поршето!!!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 06 Май 2004, 15:00

И трите са 1991-сиво 996 би-турбо-не пипано,черен Кайен-бая пипан и черно 996 би-турбо,то е,а-бе-нищо общо със 996 би-турбо :>:

Не е ли 911 Турбо модела?

Кайена и двете Турбо-та имат "елементарен" чип тунинг, ниЩо толкова ултра-спецялно.... Ако не се лъжа сивото доста отдавна не е с 1991 регистрация, след като беШе продадено преди вече доста време.

V8 Master
Аватар

Мнение от ~ Z L O B A R ~ » 06 Май 2004, 15:12

Wizi
кандидат ентусиаст-Ха-ха-ха,разкри ни !!! Явно си доста в час,наистина имат само по един елементарен чип тунинг-слагат ги на околовръстното,малко преди Павлово.Обещавам повече да не лъжа :bcry: Аааааа,забравих и сивото вече отдавна е продадено :bcry: :bcry:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 06 Май 2004, 16:05

Wizi
кандидат ентусиаст-Ха-ха-ха,разкри ни !!!

И повече да не лъжеш! :wink: Винаги има бдителни ентусиасти. Продължавайте все така, колеги :roll:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 08 Май 2004, 17:59

~ Z L O B A R ~ написа:Wizi
кандидат ентусиаст-Ха-ха-ха,разкри ни !!! Явно си доста в час,наистина имат само по един елементарен чип тунинг-слагат ги на околовръстното,малко преди Павлово.Обещавам повече да не лъжа :bcry: Аааааа,забравих и сивото вече отдавна е продадено :bcry: :bcry:

:shock: Просто написах какво ми е споменал Даниел за неговото Турбо. Косьо, който караше сивият Порш го познавам лично и за това по една случайност знам кога какво кара. :roll:

Ако съм казал нещо глупаво е било защото съм семкаджия в крайна сметка, нали? :oops:

V8 Master
Аватар

Мнение от ~ Z L O B A R ~ » 09 Май 2004, 12:34

Wizi
кандидат ентусиаст-Значи да разбирам,че Даниел ти е казал,че си е сложил на колите 'чип тунинг'?А кой си ти-би трябвало да те познавам,аз съм Стоян,не съм ли ти казвал и аз нещо?А-бе,човече,защо се изказваш нподготвен,ако искаш да блеснеш с нещо-не си избрал правилният начин и правилното място.П.С.би ли ми казал сивото Порше с какъв номер е сега,ако обичаш?П.С.Поршетата не са 911,ами са 996-това не ти ли го е казал 'някой'?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 09 Май 2004, 13:12

~ZLOBAR~ само немоа да рабера за новите поршета ли става на въпрос.Ама би трябвало тъе старите не сали 993-като сивото и бялото.Само питам щот се чувствам доста не наясно по темата.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 09 Май 2004, 13:31

vraca написа:Само питам щот се чувствам доста не наясно по темата.

Тогава нужно ли е да задаваш глупави въпроси в темата .. не е ли по-лесно да отвориш Google.com и да напишеш Porsche 996 pictures и да видиш с очите си кое Porsche аджаба е 996 ... :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 09 Май 2004, 13:39

Ok де извинявам се.Изтрий ги тея мнения кат са тъпи и толкоз.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 10 Май 2004, 11:26

~ Z L O B A R ~ написа:Колега naskoksan,май бъркаш пропан-бутанът с природният газ :wink:

най-вероятно :oops: :wink: :lol:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 10 Май 2004, 12:05

~ Z L O B A R ~ написа:Wizi
кандидат ентусиаст-Значи да разбирам,че Даниел ти е казал,че си е сложил на колите 'чип тунинг'?А кой си ти-би трябвало да те познавам,аз съм Стоян,не съм ли ти казвал и аз нещо?А-бе,човече,защо се изказваш нподготвен,ако искаш да блеснеш с нещо-не си избрал правилният начин и правилното място.П.С.би ли ми казал сивото Порше с какъв номер е сега,ако обичаш?П.С.Поршетата не са 911,ами са 996-това не ти ли го е казал 'някой'?

сивото си е все още 1991, в него съм се возил :lol:
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 10 Май 2004, 12:59

~ Z L O B A R ~ ,
V8 Master
А кой си ти-би трябвало да те познавам

Аz не мисля че те поzнавам. :roll: Погледни ми снимката в дясно, ако мислиШ че си ме виждал някъде....!?
П.С.би ли ми казал сивото Порше с какъв номер е сега,ако обичаш?

Сори, но не ме тресе манията да zнам кой къв номер има zа да се иzтъквам по софииските кафенета. Дано не ти паднах много в очите сега.......
Значи да разбирам,че Даниел ти е казал,че си е сложил на колите 'чип тунинг'?

Да, Даниел ми каzа какво си е сложил в 996-та а zа Кайена раzбрах от наШ обЩ поzнат. Дано не стане голям проблем от това. :oops:
ако искаш да блеснеш с нещо-не си избрал правилният начин и правилното място.

Ако съм искал да блесна бих пробвал с неЩо подобно като твоето V8 или подобно. Не мисля че форумите са верното място да се иzтъквам като кифладжия или Гн. Тхе Бест.
П.С.Поршетата не са 911,ами са 996-това не ти ли го е казал 'някой'?

ГреШката е моя, съжелявам. От www.porsche.de останах с впечатлението, че са само 911. Мерси zа полеzното инфо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 10 Май 2004, 15:23

Злобар, можеш ли да ми кажеш дали въпросния Кайен не е един черен с черни джанти на Техарт или...? А относно 996-та, за съжаление май не съм я виждал още, но "стандартен" Техарт ли е или има техни елементи в него...? Защото ако е изцяло изработка на Техарт, то тогава работата е доста сериозна...Ако не се лъжа Техарт Стриит С е доста над 600коня, а има и един още по-екстремен-Стриит ХЛ....))))

V8 Master
Аватар

Мнение от ~ Z L O B A R ~ » 10 Май 2004, 20:07

Wizi
кандидат ентусиаст-Извинявай,но нещоси противоречиш : Ако не се лъжа сивото доста отдавна не е с 1991 регистрация, след като беШе продадено преди вече доста време. :idea: Сори, но не ме тресе манията да zнам кой къв номер има zа да се иzтъквам по софииските кафенета :?: :?: Нещо не мога да те разбера-1-во,Господин Осведоменият,твърдиш,че 'отдавна продаденото Порше е със Отдавна Сменена Регистрация,о после твърдиш,че не те тресе някаква си мания да знаеш кой с каква регистрация е???2-ро Нито Аз,нито Даниел е виждал това доволно личице от аватарчето ти и ти препоръчвам за в бъдеще да Не Споменаваш Неговото Име :!: П.С.само да те осведомя,Даниел,тоест ШЕФЪТ МИ нямапознат който да не ме познава,КИФЛАДЖИО!!!
Изображение

V8 Master
Аватар

Мнение от ~ Z L O B A R ~ » 10 Май 2004, 20:12

Flat 6 Значи въпросният 'Кайен' наистина е със черни джанти,но не само джантите,ами и целият му пакет,брони,фарове,стопове,преден капак и т.н. са 'Гембалла',а 996-тицата се изкарва много,много рядко и то само събота,или неделя-тогава няма голямо движение,тя наистина е цялата 'Техарт' и също със черни джанти,само,че 19-ки,Кайенът е на 22' :wink:
Изображение

V8 Master
Аватар

Мнение от ~ Z L O B A R ~ » 10 Май 2004, 20:19

Wizi
кандидат ентусиаст-А,ха,симпатяга,значи живееш в Кобург...Видях ти и снимчицата,не тази на аватарчето,ами истинската г-н Чакалов.Имаме ние в Кобург едеин познат-и той се казва Дани,явно от него си слушал Разни Неща и си решил да се направиш на НЕ-КИФЛАДЖИЯ,но си разкрит :bang:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории