Сняг
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Възполвай се сега че на сухо пак ще блъскаш по таблото че те духат бараки като Голф.Астра,Браво,Сивикnandrolon написа:не мога да я накарам да върви направо - 4 хубави зимни гуми - слаб мотор 318 тдс , ама пак се суче .....
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
и моита с малкия мрътвороден с летни пистарки как суче ... мамммму мия .. които е истински дрифтар да слага летните и да ми се гъзари 

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Кво да ви кажа снощи за 20км съм изхарчил 5л. нафта
едно време почна да ми се повръща даже
много забавно човече

едно време почна да ми се повръща даже

много забавно човече
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 CI
и при мен същата история до даскало лекопарзулкане , но когато няма коли , че все пак има хора които искат нормално да стигнат до работа ,а не да гледат как некои с вратите към тях се носят
в двора на университета отивам най накрая където няма коли и хора и в 8 сутринта правя 5 6 кръга
да ви кажа така се събуждам кафе и други тинтри минтири
сняг+бмв=

в двора на университета отивам най накрая където няма коли и хора и в 8 сутринта правя 5 6 кръга

сняг+бмв=

Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми
Има пари па нема гуми

body написа:Възполвай се сега че на сухо пак ще блъскаш по таблото че те духат бараки като Голф.Астра,Браво,Сивикnandrolon написа:не мога да я накарам да върви направо - 4 хубави зимни гуми - слаб мотор 318 тдс , ама пак се суче .....
ти така ли правиш? карай си бравото там и си свиркай ....
заеби BMW -то .....

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
SpeeD_GT написа:сняг+бмв=
Agreed

Па ако имаше и LSD...

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Колеги снощи за пръв път успях да направя нещо като дрифт в права посока
! За целта се озовах на ботевградско шосе малко преди да се пресече със Ситняково. Беше бая хлъзгаво и аз със шпер. Много често си пауър слайдвам в завоите и този път не беше изключение и го направих като излизах от странична уличка и се включвам в Ботевградското шосе в посока Ситняково. Та в това хлъзгаво време и въпреки, че съм със зимни гуми трябва да съм много внимателен при пауър слайдовете на 1-ва и затова там употребих не повече от 50% тротъл. Аз обичам да тръгвам лекичко и вече след като съм пуснал съединителя и съм влязал лекичко в завоя да дам газ и в случая може би дадох мъничко повече газ отколкото трябваше и колата доста поднесе естествено я овладях , тя направи едно леко камшично поднасяне на другата страна и тук беше момента, в който бутнах 2-ра и набримчих газта. Започна едно пързаляне с лявата врата напред като се движех почти в права линия. Сигурно съм набрал към 50км когато отпуснах леко газта и врътнах леко волана така, че колата да тръгне да се изправя и когато направи камшичното движение към дясната страна отново набримчих газта и се повтори горе долу предното само, че с дясната врата напред. След секунда приближавах автобус, отпуснах плавно газта (не на цяло) и стабилизирах колата. Почти бях стигнал светофара на Ситняково откъдето поех към вкъщи с особено широка усмивка
.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
GEORGIEV написа:внимавай че главите са кът![]()
Благодаря за загрижеността

Нали знаеш внимаваш ама тя колата си го иска

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
тука в Стара Загора сняг нямаме, не мисля че и ще имам, ама от 3,4 дена насам само адски гъста мъгла и пътя е "лигав" и направо е чудесен за каране.С колата ми направихме доста неща които преди си мислех че не мога да ги направя, задните ми зимни гуми вече са сликове поради тая причина, за 100 километра сигурно съм изгорил около 20 литра бензин,ама беше лудница, тва завоите настрани, да караш с около 70 и задницата ти да прави слалом след тебе е направо лудницата, завоите стават нещо ненормално просто
the project is ready....

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
моИта спрИа дА вАрВи зашто2 е с 2 НоВи РигениРатИ и ШпЕрА зациклИа
а ИнА,че гОрий каТо цИгаНсКа меЧтта по Коледа
а ИнА,че гОрий каТо цИгаНсКа меЧтта по Коледа
- MONTES1970
- Потребител
-
с моито е 90 320д спрех в едно дьрво не са големи поражениата ама в камор ауто казаха 1 месец поради липса на части иначе колата беше на един месец пазете се от поледици нищо не помага
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
добрата гума е голяма работа..на шефчето комбито(36-а) е като снегорин,сняг до праговете ама не спира,мишелин алпин-4бр=500лв,направо се замислям..едва ли 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3