голф 2
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Аз като всеки БМВ ентусиаст обичам да спирам да помагам на хора закъсали с колата си независимо каква марка е тя. Така и снощи прибирам си се с приятелката ми от Планета пайнера в Пловдив към Калояново и по едно време гледам в далечината аварийни. Приближавам аз и гледам една нова форд фиестичка спряла на банкета с аварийни. Спирам аз да попитам дали мога с нещо да помогна и какво да видя.В колата на задната седалка влюбена двойка се отдават на удоволствия! Много скунфузна стана ситуацията ама им се извиних на двойката и си трагнах.
Да искаш да помогнеш , а то какво стане, прекъснах им работата.
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
VarVariN написа:Аз като всеки БМВ ентусиаст обичам да спирам да помагам на хора закъсали с колата си независимо каква марка е тя. Така и снощи прибирам си се с приятелката ми от Планета пайнера в Пловдив към Калояново и по едно време гледам в далечината аварийни. Приближавам аз и гледам една нова форд фиестичка спряла на банкета с аварийни. Спирам аз да попитам дали мога с нещо да помогна и какво да видя.В колата на задната седалка влюбена двойка се отдават на удоволствия! Много скунфузна стана ситуацията ама им се извиних на двойката и си трагнах.
Е то и аз аз се бях отдал на плътски удоволствия оня ден с гаджето в Панчарево на брега на езерото в голфа, докато не дойде някво Е36, повъртя се, повъртя се, явно и той за същото се беше отбил с някоя мадама. Ама си отиде де, то и сеир не му направихме щото мойта си пъшкаше яко и джамовете бяха потни, та нищо се не видеше

---
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
theraven_nz написа:VarVariN написа:Аз като всеки БМВ ентусиаст обичам да спирам да помагам на хора закъсали с колата си независимо каква марка е тя. Така и снощи прибирам си се с приятелката ми от Планета пайнера в Пловдив към Калояново и по едно време гледам в далечината аварийни. Приближавам аз и гледам една нова форд фиестичка спряла на банкета с аварийни. Спирам аз да попитам дали мога с нещо да помогна и какво да видя.В колата на задната седалка влюбена двойка се отдават на удоволствия! Много скунфузна стана ситуацията ама им се извиних на двойката и си трагнах.
Е то и аз аз се бях отдал на плътски удоволствия оня ден с гаджето в Панчарево на брега на езерото в голфа, докато не дойде някво Е36, повъртя се, повъртя се, явно и той за същото се беше отбил с някоя мадама. Ама си отиде де, то и сеир не му направихме щото мойта си пъшкаше яко и джамовете бяха потни, та нищо се не видешеАма прояви разбиране колегата, отиде да си оте*е другаде
Евала... за такива работи да се засичаме голфовете и БМВ-тата, не по кръстовищата

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
VarVariN написа:пирам аз да попитам дали мога с нещо да помогна и какво да видя.В колата на задната седалка влюбена двойка се отдават на удоволствия! Много скунфузна стана ситуацията ама им се извиних на двойката и си трагнах.

Винаги можеш да помогнеш, да знаеш

- borislav
- младши ентусиаст
-
mastorpetko написа:VarVariN написа:пирам аз да попитам дали мога с нещо да помогна и какво да видя.В колата на задната седалка влюбена двойка се отдават на удоволствия! Много скунфузна стана ситуацията ама им се извиних на двойката и си трагнах.
![]()
![]()
![]()
Винаги можеш да помогнеш, да знаеш
не е смешно понякога хората закъсват

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3