Ще ми реже гумите а???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Не всичко се оправя с бой..аре и вие.Ще ме засече някой и ще слезна и ще го пребия тъпо е..Имаше една случка с един приятел както си караше и погледна в огледалото и добре че се изнесе един щеше много яко да го изцепи.Човека се извини отвори джама и каза "Извинявай грешката е моя много съжалявам".Та мисълта ми беше в тоя случай веднага да отваря вратата да се бие ли?!?!?Тъпо е не става така..такива "гъзарчета" ги има навсякъде като слезе такъв пишлигар да ме "бие" му биеш една песница и ще приколенчи.Аз никога не слизам от колата да се саморазправям ако съм направил нещо съвсем човешки ще му се извиня,но никога няма да сляза да го бия.Така според мене е най провилно!!!
Съгласен съм, аз ако направя някоя простотия на пътя, също гледам да се извиня. Грешки правим всички, хора сме.
Ама някакъв, който нито се интересува, на кого е колата, защо е там или каквото и да било, тръгва с ножа към гумите...
Е, заслужава си пердаха според мен.
Просто има хора, с които не можеш да се разбереш човешки и за съжаление стават все повече и повече.
Ама някакъв, който нито се интересува, на кого е колата, защо е там или каквото и да било, тръгва с ножа към гумите...
Е, заслужава си пердаха според мен.
Просто има хора, с които не можеш да се разбереш човешки и за съжаление стават все повече и повече.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
GReddy написа:Не всичко се оправя с бой..аре и вие.Ще ме засече някой и ще слезна и ще го пребия тъпо е..Имаше една случка с един приятел както си караше и погледна в огледалото и добре че се изнесе един щеше много яко да го изцепи.Човека се извини отвори джама и каза "Извинявай грешката е моя много съжалявам".Та мисълта ми беше в тоя случай веднага да отваря вратата да се бие ли?!?!?Тъпо е не става така..такива "гъзарчета" ги има навсякъде като слезе такъв пишлигар да ме "бие" му биеш една песница и ще приколенчи.Аз никога не слизам от колата да се саморазправям ако съм направил нещо съвсем човешки ще му се извиня,но никога няма да сляза да го бия.Така според мене е най провилно!!!
колега прав си.. И аз се извинявам ако направя грешка на пътя.. трябва да има респект.. ама това беше съвсем различно..
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
kronos написа:Колега, аз бях на близо и видях цялата случка. Ама какъв бой му хвърлихте така се изкефих. Аз го познавам тоя, собственик е на отсрещния комплекс, идва даже да ми се оплаква после. Питах го защо го биха, а той каза 4е ти бил направил забележка за това 4е си паркирал жестокия си тунгован баварец точно пред едни стълби от където минават хиляди хора. Така му се пада ще ти прави забележка, не вижда ли че караш тунинговано бмв и има6 право да спира6 на всякъде. Ама много готино бе6е след като го пребихте как тръгнахте зверски и бавареца остави 20 метра гуми.
Браво, само така какво ще се занимава6 с тия простосмъртните селяци.
колега бъркаш се нещо или си свидетел на друга случка.. Тоя е най обикновен работник.. а и не бях там с БМВ-то.. и най-вече БМВ-то не е жесток тунинг а е компот+нафта.. Така че или се бъркаш или е ходил някой друг да бие там после..
За сега това беше.. изторията е The end... аз съм доволен..
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
джибра,ко ста тука бе 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Djibri написа:pavlin_e30 написа:джибра,ко ста тука бе
А
Фолк дивите в подписа ти си ги подредил по азбучен ред

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
Баце сяка вечер почти съм у кранево да ям и пия с едни аверченца.Има ги там такива много тъпанари дето се дразнят от хора дето не са от там и праят мизерии.На единия от приятелите ми му строшиха задния джам на чисто новата хонда акорд вечерта пред тях докато пихме, щото тогава беше няква извънземна кола преди 3 години ей така за ташака.Къв бой стана после, не е истина, ... "ти с пиян човек работа имал ли си.....?"
Ама дано се засечем следващия път там да се понапием, по форумски, пък е..би ги в гъ..за тея дето не ни харесват колите, да си карат техните и да не се бъркат там дето не могат.

Ама дано се засечем следващия път там да се понапием, по форумски, пък е..би ги в гъ..за тея дето не ни харесват колите, да си карат техните и да не се бъркат там дето не могат.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Не си губете времето да пишете глупости, не разбрахте ли 4е тази история е измислена и мом4ето просто избива комплекси. Никой не се е опитвал да му реже гумите, а просто са му направили забележка. Ако наистина бяха му се нахвърлили на въпросния субект, нямаше да може да я напише тази история защото до колкото знам във травматологията не позволяват да се внасят рс-та
Момчето просто ти е казало да не си спира6 трабанта то4но върху стълбите където минават постоянно хора и трябва да заобикалят 30м. Никой не ти е вадил нож или нещо подобно. Като ти прочете темата тоя падна от смях и каза 4е ще те по4ерпи за това че поне сте го оставили жив
Пич, не мога да разбера такова удоволствие ли ти доставя да измисляш истории където главния герой е мутрата-бияч(ти)? Спирай всякакви екшъни и научна фантастика, защото работата отива към психодиспансера

Пич, не мога да разбера такова удоволствие ли ти доставя да измисляш истории където главния герой е мутрата-бияч(ти)? Спирай всякакви екшъни и научна фантастика, защото работата отива към психодиспансера

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .