BMW - The Ultimate Driving Shit at Snow

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от BlackTown » 04 Яну 2008, 1:02

Добре хайде колата се продава.

10.02.2001 ва година
5.5 V12
412 konq
Печка , 3 телевизора , 2 телефона , 2ра степен бронировка
230 000 khm всички документи . Всички възможни екстри за модела
цена 75 000 лв промоционална. Бартер само за S 600 V12 Bi Turbo с доплащане до 40 000 от моя страна

А къде съм споменал че съм затънал аз ?
А и когато се качите на автоматици по 400 коня тогава елате ми обяснявайте как се кара на сняг , тук като гледам само шаро кара мощна кола а неговата не е автомат. С тези там 1.6 2.5 тдс можете да се класирате за надбягване с пегаси. Ама иначе много храните много говорите. Аз тук без АСЦ аз там на врати и от време на време излиза тема От играчка плачка движих си се аз на врати и изведнъж нарамих мантинелата ХАХАХА
BlackTown | Living oN A Video !!!

Порядъка е за слабите , силните владеят хауса !!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 04 Яну 2008, 2:30

Давам ти е28 15.06.86 година
2.4 Р6
116 коня
4 врати 4 стъкла седалки сите ектри 80 годишен дедо го е карал
300 000 реални
и ти доплащам 73 000 лева на лизинг за цял живот !
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 04 Яну 2008, 2:34

BlackTown написа:...

Те ги карат тия коли със вратите по 20-30см сняг "непокътнат" безпроблемно по планините и накрая тя решила на разчистеното да излезне извънконтрол на права линия и в мантинелата, ама иначе задното и добрите гуми нямат равен нито лято, нито зима. Те могат да катерат и бордюрите и са първи на старта винаги тръгват и спират по-добре (независимо дали е лед или много сняг) от коли с предно, да не става въпрос за предаване на 2та моста мани, манииии, много убедителна е тая секта бее :evil:

User
Аватар

Мнение от b00st » 04 Яну 2008, 5:14

Начетох се на глупости тоя сезон в тоя форум...
Много ме радва като видя нещо от следния тип с възможните модификации: "пфф аз тука с Е30/E34/Е36-цата M40 с TIGAR/KORMORAN/DEBICA и изключен asc/без шпер качвам/карам/рина/снегорин съм/чистя/извозвам на 25/30/40см сняг с вратите, направо даже с багажника напред и пфф изпреварвам ги бе всичките предно/quattro/4motion/4matic/джипове/бтр-и закъсали(!), то 4x4 е за начинаещи..."
...и един мармот със задно завиваше снегорина в станиол :shock:
или "колата се подчиняваше на всяко мое движение..." кво се подчинява бее, пълна скръб, пред блоковете немогат да излезнат 20 минути и още толкова навръщане да качат бордюра, подчинявала се ахахах. Затва ли после ревете, че имало спукани брони и учукани калници ?
Интересно ми е кво взимате зимата, че изкарахте такива block-buster-и ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 04 Яну 2008, 8:32

Нищо лично!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=74639

Сега следва да си я пуснеш твоята в продава, или търся читави гуми.
Нормално е в тоя сняг да закъсват всякаква кола, аз имам и Сеат Ибиза със гуми в същото състояние в което са ми и на БМВ-то, и мога да ти кажа че предпочитам "кораба" пред "п**ата въшка".
Според мен всичко опира до това колко си познаваш колата и твоите възможности, както и това да се съобразяваш с пътната обстановка.
А на пича със "бронираната" ще му кажа да си купи не Е38, а F16 и няма да закъсва никъде, а даже и ще си гърми по конкуренцията колкото иска без да се притеснява! Все пак това е F16!

Приятен ден на всички!

Аватар

Мнение от saarak » 04 Яну 2008, 9:47

bobi_maxo написа:....Според мен всичко опира до това колко си познаваш колата и твоите възможности, както и това да се съобразяваш с пътната обстановка...

:yes:
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Яну 2008, 9:49

Падна малко повечко сняг и се нададе рев го господа :mhihi:
Колегата с Е38-цата , съжалявам за случилото се :!: Работата е там ,че малко хора купуват нови читави гуми, малко хора карат :(
Повечето карат тук във форума, с мишката и клавиатурата :help:
Е това е проблема, не са БМВ-тата ...

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 04 Яну 2008, 9:55

zBoost написа:...

Колега, ще ме извиняваш, ама провери задкормилното устройство. :roll:
На мен в момента на ми работи ASC-то, не че съм го изключил. Да си призная, имах малко опасения заради това, ама мамка му, колата слуша. Не разбирам от какво се оплаквате, наистина. :shock: Баси, зимата винаги ми е била любим сезон, ама сега още повече. Е няма такъв кеф като да караш на сняг. :!:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 04 Яну 2008, 11:58

zBoost написа:.... бла-бла ....

Качи се някой път с някоя група по Витоша и после разправяй ;) Или те е шубе да не се ожулиш нейде? То тия коли се карат сърцато... ма к'во ли се паля и аз!? Гадно е т'ва задно :mhihi:

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 04 Яну 2008, 12:58

абе тия гадни БМВ-та направо са ужас зимата, и аз с мойта 30ка къде бях тръгнал вчера, окопавам се навсякаде, не мога да тръгна и на равното даже, ужас направо ще взема и аз да я продам и да си купя едно дизелово рено с предно и да ми мирне главата :confused:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 04 Яну 2008, 13:00

zBoost написа:или "колата се подчиняваше на всяко мое движение..." кво се подчинява бее, пълна скръб, пред блоковете немогат да излезнат 20 минути и още толкова навръщане да качат бордюра, подчинявала се ахахах. Затва ли после ревете, че имало спукани брони и учукани калници ?
Интересно ми е кво взимате зимата, че изкарахте такива block-buster-и ?

а ти колко смешен тип си не е истина просто
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 04 Яну 2008, 13:08

LeX написа:абе тия гадни БМВ-та направо са ужас зимата, и аз с мойта 30ка къде бях тръгнал вчера, окопавам се навсякаде, не мога да тръгна и на равното даже, ужас направо ще взема и аз да я продам и да си купя едно дизелово рено с предно и да ми мирне главата :confused:

Дизелово рено с предно в никакъв случей :!: От опит говора :mhihi:

logout написа:
zBoost написа:.... бла-бла ....

Качи се някой път с някоя група по Витоша и после разправяй Или те е шубе да не се ожулиш нейде? То тия коли се карат сърцато... ма к'во ли се паля и аз!? Гадно е т'ва задно

аве ти кво сърце искаш от бивш голфаджия(нищо лично към никой просто споделяма впечатленията си че голяма част от колегите с е36 са голфаджий по душа)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Яну 2008, 13:44

Абе до кога ще се делите на гофваджии, беемведжии и тн кв означение има каква кола е карал?
Всичко си е до манталитет и възпитание ;)

User
Аватар

Мнение от b00st » 04 Яну 2008, 13:47

Нещо май не сте вденали мисълта ми се струва покрай еуфорията от маниашките носения настрани в преспите...
Не съм голфаджия, просто не говоря смешки.
Къде съм писъл, че съм закъсал някъде ?
И тва, че колата ти взима завоя на страни, какво показва, че е добра и стабилна за зимата ли ? Дрифтил съм достатъчно и на сухо и на мокро и на сняг. Забавно е да, ама не означава нищо като говорим по темата.
Както и да е същността на въпроса е, че много хора почнаха да си удрят задниците в тавана (мантинелата) и да ми обесняват как задното е даже по-добре от 4x4 в тия условия. Я се осъзнайте малко и не се излагайте с глупости. Явно тва са хора дето никога не са сядали зад волана на нещо подобно, като седнете на някоя джипка или quattro в ей тва време да сравните, тогава ми говорете. Аз съм го направил и си казвам мнението, другите квото си искат да мислят.

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 04 Яну 2008, 14:02

zBoost написа:Явно тва са хора дето никога не са сядали зад волана на нещо подобно, като седнете на някоя джипка или quattro в ей тва време да сравните, тогава ми говорете. Аз съм го направил и си казвам мнението, другите квото си искат да мислят.

Онзи ден се качвах до Алеко с на баща ми джипката. Рав4 2006та година дизелов. Да върви много и без никакви проблеми, ама като тръгна да го хлъзгам и се започват едни писъци от таблото едни мигания и усещам системата как ми бие спирачките и кефа свършва до там. Иначе спор няма минавах през огромни преспи нарочно и проблеми не съм имал никаде. Снощи обаче си се качвах с 30ката към копитото и през по-голямата част от качването колата беше на една страна...е тогата фън имаше и то голям. Разликата е там, че баща ми си е купил дизелова джипка защото иска да бъде спокоен зимата, той си кара с 40-50 като е заснежено и заледено и си е спокоен, аз съм си купил е30ка за да я карам зимата и то за да я карам здраво, и като има сняг не карам с 40-50 ами със 100-110 на една страна...и тогава толкова много се радвам че ми се иска да карам още и още и още. Да може да се случи да вляза с пряспа и да трябва да ме бутнат но поне ще знам че трябва да ме бутат защото съм карал а не съм бил поредния ламер дето седи във форума и обяснява колко гадно било това колко гадно било онова. И ще завърша с това че като завали сняг повечето хора почват да пъшкат и да викат колко било гадно сега по улиците, а аз и една малка група мой приятели, само гледаме прогнозите за времето и се надяваме да вали и да трупа и като минава снегорина само да заглади пътя и да не хвърля пясак, за да може да почнем ние след него...е така на една страна ;)

п.с. и понеже не искам да се карам с теб ти пожелавам приятно стоене довечера вкъщи пред компютъра, може да ми се обадиш по някое време да ти кажа как е в планините :winky:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории