За украса ли са огледалата ?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от BlackTown » 16 Дек 2007, 0:44

Mishel_Vaian написа:Шшш сега видях снимките такава седмица с такива Шнитцер емблеми имасхе и в Бургас :D Иначе колата е ай чао направо :D

Toва хах прозвуча като : От тоз варел нищо не става, върви та си отива =)
BlackTown | Living oN A Video !!!

Порядъка е за слабите , силните владеят хауса !!!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 16 Дек 2007, 1:28

Изображение

Гледайте в огледалата да не дойде :shock:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 16 Дек 2007, 1:35

Да ви пик*м и на моралистите...всичките карате некви великите бегачки,пък после четете морал във форума...искам само 1 да застане с/у мен,който на магистрала не кара с над 130,който на прав път с ограничение 40 го спазва,който на изхода/входа на стара загора при ограничение 50 и забранено изпреварването заради старата аграрна фабрика го спазва...няма нито 1 такъв...просто тука се сипете с черпака един над друг да се изкарате по-света вода ненапита...ей не ви ли писна мама му стара... :evil:
Ясно е,че всеки един от нас по един или друг начин не спазва закона...той е просто малоумен...Аз на тракия с под 170 не се движа...просто съм свикнал такива скорости да поддържам и това е,не го отричам...не се вайкам,не псувам куките...просто ги подминавам и . по въпроса...вместо да храните човека,позамислете се следващия път,когато нарушавате закона за движение по пътищата,дали ще пуснете мнение с моралистичен характер и ще съдите наляво и надясно...има възможност,ще кара с 299 ако иска...дрифтенето също е противозаконно,защото се води като "липса на контрол над автомобила" но всички в форума го :bowdown: ...е,кво праим? за висока скорост на магистрала и такива случки "ооо не ти си виновен,да си се съобразил с него нз си кфо" ама за дрифтенето 24 каратови усмивки и се надпреварваме по форума да споделим кой колко е карал с фаровете настрани...за справка,в извън темата има тема от днес...и кво излиза?...аре осъзнаите се малко,че ми писна да чета такива смешни коментари :evil: :evil: :evil:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

User
Аватар

Мнение от b00st » 16 Дек 2007, 2:16

Хахах
Аз последния път карах със 100-120 по Тракия и ме изпревари рейс даже :uups:
(Резервата светна малко след Пловдив :confused: )

Аватар

Мнение от ///MapTo » 16 Дек 2007, 2:24

zBoost написа:(Резервата светна малко след Пловдив :confused: )

Затова си карал с толкова...ако ти беше пълен резервоара щеше ли да я жалиш? ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

User
Аватар

Мнение от b00st » 16 Дек 2007, 2:32

///MapTo написа:
zBoost написа:(Резервата светна малко след Пловдив :confused: )

Затова си карал с толкова...ако ти беше пълен резервоара щеше ли да я жалиш? ;)

:roll: ...

И мене ми е интересно колегите където писаха преди това как виждат картинката автомагистрала, BMW и стрелката да показва 120-130, караш в дясната лента и отляво те минават вектри и random други баници....Наистина не е добре да се кара прекалено бързо, но когато условията и колата го позволяват трябва да се влачим ли ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 16 Дек 2007, 3:02

Абе нека кара колегата ако може и с 300 но да не създава опасни ситуации за другите учасници в движението.
а за тва дали човека с форда е погледнал огледала
може и да ги е погледнал
веднъж съм карал с 220 и нещата се случват доста бързо
в всеки един момент като доближавах кола се молех човека да ме е видял и да не шава по платното
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 16 Дек 2007, 3:13

Ми то да ти кажа честно,като свикнеш да караш с 180+ по магистрала си изграждаш разни навици...аз примерно през деня карам ВИНАГИ на дълги за да съм сигурен,че ме виждат...когато застигам други автомобили на магистрала и са повече от 1 задължително присветквам 1-2 пъти...не да намекна "посмей да скочиш в моята лента" а просто предупреждавам,че съм с висока скорост...да ти кажа,досега 1 път не ми се е случила такава греда...всичко е въпрос на навици...независимо от скоростта... ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 16 Дек 2007, 4:08

Хмм, това с четенето на морал тук винаги ме е учудвало. Доколкото аз разбрах, човекът се жалваше от това, че някои не си гледат в огледалата. Знам какво му е, и аз съм летял с 260 по варненската магистрала. Но джувотното, дето го карах, можеше и да спира ;) Обаче при влизане в завой винаги с едно наум... И имаше не малко хора, които изскачаха, въпреки че отдалеч присветквах - имах чувството, че нарочно го правят... А с баварката най-ми допада са си джиткам до 140 макс. После много ми бучи, че дифа къс, двигателя слаб, оборотите високи... Но съм карал и със 150-160 примерно и пак изскачат пред мен със 110 примерно (нямам радар, но усещам колко бързо ги настигам, а и като ги настигна, нали започвам да се движа с тяхната скорост и виждам с колко карат ;) ) Така че със сигурност има и такива, дето или не гледат, или го правят нарочно...
It's not who You are, it's who You know...

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 16 Дек 2007, 11:13

BlackTown Грешно си разбрал колата е the best просто и с толкова глезотии :yes:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 16 Дек 2007, 12:15

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 16 Дек 2007, 12:22

horhef написа:http://www.vbox7.com/play:7ed1855c

Важна тема! :roll:
---

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Дек 2007, 13:09

е за тва се кара с 200 хем тия отпред дето не се оглеждат да имат време да те видят и да има време евентуално за спиране, хем тия дето са с 300 отзад и долитат да имаме време да ги видим и ние и те нас
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 16 Дек 2007, 13:13

работата не е в 500 коня , 90 стигат до 190км/ч , всичко е до трезва преценка ...

тръгнах да изпреварвам един голф който си караше спокойно на магистралата , обаче пича реши да ми покаже, че и неговата кола върви - аз газ в лявата лента той газ - така може би 10 секунди , на всичкото отгоре някъв кайен ми светка отзад - какво правиме? горката печка взе да плюва гайки от аспуха докато го мина тоя .....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 16 Дек 2007, 13:40

горката печка взе да плюва гайки от аспуха докато го мина тоя .....
хахаха едно време така с москчича изпредварвам една лагуна на магистралата със 120 и оня реши, че не може туко така някакъв си москвич да го минава и той газ, и за малко буталата на москвето да излезнат да видят кой кара :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории