Случки на пътя
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Случки на пътя
в действията на жените като карат неможе да се търси умисъл до тва съм стигнал 

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Днес се натъкнах на поредния "селянин" качил се на БМВ и смятайки, че е нещо повече от да не казвам какво..
Правя си ляв завой от единствената лента за наляво. Пред мен две таксита. Светва оранжево и таксиката тръгват, и аз след тях. В този момент една Е39-ка от дясно (иначе казано от лентата за направо) тръгва да прави ляв. Включваме се на булевард, който е с две ленти и дефакто тоя не ме бърка като си мисля, че ще си завие в дясна лента. Да, ама не
тръгва нашия тарикат към моята лента, сечейки ми пътя доста.. бруталистично. Да, ама такива много ги обичам и си завивам все едно не го виждам, той видя че няма да стане неговата и си се прибра в дясна лента. До тук добре, карам си по булеварда в лява лента и поглеждам назад и кво да видя, нашия хубавец се е засилил като за последно
настига ме отдясно и рязко свива към мен, явно правейки се, че ще ме блъска
, след това ми сече пътя като пич и отпраши напред
Като цяло съм свикнал на кретените в Пловдив и на Културата на шофиране.. Който е от тук знае за какво говоря. Няма ден без да ти секат пътя, да направят ляв от трета дясна лента и да ти секат пътя при това, а пък посмееш ли да караш с 60 в лява лента на някой булевард..
Та, как да е, с това съм свикнал, ама тоя днес ми дойде в повече
Явно понякога единствения начин е саморазправата.. но дали си струва..
Правя си ляв завой от единствената лента за наляво. Пред мен две таксита. Светва оранжево и таксиката тръгват, и аз след тях. В този момент една Е39-ка от дясно (иначе казано от лентата за направо) тръгва да прави ляв. Включваме се на булевард, който е с две ленти и дефакто тоя не ме бърка като си мисля, че ще си завие в дясна лента. Да, ама не

Като цяло съм свикнал на кретените в Пловдив и на Културата на шофиране.. Който е от тук знае за какво говоря. Няма ден без да ти секат пътя, да направят ляв от трета дясна лента и да ти секат пътя при това, а пък посмееш ли да караш с 60 в лява лента на някой булевард..

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
След 5тото круше може и да му влезе акъл в главата... Такива само с бой ще се оправят. Сега карам курсовете и за 15 часа кормуване на такива олигофрени се нагледах, че по едно време ми се искаше да не съм ги почвал. 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
ylaine написа:Днес се натъкнах на поредния "селянин" качил се на БМВ и смятайки, че е нещо повече от да не казвам какво..
Правя си ляв завой от единствената лента за наляво. Пред мен две таксита. Светва оранжево и таксиката тръгват, и аз след тях. В този момент една Е39-ка от дясно (иначе казано от лентата за направо) тръгва да прави ляв. Включваме се на булевард, който е с две ленти и дефакто тоя не ме бърка като си мисля, че ще си завие в дясна лента. Да, ама нетръгва нашия тарикат към моята лента, сечейки ми пътя доста.. бруталистично. Да, ама такива много ги обичам и си завивам все едно не го виждам, той видя че няма да стане неговата и си се прибра в дясна лента. До тук добре, карам си по булеварда в лява лента и поглеждам назад и кво да видя, нашия хубавец се е засилил като за последно
![]()
Като цяло съм свикнал на кретените в Пловдив и на Културата на шофиране.. Който е от тук знае за какво говоря. Няма ден без да ти секат пътя, да направят ляв от трета дясна лента и да ти секат пътя при това, а пък посмееш ли да караш с 60 в лява лента на някой булевард..Та, как да е, с това съм свикнал, ама тоя днес ми дойде в повече
![]()
За жалост е точно така, ама споко - камерите в северен се монтират, скоро удоволствието "ляв от средна лента" и всякаквите там подобни маневри ще струват 50 кинта с фишче по пощата и да се жалват на който си искат

