BMW - The Ultimate Driving Shit at Snow
Модератори: mitaka7, Общи модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Добре хайде колата се продава.
10.02.2001 ва година
5.5 V12
412 konq
Печка , 3 телевизора , 2 телефона , 2ра степен бронировка
230 000 khm всички документи . Всички възможни екстри за модела
цена 75 000 лв промоционална. Бартер само за S 600 V12 Bi Turbo с доплащане до 40 000 от моя страна
А къде съм споменал че съм затънал аз ?
А и когато се качите на автоматици по 400 коня тогава елате ми обяснявайте как се кара на сняг , тук като гледам само шаро кара мощна кола а неговата не е автомат. С тези там 1.6 2.5 тдс можете да се класирате за надбягване с пегаси. Ама иначе много храните много говорите. Аз тук без АСЦ аз там на врати и от време на време излиза тема От играчка плачка движих си се аз на врати и изведнъж нарамих мантинелата ХАХАХА
10.02.2001 ва година
5.5 V12
412 konq
Печка , 3 телевизора , 2 телефона , 2ра степен бронировка
230 000 khm всички документи . Всички възможни екстри за модела
цена 75 000 лв промоционална. Бартер само за S 600 V12 Bi Turbo с доплащане до 40 000 от моя страна
А къде съм споменал че съм затънал аз ?
А и когато се качите на автоматици по 400 коня тогава елате ми обяснявайте как се кара на сняг , тук като гледам само шаро кара мощна кола а неговата не е автомат. С тези там 1.6 2.5 тдс можете да се класирате за надбягване с пегаси. Ама иначе много храните много говорите. Аз тук без АСЦ аз там на врати и от време на време излиза тема От играчка плачка движих си се аз на врати и изведнъж нарамих мантинелата ХАХАХА
BlackTown | Living oN A Video !!!
Порядъка е за слабите , силните владеят хауса !!!
Порядъка е за слабите , силните владеят хауса !!!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
BlackTown написа:...
Те ги карат тия коли със вратите по 20-30см сняг "непокътнат" безпроблемно по планините и накрая тя решила на разчистеното да излезне извънконтрол на права линия и в мантинелата, ама иначе задното и добрите гуми нямат равен нито лято, нито зима. Те могат да катерат и бордюрите и са първи на старта винаги тръгват и спират по-добре (независимо дали е лед или много сняг) от коли с предно, да не става въпрос за предаване на 2та моста мани, манииии, много убедителна е тая секта бее

- b00st
- User
-
Начетох се на глупости тоя сезон в тоя форум...
Много ме радва като видя нещо от следния тип с възможните модификации: "пфф аз тука с Е30/E34/Е36-цата M40 с TIGAR/KORMORAN/DEBICA и изключен asc/без шпер качвам/карам/рина/снегорин съм/чистя/извозвам на 25/30/40см сняг с вратите, направо даже с багажника напред и пфф изпреварвам ги бе всичките предно/quattro/4motion/4matic/джипове/бтр-и закъсали(!), то 4x4 е за начинаещи..."
...и един мармот със задно завиваше снегорина в станиол
или "колата се подчиняваше на всяко мое движение..." кво се подчинява бее, пълна скръб, пред блоковете немогат да излезнат 20 минути и още толкова навръщане да качат бордюра, подчинявала се ахахах. Затва ли после ревете, че имало спукани брони и учукани калници ?
Интересно ми е кво взимате зимата, че изкарахте такива block-buster-и ?
Много ме радва като видя нещо от следния тип с възможните модификации: "пфф аз тука с Е30/E34/Е36-цата M40 с TIGAR/KORMORAN/DEBICA и изключен asc/без шпер качвам/карам/рина/снегорин съм/чистя/извозвам на 25/30/40см сняг с вратите, направо даже с багажника напред и пфф изпреварвам ги бе всичките предно/quattro/4motion/4matic/джипове/бтр-и закъсали(!), то 4x4 е за начинаещи..."
...и един мармот със задно завиваше снегорина в станиол

или "колата се подчиняваше на всяко мое движение..." кво се подчинява бее, пълна скръб, пред блоковете немогат да излезнат 20 минути и още толкова навръщане да качат бордюра, подчинявала се ахахах. Затва ли после ревете, че имало спукани брони и учукани калници ?
Нищо лично!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=74639
Сега следва да си я пуснеш твоята в продава, или търся читави гуми.
Нормално е в тоя сняг да закъсват всякаква кола, аз имам и Сеат Ибиза със гуми в същото състояние в което са ми и на БМВ-то, и мога да ти кажа че предпочитам "кораба" пред "п**ата въшка".
Според мен всичко опира до това колко си познаваш колата и твоите възможности, както и това да се съобразяваш с пътната обстановка.
А на пича със "бронираната" ще му кажа да си купи не Е38, а F16 и няма да закъсва никъде, а даже и ще си гърми по конкуренцията колкото иска без да се притеснява! Все пак това е F16!
Приятен ден на всички!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=74639
Сега следва да си я пуснеш твоята в продава, или търся читави гуми.
Нормално е в тоя сняг да закъсват всякаква кола, аз имам и Сеат Ибиза със гуми в същото състояние в което са ми и на БМВ-то, и мога да ти кажа че предпочитам "кораба" пред "п**ата въшка".
Според мен всичко опира до това колко си познаваш колата и твоите възможности, както и това да се съобразяваш с пътната обстановка.
А на пича със "бронираната" ще му кажа да си купи не Е38, а F16 и няма да закъсва никъде, а даже и ще си гърми по конкуренцията колкото иска без да се притеснява! Все пак това е F16!
Приятен ден на всички!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Падна малко повечко сняг и се нададе рев го господа
Колегата с Е38-цата , съжалявам за случилото се
Работата е там ,че малко хора купуват нови читави гуми, малко хора карат
Повечето карат тук във форума, с мишката и клавиатурата
Е това е проблема, не са БМВ-тата ...
Георги Пенчев

Колегата с Е38-цата , съжалявам за случилото се

Повечето карат тук във форума, с мишката и клавиатурата

Е това е проблема, не са БМВ-тата ...
Георги Пенчев
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
zBoost написа:...
Колега, ще ме извиняваш, ама провери задкормилното устройство.

На мен в момента на ми работи ASC-то, не че съм го изключил. Да си призная, имах малко опасения заради това, ама мамка му, колата слуша. Не разбирам от какво се оплаквате, наистина.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
zBoost написа:.... бла-бла ....
Качи се някой път с някоя група по Витоша и после разправяй

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
абе тия гадни БМВ-та направо са ужас зимата, и аз с мойта 30ка къде бях тръгнал вчера, окопавам се навсякаде, не мога да тръгна и на равното даже, ужас направо ще взема и аз да я продам и да си купя едно дизелово рено с предно и да ми мирне главата 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- LeX
- Капетано
-
zBoost написа:или "колата се подчиняваше на всяко мое движение..." кво се подчинява бее, пълна скръб, пред блоковете немогат да излезнат 20 минути и още толкова навръщане да качат бордюра, подчинявала се ахахах. Затва ли после ревете, че имало спукани брони и учукани калници ?
а ти колко смешен тип си не е истина просто

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
LeX написа:абе тия гадни БМВ-та направо са ужас зимата, и аз с мойта 30ка къде бях тръгнал вчера, окопавам се навсякаде, не мога да тръгна и на равното даже, ужас направо ще взема и аз да я продам и да си купя едно дизелово рено с предно и да ми мирне главата
Дизелово рено с предно в никакъв случей

logout написа:zBoost написа:.... бла-бла ....
Качи се някой път с някоя група по Витоша и после разправяй Или те е шубе да не се ожулиш нейде? То тия коли се карат сърцато... ма к'во ли се паля и аз!? Гадно е т'ва задно
аве ти кво сърце искаш от бивш голфаджия(нищо лично към никой просто споделяма впечатленията си че голяма част от колегите с е36 са голфаджий по душа)
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Абе до кога ще се делите на гофваджии, беемведжии и тн кв означение има каква кола е карал?
Всичко си е до манталитет и възпитание
Всичко си е до манталитет и възпитание

