За украса ли са огледалата ?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Да ви пик*м и на моралистите...всичките карате некви великите бегачки,пък после четете морал във форума...искам само 1 да застане с/у мен,който на магистрала не кара с над 130,който на прав път с ограничение 40 го спазва,който на изхода/входа на стара загора при ограничение 50 и забранено изпреварването заради старата аграрна фабрика го спазва...няма нито 1 такъв...просто тука се сипете с черпака един над друг да се изкарате по-света вода ненапита...ей не ви ли писна мама му стара...
Ясно е,че всеки един от нас по един или друг начин не спазва закона...той е просто малоумен...Аз на тракия с под 170 не се движа...просто съм свикнал такива скорости да поддържам и това е,не го отричам...не се вайкам,не псувам куките...просто ги подминавам и . по въпроса...вместо да храните човека,позамислете се следващия път,когато нарушавате закона за движение по пътищата,дали ще пуснете мнение с моралистичен характер и ще съдите наляво и надясно...има възможност,ще кара с 299 ако иска...дрифтенето също е противозаконно,защото се води като "липса на контрол над автомобила" но всички в форума го
...е,кво праим? за висока скорост на магистрала и такива случки "ооо не ти си виновен,да си се съобразил с него нз си кфо" ама за дрифтенето 24 каратови усмивки и се надпреварваме по форума да споделим кой колко е карал с фаровете настрани...за справка,в извън темата има тема от днес...и кво излиза?...аре осъзнаите се малко,че ми писна да чета такива смешни коментари

Ясно е,че всеки един от нас по един или друг начин не спазва закона...той е просто малоумен...Аз на тракия с под 170 не се движа...просто съм свикнал такива скорости да поддържам и това е,не го отричам...не се вайкам,не псувам куките...просто ги подминавам и . по въпроса...вместо да храните човека,позамислете се следващия път,когато нарушавате закона за движение по пътищата,дали ще пуснете мнение с моралистичен характер и ще съдите наляво и надясно...има възможност,ще кара с 299 ако иска...дрифтенето също е противозаконно,защото се води като "липса на контрол над автомобила" но всички в форума го

- b00st
- User
-
Хахах
Аз последния път карах със 100-120 по Тракия и ме изпревари рейс даже
(Резервата светна малко след Пловдив
)
Аз последния път карах със 100-120 по Тракия и ме изпревари рейс даже

(Резервата светна малко след Пловдив

- ///MapTo
-
-
zBoost написа:(Резервата светна малко след Пловдив)
Затова си карал с толкова...ако ти беше пълен резервоара щеше ли да я жалиш?

- b00st
- User
-
///MapTo написа:zBoost написа:(Резервата светна малко след Пловдив)
Затова си карал с толкова...ако ти беше пълен резервоара щеше ли да я жалиш?

И мене ми е интересно колегите където писаха преди това как виждат картинката автомагистрала, BMW и стрелката да показва 120-130, караш в дясната лента и отляво те минават вектри и random други баници....Наистина не е добре да се кара прекалено бързо, но когато условията и колата го позволяват трябва да се влачим ли ?
Абе нека кара колегата ако може и с 300 но да не създава опасни ситуации за другите учасници в движението.
а за тва дали човека с форда е погледнал огледала
може и да ги е погледнал
веднъж съм карал с 220 и нещата се случват доста бързо
в всеки един момент като доближавах кола се молех човека да ме е видял и да не шава по платното
а за тва дали човека с форда е погледнал огледала
може и да ги е погледнал
веднъж съм карал с 220 и нещата се случват доста бързо
в всеки един момент като доближавах кола се молех човека да ме е видял и да не шава по платното
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- ///MapTo
-
-
Ми то да ти кажа честно,като свикнеш да караш с 180+ по магистрала си изграждаш разни навици...аз примерно през деня карам ВИНАГИ на дълги за да съм сигурен,че ме виждат...когато застигам други автомобили на магистрала и са повече от 1 задължително присветквам 1-2 пъти...не да намекна "посмей да скочиш в моята лента" а просто предупреждавам,че съм с висока скорост...да ти кажа,досега 1 път не ми се е случила такава греда...всичко е въпрос на навици...независимо от скоростта... 

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Хмм, това с четенето на морал тук винаги ме е учудвало. Доколкото аз разбрах, човекът се жалваше от това, че някои не си гледат в огледалата. Знам какво му е, и аз съм летял с 260 по варненската магистрала. Но джувотното, дето го карах, можеше и да спира
Обаче при влизане в завой винаги с едно наум... И имаше не малко хора, които изскачаха, въпреки че отдалеч присветквах - имах чувството, че нарочно го правят... А с баварката най-ми допада са си джиткам до 140 макс. После много ми бучи, че дифа къс, двигателя слаб, оборотите високи... Но съм карал и със 150-160 примерно и пак изскачат пред мен със 110 примерно (нямам радар, но усещам колко бързо ги настигам, а и като ги настигна, нали започвам да се движа с тяхната скорост и виждам с колко карат
) Така че със сигурност има и такива, дето или не гледат, или го правят нарочно...

It's not who You are, it's who You know...
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
BlackTown Грешно си разбрал колата е the best просто и с толкова глезотии 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
е за тва се кара с 200 хем тия отпред дето не се оглеждат да имат време да те видят и да има време евентуално за спиране, хем тия дето са с 300 отзад и долитат да имаме време да ги видим и ние и те нас

работата не е в 500 коня , 90 стигат до 190км/ч , всичко е до трезва преценка ...
тръгнах да изпреварвам един голф който си караше спокойно на магистралата , обаче пича реши да ми покаже, че и неговата кола върви - аз газ в лявата лента той газ - така може би 10 секунди , на всичкото отгоре някъв кайен ми светка отзад - какво правиме? горката печка взе да плюва гайки от аспуха докато го мина тоя .....
тръгнах да изпреварвам един голф който си караше спокойно на магистралата , обаче пича реши да ми покаже, че и неговата кола върви - аз газ в лявата лента той газ - така може би 10 секунди , на всичкото отгоре някъв кайен ми светка отзад - какво правиме? горката печка взе да плюва гайки от аспуха докато го мина тоя .....
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
горката печка взе да плюва гайки от аспуха докато го мина тоя .....
хахаха едно време така с москчича изпредварвам една лагуна на магистралата със 120 и оня реши, че не може туко така някакъв си москвич да го минава и той газ, и за малко буталата на москвето да излезнат да видят кой кара
хахаха едно време така с москчича изпредварвам една лагуна на магистралата със 120 и оня реши, че не може туко така някакъв си москвич да го минава и той газ, и за малко буталата на москвето да излезнат да видят кой кара