена резултатите.
кръвна проба в Русе за около 1 час е 30-35лв

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
cucko написа:Напълно си прав!Ако стане нещо дори да не си виновен на първо място слагат виновния който е с употребата.....
Те докато доидат господата от КАТ и две бири да си пил ще ти отчете 0.0

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колеги незнам за София но са Пловдив мога да кажа всичко конкретно:При поискване на кръвна проба имаш на разположение два часа,ако е показало много,и се заяждаш с полицаите те придружават,ако не отиваш сам,но ти трябва шофьор.Има едно голямо НО,болниците за даване на кръвна проба са две хирургиите на пещерско и окръна,въртенето става през 24ч и точно в 24ч (за Пловдивчани:Това го запомнете,че може да изгорите с минути).След взимане на пробата,таксата е 15лв,и не се прави в болницата от която са ти взели кръвта,а има едни бараки до окръжна и там чак най-рано сутринта.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
На мен един път от 4 малки туборга пити в продължение на 3 часа сигурно ми показа 0.7 (за протокола съм 90 кила).....тва ми беше най-скъпата бира в живота 

F**k them all!
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
ехе кви са тия такси бе хора
1 път 1 приятел се напи показа му 1.2 отидохме и му зеха кръв без пари в окръжна болница стара загора
само че после реши че ще му покаже много и извика негов приятел а доктора за 40 лева направи работата
1 път 1 приятел се напи показа му 1.2 отидохме и му зеха кръв без пари в окръжна болница стара загора
само че после реши че ще му покаже много и извика негов приятел а доктора за 40 лева направи работата

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Абе всичко си е до дъха при дрегера. Аз понеже си бях купил преди време от Германия дрегер за 300 евро (демек не някой боклук от бензиностанцията) и съм си правил опити. Пия 4-5 бири навън и си се прибирам с такси след 1.5-2 часа, духам и ми дава между 0.00 и 0.30 (няколко пъти съм го правил). Друг път съм пробвал пия една глътка бира и духам, и удря, както каза един колега, 1.10. Демек въпроса ти е дъха. Да не говорим, че след стабилен запой съм се пробвал на сутринта (момента, в който ставаш и викаш "Мамо, земетресение") и съм удрял чак 1,40
Така че, ако сте пили стабиларката преди пробата, ако е минало бая време, въобще и не ходете на проба, че ще ви се разплаче майката. Един приятел от много акъл като беше духнал 2 часа след като пил 0.90 и отиде на кръвна - 1.30 пък, ако искаш!
Иначе за мен най-умното си е - ако караш, не пий...няма да умреш, ако не се направиш да скърцаш, а в противен случай шанса е голям. Или пък, ако има повод и много ви пилят - ударете 1, максимум 2 бири и ще сте капитани

Иначе за мен най-умното си е - ако караш, не пий...няма да умреш, ако не се направиш да скърцаш, а в противен случай шанса е голям. Или пък, ако има повод и много ви пилят - ударете 1, максимум 2 бири и ще сте капитани

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
аз съм почнал да си правя гавра с тия просяци, като те спре мисли само как някой лев да вземе!
Миналата седмица за първи път ми се случи в живота полицаи да бягат от мене, вместо аз от тях
, ама съм тегав като ми се спи след дискотека в 4 сутринта и се заяждат с мене. След разправии и караници с двамата малоумници (караха зад мен и твърдяха че съм минал на червено, а аз минах на жълто), единия вика:
"На този светофар тръгвайки от предишния на зелено, няма как да му хванеш зеленото, винаги те спира"
Аз му казах че е в жестока грешка и мога да му докажа. След още малко разправии и след като единия ме заплаши с шамар (веднага осъзна грешката си) хванахме бас че мога да мина на зелено на въпросния светофар (без оглед на скороста) тръгвайки на зелено от предишния, като баса беше на по бира (не искаха на по 50 лв
). След като се уговорихме тръгнахме да се връщаме към въпросния светофар (те в патрулката след мене, аз отпред с мойта кола) и няколко преки преди преди светофара мишките се мушнаха с патрулката в една пряка и изчезнаха между блоковете.
Сега съм се сетил нов начин да им вдигам нервите:
"Пил ли сте?"
"Само две малки г-н полицай"
"Елате да ви провериме"
бум 0,00 на дрегера (аз естествено не съм близвал)
При първа възможност ше го разиграя тоя сценарий
Миналата седмица за първи път ми се случи в живота полицаи да бягат от мене, вместо аз от тях

"На този светофар тръгвайки от предишния на зелено, няма как да му хванеш зеленото, винаги те спира"
Аз му казах че е в жестока грешка и мога да му докажа. След още малко разправии и след като единия ме заплаши с шамар (веднага осъзна грешката си) хванахме бас че мога да мина на зелено на въпросния светофар (без оглед на скороста) тръгвайки на зелено от предишния, като баса беше на по бира (не искаха на по 50 лв

Сега съм се сетил нов начин да им вдигам нервите:
"Пил ли сте?"
"Елате да ви провериме"

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
ivo098 написа:Сега съм се сетил нов начин да им вдигам нервите:
"Пил ли сте?"
"Елате да ви провериме"
Хех, това на един приятел си му е редовен номер, само че:
- Пил ли сте?
- Да.
- Елате да проверим.
Следва 0.0 на дрегера.
- Нали казахте, че сте пил?
- Ами да, пил съм 2 фанти и 1 кафе, вие не сте ме питали КАКВО съм пил...

И за да има и нещо по темата:
Хора, недейте да карате, когато сте пили, не си заслужава риска.
Ако толкова ви се пие, ползвайте такси или пийте 1 бира максимум.

49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4