Изгубих година и половина

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318IA Cabrio

Мнение от paco_sf » 17 Сеп 2008, 15:42

Evelin Cotsev написа:
paco_sf написа:Хора намерих решение на проблема (поне в моя случай, но най-вероятно е на всякъде приложим). Значи като скъсате с гаджето използвате функцията Clear History, а нея самата я местите в секция Banned и започвате Search for new girl. Аз съм на третата фаза вече :P И да ви кажа се чувствам доста добре :)

П.С. Хайде момичета свободен съм (а пък ще си гаджосаме и колите) :mhihi:

:mhihi: грешката ти е че нямаш резервни вариянти , та да не ти се налага да търсиш :mhihi:

а ти колко си прав момче :mhihi:
а между другото довечера съм на кънки на лед на Славия(18:30) колеги/колежки кво дойде - елате да се попързаляме малко ;)
сори за офф-а :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 17 Сеп 2008, 17:36

paco_sf написа:
Evelin Cotsev написа:
paco_sf написа:Хора намерих решение на проблема (поне в моя случай, но най-вероятно е на всякъде приложим). Значи като скъсате с гаджето използвате функцията Clear History, а нея самата я местите в секция Banned и започвате Search for new girl. Аз съм на третата фаза вече :P И да ви кажа се чувствам доста добре :)

П.С. Хайде момичета свободен съм (а пък ще си гаджосаме и колите) :mhihi:

:mhihi: грешката ти е че нямаш резервни вариянти , та да не ти се налага да търсиш :mhihi:

а ти колко си прав момче :mhihi:
а между другото довечера съм на кънки на лед на Славия(18:30) колеги/колежки кво дойде - елате да се попързаляме малко ;)
сори за офф-а :mhihi:

Трябваше да почнеш пъвро с колежките нали са дами :mhihi:
It`s party time !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 17 Сеп 2008, 18:32

///M3-E36 написа:
Мишел написа:
Ей върху това никой никога не се замисля.... а винаги се почва отзад напред, тя такава, тя онакава, те жените не знаят какво искат, аз толкова много давам и съм давал, пък тя..... като му го кажеш в прав текст къде е проблема, сърди се и почва да търчи след други фусти дето уж "го разбират повече от теб", като му намекнеш - не разбира, като кажеш "Край, писна ми, защото така и така..." и следва "Лелеее, мило, ама защо не си ми казала до сега..., аз ако знаех....." Е, :censored: на какво прилича това?!
Почти никога когато подаваш сигнали за проблем (поне при мене е така), не се обръща внимание. Трябва да се стигне до края , за да се усетим че имаме проблем. Хем се опитва човек да не прави проблем от всяко нещо, хем си трае, хем пак е крив!

Мишел, не си права.. Защо трябва да намеквате за нещо? Не можете ли да си кажете направо "така и така, това е проблем, дай да го решим", а чакате да забележим намеците ви.. Ми ние нямаме такъв детектор, ако мога да го нарека така. Разбираме, когато нещата се казват точно и ясно, без овъртания :winky:

Ейййй, дойде ми интернета, два дни нямах, ужас!!!
Само да ти отговоря, понеже видях че и Apassionata даде кратко и ясно обяснение....Замислял ли си се колко е обидно да кажеш в прав текст на някой нещо и въпреки всичко да видиш, че на човека не му дреме и за него това не е достатъчно сериозен проблем...
Някой просто да не отдава значение на това ти как се чувстваш и какво те тормози.....
И тогава един, два, три , пет пъти...и накрая си казваш "Еми майната ти тогава, ще намеря човек който да ме заслужава и за който да има значение как се чувствам, и за който има значение до колко ми е комфортно в тази връзка"......
Нищо никога не е без причина, до колко е основателно зависи от конкретния случай, но нищо не пада просто така от небето, причина има....сигнали може би са давани... (в повечето случаи) ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vitorio » 17 Сеп 2008, 18:36

Мишел бате малад си готин си не трябва да ти дреме ни най малко живота е пред теб огледай се и ще видиш колко по хубави и по добри има за теб щом така се е получило значи е нямало смисъл да продължавате горе главата и само напред;-))

