поршето!!!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
И трите са 1991-сиво 996 би-турбо-не пипано,черен Кайен-бая пипан и черно 996 би-турбо,то е,а-бе-нищо общо със 996 би-турбо :>:
Не е ли 911 Турбо модела?
Кайена и двете Турбо-та имат "елементарен" чип тунинг, ниЩо толкова ултра-спецялно.... Ако не се лъжа сивото доста отдавна не е с 1991 регистрация, след като беШе продадено преди вече доста време.
- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
Wizi
кандидат ентусиаст-Ха-ха-ха,разкри ни !!! Явно си доста в час,наистина имат само по един елементарен чип тунинг-слагат ги на околовръстното,малко преди Павлово.Обещавам повече да не лъжа
Аааааа,забравих и сивото вече отдавна е продадено

кандидат ентусиаст-Ха-ха-ха,разкри ни !!! Явно си доста в час,наистина имат само по един елементарен чип тунинг-слагат ги на околовръстното,малко преди Павлово.Обещавам повече да не лъжа

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Wizi
кандидат ентусиаст-Ха-ха-ха,разкри ни !!!
И повече да не лъжеш!

Never mistake motion for action...
~ Z L O B A R ~ написа:Wizi
кандидат ентусиаст-Ха-ха-ха,разкри ни !!! Явно си доста в час,наистина имат само по един елементарен чип тунинг-слагат ги на околовръстното,малко преди Павлово.Обещавам повече да не лъжаАааааа,забравих и сивото вече отдавна е продадено
![]()

Ако съм казал нещо глупаво е било защото съм семкаджия в крайна сметка, нали?

- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
Wizi
кандидат ентусиаст-Значи да разбирам,че Даниел ти е казал,че си е сложил на колите 'чип тунинг'?А кой си ти-би трябвало да те познавам,аз съм Стоян,не съм ли ти казвал и аз нещо?А-бе,човече,защо се изказваш нподготвен,ако искаш да блеснеш с нещо-не си избрал правилният начин и правилното място.П.С.би ли ми казал сивото Порше с какъв номер е сега,ако обичаш?П.С.Поршетата не са 911,ами са 996-това не ти ли го е казал 'някой'?
кандидат ентусиаст-Значи да разбирам,че Даниел ти е казал,че си е сложил на колите 'чип тунинг'?А кой си ти-би трябвало да те познавам,аз съм Стоян,не съм ли ти казвал и аз нещо?А-бе,човече,защо се изказваш нподготвен,ако искаш да блеснеш с нещо-не си избрал правилният начин и правилното място.П.С.би ли ми казал сивото Порше с какъв номер е сега,ако обичаш?П.С.Поршетата не са 911,ами са 996-това не ти ли го е казал 'някой'?
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
~ZLOBAR~ само немоа да рабера за новите поршета ли става на въпрос.Ама би трябвало тъе старите не сали 993-като сивото и бялото.Само питам щот се чувствам доста не наясно по темата.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Ok де извинявам се.Изтрий ги тея мнения кат са тъпи и толкоз.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
~ Z L O B A R ~ написа:Wizi
сивото си е все още 1991, в него съм се возил

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
~ Z L O B A R ~ ,
V8 Master
Аz не мисля че те поzнавам.
Погледни ми снимката в дясно, ако мислиШ че си ме виждал някъде....!?
Сори, но не ме тресе манията да zнам кой къв номер има zа да се иzтъквам по софииските кафенета. Дано не ти паднах много в очите сега.......
Да, Даниел ми каzа какво си е сложил в 996-та а zа Кайена раzбрах от наШ обЩ поzнат. Дано не стане голям проблем от това.
Ако съм искал да блесна бих пробвал с неЩо подобно като твоето V8 или подобно. Не мисля че форумите са верното място да се иzтъквам като кифладжия или Гн. Тхе Бест.
ГреШката е моя, съжелявам. От www.porsche.de останах с впечатлението, че са само 911. Мерси zа полеzното инфо!
V8 Master
А кой си ти-би трябвало да те познавам
Аz не мисля че те поzнавам.

