Страх и адреналин във Велико Търново!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- *BMWocb
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Каквото набара
- Мечтае да кара: БМВтурбо
- Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Transportera написа:*BMWocb написа:скоро броени 4асове и ще прелиташ по улицитеVT5602AK написа:Търновците хич не си поплуваме![]()
![]()
![]()
![]()
Власта е наша там,не е проблем

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
koyota , аз преди няма и месец като бях по Търново един уикенд бях същята гледка като теб
Седяхме на онова заведение с терасата по стръмното изкачване от центъра на града в посока изхода за София с Мартин астерикс и още един колега с ТДС и по едно време роската се зададе на едни страшни метли на спускане по улицата ,които завършиха с директно паркиране до пълен покой от дрифт на паркинга при колите
За компакта и за уменията на този човек каквото и да се каже ще е малко
колата страшно силна , чисто и просто на 3 К мин-1 сцепление няма а на Роската не му трепна нищо
Минахме на завоя при МОЛ-а ,лелелелелеле
неописуемо е чувството да подкараш колата настрани и тя да се засилва с вратите от 60 до 100 км/ч лелелеле
Ей чак такова чувство не бях изпитвал
минахме и на Пишмонца ,беше пълно с хора и баш не ставаше за дране ,но го признах този квартал - такова трасе няма никъде в България
Георги Пенчев

За компакта и за уменията на този човек каквото и да се каже ще е малко

Минахме на завоя при МОЛ-а ,лелелелелеле

Георги Пенчев
- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
Търново е града
Една година учих там...няма такъв град,такива хора и такива БМВ-та
Много БМВ-та,много нещо... 

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Psyxodelia написа:Търново е градаЕдна година учих там...няма такъв град,такива хора и такива БМВ-та
Много БМВ-та,много нещо...
Търново градът на BMW-тата
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- *BMWocb
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Каквото набара
- Мечтае да кара: БМВтурбо
- Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!
- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
!
*BMWocb написа:също така и наможеби дори и на наи гадните
и естествено ги поздравявам с ето тоя приятел
![]()
![]()
![]()
Стига ве колеги, имайте уважение към органите на реда, те просто си вършат работата и не са ни виновни, че сме превърнали улиците на града в дрифт писти. В интерес на истината и от тях има такива които са свестни и са склонни да направят компромис, стига да не се държиш нагло с тях когато те спрат. Аз примерно зимата имах случай в който един полицай ми помогна, бях се поолял със скоростта при дрифт на заледен участък и се бях забил в една пряспа извън пътя в покрайнините на града, на колата нищо и нямаше, но задните гуми просто останаха във въздуха, а там нямаше и обхват. Никой не спира да ми помогне, щот после няма да може да тръгне в баира. В един момент спира някакво Audi 80 Quatro, и от вътре излиза човек, чиято физиономия ми е позната, но не мога точно да се сетя от къде, казах си нормално, малък град, все някъде сме се засичали. Закачи ме с въже което носеше в багажника си (явно не му е за пръв път да помага на закъсали) и ме извади като чесън. На тръгване му благодарих, а той ми вика "и да видиш, че ние не само пишем актове".
Тогава се сетих, че именно този човек, който сега беше цивилен е полицай и самият той ме е пускал на няколко пъти, все с последни предупреждения

- Transportera
- старши ентусиаст
-
Напално съм сагласен с колегата YOKOHAMA че има съвестни полицай,точно еи такъв полицаи ме остави със книжка преди няколко дена!не стига че бях с 50км превишена ами изпреварвах и в забранен очастък,но полицая беше се оказа много човечен и ме пусна!Така че не забравяите че има и точни ченгета макар те да са много малко! 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Мдаа,колкото и да са некорумпирани куките там(или поне като видят Соф.№)веднъж ме пуснаха от добро желание,бях с превишена скорост на спускането към детелината,от към Варна!То бяха молби,лигавения,накрая им казах,че ще ставам Търновски зет и тоя се ухили и ми вика:"Тук са най-хубавите жени,нали....!?"
Ама съм имал и случай,че за едни включени халогени се правих на артист половин час д..а,написаха ми акт и после го скъсаха,че май вдигнаха кръвното...!

Ама съм имал и случай,че за едни включени халогени се правих на артист половин час д..а,написаха ми акт и после го скъсаха,че май вдигнаха кръвното...!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
titto написа:Мдаа,колкото и да са некорумпирани куките там(или поне като видят Соф.№)веднъж ме пуснаха от добро желание,бях с превишена скорост на спускането към детелината,от към Варна!То бяха молби,лигавения,накрая им казах,че ще ставам Търновски зет и тоя се ухили и ми вика:"Тук са най-хубавите жени,нали....!?"![]()
Ама съм имал и случай,че за едни включени халогени се правих на артист половин час д..а,написаха ми акт и после го скъсаха,че май вдигнаха кръвното...!![]()
По принцип така се разминаваш с глоба и се сприятеляваш с куките....
На мен така беше с халогенните...просто се интересуват кой си какъв си и т.н. като те харесат само ги черпиш с корупция и всички са усмихнати!

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
71 мнения