За Мерцедесите и тарикатите

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 12 Окт 2007, 14:47

За вас незнам, но това ми е най-омразната "тарикатска" маневра. Ех, що не си бил с някой огромен джип, да го мелнеш челно с 2 тона и да му изкараш пърделната вена през гръцмуля :evil:
It's not who You are, it's who You know...

кандидат ентусиаст
Аватар

ф

Мнение от irkum » 12 Окт 2007, 20:05

lllubo написа:преди често засичах един дипломатически мерцедес на скобелев карайки в мойто платно опитвайки се да изпревари всички от руски до петте. Нито един път не му направих място, да си ходи в задръстването. Почти всеки път като ме дивеше и ми маха с ръка от вътре да му освободя лентата и да мина в дясната свободна - къв е тоя. Ако някой път тръгна по-късно за работа, го виждам същия вече стигнал малко след Гурко и прави ляв завой от Васил Левски на двойна непрекъсната и като го мерна там минавам баааавно покрай него в най-лявата лента да дойдат по-бързо колите зад мене и да си чака още :D

Аз също много ги мразя тея дупета с червените номера и "винаги им правя път". Даже и лампи пускаха по едно време и ескорт си имаха.
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 12 Окт 2007, 20:59

не се ядосвай баце просто се радвай че си добре.Винаги ми излизат такива когато съм с някой клиент и отивам да му показвам колата и всеки път си викам ах защо не съм с буса или с валяка да се кача отгоре ти :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Окт 2007, 23:11

///MapTo написа:
bam-bam написа:а и новия голф заместник е вече на всеки метър и става страшно с тея бръзи шестаци :lol:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ти да не избиваш комплекси,че караш 4 цилиндрова печка,та постоянно говориш за тия шестаци? :mhihi: :mhihi:
В темата идваше реч за мерцове и за некфа кифла с 1серия 118d...кфо си баба знае,тфа си пее :winky:
П.С. Слави,искренни съболезнования,но нищо не можеш да промениш,ние от разстояние още по-малко...освен солидарности,друго няма какво да ти кажа :confused:
Важното е,че ти си невредим ;)

аз да завиждам .. за какво ?
че неам бръз шестак паркиран пред блока които да карам 1-2 пъти в седмицата а през останалото време да карам фирмената баничарка ли и като доиде четвъртак да изкарам лъскарката ли :mhihi:
въпроса беше по принцип за БМВ .. ама нали за вас 316/318 не е кола та за тфа визирам най якия модел ;)
иначе някои го каза .. ако ви види глупостите за тея бръзи 20ки и колко са бързи ама на .. нали нашто си е най убафо ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
Мечтае да кара: E31 850

Мнение от Mitetooo » 12 Окт 2007, 23:51

bam-bam написа:
///MapTo написа:
bam-bam написа:а и новия голф заместник е вече на всеки метър и става страшно с тея бръзи шестаци :lol:

Ти да не избиваш комплекси,че караш 4 цилиндрова печка,та постоянно говориш за тия шестаци? :mhihi: :mhihi:
В темата идваше реч за мерцове и за некфа кифла с 1серия 118d...кфо си баба знае,тфа си пее :winky:
П.С. Слави,искренни съболезнования,но нищо не можеш да промениш,ние от разстояние още по-малко...освен солидарности,друго няма какво да ти кажа :confused:

които да карам 1-2 пъти в седмицата а през останалото време да карам фирмената баничарка ли и като доиде четвъртак да изкарам лъскарката ли :mhihi: ;)

абе вярно някой и така правят ама не всички...

:twisted: :twisted: :twisted:
Пътят към славата е осеян с бутала и биели...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Окт 2007, 0:50

Mitetooo написа:
bam-bam написа:
///MapTo написа:

които да карам 1-2 пъти в седмицата а през останалото време да карам фирмената баничарка ли и като доиде четвъртак да изкарам лъскарката ли :mhihi: ;)

абе вярно някой и така правят ама не всички...

:twisted: :twisted: :twisted:

да сигурно има и такива които не са така .. ама не ги познавам (ама познавам неколко баш от тея сладурковци :D ) и не съм ги срещал по форума :) ... па и те карат доста сериозни коли а не некфи кошници за по 5 бона но да е на БЕнз българска му работа :lol:
Изображение

Новини
Аватар

Re: За Мерцедесите и тарикатите

Мнение от Новини » 13 Окт 2007, 2:39

Slavi_m написа:(май трябваше да сго изпраскам с всичка сила а?)

Преди време един познат се озова в подобна на твоята ситуация, само че изобщо не си направи труда да спира. Директно челоса натрапника в платното. Тогава жертвеното агне не беше Мерцедес, а някакво Ауди с кисело дупе, което яде освен изтоталената "лимузина", инкасира и здрав пердах.

Основната разлика в двете случки се нарича Е12. Това беше колата, която караше моя приятел. :twisted: От там тръгна и лафа, че ако немците бяха направили тази кола през втората световна война, навярно щяха да са победители :mhihi:

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 13 Окт 2007, 4:18

Слави кофти случка найстина...вярно както казва Асен, да не беше отбивал изобщо... :evil:

мисля си че всички български шофьори трябва да ги пратят в щатите да покарат няколко месеца и след това да ги върнат в българия....или по-добре да пратят щатските куки в БГ, да ги видиме тогава тарикатите :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 13 Окт 2007, 10:33

май май ше дойдете на мойта :mhihi:

секакви такива пилоти ги целим нарочно само внимавам да съм "невинен"

п.п.гледам да изглежда небрежно
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 15 Окт 2007, 21:14

Слави брат, - "млад шофьор" си и за това ти е направило толкова силно впечатление, не че е нормално това да се случва, но особено на това място (почти всеки ден минавам по два пъти от там) това е редовен номер на МНОГО тарикати - най често както си карам в лявата лента виждам в далечината как някакъв специалист излиза от колоната на аварийни и започва да изпреварва всички пред него в моята лента - винаги следва клаксона на макс и дълги срещу него ама както се досещаш неговата реакция е или да понамали или да се прибере по-близо до колоната която изпреварва - даже вече като видят че някой тръгва пред тях и стават 3-4 коли една зад друга които си карат в колона срещу теб/мен - и лошото е че в 99% от случаите съм със служебна кола и гледам да я пазя. Свикнал съм вече редовно да ми излизат такива камикадзета на пътя и гледам да не им се връзвам но някой път направо ще ги събера 2-3 такива един зад друг каращи срещу мен (и без това не ми харесва как си направих фаровете :mhihi: ) и като слезнат от колите ще им кажа "ми не те видях - чакаме КАТ". Даже веднъж ми се случи един да кара срещу мен - аз му светкам и тои ми светка и точно преди да се ударим оня с ръка ми сочи да съм минел в ляво - аз само му направих знак тип "ти луд ли си бе" и си продължих към работата. Като цяло май съм доста спокоен шофьор защото вече не им обръщам внимание, но както е тръгнало някой ден ще четете във вестниците "бесен шофьор на бмв помля 5 коли в нарушение" :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 24 Окт 2007, 23:08

За съжеление има доста такива изроди с БМВ-та(например константин тоя чалгара с една Z3-ка) и ми се писнало от тях. Купих си 2 резервни фар-а за моита бангия и следващият такъв тарикат ще си отнесе немско желязо в муцуната.

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 24 Окт 2007, 23:23

AcOrP написа:За съжеление има доста такива изроди с БМВ-та

Лошото шофиране и наглостта не е до марка или модел а до хора и манталитет ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 24 Окт 2007, 23:59

_BoBI_ написа:
AcOrP написа:За съжеление има доста такива изроди с БМВ-та

Лошото шофиране и наглостта не е до марка или модел а до хора и манталитет ;)

така си е, но е факт,че доста комплексарчета карат главно БМВ,ауди,мерцедес и се мислят за безсмъртни ама аз съм играл Carmageddon когато съм бил на 8-9 години.

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 25 Окт 2007, 0:22

AcOrP написа:ама аз съм играл Carmageddon когато съм бил на 8-9 години.

Абе така е ама никой не иска да се занимава с глупости по застрахователи и киснене по цял ден по бояджии :mhihi:
Това варви, ако имаш стара кола и не ти пука.По-лесно е просто да не им обръщаш внимание на комплексарите и да не им се връзваш. Изсмеи му се в лицето на светофара или да те види в огледалото ще го ядосаш повече отколкот да го напсуваш :)

Потребител
Аватар

Мнение от dangarsky » 02 Ное 2007, 17:56

1) Кофти за случката
2) вие само се чудите какво да пишете срещу Мерцедес!!!
Не е колата а шофьора. Има всякъкви некадърни шофьори, със всякъкви марки автомобили. На вас ви е мерак само да плювате Мерцедес (Все едно Левски-ЦСКА). Аз карам Мерцедес но се кефя доста и на БМВ и за това реших да видя как е във вашия форум. И разбрах какво ви е отношението за Мерцедес... и че само я плюете тая марка.
ако някой му е мерак да види във форума на Мерцедес дали пише лошо за БМВ.
Просто не ви разбирам каква е тая омраза към Мерцедес

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории