Взеха ми 4 левчета

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 22 Окт 2008, 11:16

Мъка, мъка, мъка.....ах, как ме хваща яд.....
Като дойде време да се плаща все ми е неудобно 10 лв да дам....незнам случвало ли се е с 10-ка да мина, все да не ги обидя или нещо по-лошо да стане се засилвам с 20-ката (че и без друго съм дърво като дойде време пари да предлагам), а те и на 4лв били съгласни.....леле, колко съм се прецакала досега :bcry:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 22 Окт 2008, 11:23

MobbDeep написа:
VT5602AK написа:преди време бутнах един долар на една кука на магистралата и куката се изкефи 4е е зелено и веднага го прибра да не види колегата му и ме пусна :mhihi:
Обади като си подарил оня гъзарски фенер! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ами като нещат пари страх ги е да не са белязани в 3 през ноща на магистралата к'во прайме :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 328i Е46 '99

Мнение от arabian » 22 Окт 2008, 12:58

blackgod написа:Една вечер преди години, се прибирах от работа към 1:00 нощеска.
Пускам се от Красно село към Овча купел ( софиянци ще се ориентират), и на кръстовището на електрокарния завод спирам
за ляв завой. Този светофар нощно време ...........
........-Ей ти рестото, и ай бегай оттука- и ми бута некви пари в ръката...
Качих се колата и на старта извадих душичката на ладичката, ама с такова въртене на гуми тръгнах на песъчливото, че сигурно
още имат песък у джобите.
Като се прибрах, видех, че ми е върнал 4лв, ама айде халал да са му.

Оттогава пари на полицаи не давам!

Абе, брато, ми той ти е върнал тия 4лв дето е взел от колегата Chochko
:mhihi:
Усмихвайте се широко пред камерите на КАТ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 22 Окт 2008, 14:46

arabian написа:
blackgod написа:Една вечер преди години, се прибирах от работа към 1:00 нощеска.
Пускам се от Красно село към Овча купел ( софиянци ще се ориентират), и на кръстовището на електрокарния завод спирам
за ляв завой. Този светофар нощно време ...........
........-Ей ти рестото, и ай бегай оттука- и ми бута некви пари в ръката...
Качих се колата и на старта извадих душичката на ладичката, ама с такова въртене на гуми тръгнах на песъчливото, че сигурно
още имат песък у джобите.
Като се прибрах, видех, че ми е върнал 4лв, ама айде халал да са му.

Оттогава пари на полицаи не давам!

Абе, брато, ми той ти е върнал тия 4лв дето е взел от колегата Chochko
:mhihi:

Баси, много си наблюдателен, не бих се сетил :mhihi:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 22 Окт 2008, 19:00

Мишел написа:Мъка, мъка, мъка.....ах, как ме хваща яд.....
Като дойде време да се плаща все ми е неудобно 10 лв да дам....незнам случвало ли се е с 10-ка да мина, все да не ги обидя или нещо по-лошо да стане се засилвам с 20-ката (че и без друго съм дърво като дойде време пари да предлагам), а те и на 4лв били съгласни.....леле, колко съм се прецакала досега :bcry:

Будала! ;) Мъжете с 4 лв. минават, а ти няма да минеш с усмивка и невинен поглед...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Окт 2008, 20:17

Мен преди години като карах един Кадет и на летището съм се заврял в тревата, че нема пари за паркинг идва един и нещо зе да ме спича. И вика ае дай нещо от сърце и няма да пишем. Аз вадя квото имам 2лв на цяло и 1лв книжни.. Оня гледа такъв и вика- е няма ли поне 5.. 3лв са мноо малко. И аз му викам- ми немам само тия са ми ама 2-та лв немоа да ти ги дам, че нема ко да ям като се прибера са в офиса, за сандвич са ми :roll: Та така мина оня с 1лв, не знам ка не го беше грях да го вземе :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 22 Окт 2008, 20:23

Vlados написа:

Будала! ;) Мъжете с 4 лв. минават, а ти няма да минеш с усмивка и невинен поглед...

е от такива като тебе ,колежке се дигнаха цените на подкупите....!!!! земете се стегнете малко-смятай ги така: кат ому дадеш 5лв или макс 10лв ,неска ше спре 50 балъка като тебе х10=500лв ,делено на две=250лв на калпак надница ,отчитане пред началника -50лв до 100 и чисто 100-150 лв надница на ден.....+заплатата!!! аре по-полека с подкупите де....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 22 Окт 2008, 21:23

Vlados написа:

Хахаха, е с толкова минавам когато не опре до пари въпроса....ама някой път не искат да ме гледат и да си говорим!!!! :evil: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 23 Окт 2008, 0:25

Редник в полицията. Шести месец младока работи усърдно и пази реда и спокойствието на гражданите! Един ден, го вика началника му!
-Иванов, с вас имаме сериозен проблем!
-Какъв господин началник? - попитал учудено младока
-Иванов, шести месец не сте идвал да си вземете заплатата!
-Ама господин началник! И заплата ли давате тука! Иии ебаси якото!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 23 Окт 2008, 10:34

От Кат заявиха че на белите кошове ще имат нови номера и те ще са

Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 23 Окт 2008, 12:33

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :help: Няма да се оправим ей !!!!!
///M
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 23 Окт 2008, 13:21

Абе вие хубаво се забавлявате ама едно приятелче наби шепа сребро на капака на патрулката и вика "Те това са ми парите" .. ахахахахах

Историята продължава .. "Да си прибираш стотинките и да ми се махаш от тука!" ахахаха
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 23 Окт 2008, 14:42

Vlados написа:
Мишел написа:....леле, колко съм се прецакала досега :bcry:

Къв невинен поглед бре? Май не го докарвам нещо ...Преди месец, първо спиране от Куки, Драган Ценков, десен завой на Г.М.Димитров, след висене 18+ минути / знаете какво е задръстването там/, светофара пуска по три коли, и аз хоп уш на жълто, ма... май червено е било и ОПааа :evil: Залостили се там, знаят, че всяка трета кола минава така и ... документие, вада, аз давам, ма бесна, щот бързам и ме чакат, пък и тоя си му личеше от сто километра че за пари е застанал... Та хич не го извадих милия невинен поглед... Знаете ли как минахте, викам, знам... и ходи, бави се нещо, мота се, идва, ми ше пишеме акт, викам, айде пишете де! Две коли беха, явно бланки немаха за Акта :mhihi: , та едната пална и ходи некъде и се върна, висене... а аз вече съвсем вада поглед :twisted: ма хич не ми минава мисълта пари да давам, ареее, тия вече са събрали тука една средна заплата, 1-ви мина! Не се плаща! И тоя идва и : Ще дойдете ли до колата, викам щооо? Ми да подпишете Акта, викам, така през прозореца не може ли :mhihi: :mhihi: И той, елате моля ви до колата! Айде щом се помоли 8) И взе да ми обяснява, няма да си претеснямате, след 1 месец в Кат, глоба 50 лева и 7 точки. Викам да ви изглеждам притеснена? ОК, айде да давам автограф и да си хода! Е, още не съм ходила до КАТ, а вече... хахахах, вида ли зелено да свети повече от 30 сек... бием спирачки. Дали ше минем вече на жълто, а? И дали следващия път няма да се постарая със усмивката и поглед непорочен : Ооо, така ли? Не съм видяла, счупих си очилата вчера...детето е болно, много бързам и други номера от Цирка ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikavashnika » 23 Окт 2008, 15:35

Apassionata написа:
Vlados написа:
Мишел написа:....леле, колко съм се прецакала досега :bcry:

Къв невинен поглед бре? Май не го докарвам нещо ...Преди месец, първо спиране от Куки, Драган Ценков, десен завой на Г.М.Димитров, след висене 18+ минути / знаете какво е задръстването там/, светофара пуска по три коли, и аз хоп уш на жълто, ма... май червено е било и ОПааа :evil: Залостили се там, знаят, че всяка трета кола минава така и ... документие, вада, аз давам, ма бесна, щот бързам и ме чакат, пък и тоя си му личеше от сто километра че за пари е застанал... Та хич не го извадих милия невинен поглед... Знаете ли как минахте, викам, знам... и ходи, бави се нещо, мота се, идва, ми ше пишеме акт, викам, айде пишете де! Две коли беха, явно бланки немаха за Акта :mhihi: , та едната пална и ходи некъде и се върна, висене... а аз вече съвсем вада поглед :twisted: ма хич не ми минава мисълта пари да давам, ареее, тия вече са събрали тука една средна заплата, 1-ви мина! Не се плаща! И тоя идва и : Ще дойдете ли до колата, викам щооо? Ми да подпишете Акта, викам, така през прозореца не може ли :mhihi: :mhihi: И той, елате моля ви до колата! Айде щом се помоли 8) И взе да ми обяснява, няма да си претеснямате, след 1 месец в Кат, глоба 50 лева и 7 точки. Викам да ви изглеждам притеснена? ОК, айде да давам автограф и да си хода! Е, още не съм ходила до КАТ, а вече... хахахах, вида ли зелено да свети повече от 30 сек... бием спирачки. Дали ше минем вече на жълто, а? И дали следващия път няма да се постарая със усмивката и поглед непорочен : Ооо, така ли? Не съм видяла, счупих си очилата вчера...детето е болно, много бързам и други номера от Цирка ;)

И мен са ме спирали точно на същото място по същата процедура. Минах на жълто последна кола на светофара. Без талон и с изтекъл акт :mhihi: Единият полицай взе да ми обяснява как трябва да се кара и т.н., поспорихме малко по въпросите за правилника на движението :) Лафихме лафихме оня ми даде документите, тупна ме по гърба и ми вика айде и другият път да внимаваш! Аз гледам ей така :shock: , викам си на акъла бахмааму кво става тоя толкова завоалирано ли иска пари че и аз не разбрах?!? Взех си документите и си тръгнах :) Само си загубих 10 минути

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 23 Окт 2008, 16:27

Подобна случка на горните две, само че се случва между Ракова болница и Техническия .. те там си висят в първата пресечка след спирката на 280 и 88. Случката става преди година и нещо, точно след като почнаха ремонта на кръстовището и преди да преместят светофара. Свечерява се .. не е съвсем тъмно, но всички коли вече на фарове .. и карам след един пич ама на 5 метра зад него .. почти броня в броня .. и той минава на светофара на Ракова ... и аз след него. 2 секунди след това братчед ми, който седи до мен вика:

- Абе, ти защо мина на червено?
- Изобщо не съм видял какво свети.

И в следващия момент синия приятел с палката хранителка се размаха. Спирам .. Той гледа стикера за ГО, гледа ми докуметите и нали талона си ми седи 27 точки и синия ми вика:

- Гледам, че са ви взимали точки.
- Не. То това е, защото не съм си сменял талона. Нарушения нямам. Примерен шофьор съм.

И той:

- А знаете ли какво нарушение направихте?
- Ами да. Минах на червено, но изобщо не съм видял светофара. Ей тука братовчед ми ми каза, че съм минал на червено.

В тоя момент куката се навежда, поглежда вътре братчеда и вика:

- Виждам, че си разбрано момче. Карай по-внимателно и .. и да слушаш братовчед си.

Аз кимам одобрително .. Мерси, мерси и лека вечер ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории