Никаква човещина!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Всички сте прави,спор няма.Просто исках от една страна да защитя приятеля си,нищо друго не целях.Между другото и аз съм против шофирането след употреба на алкохол.Даже когато за първи път се качих в колата си се заклех пред баща ми никога когато съм с кола да не близвам алкохол
Уви,веднъж прекрачих клетвата с половин чаша бира и сега ми е някак гузно.
Наистина извинявам се глупостите които написах по-горе :<: Просто не бях се замислил достатъчно какво е можело да се случи ако е имало и други хора.......

Наистина извинявам се глупостите които написах по-горе :<: Просто не бях се замислил достатъчно какво е можело да се случи ако е имало и други хора.......
Momcho евалата брат, че го осъзнаваш!!!Има хора , на които както и да им доказваш, че са в грешка ,те си мислят до последно, че са прави.Лично аз не съм давал клетви
, ама повече от бира не си позволявам (то даже и това става много рядко )
Все пак за едно си прав
не е начинът с ритници да изкараш някой от колата му, па макар и в нарушение
!!!Все пак гоним някакви стандарти, претендираме за цивилизованост!!! 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Momcho написа:Всички сте прави,спор няма.Просто исках от една страна да защитя приятеля си,нищо друго не целях.Между другото и аз съм против шофирането след употреба на алкохол.Даже когато за първи път се качих в колата си се заклех пред баща ми никога когато съм с кола да не близвам алкохолУви,веднъж прекрачих клетвата с половин чаша бира и сега ми е някак гузно.
Респект

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2