На който кадето му падне..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
BMWALPINA написа:Аз видях един такъв на ОМВто в Люлин само че той беше с Астра и ги беше сложил на задните гуми...![]()
Ам тя астрата 300 коня като е и задницата и тя неможе да седи в пътя. Ако има тук-там някои лепенка REMus
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Толко знае човека ..... преди това ако е карал Фолксваген Ауспух или Орел Късмет
А аз си мислих че нашите добрички пръчки са зле

А аз си мислих че нашите добрички пръчки са зле

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: На който кадето му падне..
добре де - ама като си го гонил и фаналMobbDeep написа:Та днеска пиеме си кафе с един приятели.. става време да си ходим и излизаме от кафето и гледаме минаваща Е36-ца абе заглеждаме се ние що да видим... човека си сложил вериги на предните колела.. всичките![]()
![]()
едното приятелче вика дай ще го настигнем тоя да го видим луд ли е къф е.. не след дълго човека спира да си зарежда колата на една бензиостанция.. спираме до него.. и го питаме.. Как са веригите върви ли много с тях
а чоовека вика.. не съм доволен само кадето бил се набутал да ги купува.. и му направихме тънак намек да пробва да ги сложи на задните колелета.. и такааа незнам как може да има такива хорааа

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Re: На който кадето му падне..
MobbDeep написа:Та днеска пиеме си кафе с един приятели.. става време да си ходим и излизаме от кафето и гледаме минаваща Е36-ца абе заглеждаме се ние що да видим... човека си сложил вериги на предните колела.. всичките![]()
![]()
едното приятелче вика дай ще го настигнем тоя да го видим луд ли е къф е.. не след дълго човека спира да си зарежда колата на една бензиостанция.. спираме до него.. и го питаме.. Как са веригите върви ли много с тях
а чоовека вика.. не съм доволен само кадето бил се набутал да ги купува.. и му направихме тънак намек да пробва да ги сложи на задните колелета.. и такааа незнам как може да има такива хорааа

Дали още кара с тях ..
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- Night_Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30.......
- Night_Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Night_Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- MoToPuCT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d, E60 530xi, Yamaha YZF R1
- Мечтае да кара: E92 M3, E46 M3 CSL, всякакви Aston Martin
Абе аз през лятото ходих веднъж за риба на Батак и по пътя към язовира намерих една равна полянка. Понеже доста време не се бях въртял реших да се възползвам. Като приключих с програмата при мене дойде брата на един от колегите и ми вика "абе т'ва BMW що е със задно?". Аз направо щях да падна, това момче е последен курс в механотехникум, автомобилна специалност и дава вид на много компетентен, ама с този въпрос направо ме застреля 

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Бе тои нарочно ги е сложил на задните-да може да спира повече с ръчната.deyan-enchev написа:BMWALPINA написа:Аз видях един такъв на ОМВто в Люлин само че той беше с Астра и ги беше сложил на задните гуми...![]()
Ам тя астрата 300 коня като е и задницата и тя неможе да седи в пътя. Ако има тук-там някои лепенка REMus

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Ludia Max написа:Преди два дена видях едно купе Е36 с четири вериги
аз съм го правил този номер към пампоровео на горе щото задницата грапа ама предницата все кам пряспата отива

- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
ок
Deadgame написа:Ludia Max написа:Преди два дена видях едно купе Е36 с четири вериги
аз съм го правил този номер към пампоровео на горе щото задницата грапа ама предницата все кам пряспата отива
И аз така, винаги имам по 2 комплекта....

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3