За Мерцедесите и тарикатите
Модератори: mitaka7, Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
За вас незнам, но това ми е най-омразната "тарикатска" маневра. Ех, що не си бил с някой огромен джип, да го мелнеш челно с 2 тона и да му изкараш пърделната вена през гръцмуля 

It's not who You are, it's who You know...
ф
lllubo написа:преди често засичах един дипломатически мерцедес на скобелев карайки в мойто платно опитвайки се да изпревари всички от руски до петте. Нито един път не му направих място, да си ходи в задръстването. Почти всеки път като ме дивеше и ми маха с ръка от вътре да му освободя лентата и да мина в дясната свободна - къв е тоя. Ако някой път тръгна по-късно за работа, го виждам същия вече стигнал малко след Гурко и прави ляв завой от Васил Левски на двойна непрекъсната и като го мерна там минавам баааавно покрай него в най-лявата лента да дойдат по-бързо колите зад мене и да си чака още
Аз също много ги мразя тея дупета с червените номера и "винаги им правя път". Даже и лампи пускаха по едно време и ескорт си имаха.
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
не се ядосвай баце просто се радвай че си добре.Винаги ми излизат такива когато съм с някой клиент и отивам да му показвам колата и всеки път си викам ах защо не съм с буса или с валяка да се кача отгоре ти 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
///MapTo написа:bam-bam написа:а и новия голф заместник е вече на всеки метър и става страшно с тея бръзи шестаци
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти да не избиваш комплекси,че караш 4 цилиндрова печка,та постоянно говориш за тия шестаци?![]()
![]()
В темата идваше реч за мерцове и за некфа кифла с 1серия 118d...кфо си баба знае,тфа си пее
П.С. Слави,искренни съболезнования,но нищо не можеш да промениш,ние от разстояние още по-малко...освен солидарности,друго няма какво да ти кажа![]()
Важното е,че ти си невредим
аз да завиждам .. за какво ?
че неам бръз шестак паркиран пред блока които да карам 1-2 пъти в седмицата а през останалото време да карам фирмената баничарка ли и като доиде четвъртак да изкарам лъскарката ли

въпроса беше по принцип за БМВ .. ама нали за вас 316/318 не е кола та за тфа визирам най якия модел

иначе някои го каза .. ако ви види глупостите за тея бръзи 20ки и колко са бързи ама на .. нали нашто си е най убафо

- Mitetooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
- Мечтае да кара: E31 850
bam-bam написа:///MapTo написа:bam-bam написа:а и новия голф заместник е вече на всеки метър и става страшно с тея бръзи шестаци
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти да не избиваш комплекси,че караш 4 цилиндрова печка,та постоянно говориш за тия шестаци?![]()
![]()
В темата идваше реч за мерцове и за некфа кифла с 1серия 118d...кфо си баба знае,тфа си пее
П.С. Слави,искренни съболезнования,но нищо не можеш да промениш,ние от разстояние още по-малко...освен солидарности,друго няма какво да ти кажа![]()
които да карам 1-2 пъти в седмицата а през останалото време да карам фирмената баничарка ли и като доиде четвъртак да изкарам лъскарката ли![]()
абе вярно някой и така правят ама не всички...

Пътят към славата е осеян с бутала и биели...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Mitetooo написа:bam-bam написа:///MapTo написа:bam-bam написа:а и новия голф заместник е вече на всеки метър и става страшно с тея бръзи шестаци
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
които да карам 1-2 пъти в седмицата а през останалото време да карам фирмената баничарка ли и като доиде четвъртак да изкарам лъскарката ли![]()
абе вярно някой и така правят ама не всички...
![]()
![]()
да сигурно има и такива които не са така .. ама не ги познавам (ама познавам неколко баш от тея сладурковци

- Новини
-
Re: За Мерцедесите и тарикатите
Slavi_m написа:(май трябваше да сго изпраскам с всичка сила а?)
Преди време един познат се озова в подобна на твоята ситуация, само че изобщо не си направи труда да спира. Директно челоса натрапника в платното. Тогава жертвеното агне не беше Мерцедес, а някакво Ауди с кисело дупе, което яде освен изтоталената "лимузина", инкасира и здрав пердах.
Основната разлика в двете случки се нарича Е12. Това беше колата, която караше моя приятел.

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Слави кофти случка найстина...вярно както казва Асен, да не беше отбивал изобщо...
мисля си че всички български шофьори трябва да ги пратят в щатите да покарат няколко месеца и след това да ги върнат в българия....или по-добре да пратят щатските куки в БГ, да ги видиме тогава тарикатите

мисля си че всички български шофьори трябва да ги пратят в щатите да покарат няколко месеца и след това да ги върнат в българия....или по-добре да пратят щатските куки в БГ, да ги видиме тогава тарикатите

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
май май ше дойдете на мойта
секакви такива пилоти ги целим нарочно само внимавам да съм "невинен"
п.п.гледам да изглежда небрежно

секакви такива пилоти ги целим нарочно само внимавам да съм "невинен"
п.п.гледам да изглежда небрежно
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Слави брат, - "млад шофьор" си и за това ти е направило толкова силно впечатление, не че е нормално това да се случва, но особено на това място (почти всеки ден минавам по два пъти от там) това е редовен номер на МНОГО тарикати - най често както си карам в лявата лента виждам в далечината как някакъв специалист излиза от колоната на аварийни и започва да изпреварва всички пред него в моята лента - винаги следва клаксона на макс и дълги срещу него ама както се досещаш неговата реакция е или да понамали или да се прибере по-близо до колоната която изпреварва - даже вече като видят че някой тръгва пред тях и стават 3-4 коли една зад друга които си карат в колона срещу теб/мен - и лошото е че в 99% от случаите съм със служебна кола и гледам да я пазя. Свикнал съм вече редовно да ми излизат такива камикадзета на пътя и гледам да не им се връзвам но някой път направо ще ги събера 2-3 такива един зад друг каращи срещу мен (и без това не ми харесва как си направих фаровете
) и като слезнат от колите ще им кажа "ми не те видях - чакаме КАТ". Даже веднъж ми се случи един да кара срещу мен - аз му светкам и тои ми светка и точно преди да се ударим оня с ръка ми сочи да съм минел в ляво - аз само му направих знак тип "ти луд ли си бе" и си продължих към работата. Като цяло май съм доста спокоен шофьор защото вече не им обръщам внимание, но както е тръгнало някой ден ще четете във вестниците "бесен шофьор на бмв помля 5 коли в нарушение" 

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
AcOrP написа:За съжеление има доста такива изроди с БМВ-та
Лошото шофиране и наглостта не е до марка или модел а до хора и манталитет

_BoBI_ написа:AcOrP написа:За съжеление има доста такива изроди с БМВ-та
Лошото шофиране и наглостта не е до марка или модел а до хора и манталитет
така си е, но е факт,че доста комплексарчета карат главно БМВ,ауди,мерцедес и се мислят за безсмъртни ама аз съм играл Carmageddon когато съм бил на 8-9 години.
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
AcOrP написа:ама аз съм играл Carmageddon когато съм бил на 8-9 години.
Абе така е ама никой не иска да се занимава с глупости по застрахователи и киснене по цял ден по бояджии

Това варви, ако имаш стара кола и не ти пука.По-лесно е просто да не им обръщаш внимание на комплексарите и да не им се връзваш. Изсмеи му се в лицето на светофара или да те види в огледалото ще го ядосаш повече отколкот да го напсуваш

1) Кофти за случката
2) вие само се чудите какво да пишете срещу Мерцедес!!!
Не е колата а шофьора. Има всякъкви некадърни шофьори, със всякъкви марки автомобили. На вас ви е мерак само да плювате Мерцедес (Все едно Левски-ЦСКА). Аз карам Мерцедес но се кефя доста и на БМВ и за това реших да видя как е във вашия форум. И разбрах какво ви е отношението за Мерцедес... и че само я плюете тая марка.
ако някой му е мерак да види във форума на Мерцедес дали пише лошо за БМВ.
Просто не ви разбирам каква е тая омраза към Мерцедес
2) вие само се чудите какво да пишете срещу Мерцедес!!!
Не е колата а шофьора. Има всякъкви некадърни шофьори, със всякъкви марки автомобили. На вас ви е мерак само да плювате Мерцедес (Все едно Левски-ЦСКА). Аз карам Мерцедес но се кефя доста и на БМВ и за това реших да видя как е във вашия форум. И разбрах какво ви е отношението за Мерцедес... и че само я плюете тая марка.
ако някой му е мерак да види във форума на Мерцедес дали пише лошо за БМВ.
Просто не ви разбирам каква е тая омраза към Мерцедес
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3