Кво могат да ми направят ако....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 24 Мар 2004, 19:34

Fking написа:щот аз в момента като си оставям нощем колата в студентски град, го оставям на предната седалка, за респект на джамбазите

Ще ти строшат стъклото и ще ти откраднат буркана :D :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Мар 2004, 21:23

Fking написа:
щот аз в момента като си оставям нощем колата в студентски град, го оставям на предната седалка, за респект на джамбазите

Ще ти строшат стъклото и ще ти откраднат буркана

:mha: :mha: :mha:
А представяш ли си как се описва после случая в протокола на БУЛИНС...

За неправомерно ползвне на буркан ти разказват играта. Ако само го носиш - може да се разминеш, но хванат ли те с пусната лампа - лошо. Отнемане на книжка и съд. А като гледам колко правят път на патрулки и лонейки по София - няма никакъв смисъл да рискуваш с буркан. По-добре на дълги и бърнаут! :wink:
Never mistake motion for action...

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 25 Мар 2004, 14:03

Бърн-аута определено помага, когато искаш да се изтреляш и да не ти се пречкат, проверено е :wink:
ПС - аз на полицейски коли вече не правя път. Няколко пъти ми се случва, да видя полицейска кола зад мен, отбивам в дясно, пускам аварийните, тя профучава и на кръстовището пред мен като не успее да мине от първия път спира сирената, изчаква зелено и преспокойно си тръгва, без да бърза за никъде с 45 :evil:
Оттогава не си правя труда да отбивам в дясно заради тях - не им преча, но вече не спирам.
Същото са ми правили и с линейка, обаче там не се знае кога истина, кога не и не бих искал да рискувам някой да е с опасност за живота и да не може да мине линейката. Същото важи и за пожарната, които май са най-коректни с използването на специалния режим за движение.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Предишна

Назад към Страхотни истории