Think. Believe. Dream. Dare...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
ylaine написа:Днес се натъкнах на поредния "селянин" качил се на БМВ и смятайки, че е нещо повече от да не казвам какво..
Правя си ляв завой от единствената лента за наляво. Пред мен две таксита. Светва оранжево и таксиката тръгват, и аз след тях. В този момент една Е39-ка от дясно (иначе казано от лентата за направо) тръгва да прави ляв. Включваме се на булевард, който е с две ленти и дефакто тоя не ме бърка като си мисля, че ще си завие в дясна лента. Да, ама нетръгва нашия тарикат към моята лента, сечейки ми пътя доста.. бруталистично. Да, ама такива много ги обичам и си завивам все едно не го виждам, той видя че няма да стане неговата и си се прибра в дясна лента. До тук добре, карам си по булеварда в лява лента и поглеждам назад и кво да видя, нашия хубавец се е засилил като за последно
![]()
Като цяло съм свикнал на кретените в Пловдив и на Културата на шофиране.. Който е от тук знае за какво говоря. Няма ден без да ти секат пътя, да направят ляв от трета дясна лента и да ти секат пътя при това, а пък посмееш ли да караш с 60 в лява лента на някой булевард..Та, как да е, с това съм свикнал, ама тоя днес ми дойде в повече
![]()
Аз съм виждал по-куриозен случай. Ленти те са за наляво, за направо и за надясно. Светка за наляво и един от лентата за направо завива наляво при което прави обратен и засича тези които завиват. Т'ва само един Москвич и като го засилиш го пратиш на далече ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Левият завой от лентата за направо е едно на ръка. В крайна сметка всеки го е правил.. Но това, което направи след това ме ядоса.. меко казано и сега като се сетя пак се вбесявам
Не стига, че той е в нарушение (прави ляв от забранена за това лента и после ми сече пътя), ами явно смята, че аз съм му крив нещо и ми се прави на големия мъж
Като е такъв мъж да слезе пък да видим кой крив, кой прав. В бавареца е най-големия на пътя
И най-тъпото е, че 100% си е казал нещо от сорта - "добър урок му дадох на тоя с хлопела"

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
При мен един с Е-270цди реши от средна да прави обратен като ме засича.да ама не му се получи.После ме гони засича ме,спрях му и го направих за смях пред мадамата в колата му.
Специално искам да "поздравя" олигофрена със сиво 320D купе, който вчера от лява лента на Васил Левски влиза в кръговото, засича ме като ме избутва в дясно, дрифти(доста некадърно при това) и прави десен завой по Константин Стоилов.
Мамин златен, ако случайно си член на уважаваният от мен форум и четеш не забравяй, че:
*На пътя има по мощни коли от твоят изпърдян дизел, независимо как изглеждат
*Не си повече мъж, когато със малоумните си маневри застрашаваш движението и създаващ предпоставки за ПТП.
*Имаш регистрационен номер, който освен, че записах(както и камерите на това кръстовище), мисля да споделя с полицията.
Тъжно е че се регистрирах във BMW форума, за да напиша този пост, но такова поведение не мога да толерирам.
Мамин златен, ако случайно си член на уважаваният от мен форум и четеш не забравяй, че:
*На пътя има по мощни коли от твоят изпърдян дизел, независимо как изглеждат
*Не си повече мъж, когато със малоумните си маневри застрашаваш движението и създаващ предпоставки за ПТП.
*Имаш регистрационен номер, който освен, че записах(както и камерите на това кръстовище), мисля да споделя с полицията.
Тъжно е че се регистрирах във BMW форума, за да напиша този пост, но такова поведение не мога да толерирам.
- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
Случвало ни се е в Пловдив на светофар, пред нас две коли, едната спря и докато си светеше още червено мина, а другата спря на пешеходната пътека.Аман от олигофрени плачещи за бой!
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Как му е номера на този,защо не кажеш за да видим от мършата ли е.
- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
Тва е, че не му го видях пък и не се сетих.По скоро го псувах и се чудех как има такива олигофрени.
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
Карам по улицата миналата седмица и гледам 1 камара опакована с фолио, и си помислих някой е изпуснал боклук, след това се загледах и забелязах,че това са модеми и телефони на виваком. Докато спра всичко беше в хора спрели авботуси и всички грабеха като луди... България 

- IceFire
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
- Мечтае да кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Онзи ден карам из Плевен към една автомивка и един таксиджия отред си отвори прозореца и изхвърли 4-5 касови бележки.. Аз полудях, тъкмо го настигам и той изхвърли още толкова
Изравнявам се до него със свален прозорец и се почват яките псувни, дори спря и аз спрях до него, и тъкмо махам колани да излизам от колата и един полицай изтича и ми вика айде заминавай, ние ще се оправяме с него, изглежда са били зад мен и са видяли за какво става на въпрос.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Вие тук обсъждате как някой ви е засякъл , как някой ви е отнел предимството.. създал е предпоставка за ПТП ??.. Ок !! Съгласен съм с вас .. но има и още нещо.. Днес станах свидетел на една случка.. Мъж около 30-40г. и малко момче 10-12г. около 19:00ч. гледам спрели нещо встрани.. цъкнали аварийните и момчето маха нещо.. Минаха поне 30-40 коли нито един не спря , накрая някъв таксиджия отби.. разбра , че хората имат някъв проблем , но не им помогна.. Отидох при тях .. мислех си , че им е свършило горивото.. Момчето говореше много добре български , за разлика от мъжа (баща му може би ) В крайна сметка ги дръпнах и запалиха
) Може би им е паднал акумулатора
) Да закъсаш в града , оживено време , оживено място и да няма кой да ти помогне ??? Не ми се мисли , ако бяха някъде в гората :X:X И всичко това се развива на празник като днешния, плюс тва е Тодоровден ... Срам ме е от такива патриоти ..