Порция адреналин около 23.30 вечерта

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 07 Мар 2008, 14:06

А... Рейсъри из Стара Загора.. аз зимата като бях ходих да се пързалям тук-таме - особено на полигона зад стадион Берое и само разни голфетки се появяваха за по 1-2 ръчни и изчезваха :) Ще се обадя непременно.

А това кръгово си е голяма мания.. но моята 5-ца малко по-трудно я вкарвам на дрифт.. явно захождам от грешната страна и тя недозавива на обратния вираж. Аз влизам от Августа Траяна и тръгвам да въртя чак от след като подмина площада на входа на стадиона. Тогава ако съм по-засилен предницата започва да се пързаля към бордюра и тука следва спирачка с левия крак за да я вкарам в завоя. Другия вариант е да продължа да въртя по кръговото и когато мина този наклон (когато съм вече до изхода за към Августа Траяна отново) да и напукам газта и тогава много фино се понася.

А хората от тези блокове са ни тормозили (и ние тях) още от както бях в гимназията. Спомням си, че са ни плашили с пистолет от терасите, а ние въртяхме на ръчни по площада който е за паркинг на стадиона. Това преди повече от 5 години.. та не е от скоро тази тенденция да се оплакват от шумни коли. Просто едно от малкото места, където хората ходят, защото е празно, няма автомобили и пешеходци :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 07 Мар 2008, 15:27

Dido_stz написа:
! Алекс написа:а бре Дидо кумеца ми живее близо до кръговото и така на едно две гостита бе все към 22-23 часа някви пилежи и му викам а бре къв е тоя и той каза че незнаел но доста често го чувал

и подочух че там в махлата много са се нахъсали за тебе затова че унимавай и полицайте те са ги викнали със сигурност ;)

преди незнаех че си ти но сега като знам просто те предупреждавам ;)
сега си се разминал тънко но си случил на копс следващия път знаеш ли :winky:

няма как да са ги викнали понеже почнах да пързалям и те дойдоха след 40-50 секунди. Просто съвпаение. Снощи чисто се спеках понеже за първи път ме спират така :mhihi: и не знаех какво да правя, ама сега като се замисля къв акт могат да ми тряснат - карах с не повече от 30 км/ч, само дето беше настрани, гумите пищяха и имаше малко дим :mhihi: . Един колега беше писал, че копсовете му написали акт- "движи се настрани, като същевременно вдига шум и дим от гумите" :mhihi: :mhihi: :mhihi:. Не виждам нищо логично. И наистина на свястни копсове попаднах 8)

Пичове, в новия ЗДП има понятие като "Непристойно поведение на пътя", както и "Застрашаване на останалите участници в движението"! Никой не го интересува колко часа е, с колко караш и т.н. И 4 през нощта да е, от страна на закона може да дойде някой, ти да изпуснеш колата и да го претрепеш. Автомобилът като такъв е предназначен да се движи направо, а не настрани. За смущаване на обществения ред не могат да те пипнат - няма как да докажат, че звука от гумите е над разрешената норма. Финтове и номера, колкото щеш - те затова го преработваха този закон.

Иначе и аз я карам мойта да върти дупе като руса мръсница, ама разчитам на служебната ми карта :) А и иначе - с малко по-вежливо отношение, правиш се на разкаян и как те са абсолютно прави (а и няма как да не са като си карал с 120 при 50 ограничение примерно :) ) и с малко късмет ще отървеш акта с една почерпка ;)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 07 Мар 2008, 18:06

Актовете за демонстративно шофиране ако не се лъжа започват от 20 лв ,а не от 200 и вече "горницата" се избира от кметиве и т.н. ташаци. Така, че тея 200 лв ми се виждат като от "Шехеразада". :roll:
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 07 Мар 2008, 18:11

дидко задобрял си в дрифта ми направи впечатление миналия път на баните,трябва някои урок да ми пуснеш аванта че хич ме няма все ме шубе че ше се кача на бордюра.
тия ченгета след като са те пуснали са си го изкарали на мои приятел в 2.30 :mhihi: бил е с белезници на предния капак
не каза какво е правил щото днес не му се говори с никои :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 07 Мар 2008, 18:46

B U L L I написа:дидко задобрял си в дрифта ми направи впечатление миналия път на баните,трябва някои урок да ми пуснеш аванта че хич ме няма все ме шубе че ше се кача на бордюра.
тия ченгета след като са те пуснали са си го изкарали на мои приятел в 2.30 :mhihi: бил е с белезници на предния капак
не каза какво е правил щото днес не му се говори с никои :mhihi:

Няма проблеми квото мога ще помогна :mhihi:, след 7 чифта изхвърлени гуми за една година взех да се понаучавам как да държа волана :mhihi:
Твоя приятел вече трябва да е използвал куките за кръгово, че чак са го закопчали :mhihi:
the project is ready....
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 07 Мар 2008, 19:19

аааааааа не отдавна тия са вдигнали ръце от мен , 3 пъти вече ми фърлят документите щот незнаят за кво да ми пишат акт ама очакваите скоро акт-дрифти по тротоара :mhihi: ама тои тротоара си беше нисък пък аз изтъвах завоя и тея кат ма погнаха докат разбера че са куки минах сигурно половината град :mhihi: и после имаше холивудски филми и вживявания на полицаите и ся тря да им прая една кола ама още не са са обадили :mhihi:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 07 Мар 2008, 20:51

и леко с дупката на кръговото от страна на августа :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 07 Мар 2008, 23:33

Другия път като ви правят проблеми за дрифтове им кажете на куките, че сте изгубили контрол над колата, пък да видим как ще ви пишат акт...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 07 Мар 2008, 23:42

emo_pld написа:Другия път като ................кажете на куките, че сте изгубили контрол над акълът...
:driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 08 Мар 2008, 0:01

Ей келеш , ако искаш да кажеш нещо го кажи, но не ми преиначавай думите. Аман от недорасляци...

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 08 Мар 2008, 1:56

И аз съм попадал на пичаги. Първия път като ме спряха за нарушение, наистина е малко смотано ма се свиква :mhihi:

Беше към 1h вечерта, карам по Околовръстното и на Бояна гледам няма трафик няма нищо гас, бях 140, когато видях как жилетката от далеч как прекоси цялото платно за да ми покаже палката, съответно спирачки веднага. Спирам аз ония вика елате при колегата отивам гледаме радара показва 115, викам си начи съм успял да смъкна малко :lol:

Казва ми закъде си сега като трябва да ти вземам книжката, тука ограничението е градско - 50. Аз - WTF как 50 ве :shock:
Изпаднаха ми 10лв от джеба :mhihi:

И те така мене 2 пъти за скорост са ме спирали и 2та пъти искаха да ми вземат книжката може ли такова нещо :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 12 Мар 2008, 11:25

Dido_stz написа:
Gemar написа:Не е само той :mhihi: :mhihi: :mhihi: И аз този уикенд пилих по това кръгово, а си го ползвам за такива тренировки отдавна (нашите живеят срещу "Жабките") :) Само дето мен ме няма през повечето време и не могат да ми хванат спатийте :mhihi: А като излезнах от нас към 23:00 ми замириса на прах във влажния въздух и си викам - няма начин да не мина да смета прахоляка ако няма движение по кръговото.

като идваш обайдай се, че уж много рейсъри от Стара Загора, ни един не съм засякъл :mhihi: :mhihi:

ми дидо 1 път обадил ли си се ... аз на тва кръгово 1 път се блъснах и правих картер и халогени ... 2-рия път се хлъзнах щото имаше пясък 1-ва и изчвзнах че май имаше недоброжелатели ... обаждайте се като ходите някаде ве :mhihi:

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 12 Мар 2008, 12:11

BeXTMaN написа:
Dido_stz написа:
Gemar написа:Не е само той :mhihi: :mhihi: :mhihi: И аз този уикенд пилих по това кръгово, а си го ползвам за такива тренировки отдавна (нашите живеят срещу "Жабките") :) Само дето мен ме няма през повечето време и не могат да ми хванат спатийте :mhihi: А като излезнах от нас към 23:00 ми замириса на прах във влажния въздух и си викам - няма начин да не мина да смета прахоляка ако няма движение по кръговото.

като идваш обайдай се, че уж много рейсъри от Стара Загора, ни един не съм засякъл :mhihi: :mhihi:

ми дидо 1 път обадил ли си се ... аз на тва кръгово 1 път се блъснах и правих картер и халогени ... 2-рия път се хлъзнах щото имаше пясък 1-ва и изчвзнах че май имаше недоброжелатели ... обаждайте се като ходите някаде ве :mhihi:

баце винаги като ходя да се пързалям става инпулсивно. Както си карам спокойно и си викам я да се позабавлявам малко и се почва една :mhihi:
the project is ready....
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 12 Мар 2008, 12:18

Pitbull_Germany написа:Пичове, в новия ЗДП има понятие като "Непристойно поведение на пътя"

Какво е "непристойно поведение на пътя" - колата да е със задно и да не я пързаляш. От това по-непристойно не мога да се сетя. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 12 Мар 2008, 14:58

колега трябва да ти кажа че тия 200 лв и 10 точки са в кръга на фантасмагорията на куките аз имам същият акт за демонстративно форсиране на вдигател и описване на слънца в кръг и акта е точно 50 кинта без точки!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории