За първи път зад волана на 320и
Модератори: mitaka7, Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kregec, балгодаря за изчерпателния отговор.
По въпроса за возията и управлението, ами хората затова са измислили класовете при автомобилите.
Ако си карал например Рено Клио и си си натъртил задника, нали не очакваш, че нещата ще стоят по същия начин и при Рено Лагуна?
Сравнението може да бъде и между "тройка" и "седмица" на BMW.
"Тройката" на Е36 например, вози доста твърдичко, макар и не чак толкова, колкото алфата, която карам в момента - там положението е направо трагично.
Всъщност, това за возията е доста имагинерно понятие, предполагам, че ако ни бяха читави пътищата, нямаше да има почти никакво значение.
За издръжливостта е доста трудно да се обобщава, защото всичко пак опира до много фактори.
Ей на, аз например съм имал 2 френски коли (Ситроен BX дизел и Пежо 405), като и двете бяха супер безпроблемни, особено ситроена, хем е уж със "слабото" хидравлично окачване. Колата я продадох преди 5-6 години на близо 400 хиляди километра и досега чат-пат срещам новия й собственик, който продължава да си я кара без проблеми. Забележете, става въпрос за кола, набор 1983.
В същият период, докато аз си карах французойките, баща ми търкаляше една Омега, която беше взета почти нова (1.5 години), която не спря да се скапва, ама във всички направления - двигател, електроника, окачване, абе каквото имаше за чупене, се счупи.
Сега, ще кажете, че е така 'щото е Опел, ама имам познати, които са имали такива дертове и с Мерцедес, и с БМВ, и с Ауди и т.н.
Май стана дълго, но с две думи - карайте това, което ви кефи, но не плюйте другите марки. И те правят хубави автомобили.

По въпроса за возията и управлението, ами хората затова са измислили класовете при автомобилите.

Ако си карал например Рено Клио и си си натъртил задника, нали не очакваш, че нещата ще стоят по същия начин и при Рено Лагуна?

Сравнението може да бъде и между "тройка" и "седмица" на BMW.
"Тройката" на Е36 например, вози доста твърдичко, макар и не чак толкова, колкото алфата, която карам в момента - там положението е направо трагично.

Всъщност, това за возията е доста имагинерно понятие, предполагам, че ако ни бяха читави пътищата, нямаше да има почти никакво значение.

За издръжливостта е доста трудно да се обобщава, защото всичко пак опира до много фактори.
Ей на, аз например съм имал 2 френски коли (Ситроен BX дизел и Пежо 405), като и двете бяха супер безпроблемни, особено ситроена, хем е уж със "слабото" хидравлично окачване. Колата я продадох преди 5-6 години на близо 400 хиляди километра и досега чат-пат срещам новия й собственик, който продължава да си я кара без проблеми. Забележете, става въпрос за кола, набор 1983.

В същият период, докато аз си карах французойките, баща ми търкаляше една Омега, която беше взета почти нова (1.5 години), която не спря да се скапва, ама във всички направления - двигател, електроника, окачване, абе каквото имаше за чупене, се счупи.

Сега, ще кажете, че е така 'щото е Опел, ама имам познати, които са имали такива дертове и с Мерцедес, и с БМВ, и с Ауди и т.н.

Май стана дълго, но с две думи - карайте това, което ви кефи, но не плюйте другите марки. И те правят хубави автомобили.

Абе така е, никой не искаше да се караме или да спорим, различни класове, различни марки за различни пари обуславят различно задоволство и ядове.
Просто малко така на мен лично ми се стори, че по-рязко се изказа в началото "Не разбирам какво толкова ви харесва...", та затова реагирах...не за конкр.модел че защитаваме, а просто като цяло еуфорията от автомобила
Хайде ,
Просто малко така на мен лично ми се стори, че по-рязко се изказа в началото "Не разбирам какво толкова ви харесва...", та затова реагирах...не за конкр.модел че защитаваме, а просто като цяло еуфорията от автомобила

Хайде ,

Мишел написа:Просто малко така на мен лично ми се стори, че по-рязко се изказа в началото "Не разбирам какво толкова ви харесва..."
Аааа, такова нещо не съм казвал, казах, че ако тази кола предизвиква толкова силни емоции у вас, ако се качите на "истински звяр", сигурно до оргазъм ще стигнете.

Е, не точно, но поне първата част. Втората беше пожелание да се качите на такъв звяр.

П.П.
Наздраве!

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Аиде на
и от мен и Fear баце си прав за пътищата, така че всеки кара каквото му харесва. Айде пак със здраве 

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
gecko написа:Колега Pitbull_Germany добре това за 320-ките и за новите модели ли ще се отнася ?
Новата 20-ка е друга бира...но пак не мога да я свържа със спортен автомобил от нисък клас (висок клас разбирай минимум 300+ коне). Това си е лично мое мнение! За мен например новата 320-ка е много приятна за каране и удобна кола, която има спортен характер, НО само заради задното. Да седнеш сега да ми обясняваш, че е егати чудовището...просто не ми се връзва на мен! За мен спортен автомобил като спортен автомобил е М-серията, а при е92 и 335!
Айде със здраве и по-малко нерви

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Абе колега Fear,ти ебаси...... ПИЧА бе човече
Е такива хора като теб ми пълнят душата
Идваш в нашия форум,пускаш мнение което ме засяга лично щото карам Е36
и накрая така го отстояваш,че заслужаваш уважението ми
.Когато ви хакнаха Алфа форума Всички твои колеги ,които писаха ми се сториха точни хора!!!Явно и феновете на може би единствената италиянска марка атомобили със спортен дух (като изключим Ламборгини,Ферари и Мезарати) също усещат магията БМВ!!!
Радвам се че има коректни хора като вас ,който не са във форума само да се заяждат и дразнят сектантите тук!!!!
ЕВАЛА БАТЕ

Радвам се че има коректни хора като вас ,който не са във форума само да се заяждат и дразнят сектантите тук!!!!

ЕВАЛА БАТЕ

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
аз карам 420 килограмова картонена кола с 26 немски коня отпреде, с окачване макферсон, разбработена преди повече от 40 години нисък разход .. почти никви разходи по поддръжката наказвам дачиа логан зазки и некой жигулита , возията е мн доволна ако сте се качвали в уаз заз или квото и да било руско ще ме разберете и цената на един такъв мъник с характер не надвишава 350 400 лв най-добрите екземпляри....
plradev написа:Абе колега Fear,ти ебаси...... ПИЧА бе човечеЕ такива хора като теб ми пълнят душата
Идваш в нашия форум,пускаш мнение което ме засяга лично щото карам Е36
и накрая така го отстояваш,че заслужаваш уважението ми
.Когато ви хакнаха Алфа форума Всички твои колеги ,които писаха ми се сториха точни хора!!!Явно и феновете на може би единствената италиянска марка атомобили със спортен дух (като изключим Ламборгини,Ферари и Мезарати) също усещат магията БМВ!!!
Радвам се че има коректни хора като вас ,който не са във форума само да се заяждат и дразнят сектантите тук!!!!![]()
ЕВАЛА БАТЕ
Благодаря, знаех си, че накрая всичко ще свърши добре.

Уважението е взаимно.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Fear написа:
А такаааа, дойдохме ли си на думата?!!! Айде ще забравим дружно как ти лекичко пооплю 230-ките в началото... Или поне я изкара супер невзрачна, обикновена и кво беше "Нито управлението й е толкова прецизно, нито върви кой знае колко, а тази уж е чипосана. "
Айде наздраве и от мен, и ще дадеш едно кръгче с Алфата, обещал си

Apassionata написа:Fear написа:
А такаааа, дойдохме ли си на думата?!!! Айде ще забравим дружно как ти лекичко пооплю 230-ките в началото... Или поне я изкара супер невзрачна, обикновена и кво беше "Нито управлението й е толкова прецизно, нито върви кой знае колко, а тази уж е чипосана. "
Мераклийка съм да видя какво е това животно 230-ка

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Мишел написа:
Мераклийка съм да видя какво е това животно 230-ка![]()
![]()
Чейндж дъ плейс, плийз

Пък може да е неква нова 2-ра серия, знаеш ли? То май само такава няма по ред на номерата

Последна промяна Apassionata на 12 Сеп 2008, 15:36, променена общо 1 път
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Мишел написа:Мераклийка съм да видя какво е това животно 230-ка![]()
![]()
1-ца туринг с 13 литров v16 поставен отзад да тежи на гумите, че много повер има в тая кола.
Това в кръга на шегата
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
Apassionata написа:Fear написа:
Стига де, нищо никога не оплювам. В случая изказвах лично мнение, базирано на това, че съм карал/возил се и на други автомобили, някои от които превъзхождат Е36 320i по всички показатели. Това си е нормално де, в морето винаги има по-голяма риба или както там беше поговорката.

Все пак благодаря, че сте склонни да забравите "прегрешението" ми, че съм се изказал негативно за модел на BMW.

66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5