- b00st
- User
-
Нещо май не сте вденали мисълта ми се струва покрай еуфорията от маниашките носения настрани в преспите...
Не съм голфаджия, просто не говоря смешки.
Къде съм писъл, че съм закъсал някъде ?
И тва, че колата ти взима завоя на страни, какво показва, че е добра и стабилна за зимата ли ? Дрифтил съм достатъчно и на сухо и на мокро и на сняг. Забавно е да, ама не означава нищо като говорим по темата.
Както и да е същността на въпроса е, че много хора почнаха да си удрят задниците в тавана (мантинелата) и да ми обесняват как задното е даже по-добре от 4x4 в тия условия. Я се осъзнайте малко и не се излагайте с глупости. Явно тва са хора дето никога не са сядали зад волана на нещо подобно, като седнете на някоя джипка или quattro в ей тва време да сравните, тогава ми говорете. Аз съм го направил и си казвам мнението, другите квото си искат да мислят.
Не съм голфаджия, просто не говоря смешки.
Къде съм писъл, че съм закъсал някъде ?
И тва, че колата ти взима завоя на страни, какво показва, че е добра и стабилна за зимата ли ? Дрифтил съм достатъчно и на сухо и на мокро и на сняг. Забавно е да, ама не означава нищо като говорим по темата.
Както и да е същността на въпроса е, че много хора почнаха да си удрят задниците в тавана (мантинелата) и да ми обесняват как задното е даже по-добре от 4x4 в тия условия. Я се осъзнайте малко и не се излагайте с глупости. Явно тва са хора дето никога не са сядали зад волана на нещо подобно, като седнете на някоя джипка или quattro в ей тва време да сравните, тогава ми говорете. Аз съм го направил и си казвам мнението, другите квото си искат да мислят.
- LeX
- Капетано
-
zBoost написа:Явно тва са хора дето никога не са сядали зад волана на нещо подобно, като седнете на някоя джипка или quattro в ей тва време да сравните, тогава ми говорете. Аз съм го направил и си казвам мнението, другите квото си искат да мислят.
Онзи ден се качвах до Алеко с на баща ми джипката. Рав4 2006та година дизелов. Да върви много и без никакви проблеми, ама като тръгна да го хлъзгам и се започват едни писъци от таблото едни мигания и усещам системата как ми бие спирачките и кефа свършва до там. Иначе спор няма минавах през огромни преспи нарочно и проблеми не съм имал никаде. Снощи обаче си се качвах с 30ката към копитото и през по-голямата част от качването колата беше на една страна...е тогата фън имаше и то голям. Разликата е там, че баща ми си е купил дизелова джипка защото иска да бъде спокоен зимата, той си кара с 40-50 като е заснежено и заледено и си е спокоен, аз съм си купил е30ка за да я карам зимата и то за да я карам здраво, и като има сняг не карам с 40-50 ами със 100-110 на една страна...и тогава толкова много се радвам че ми се иска да карам още и още и още. Да може да се случи да вляза с пряспа и да трябва да ме бутнат но поне ще знам че трябва да ме бутат защото съм карал а не съм бил поредния ламер дето седи във форума и обяснява колко гадно било това колко гадно било онова. И ще завърша с това че като завали сняг повечето хора почват да пъшкат и да викат колко било гадно сега по улиците, а аз и една малка група мой приятели, само гледаме прогнозите за времето и се надяваме да вали и да трупа и като минава снегорина само да заглади пътя и да не хвърля пясак, за да може да почнем ние след него...е така на една страна

п.с. и понеже не искам да се карам с теб ти пожелавам приятно стоене довечера вкъщи пред компютъра, може да ми се обадиш по някое време да ти кажа как е в планините

64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5