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 17 Сеп 2008, 18:43

абе кви са тия сигнали бре? дай сега да почнем да се чудим- днес ми каза това- това да не би да е сигнал?!? почва се едно разпитване, един латино сериал.....абе хора откъде намирате време за всичко това? вие на работа не ходите ли или работата ви е да давате "сигнали" че вечно нещо не е наред? жените ВИНАГИ търсят по-добра алтернатива. винаги отношението е- ти си ми просто временно, докато намеря някой с повече пари дето да сбъдне мечтите на живота ми. всички жени го отричат, защото не е лицеприятно, на на практика всяка вечер преди лягане вади големия калкулатор и почват бакалските сметки...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 17 Сеп 2008, 19:39

alexsch написа:на практика всяка вечер преди лягане вади големия калкулатор и почват бакалските сметки...

:ahah: Аааааааа, ти ако преди лягане я оставяш да почва бакалските сметки, а не тебе..... :help: :mhihi: :mhihi:
Айде стига верно глупости сме дрънкали :mhihi: Големи разбирачи сме всичките, ама собствените си бъркотии едва оправяме :mhihi: :mhihi: Тъй де, важното е да има да драскаме тука, пък... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 17 Сеп 2008, 20:22

alexsch написа:, на на практика всяка вечер преди лягане вади големия калкулатор и почват бакалските сметки...

После не се чуди що портфейлът ти на сутринта е празен :mhihi: :mhihi: След сметката жената решава, че нейните няма да й стигнат и взима от твойте. :mhihi:

Както каза Мишел, всички тука дават много акъл кой крив, кой прав и т.н, а всъщност никой не знае как да оправи собствените си проблеми.Всеки решава как да си живее живота, все пак е един единствен, едни по един, други по друг.

Кой какъв е, що е....това са хората. Както жените не могат без мъже, така и мъжете не могат без жени.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 17 Сеп 2008, 21:28

13 страници стигат!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: Всеки ден я чета тая тема и ми писна вече :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Sorry за ОФФ-а,ама не ме сдържа вече :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 17 Сеп 2008, 21:50

шшш похарчих си спестяванията за чипс и пуканки заключваите че ще се разоря :mhihi:
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 17 Сеп 2008, 22:12

Аз пък съм се отдал изцяло на колата и вече ме мислят за луд колегите ми (а и не само), щото се като влязат в офиса и аз само на нашия форум седя :mhihi: Чалнал съм се нещо, само бееНвета са ми в главата, еба ти сектата :mhihi: преди не бях такъв :uups: :help:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 17 Сеп 2008, 22:38

Баа с тая тема ще ме вземат в Холивуд :mhihi: Друг път няма да пускам :mrgreen: Май и требе катинара почвам си пускам пак римотемите :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Сеп 2008, 9:30

Mishel_Vaian написа:Баа с тая тема ще ме вземат в Холивуд :mhihi:

Да не забравиш да споменеш и нашите имена в продукцията :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 18 Сеп 2008, 11:00

Vitorio написа:Мишел бате малад си готин си не трябва да ти дреме ни най малко живота е пред теб огледай се и ще видиш колко по хубави и по добри има за теб щом така се е получило значи е нямало смисъл да продължавате горе главата и само напред;-))

Мишел бате, всъщност не е бате а е кака колега
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 18 Сеп 2008, 11:09

hemicharger написа:
Vitorio написа:Мишел бате малад си готин си не трябва да ти дреме ни най малко живота е пред теб огледай се и ще видиш колко по хубави и по добри има за теб щом така се е получило значи е нямало смисъл да продължавате горе главата и само напред;-))

Не бе бате,за тоя "бате" става въпрос-->Mishel_Vaian
Айде заключвайте вече,че се увъртехме .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 18 Сеп 2008, 11:10

hemicharger написа:

той май за Mishel_Vaian говореше :mhihi:

ама вие верно се уляхте вече :evil: ебати вчера сутринта темата беше 11 сраници днеска е 13 и скоро ще стане 14 :help:
и 90% от изписаното са пълни простотий :confused:
осъзнайте се малко :idea:
и някой модератор да я локне вече тая тема че няма да й се види края още дълго време :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории