Ебати историята!!!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Killuminati
- кандидат ентусиаст
-
да вее точно до скалата там до бомбо убежището направих врътката!
и аз попринцип паркирам там до едно магазинче дето има една бензиностанциика малка няква 

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
1
Не е трябвало да им подписваш акта моита случка беше подобна обаче не ме спряха катаджии а обикновенни полицаи и неможаха да се заядат стана им гадно и си трагнаха като им казах че нямат право да ми пишат акт

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: 1
РА8318АХ написа:Не е трябвало да им подписваш акта моита случка беше подобна обаче не ме спряха катаджии а обикновенни полицаи и неможаха да се заядат стана им гадно и си трагнаха като им казах че нямат право да ми пишат акт![]()
аз наскоро им се скарах на подобни охранители (полицаи), че нито имат право да ми пишат акт, нито те нито катаджии имат право да ми спират колата от движение. И те ми казаха лек ден.

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
айдеее пак полицаите виновни
грам морал нямат тия хора бе, как така ще ти пишат акт за без колан, като ти НЕ си си бил сложил колана
Тия мижетурки не разбраха ли, че всеки в Е36-ца е по-велик от тях
голем го вадите, заеби

грам морал нямат тия хора бе, как така ще ти пишат акт за без колан, като ти НЕ си си бил сложил колана

Тия мижетурки не разбраха ли, че всеки в Е36-ца е по-велик от тях

голем го вадите, заеби
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Интересно се е получило :mha:
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Killuminati написа:Мен приятели са ми казали, че като говоря по-мило с полицаите- отколкото с майка ми и баща миедна вечер се наложи да прекарам колата (на бала ми) за 30 метра от БИАД до УГО ама бях вкарал някакъв алкохол (е без алкохол на бала-impossible) и уви на първия завой ме спират полицаи при положение, че съм с колан- карам си перфектно на 30 ограничение карам с 25км/ч... те естествено ме спират като единствената кола на пътя просто... и като ме изкараха от колата - почнаха " оо ти днеска бал ли имаш, гледам костюмче тва-онва" и аз такъв викам "ми нямах бал аз- една приятелка, аз просто я карам с моята кола, че е малко по-нова и представителна"... те ме гледаха гледаха... отварях багажници и тн... и най-накрая единия вика "дай да духнем в дрегера за отчет... аз викам ми няма проблем (а ако бях духнал.. МААЛИИИ) и другия му колега му каза "остави го момчето да си ходи - изглежда изморен" и аз директно в колата - сериозната усмивка на лице, мацката с мен в колата стискаше 4 броя палци и се беше сериозно уплашила
и като ме видяяя направо умря от кеф, че не са ми направили проблем.. аа малко се поувлякох ама моята мисъл беше, че важното е като те спират да си интелигентно държащ се с тях и да им покажеш, че не криеш нищо!
Ах колко жалко че не си духнал, такива като теб трябва да ходят да правят детски градини, и книжа 5г. да ти отнемат.ЕВАЛА ЗА ПИЯНСКАТА ТИ ИСТОРИЯ !!!!ЕВЛА ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ !!!
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
Абе и аз немога да разбера защо се хвалите, че сте пили и сте се измъкнали или , че си се правил на гъзар без колан и после що куките са кисели и се заяждат - Може би защото има и такива които се опитват да си вършат работата по някога- представи си някой като тебе да се върти като пумпал и жена ти с детето да пресича улицата ....
Понякога и аз съм попадал на такива където просто се заяждат защото сме с бмв и са кисели , но дръжте се културно и това е - ако няма за какво няма как да ви изкарат виновни и да ви пишат акт....
Не се заяждам с никой .......просто изразявам мнение .....
Понякога и аз съм попадал на такива където просто се заяждат защото сме с бмв и са кисели , но дръжте се културно и това е - ако няма за какво няма как да ви изкарат виновни и да ви пишат акт....
Не се заяждам с никой .......просто изразявам мнение .....

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
А за какво го наричаш "педерастче"? Ш извиняваш ама ти се прай на дупе посред бял ден, без колан.... не знам...
ЕДИТ : zvezdo88 абсолютно съм съгласен с теб!
ЕДИТ : zvezdo88 абсолютно съм съгласен с теб!
4 8 15 16 23 42
Ти нормален ли си бе.... кой наричаш "педерастчетата" бе...
Аман от такива селяни като тебе. И какво им беше педерасткото на полицаите? Че са те спрели след неуспешен твой опит да претрепеш хората по улицата?
Най ми липсва комунизма, щото трябваше хем да те нажулят с актове, да ти тръснат един хубав бой ама да не мойш да седнеш в колата после... да ти земат книжката, че дано ти дойде акъла.
Не мога да разбера какво сте тръгнали да ми се жалвате от това че някой си върши работата нормално. Ми евала на полицаите че са били на мястото си поне този път. Ти какво очакваше? да слезат да ти ръкопляскат и някой да ти покаже как да я въртиш без да я изпускаш, а?
Аман от такива селяни като тебе. И какво им беше педерасткото на полицаите? Че са те спрели след неуспешен твой опит да претрепеш хората по улицата?
Най ми липсва комунизма, щото трябваше хем да те нажулят с актове, да ти тръснат един хубав бой ама да не мойш да седнеш в колата после... да ти земат книжката, че дано ти дойде акъла.
Не мога да разбера какво сте тръгнали да ми се жалвате от това че някой си върши работата нормално. Ми евала на полицаите че са били на мястото си поне този път. Ти какво очакваше? да слезат да ти ръкопляскат и някой да ти покаже как да я въртиш без да я изпускаш, а?
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Всички пързаляме и правим други глупости
Ама като те хванат полицаи в нарушение не е зле да се държиш мъжки и да си понесеш последствията,вместо да хленчиш като ученичка във форума, че са ти писали акт... 

- pandev22
- младши ентусиаст
-
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Rebel написа:Всички пързаляме и правим други глупостиАма като те хванат полицаи в нарушение не е зле да се държиш мъжки и да си понесеш последствията,вместо да хленчиш като ученичка във форума, че са ти писали акт...

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4