Случка с мотора
Модератори: mitaka7, Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Ще видите вие като изкара той (S 70/3) 4 секундния драгстер по софийските улици
Нема да има патрулки, нема да има матори, само той ще е
Естествено няма да има нужда от каска щото на него Бог му е навигатор 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Ба тва истина ли е или се бъзика, бива ли да си толкооо прозт, направо не ми го побират главите, да карш тоа кенеф през ноща, без фар, на път със завои, без книжка (което е най-малкия проблем, те курсовете и без тва учат само на знаци и предимства - т.е. точно това което вие не зачитате) - и накрая полицаите били ПЕДЕРАСИ, ми кажи се как се казваш и от кое сЕло си да намерим неква връзка с теа ПЕДЕРАСИ и да видиш после ка ште търтат на задна на капака на патрулката. Дали ша си па толкоооо отворен.
а аз не вярвам в бог и не ме е старх да умра докато сам в бимера..хванал сам се на това хоро и го играя до краи.манията ми е до краен предел и както казвам не ме е страх да умра в колата си..като цяло сам разли4на порода спрямо останалите..а това за драгстера не бих го карал по софииските улици защото целта не ми е показност ако беше до сега да сьм натирил носовете на вси4ки в божурище и другите места кьдето се сбират творенията на безсмьртните...а не разбирам защо куките се мешат в живота ми...леле щял сьм да утрепам някои като гледам статистиката те правят пове4е убииства от нормалните хора...този форум заприли4а на пенсионерски клуб..не караи бьрзо...кат видиш куки сам тьр4и при тях и си показваи глупавите картон4ета не караи пове4е от 2500 рпм...сменяи гуми на сека седмица щото да не утрепеш някои...искам последно да кажа и спирам...не колата се ка4ва на тротоарите пешеходците слизат на улицата и те да му мислят имат си зона за движение..се едно да брькна в контакта и да сьдя НЕК след това.. 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
S 70/3 написа:а аз не вярвам в бог и не ме е старх да умра докато сам в бимера..хванал сам се на това хоро и го играя до краи.манията ми е до краен предел и както казвам не ме е страх да умра в колата си..като цяло сам разли4на порода спрямо останалите..а това за драгстера не бих го карал по софииските улици защото целта не ми е показност ако беше до сега да сьм натирил носовете на вси4ки в божурище и другите места кьдето се сбират творенията на безсмьртните...а не разбирам защо куките се мешат в живота ми...леле щял сьм да утрепам някои като гледам статистиката те правят пове4е убииства от нормалните хора...този форум заприли4а на пенсионерски клуб..не караи бьрзо...кат видиш куки сам тьр4и при тях и си показваи глупавите картон4ета не караи пове4е от 2500 рпм...сменяи гуми на сека седмица щото да не утрепеш някои...искам последно да кажа и спирам...не колата се ка4ва на тротоарите пешеходците слизат на улицата и те да му мислят имат си зона за движение..се едно да брькна в контакта и да сьдя НЕК след това..
бате,ти си бог!аз вярвам в тебе....
- spacepl
- старши ентусиаст
-
Мъ аз ено нещо ни моа разбера: За ко ни и тоз праилник за движение по улцити изобщу - нии нал си знаим къ да карами, коит низнаи да са упрая. Моиш - караш, нимоиш - пак караш, тва и. Ша са знимааами сиа разни картончита да вадим от тук и от там. Ай сиктир от тука с тва зилено млеко.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
S 70/3 написа:а аз не вярвам в бог и не ме е старх да умра докато сам в бимера..хванал сам се на това хоро и го играя до краи.манията ми е до краен предел и както казвам не ме е страх да умра в колата си..като цяло сам разли4на порода спрямо останалите..а това за драгстера не бих го карал по софииските улици защото целта не ми е показност ако беше до сега да сьм натирил носовете на вси4ки в божурище и другите места кьдето се сбират творенията на безсмьртните...а не разбирам защо куките се мешат в живота ми...леле щял сьм да утрепам някои като гледам статистиката те правят пове4е убииства от нормалните хора...този форум заприли4а на пенсионерски клуб..не караи бьрзо...кат видиш куки сам тьр4и при тях и си показваи глупавите картон4ета не караи пове4е от 2500 рпм...сменяи гуми на сека седмица щото да не утрепеш някои...искам последно да кажа и спирам...не колата се ка4ва на тротоарите пешеходците слизат на улицата и те да му мислят имат си зона за движение..се едно да брькна в контакта и да сьдя НЕК след това..
Бате,ти друсаш ли се?!Кажи честно

Ебаси хората са се навъдили

ам аз по4ти никои не ка4вам в бимера си ..тои затова е с 2 врати все пак не сам реис...тои си е само за мен няма нито жена нито приятелка и не искам да имам щото няма смисьл..а сьдбата не я знам може да ме бласне влак на прелез може камион..но не ме е страх да умра даже си предизвиквам садбата ама до сега виждате резултата....пиша зна4и сам тук...а $$ за дрога не давам имам си една такава с 3 букви4ки 

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
S 70/3 написа:ам аз по4ти никои не ка4вам в бимера си ..тои затова е с 2 врати все пак не сам реис...тои си е само за мен няма нито жена нито приятелка и не искам да имам щото няма смисьл..а сьдбата не я знам може да ме бласне влак на прелез може камион..но не ме е страх да умра даже си предизвиквам садбата ама до сега виждате резултата....пиша зна4и сам тук...а $$ за дрога не давам имам си една такава с 3 букви4ки
Евалата, Меееннн, влюбена съм в тебе! Па не треба и в "бимера" да ме качваш, аз си иам моя

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Ей пациент след пациент. Незнам с какво привличаме лудите

S 70/3
кандидат ентусиаст
Пуснато на: 24 Авг 2008, 13:16 Заглавие: аз карам на метан ве4е 320000км и е супер
колата която карам е опел астра на метан е само 4е не е инжекционова система вьрви супер хар4енето не го коментирам 4е е срамно 17лв 250 км градско.мои сьвет сложи си инжекция и разлика няма да усетиш спрямо бензина..а ако можеш да си позволиш и бутилка от карбонови влакна а не стоманена си направил перфектната комбинация.
Василе ,Василе бегай да си караш таксито и не пиши глупости по форумите.
Иначе не му се сърдете на момчето,сигурно като е писал тук е бил
S 70/3
кандидат ентусиаст
Пуснато на: 01 Сеп 2008, 12:14 Заглавие:
ужас ,,ужас ....нека ни е за урок..
да не се самозабравяме...аз като гледам кво става ми идва да зема щаига с камьни и да хвьрлям по колите дето се праят на 2,5...не сме сами на пьтя...има писти изоставени пьтища гонете се там
кандидат ентусиаст
Пуснато на: 24 Авг 2008, 13:16 Заглавие: аз карам на метан ве4е 320000км и е супер
колата която карам е опел астра на метан е само 4е не е инжекционова система вьрви супер хар4енето не го коментирам 4е е срамно 17лв 250 км градско.мои сьвет сложи си инжекция и разлика няма да усетиш спрямо бензина..а ако можеш да си позволиш и бутилка от карбонови влакна а не стоманена си направил перфектната комбинация.

Василе ,Василе бегай да си караш таксито и не пиши глупости по форумите.

Иначе не му се сърдете на момчето,сигурно като е писал тук е бил

S 70/3
кандидат ентусиаст
Пуснато на: 01 Сеп 2008, 12:14 Заглавие:
ужас ,,ужас ....нека ни е за урок..
да не се самозабравяме...аз като гледам кво става ми идва да зема щаига с камьни и да хвьрлям по колите дето се праят на 2,5...не сме сами на пьтя...има писти изоставени пьтища гонете се там

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Май не са ти подновили жълтата книжка, а?

Или по-скоро си успял да избягаш от някое специализирано заведение за психопати...
Думи нямам просто, за хора като теб.

Извинявам се на колегите за офтопика, ама такива индивиди не трябва да са сред хората според мен. Важи също и за автора на тази тема.
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4