П.С.би ли ми казал сивото Порше с какъв номер е сега,ако обичаш?
Сори, но не ме тресе манията да zнам кой къв номер има zа да се иzтъквам по софииските кафенета. Дано не ти паднах много в очите сега.......
Значи да разбирам,че Даниел ти е казал,че си е сложил на колите 'чип тунинг'?
Да, Даниел ми каzа какво си е сложил в 996-та а zа Кайена раzбрах от наШ обЩ поzнат. Дано не стане голям проблем от това.

ако искаш да блеснеш с нещо-не си избрал правилният начин и правилното място.
Ако съм искал да блесна бих пробвал с неЩо подобно като твоето V8 или подобно. Не мисля че форумите са верното място да се иzтъквам като кифладжия или Гн. Тхе Бест.
П.С.Поршетата не са 911,ами са 996-това не ти ли го е казал 'някой'?
ГреШката е моя, съжелявам. От www.porsche.de останах с впечатлението, че са само 911. Мерси zа полеzното инфо!
Злобар, можеш ли да ми кажеш дали въпросния Кайен не е един черен с черни джанти на Техарт или...? А относно 996-та, за съжаление май не съм я виждал още, но "стандартен" Техарт ли е или има техни елементи в него...? Защото ако е изцяло изработка на Техарт, то тогава работата е доста сериозна...Ако не се лъжа Техарт Стриит С е доста над 600коня, а има и един още по-екстремен-Стриит ХЛ....))))
- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
Wizi
кандидат ентусиаст-Извинявай,но нещоси противоречиш : Ако не се лъжа сивото доста отдавна не е с 1991 регистрация, след като беШе продадено преди вече доста време.
Сори, но не ме тресе манията да zнам кой къв номер има zа да се иzтъквам по софииските кафенета
Нещо не мога да те разбера-1-во,Господин Осведоменият,твърдиш,че 'отдавна продаденото Порше е със Отдавна Сменена Регистрация,о после твърдиш,че не те тресе някаква си мания да знаеш кой с каква регистрация е???2-ро Нито Аз,нито Даниел е виждал това доволно личице от аватарчето ти и ти препоръчвам за в бъдеще да Не Споменаваш Неговото Име
П.С.само да те осведомя,Даниел,тоест ШЕФЪТ МИ нямапознат който да не ме познава,КИФЛАДЖИО!!!
кандидат ентусиаст-Извинявай,но нещоси противоречиш : Ако не се лъжа сивото доста отдавна не е с 1991 регистрация, след като беШе продадено преди вече доста време.

- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
Flat 6 Значи въпросният 'Кайен' наистина е със черни джанти,но не само джантите,ами и целият му пакет,брони,фарове,стопове,преден капак и т.н. са 'Гембалла',а 996-тицата се изкарва много,много рядко и то само събота,или неделя-тогава няма голямо движение,тя наистина е цялата 'Техарт' и също със черни джанти,само,че 19-ки,Кайенът е на 22' 

- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
Wizi
кандидат ентусиаст-А,ха,симпатяга,значи живееш в Кобург...Видях ти и снимчицата,не тази на аватарчето,ами истинската г-н Чакалов.Имаме ние в Кобург едеин познат-и той се казва Дани,явно от него си слушал Разни Неща и си решил да се направиш на НЕ-КИФЛАДЖИЯ,но си разкрит
кандидат ентусиаст-А,ха,симпатяга,значи живееш в Кобург...Видях ти и снимчицата,не тази на аватарчето,ами истинската г-н Чакалов.Имаме ние в Кобург едеин познат-и той се казва Дани,явно от него си слушал Разни Неща и си решил да се направиш на НЕ-КИФЛАДЖИЯ,но си разкрит

55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4